اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پوزیشن های بلومبرگی

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • سیتی می گوید، سرمایه گذاران باید به تحولات یونان نگاه کنند اما باید چشمی نیز به اسپانیا داشته باشند، زیرا جانکر، رییس گروه یورو، روز دوشنبه گفت که دولت اسپانیا "هر کاری که لازم باشد را انجام خواهد داد" که به طور بالقوه نشانه ای بود از این که مادرید ممکن است از تسهیلات تثبیت مالی اروپا برای گرفتن یک بسته نجات به منظور کمک به بانک های مشکل دار خود، استفاده کند.
    سیتی متذکر می شود: "ما مشکوکیم که این تحولات احتمالا موجب دلواپسی سرمایه گذاران به چشم انداز وضعیت بانک های اسپانیایی و بدتر شدن وضعیت مالی چهارمین اقتصاد بزرگ منطقه یورو خواهد شد" و می افزاید که در این حالت، تنش به سراغ بازار اوراق قرضه اسپانیا سرایت کرده و این احتمالا یورو را تحت فشار خواهد گذاشت.
    Apm news
    WWW.FXAPM.COM

    نظر



    • کارشناس مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: پیش بینی می شود یورو در برابر دلارو ین ژاپن تضعیف شود


      WWW.FXAPM.COM

      نظر



      • کارشناس مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: افزایش شدید بلاتکلیفی و عدم اطمیناندر بازارها پس از انتخابات فرانسه و یونان


        WWW.FXAPM.COM

        نظر



        • بارکلیز کاپتیال مترصد خرید پوند انگلستان در مقابل دلار آمریکا هنگام افت نرخ برابریاین جفت ارزی به سوی سطح حمایت خط روند در 1/60 است چرا که به نظر می رسد که بازاربا وجود معامله شدن گسترده دلار آمریکا در نقاط دیگر، تمایلی به سوق دادن شدید نرخبرابری جفت ارزی به سطوحی پایین تر ندارد. با این حال، برای آنکه این جفت ارزی بتواندتوان صعودی معناداری کسب کند، بارکلیز علاقه به مشاهده شکسته شدن سطح 1/62 و عبور بهبالای آن است که در آن صورت سطح 1/63 و بالای آن هدف قرار بگیرد.
          WWW.FXAPM.COM

          نظر


          • میزان وامهای دریافتی توسط بخش خصوصی طی ماه آوریل شاهد 0/3 درصد افزایش در برابر 0/6 درصد افزایش در ماه مارس بود
            WWW.FXAPM.COM

            نظر


            • وزیر دارایی ژاپن، جون آزومی امروز در مورد افزایش ارزش ین ژاپن دو بار هشدار داد که این نشان دهنده افزایش نگرانی های مقامات نسبت به تاثیر افزایش ارزش ین بر اقتصاد است.
              یک معامله گر ارشد در ژاپن می گوید: "ریسک مداخله دولت در بازار کم است اما من تعجب نمی کنم اگر وزارت دارایی هم اکنون قدم هایی را برای مداخله در بازار بر دارد."
              نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن 78/75 است و این معامله گر معتقد است که سطح حمایتی در حدود نرخ 78/60 قرار دارد.
              نرخ برابری یورو در مقابل ین ژاپن 97/43 است و این معامله گر ارشد می گوید: "شانس خوبی وجود دارد تا در ادامه معاملات جهانی امروز بهای این جفت ارزی به زیر سطح 97/00 برسد.

              Apm news
              WWW.FXAPM.COM

              نظر


              • میزان خرده فروشی واقعی آلمان طی ماه آوریل به 0/6 درصد افزایش در مقایسه با ماه قبل تعدیل شد

                WWW.FXAPM.COM

                نظر


                • 12:30 US Non-Farm Payrolls. Exp. +151K..
                  12:30 US Unemployment Rate. Exp. 8.1%.
                  12:30 US Core PCE Price Index. Exp. +0.2%.
                  12:30 US Personal Spending. Exp. +0.3%.
                  12:30 US Personal Income. Exp. +0.4%.
                  12:30 US Average Hourly Earnings. Exp. +0.2%.
                  14:00 US ISM Manufacturing PMI. Exp. 54 points.
                  14:00 US Markit Final Manufacturing PMI.
                  14:00 US Construction Spending. Exp. +0.4%.

                  به امید خدا ببینیم چه شود !

