اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پوزیشن های بلومبرگی

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • تحلیلگر اقتصادی گفت دولت جدید ایتالیا چالشهای اقتصادی زیادی در پیش رو خواهد داشت.
    به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز، نیره جهیچ تحلیلگر موسسه بلومبرگ گفت ایتالیا با افزایش بدهی مواجه شده است. هر چه کشور بیشتر برای برنامه نجات استقراض می کند، میزان بدهی این کشور نیز بیشتر افزایش می یابد.
    دولت مونتی عقیده دارد این بدهی امسال به صد و سی درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید. این درحالی است که کسری بودجه ایتالیا سال گذشته کاهش یافت و برای اولین بار از سال 2008 به سه درصد تولید ناخالص داخلی رسید.
    در بازارهای مالی نرخ بهره استقراض ده ساله ایتالیا به کمتر از چهار درصد رسیده است. سرمایه گذاران عقیده دارند این کاهش اغراق آمیز بوده است.
    کارشناس بلومبرگ همچنین درباره احتمال کاهش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا گفت احتمال دارد نرخ بهره بانک مرکزی اروپا در نشست بعدی شورای پولی این بانک در دوم مه آینده کاهش یابد. ماریو دراگی رئیس این بانک در نوزدهم آوریل گذشته گفته بود هیچ علامتی از بهبود اوضاع اقتصادی مشاهده نکرده است و اگر این وضع ادامه یابد، نرخها را کاهش می دهد.
    وی ادامه داد شاخص های بخشهای تولیدات و خدمات در منطقه یورو از کاهش تولید درماه آوریل حکایت دارد. شاخص ایفو(که جو کسب و کار را در آلمان می سنجد) در ماه جاری بیش از حد انتظار کاهش یافته است. فروش خودرو در اروپا هجدهمین ماه پیاپی سقوط کرده است که این مسئله موجب کاهش سوددهی فولکس و اگن و دایملر شده است. اگر شرکتها برای سوددهی تلاش بیشتری کنند، به احتمال زیاد فرصتهای شغلی بیشتری را حذف خواهند کرد.
    واضح است که رشد اقتصادی در منطقه یورو به این زودیها از سرگرفته نخواهد شد. بسیاری از اقتصاددانان پیش بینی می کنند در ماه مه نرخ بهره کاهش خواهد یافت.

    نظر


    • تعطیلی کارخانه شرکت خودروسازی «اُپل» در آلمان با حذف هزاران فرصت شغلی همراه خواهد شد.
      کانال اول تلویزیون دولتی آلمان، «آ.اِر.دِ» با اشاره به اینکه در اواخر سال میلادی آینده، کارخانه قدیمی شرکت «اُپل» در شهر بوخوم آلمان، به طور کامل تعطیل خواهد شد به نقل از یک سخنگوی این شرکت گزارش داد: قرار است انبار مرکزی این کارخانه نیز جمع شود. در حال حاضر در این انبار، چهارصد و بیست نفر مشغول بکارند که تعطیلی این انبار با بیکاری شاغلان آن همراه خواهد شد. این گزارش در پایان اعلام کرد: تعطیلی این انبار، حاصل مخالفت شاغلان کارخانه «اُپل» شهر بوخوم آلمان با پیشنهاد طرح تعدیل نیروی انسانی است. تعطیلی کامل این کارخانه که هم اکنون سهامدار عمده آن، خودروسازی «جنرال موتورز» آمریکا است، موجب حذف هزاران فرصت شغلی خواهد شد.

      نظر


      • گفت.وگو با محمود گنابادی مدیر سرمایه.گذاری بورس کانادا:
        کد خبر: ۱۱۳۵۳
        تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۹





        محمود گنابادی، فارغ.التحصیل دانشکده اوراق بهادار کاناداست و دکترای اقتصاد و مدیریت مالی خود را از این دانشگاه دریافت کرده و در حال حاضر مدیر سبد سرمایه.گذاری در بورس اوراق بهادار این کشور است. وی در دانشگاه BCIT کانادا اقتصاد کلان تدریس می.کند و در کشورمان نیز به تدریس واحدهایی می.پردازد که در زمینه اوراق و بازارهای مالی ارائه می.شوند. او به تمام ابزارهای مالی احاطه اجرایی و حرفه.ای آکادمیک دارد و تاکنون بیش از یکصد مقاله به زبان.های فارسی و انگلیسی در داخل و خارج از کشور به چاپ رسانده است. ایشان از سال 1366 تاکنون در کنار مسوولان بورسی به مشاوره در زمینه بازار پرداخته و به صورت حرفه.ای به بورس ایران کمک فکری و مشاوره.ای رسانده است. همزمان با کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی،هفته نامه تجارت فردا گفت.وگوی کوتاهی با دکتر گنابادی در رابطه با اثرات ناشی از ریزش قیمت و پیش.بینی از روند کاهشی قیمت طلا در بازارهای جهانی به همراه بررسی اثرات این ریزش بر بازارهای داخلی داشته که در پی می.آید.

          آقای دکتر، با توجه به روند کنونی ریزش قیمت طلا در بازارهای جهانی، چه عواملی سبب بروز این رویه شده.اند و به عقیده شما تداوم این روند تا چه سطح قیمتی متصور است؟
        با اعلام قبرس مبنی بر احتمال فروش دارایی طلای این کشور، مباحثی نیز مطرح شد مبنی بر اینکه ایتالیا، پرتغال و برخی دیگر از کشورها نیز به گروه کشورهایی خواهند پیوست که ذخایر طلای خود را به فروش خواهند رساند، اما هنوز این اتفاق نیفتاده، اثرات روانی حاصل از این اخبار را بر بازار شاهدیم که در این رابطه باید گفت معلوم نیست کشورهای مذکور دست به این کار بزنند اما حتی طرح این مسائل در فضایی که بازار در موقعیت فروش قرار گرفته، عامل مهمی در جهت کاهش بیشتر بازارها محسوب می.شود، تا جایی که اگر قیمت طلا را ظرف ماه.های آتی به هزار دلار و حتی 950 دلار هم برسد نباید تعجب کرد.
        در عین حال، اشاره به موضوع دیگری که بر بازار طلا اثری منفی گذاشت و آن عادت بازار طلا به سیاست.های تسهیل پولی موسوم به QE است در این بین ضروری است. در اواخر سال 2011 دولت آمریکا با خرید اوراق قرضه دو بار به تزریق پول به اقتصاد ملی و افزایش نقدینگی اقدام کرد که نتیجه این عمل، افزایش نسبی تورم در این کشور بود که این امر در نهایت جان طلا را نجات داد، وگرنه این تصور که طلا همیشه مورد علاقه بازار است تصور درستی نیست، بلکه به عنوان کالایی جانشین، جایگزینی سیاست.های گوناگون دولت و بازخوردهای اقتصادی را به عهده دارد. در آن زمان سیاست.های مذکور که به منظور خروج اقتصاد ایالات متحده از رکود صورت گرفته بود، توسط طلا و البته با افزایش قیمت آن پوشش داده شد، اما در آخرین نشست فدرال رزرو، تصمیماتی اتخاذ شد که نگرانی.ها را برای معامله.گران این بازار پیش آورد. توقف کامل سیاست.های انبساطی یکی از مهم.ترین بخش.های این نشست بود که تصور کاهش تورم را در آینده در ذهن سرمایه.گذاران ایجاد کرد و این تلقی را که به زودی نرخ بهره آمریکا افزایش می.یابد و در نتیجه دلار تقویت می.شود.
        این سناریو از آنجا که منطق نیاز به جانشینی طلا را به عنوان یک کالای جایگزین تقلیل می.دهد، باعث شده است که در کنار افراد حقیقی دخیل در بازار طلا اعم از خریداران طلای فیزیکی و سرمایه.گذاران در هر دو بازار آتی و نقدی طلا در سطح جهان، صندوق.های بزرگ طلا و بانک.های مرکزی برخی از کشورهای دنیا به فکر فروش ذخایر خود بیفتند که این موضوع در ابتدای صحبت.ها مطرح شد. البته اخبار دیگری نیز این روند را تشدید کرد، به عنوان مثال، قیمت عمده.فروشی در بازار آمریکا این بار کاهش یافته است و این به معنای آن است که تورم روند کاهشی را طی می.کند و در نتیجه وجاهت طلا از این بعد زیر سوال می.رود. حال با نگاهی به شاخص داوجونز می.بینیم که رقم شاخص از 14هزار گذشته و این بیشترین رقم شاخص در هشت سال گذشته است که مبین آن است که مردم نگران تورم نیستند و میزان عدم اطمینان از سرمایه.گذاری در بخش مولد اقتصاد ایالات متحده کاهش یافته و این موضوع خود به زیان قیمت طلا در بازار است.
        در عین حال نگاهی به شاخص تورم 30 کشور بزرگ دنیا که 90 درصد اقتصاد جهانی را در اختیار دارند، نشان می.دهد تورم از 4 درصد در سال گذشته به حدود 5/2 درصد در سه.ماهه اول امسال کاهش یافته و این خود سندی بر این ادعاست که قیمت طلا در مسیر دستیابی به قیمت.های زیر هزار دلار نیز موفق خواهد بود. حال به این موضوع اضافه کنیم که تقاضای دو کشور بزرگ متقاضی طلا یعنی چین و هند نیز کاهش یافته است. چند روز پیش تولید ناخالص داخلی چین با 3/0 واحد درصد کاهش در رشد مواجه شده که با استناد به همین رقم باید گفت قدرت خرید در مجموعه اقتصاد چین کاهش یافته و در نتیجه با کاهش خرید طلا در این کشور مواجه خواهیم شد؛ کما اینکه آخرین آمار تورم این کشور که هفته قبل منتشر شد، نشان از کاهش نرخ تورم در سه.ماهه اول سال جاری دارد.