                  نظر


                  • EUR/USD Sentiment



                    IMF Working on Plan for Spain?: Mixed reports about the IMF making contingency plans for Spain provided some hope at first, but they
                    certainly didn’t seem serious. Spanish yields are too close to the critical 7% line where other countries received a bailout. Spanish officials deny the need for a bailout over and over again, but the markets aren’t buying it. The announced injection of 19 billion euros into Bankia, much more than announced only two weeks earlier, and the loss of market access of banks and regions (such as Catalonia) to the markets, mean more pressure on the government
                    Low Expectations for Non-Farm Payrolls: After ADP and jobless claims disappointed, expectations are somewhat lower for the important
                    Non-Farm Payrolls. The US is still growing, but growth estimates were lowered and it will find it hard to run on its own
                    Chinese PMIs look bad: Another weight on EUR/USD comes from the world’s No. 2 economy: official Chinese PMI is still in growth territory, but is getting too low. The unofficial yet highly regarded HSBC figure was revised to the downside, in contraction territory. China stood out as a strong powerhouse after the crisis, and is now suffering from its own weakness
                    Greek polls are mixed: Different polls yield different results: some show a tied between leading pro-bailout New Democracy and anti-bailout SYRIZA. Other show one of the parties leading. Each headline moves the markets. We will soon be in a “blackout” as polls are forbidden in the two weeks before the elections on June 17th
                    Greek banks survivinig for now: The long awaited recapitalization of Greek banks by the EFSF (according to Bailout II) is supposed to help the banks stabilize and regain confidence. At least for now, withdrawal of funds seems like a “bank jog” more than a bank run. The bigger problem is with tax payments: many Greeks are deferring tax payments and this weighs heavily on the state coffers, which are running dry
                    Italy hides behind Spain: Italian Prime Minister Mario Monti surprised the markets with his endorsement of joint eurobonds to help resolve the financial crisis. The Italian economy is contracting quite fast and the recent bond auction was very worrying: Italy paid a dear price of a 6% yield on 10 year bonds. With Spain in the limelight, the euro-zone’s third largest economy manages to muddle through for now


                    ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 06-01-2012, 03:55 PM

                    نظر


                    • قيمت از 1600 دلار عبور كرد

                      جهش ناگهاني طلاي جهاني

                      دنياي اقتصاد- اعلام گزارش مشاغل در آمریکا غروب دیروز روند کاهشی بازار طلا را معکوس کرد و قيمت طلا در یک جهش ناگهانی با بیش از 50 دلار افزایش سطح 1600 دلار را پشت سر گذاشت. کاهش قیمت طلا متاثر از افت قیمت جهانی نفت طی ماه گذشته در حالی 100 دلار از قیمت طلا کاسته بود که اعلام آمار اشتغال در آمریکا به سرعت تاثیر نوسان قیمت نفت را خنثی کرد و موجب شد تا طلا در مسیر افزایشی قرار گیرد. در آمریکا با وجود انتظار برای ایجاد 150 هزار شغل تنها 69 هزار شغل جدید ایجاد شد و امکان تزریق پول به اقتصاد را برای بار سوم محتمل کرد.