         نقش موسسه.های مالی و صندوق.های طلا در پیش.بینی کاهش بیشتر قیمت طلا چیست؟ آیا می.توان کف قیمتی مشخصی برای این فلز در نظر گرفت؟
        نکته.ای که در رابطه با طلا در مقایسه با بسیاری از فلزات قابل ذکر است، غیرصنعتی بودن این فلز است. همین موضوع باعث شده، بخش قابل توجهی از تقاضای فیزیکی برای این فلز بر مصرف ذخایر بانک.های مرکزی قرار بگیرد. تداوم روند فعلی قیمت طلا اگر بانک.های مرکزی را متقاعد کند که باید ذخایر موجود را به فروش برسانند، اثرات مخربی را بر قیمت بر جای خواهد گذاشت. در رابطه با اینکه کف قیمت این فلز چه نقطه.ای است، همان.طور که در پاسخ به سوال قبل گفتم طلا این ظرفیت را دارد که به زیر هزار دلار برگردد، چراکه نسبت به قیمت 700 دلاری گذشته، اگر نرخ تورم را دو درصد فرض کنیم در یک دوره 10ساله قیمت حداکثر به 840 دلار خواهد رسید (با احتساب نرخ مرکب تورم، قیمت به 900 دلار می.رسد) که باز هم برای فعالان این بخش سودآور است. به عبارتی در حدود 400 تا 500 دلار حتی در شرایط کنونی که قیمت.ها ریزش داشته است، حباب اونس جهانی را شاهدیم. بنابراین این تصور که قیمت تمام.شده طلا به حدی پایین نیست که کاهش.های قیمتی بر آن موثر نباشد، تصور درستی نیست، بلکه برعکس طلا فعلاً به اندازه کافی ظرفیت کاهشی دارد.
        نکته دیگر در این زمینه آن است که به حدی عرضه فیزیکی انباشته توسط بانک.های مرکزی دنیا بالاست که تنها حضور این میزان انباشت طلا کافی است که تا مدت.ها کمبود تولید طلا را - با این فرض که کاهش قیمت طلا تولید این فلز را توسط برخی از کشورها و معادن توجیه.ناپذیر ساخته و عرضه را کاهش دهد - جبران کند و تا مدت.ها اصلاً کمبودی احساس نشود. البته در این بین برخی کشورها هم هستند که مشکل تولید طلا دارند و هزینه.های تولیدشان بالاست اما در مجموع، قیمت اونس طلای جهانی تحت تاثیر این موضوع قرار نمی.گیرد و انتظار نمی.رود با کاهش عرضه، قیمت.ها لااقل در میان.مدت افزایش یابد - مخصوصاً آنکه به دلیل کاهش قیمت سوخت هزینه.های تولید با کاهش مواجه می.شوند.

         به نظر می.رسد تقاضای سفته.بازی در تغییر قیمت طلا تاثیر بسزایی داشته، سهم این بخش از تقاضا از کل تقاضای طلا به چه میزان است؟
        تقاضای سفته.بازی در مقایسه با تقاضای فیزیکی نقش خیلی بالایی ندارد و شاید بتوان گفت 10 درصد از افزایش قیمت طلا تابع افزایش تقاضای سفته.بازانه معامله.گران است. بلکه بیشترین اثری که در بازار طلا در سال.های گذشته وجود داشت فشار تقاضای واقعی طلا از طرف بانک.های مرکزی بوده که با شروع بحران جهانی و رکود اقتصادی در بسیاری از کشورهای بزرگ دنیا، در نتیجه کاهش ارزش دلار، قیمت طلا را افزایش داد و این فلز را در کانون توجه دوباره نهادهای مهم پولی دنیا قرار داد. در حال حاضر نیز موضوعی که بازار طلا را با افول مواجه ساخته، ورود طلای فیزیکی به بازار است، نه توهمات سفته.بازانه سرمایه.گذاران، کمااینکه عرضه قبرس این موضوع را تشدید کرده و این نشان می.دهد بازار بر مبنای تصمیمات فیزیکی در حال ریزش است و همین تصمیمات عرضه فیزیکی طلا به زودی به مشکلات دامن می.زند و شرایط را پیچیده.تر می.کند. البته پیش.بینی.های مهمی پیش از این اعلام شده بود که این فاجعه را برای طلا اعلام کرده بود، به عنوان مثال گلدمن ساکس پیش از این کاهش قیمت طلا را اعلام کرده بود و یا موسسه گلدمن حدود یک ماه پیش اعلام کرد کاهش طلا به زودی در بازارهای جهانی اتفاق خواهد افتاد و همین موسسه.ها و مراکز هنوز هم پیش.بینی.های بدبینانه.تری را از قیمت اعلام می.کنند که همه این عوامل در بازار باعث بروز بی.اطمینانی.های بیشتر شده و بر تصمیمات بازار بیشتر اثر گذاشته.اند.

          به نظر شما در حال حاضر سرمایه.گذاران با توجه به اتفاقاتی که در حوزه طلا افتاده، به کدام سمت و سو برای سرمایه.گذاری حرکت می.کنند؟
        همان.طور که اشاره کردم در آمریکا بهبود شاخص سهام داوجونز بهبود اوضاع بازار سرمایه این کشور را نوید داده و در نتیجه انتظار می.رود این بازار میزبان سرمایه.هایی باشد که از فروش طلا در این روزها آزاد شده.اند، مخصوصاً آنکه بخش مسکن نیز که مدت.های مدیدی از رکود آن می.گذشت بنا بر اخبار جدیدی که از ایالات متحده منتشر. شده در حال بهبود و خروج از رکود است، در نتیجه بسیار مامن مناسبی برای سرمایه.گذاران محسوب می.شود.