                      جهش ناگهاني قيمت طلا
                      گروه بازار پول - مسعود رضا طاهری: اعلام گزارش مشاغل آمریکا در ماه مه قیمت طلا را با یک جهش تقریبا 50 دلاری از سطح 1600 دلار بالاتر برد. غروب دیروز به وقت تهران با شروع بازار معاملاتی نیویورک قیمت طلا به سرعت از سطح 1550 دلار در یک جهش آنی ابتدا تا 1580 دلار و دوباره تا 1600 دلار افزایش یافت و در ادامه انتظار برای افزایش از این سطح نیز وجود داشت. تا رسیدن به نرخ 1600 دلار در لحظاتی از بازار نیویورک، قیمت طلا حداقل 2/3 درصد افزایش ثبت کرد. این در حالی است که نوسان قیمت همچنان تا زمان تنظیم این گزارش ادامه داشت.
                      دیروز دپارتمان مشاغل در آمریکا تعداد شغل های ایجاد شده در بخش های غیر کشاورزی آمریکا را 69 هزار شغل اعلام کرد. با اینکه انتظار می رفت حداقل تعداد مشاغل ایجاد شده در این ماه 150 هزار باشد؛ اما در ماه مه ایجاد این تعداد شغل که به مراتب کمتر از انتظار بوده و پایین ترین میزان شغل ایجاد شده در سال میلادی جاری گزارش شده، موجب شد تا نرخ بیکاری در این کشور از سطح 1/8 درصد به 2/8 درصد برسد.
                      با اعلام گزارش جدید مشاغل در آمریکا برای ماه مه که البته از مدت ها پیش کارشناسان از آن به عنوان نقطه عطف در تصمیم گیری مقامات فدرال رزرو در مورد در دستور کار قرار دادن دور سوم تزریق پول به اقتصاد این کشور یاد می کردند، بار دیگر گزینه تسهیل مقداری (quantative easing) را به روی میز خواهد کشاند. در این صورت با افت ارزش دلار آمریکا و بالارفتن نرخ بازدهی اوراق قرضه خزانه داری، قیمت طلا رو به افزایش خواهد نهاد که البته افق های دورتر آن از هم اکنون چندان روشن نخواهد بود.
                      دیروز بازارهای بورس ها در آمریکا هم دچار کاهش شد. نرخ برابری یورو در مقابل دلار که تا پیش از اعلام گزارش مشاغل ماه مه تا 233/1 افت کرده بود، تا ساعت 5/6 بعدازظهر به وقت تهران، دوباره قدري تقويت شد.
                      کارشناسان معتقدند که در شرایط جدید، افزایش نرخ بیکاری در آمریکا، تضعیف دلار، تداوم نگرانی از بحران بدهی ها در اروپا و همچنین افت نرخ رشد اقتصادی در چین شرایط تازه ای را برای افزایش تقاضای خرید طلا به عنوان مامن مطمئن سرمایه گذاری پدید آورده است که منحنی قیمت طلا را صعودی خواهد کرد.
                      در بازار داخلی قطعا افزایش قیمت جهانی طلا موجب بالا رفتن قیمت سکه و طلا می شود.
                      تا ساعاتی قبل از انتشار گزارش مشاغل آمریکا، قیمت طلا تحت فشار افت قیمت نفت و عوامل مترتب بر آن مرتبا در حال سقوط بود.
                      قیمت نفت آمریکا که زمانی نه چندان دور به 120 دلار نیز رسیده بود به زیر 100 دلار کاهش یافته است. قیمت جهانی نفت اكنون در محدوده 85 دلار است. همسویی قیمت نفت و طلا و همچنین یورو در مقابل دلار آمریکا معادله ای البته اثبات شده و درعین حال قابل تغییر نیز بوده است.
                      علی النعیمی، وزیر نفت عربستان در تازه ترین گفت وگو ها با روزنامه آدلاید استرالیا گفت که می خواسته نفت را در سطح 100 دلار ببیند. این کشور با چنین رویکردی تولید نفت خود را در روزهای ماه مه افزایش بخشیده است. کشورهای تولیدکننده نفت(اوپك) در ماه مه امسال با 20 هزار بشکه افزایش، سقف تولید خودرا تا 31 میلیون و 595 هزار بشکه افزایش داده اند که از سال 2008 بی سابقه بوده است. در همین حال آمریکا نیز، در هفته منتهی به 25 ماه مه 21/2 میلیون بشکه نفت تولید كرد که از سال 1990 بی سابقه گزارش شده است. در عین حال استفاده از ذخایر استراتژیک نفت در این کشور افزایش یافته که در مجموع نگرانی این کشور به عنوان بزرگ ترین مصرف کننده نفت خام در دنیا را تا حدود زیادی برطرف کرده است.
                      در همین حال اعلام نرخ رشد اقتصادی در چین در ماه مه که طی 6 ماه گذشته پاین ترین سطح گزاش شده، موجب افت تقاضا برای نفت و سایر کالاها شده است. در همین راستا وجود شرایط اقتصادی در اروپا و افزایش بدهی ها در اغلب کشورهای این قاره موجب افت تقاضا برای اعلام شده است. به علاوه با تداوم این شرایط در قاره سبز احتمال کاهش تقاضا و قیمت نفت نیز وجود دارد.
                      گسترش ناآرامی ها در واکنش به نسخه های صندوق بین المللی پول در اجرایی شدن طرح های ریاضتی در کشورهای اروپایی به تدریج ابعاد گسترده تری به خود می گیرد. انتخابات مجدد در یونان در اوایل هفته آینده برگزار می شود. رای به خروج از یورو بی شک نقطه عطف تحولات پرشتاب در این قاره خواهد بود. ازاین رهگذر پیش بینی شده تنها آلمانی ها 80 میلیارد یورو زیان ببینند. گفته شده یک چاپخانه در انگلیس آماده چاپ دراخمای جدید یونان است. ایتالیا، پرتغال، اسپانیا و سایر کشورها طی ماه های اخیر توسط موسسات رتبه سنجی هشدار هایی در زمینه افت رتبه اعتباری بانک ها و موسسات مالی خود دریافت کرده اند. انگلیس و چک که از ابتدا وارد حوزه پولی یورو نشدند امروز نفس به مراتب راحت تری در خصوص این شرایط می کشند. از این رو تضعیف یورو هم منجر به نوسان ارزش طلا در بازارهای جهانی شده است.
                      فروش طلا پرتفوی دارایی های بانک ها و موسسات مالی و سرمایه گذاری در جهان مطابق یک سنت هر ساله تا اواخر تابستان با سررسید سال مالی وارد فاز جدیدی می شود که تا اواسط پاییز ادامه می یابد اين موضوع نيز قیمت طلا را به نوسان واخواهد داشت.
                      این شرایط البته در صورتی است که اتفاق خاصی در ماه های آینده بازارهای نفت و کالا را به طور غیرمنتظره با شوک جدیدی متلاطم نسازد. به عبارت بهتر چشم انداز تقاضا برای اقسام کالاها با توجه به افت نرخ رشد اقتصادی و بحران های مالی کاهنده است.
                      بازار داخلی
                      در بازارداخلی اما قیمت سکه و ارز در روز پنج شنبه تغییرات محدودی داشت. قیمت دلار آمریکا بین 1763 تا 1770 تومان در نوسان بود. قیمت اعلام شده برای غروب پنج شنبه 1768 تومان بود که البته نسبت به قیمت روز چهارشنبه 5 تومان افزایش داشت. قیمت یورو در بازار داخلی هم راستا با تداوم ضعف آن در بازارهای جهانی، با 20 تومان کاهش تا 2230 تومان افت کرد. با کاهش برابری آن در مقابل دلار، احتمال افت ارزش آن به زیر 2180 تومان تا زمان بازشدن قیمت ها پس از تعطیلات امکان پذیر است. در بازار سکه قیمت ها البته قدری متفاوت بود. سکه با 1000 تومان افزایش به 663 هزار تومان رسید. نیم سکه اما 2000 تومان کاهش داشت و به 333 هزار تومان فروخته شد. ربع سکه 1000 تومان افت کرد و 184 هزار تومان فروخته شد. دربازار طلا قیمت مثقال طلای 17 عیار با 1000 تومان افزایش 293 هزار تومان شد.
                      مقایسه هفتگی قیمت های داخلی
                      مقایسه قیمت انواع سکه، اونس جهانی طلا، دلار و یورو درروز پنج شنبه 11 خرداد با پنج شنبه هفته قبل ازآن نشان می دهد که قیمت دلارآمریکا به طور متوسط تفاوت چندانی نداشته به طوری که قیمت دلار از 1770 تومان به 1768 تومان رسیده است. یورو نیز در محدوده 2220 تا 2230 تومان در نوسان بود. در بازار سکه اما قیمت سکه با5 هزار تومان کاهش تا 663 هزار تومان پایین آمده است. سکه طرح قدیم 10 هزار تومان، نیم سکه 7 هزار تومان و ربع سکه 2 هزار تومان کاهش داشته است. قیمت گرم طلای 18 عیار با اندکی کاهش در سطح 67 هزار تومان در نوسان است.