          آقای دکتر شما چه تحلیل و پیش.بینی از بازار طلای کشورمان در این شرایط دارید؟ برخی وجود حباب در بازار طلای کشور را خطرناک توصیف می.کنند و برخی با توجه به کاهش قیمت اونس و دلار این وضع را غیرقابل قبول می.دانند. آیا بازار در شرایط عدم انطباق با اونس جهانی است؟
        متاسفانه اشکال اساسی در بازار ایران و حتی در میان معامله.گران بازارهای مختلف از جمله طلا این است که نگاه عمیقی به ارزش دلار دارند، نه به تورم داخلی. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که در دنیا مرسوم است قیمت.های دلار بر قیمت و تقاضا برای طلا اثر می.گذارد، چراکه طلا جایگزین دلار شده و مانع از افت ارزش دارایی.های مردم و موسسه.ها می.شود. اما در کشور ما به جای آنکه کاهش ارزش ریال به عنوان یک فاکتور مهم در تعیین سطح تقاضا برای طلا مورد توجه قرار گیرد، تنها به قیمت دلار و اونس جهانی توجه می.شود، در حالی که باید به این نکته توجه کنیم که ارزش ریال مدام در حال کاهش است و اگر منطقی برخورد کنیم، طلا باید توانایی آن را داشته باشد که مکانی امن برای سرمایه.گذاران محسوب شود، بنابراین طرح مباحثی مانند حباب در قیمت طلا به عقیده من منتفی است چرا که شاید اونس جهانی کاهش یافته باشد، ولی آیا تورم بالای 30درصدی کشور ما نیز کاهش یافته است؟ بنابراین منطقاً زمانی قیمت طلا باید کاهش یابد که تولید در کشور اصلاح شود، بازارهای اصلی مانند بازار سهام و کالا و بازار پولی کشور روالی منطقی را طی کنند تا به این ترتیب شرایط برای آنکه اطمینان از اقتصاد حاصل شود و سرمایه.های موجود در مسیرهای درست خود هدایت شوند، مهیا شده و زمینه.های کاهش قیمت طلا فراهم شود. به نظر می.رسد وضعیت فعلی در کشور ما بر بازارهای جهانی اثرگذار نیست و در نتیجه اینکه بازار بر اساس عرضه و تقاضا چه روندی را طی می.کند برای بازارهای ما مهم است و اینکه برخی گمان می.کنند باید ضریب کاهش طلای داخل و جهان دقیقاً متناسب باشد، درست نیست.
        در شرایط فعلی ارزش ریال حتی پایین.تر از ارقامی است که اعلام می.شود و چون دلار واقعی نیست و بر اساس عرضه و تقاضای واقعی تعیین نمی.شود نمی.توان به قیمت.ها اعتماد کرد و انتظاری بیش از این از بازار طلا داشت. حال برخی اعتقاد دارند باید بانک مرکزی وارد عمل شود و قیمت را کاهش دهد اما فراموش نکنیم که این اتفاق قبلاً افتاده و شاید در کوتاه.مدت جوابگوی بازار باشد اما در بلند.مدت توانایی کنترل قیمت را ندارد، چراکه تقاضای بازار در ایران برای ارز و طلا متاسفانه تقاضای سوداگری نیست، بلکه تقاضا برای گذران زندگی است و در نتیجه همیشه بازار گرسنه است. باید به این موضوع اضافه کرد که طلا یک کالای جهانی است و همه دنیا بازار آن محسوب می.شود، لذا تغییرات داخلی برای این فلز می.تواند زمینه.های قاچاق را - چه به خارج ازکشور و چه از خارج- فراهم کند. در این رابطه باید گفت، اینکه بانک مرکزی مدتی سیاستی را در بازار به صورت یک مسکن اجرا کند و دوباره بعد از چند ماه سر جای اول برگردیم، اصلاً روش درستی نیست، بلکه باید درد را به طور اساسی درمان کنیم که مثلاً تک.نرخی کردن ارز - حتی اگر قیمت بالا برود - یکی از راهکارهای این موضوع است.
        دومین مساله بازار سهام است که باید اصلاح شود. سوال من از شما این است که چرا تورم در کشور ما در همه کالاها اثر خود را بر جای گذاشته، اما در سهام باعث افزایش قیمت نشده است؟ اگر قیمت سهام واقعی شود و محدودیت.های بازار برطرف شوند، بسیاری از سهام بازار ما کشش لازم برای افزایش قیمت را دارند. ما می.بینیم تورم در یک سال در حدود 10 واحد درصد افزایش یافته اما شاخص چهار هزار واحد بالا رفته و این منطقی نیست. به عقیده من اگر سهام آزاد بود، شاخص الان از مرز 65 هزار واحد هم گذشته بود.
        به هر حال به عقیده من در ماه.های پیش رو به دلیل شرایط انتخاباتی که معمولاً به افت بازار سهام و مسکن منجر می.شود، ممکن است طلا و ارز دوباره در بازار داخل مورد توجه قرار بگیرد و شاهد افزایش دوباره قیمت این فلز باشیم و این برخلاف پیش.بینی.ها از قیمت جهانی طلاست که انتظار می.رود کاهش بیشتری را به ثبت برساند.