                      http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=303547
                      ویرایش توسط FundTrader : https://www.traderha.com/member/3510-fundtrader در ساعت 06-04-2012, 03:46 PM

                      نظر


                      • بازدهی ارزها 4 June



                        با توجه به جدول بازدهی شاهد ریسک گریزی محض بودیم !

                        بیشترین تقاضا : ین ژاپن

                        دومین سطح تقاضا: دلار ایالات متحده

                        بیشترین عرضه: پوند انگلستان

                        دومین سطح عرضه: دلار کانادا

                        بیشترین تقویت در بین ارزهای کم بازده : ین ژاپن

                        کمترین عرضه در بین ارزهای پر ریسک : دلار استرالیا

                        ارز ها در برابر دلار ایالات متحده همانطور که مشاهده میکنید ین ژاپن با 2.02 درصد بیشترین تقویت داشته است ، و پوند انگلستان با منفی 2.03 درصد بیشترین کاهش را نصیب خود نموده.

                        با توجه به این جدول همچنان میتوان به دنبال فرصت های معاملاتی فروش پوند انگلستان در برابر دلار ایالات متحده و ین ژاپن باشید ، همچنین فروش دلار استرالیا در برابر دلار ایالات متحده !

                        پس در بعد تکنیکال منتظر میمانیم جهت همسو شدن مومنتوم با حهت بازدهی !

                        نکته: ریسک های بازار را در نظر بگیرید ، در صورت غوض شدن ریسک بازار ، این تحلیل فاقد اعتبار میباشد (گرچه nfp و UR ایالات متحده کار خودشان را کردند ...)

                        ارادتمند خلیل
                        ویرایش توسط FundTrader : https://www.traderha.com/member/3510-fundtrader در ساعت 06-04-2012, 05:03 PM

                        نظر


                        • بازار در جهت تکنیکال و بنیادی داره پیش میره ، دلار استرالیا رو داشته باشید ، طبق نرخ برابری بر اساس نرخ بهره به احتمال بالا بالای صد پیپ بریزه !

                          نظر


                          • نوشته اصلی توسط PCMFund نمایش پست ها


                            با توجه به جدول بازدهی شاهد ریسک گریزی محض بودیم !

                            بیشترین تقاضا : ین ژاپن

                            دومین سطح تقاضا: دلار ایالات متحده

                            بیشترین عرضه: پوند انگلستان

                            دومین سطح عرضه: دلار کانادا

                            بیشترین تقویت در بین ارزهای کم بازده : ین ژاپن

                            کمترین عرضه در بین ارزهای پر ریسک : دلار استرالیا

                            ارز ها در برابر دلار ایالات متحده همانطور که مشاهده میکنید ین ژاپن با 2.02 درصد بیشترین تقویت داشته است ، و پوند انگلستان با منفی 2.03 درصد بیشترین کاهش را نصیب خود نموده.

                            با توجه به این جدول همچنان میتوان به دنبال فرصت های معاملاتی فروش پوند انگلستان در برابر دلار ایالات متحده و ین ژاپن باشید ، همچنین فروش دلار استرالیا در برابر دلار ایالات متحده !

                            پس در بعد تکنیکال منتظر میمانیم جهت همسو شدن مومنتوم با حهت بازدهی !

                            نکته: ریسک های بازار را در نظر بگیرید ، در صورت غوض شدن ریسک بازار ، این تحلیل فاقد اعتبار میباشد (گرچه nfp و UR ایالات متحده کار خودشان را کردند ...)

                            ارادتمند خلیل

                            به به عاشق این تحلیل هایی ام که توش آمار و ارقام داریم. مرسی حاجی
                            .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                            https://telegram.me/Cyclicalwaves
                            https://telegram.me/NimaAzaadi




                            نظر


                            • نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
                              به به عاشق این تحلیل هایی ام که توش آمار و ارقام داریم. مرسی حاجی
                              سلام مهندس جان

                              تو این شاخه همش با ارقام و درصد ... جدول .. نمودار ... سر کاریم !

                              بیشتر دیدگاه اینجوره که یه ایندکسی که پیشرو هست برای پیش بینی داده های کلان استفاده میشه ..

                              حتی تحلیل بین بازاری بر این اساس بنا شده ... که تاثیرات بازارها شناسایی و الویت بندی ها مشخص .. و استفاده ببرند !

                              در کل شاخه تحلیلی بسیار جذاب و جالب و معقولی است !

                              ارادت خلیل

                              نظر



                              • به گفته آقای گِرگ گیبز، متخصص راهبردی ارز بانک سلطنتی اسکاتلند، نرخ برابری دلارنیوزیلند در برابر دلار امریکا ثابت باقی مانده است و با توجه به ارزش بالای دلار استرالیاو نیز ثبات نسبی بازارهای منطقه پولی یورو حمایت شده است. این نرخ هم اکنون بر روی0/7703 قرار دارد، در حالی که در ساعات ابتدایی مبادلات روز پنجشنبه، این نرخ بر روی0/7700 قرار داشت. با این حال، نسبت به روز چهارشنبه، این نرخ افزایش قابل ملاحظه ایداشته است، چرا که در پایان روز گذشته، نرخ برابری این جفت ارزی بر روی 0/7627 قرارداشت. آقای گیبز معتقد است که انتشار داده های بهتر از حد انتظار مربوط به بازار اشتغالدر استرالیا موجب اقبال سرمایه گذاران به خرید جفت ارزی مذکور شده است.
                                حال، تمرکز بازارها بر روی سخنرانی آقای بن برنانکه، رئیس فدرال رزرو، خواهد بودکه قرار است در ادامه روز جهانی جاری صورت پذیرد. همچنین، بانک مرکزی انگلیس نیز قراراست تصمیم خود در مورد نرخ بهره را در ادامه روز اعلام نماید. به گفته آقای گیبز، درصورت وجود هرگونه نشانه ای مبنی بر اجرای محرّک های اقتصادی در سخنرانی آقای برنانکه،دلار نیوزیلند با رشد همراه خواهد بود.
                                او همچنین سطح حمایت نرخ برابری جفت ارزی مذکور را در حدود 0/7676، و سطح مقاومتآن را 0/7800 پیش بینی می نماید
                                WWW.FXAPM.COM

                                نظر

                                پردازش ...
                                X