        نگاه تاریخی به حرکت اونس
        وقتی در سال 1717 در بریتانیا و از سوی «سر ایزاک نیوتن»، قیمت طلا به میزان 25/4 لیر برای هر «تروی اونس» تعیین شد، این نرخ به مدت تقریباً دو قرن و تا سال 1914، در این کشور در همین مقدار باقی مانده بود. تنها استثنا در این زمان مربوط به دوره زمانی جنگ.های ناپلئونی و از سال 1797 تا 1821 بود که باعث افزایش بهای طلا در دوره.های نسبتاً کوتاهی شد. در ایالات متحده نیز، نرخ رسمی طلای دولت آمریکا از سال 1792 تا.کنون تنها چهار بار تغییر کرده است. این نرخ از میزان 75/19 دلار برای هر اونس در سال 1792 آغاز به کار کرد. پس از 42 سال و در سال 1834، این نرخ کمی بالا رفت و به میزان 67/20 دلار برای هر اونس قیمت.گذاری شد. در سال 1834 مجدداً قیمت.گذاری دولتی دیگری برای نرخ طلا صورت گرفت و قیمت طلا به رقم 35 دلار برای هر اونس رسید. تا اینکه در اوایل دهه 1970، قیمت به 38 دلار افزایش یافت و سپس در زمان کوتاهی 22/42 دلار برای هر اونس طلا اعلام شد. عجیب.ترین قیمت.های تاریخ طلا – البته تا.کنون- در سال 1980 و سال.های حوالی آن مقطع مشاهده شد. در سال 1979، نرخ تورم در اکثر کشورهای بزرگ دو.رقمی بود. با پایان این سال و آغاز دهه بعد، چند عامل که به صورت بالقوه نقش زیادی بر قیمت.گذاری طلا داشتند، با هم ترکیب شده و باعث جهش بزرگی در قیمت این فلز در زمان کوتاهی شدند. در این سال، قیمت طلا از مرز 850 دلار نیز گذشت و حتی برای مدت.های کوتاهی، قیمت.های آنی طلا سطوح بالای دو هزار دلار برای هر اونس را نیز تجربه کرد، اما این قیمت.ها به سرعت به سطوح پایین.تر باز می.گشت. این بالاترین نوسان در قیمت طلا تا.کنون بوده است. بر اساس تئوری.های اقتصادی، بهای طلا نیز مثل هر چیز قابل. قیمت.گذاری دیگر، در بازار و از سوی نیروهای عرضه و تقاضا تعیین می.شود. تنها تفاوتی که ممکن است در این مورد وجود داشته باشد، تفاوت در نوع نیروهای عرضه و تقاضا و ماهیت متفاوت عوامل و زمینه.های تحریک.کننده این نیروهاست. از دیرباز، یک نقش مهم طلا و یک انگیزه عمده برای سرمایه.گذاری دارایی در این فلز، خرید و نگهداری طلا به عنوان پوشش و مامنی در برابر تلاطمات و بحران.های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی (از قبیل رکود بازار سرمایه.گذاری، تشدید بدهی.های دولتی، سقوط.های ارزی، تورم، جنگ و التهابات اجتماعی) بوده است. همچنین ورشکستگی بانک.ها می.تواند یک عامل بزرگ برای افزایش تقاضا و در نتیجه آن رشد قیمت طلا باشد. چنان که در دهه 1930 و پس از سقوط بزرگ، افزایش شدید تقاضا از سوی مردم منجر به این شد که روزولت، رئیس جمهور وقت آمریکا، نگهداری طلا توسط مردم را ممنوع اعلام کند. علاوه بر این، مقایسه تاریخچه قیمت طلا، نشانگر یک همبستگی و ارتباط قابل توجه بین بهای این فلز و قیمت نفت. خام است.در گذشته، عمده تقاضا برای طلا از طرف مردم و خزانه.های دولت.ها صورت می.گرفت و تغییرات تقاضا، نقش محوری در قیمت.گذاری طلا را بر عهده داشت. اما با رشد تکنولوژی و سیستم.های استخراج، به تدریج بر میزان عرضه طلا در بازار افزوده شد. همزمان با افزایش عرضه معدنی طلا، بانک.های مرکزی و مردم نیز بر تقاضای خود افزودند که نه.تنها جلوی کاهش قیمت به دلیل عرضه بیشتر را نگرفت، که حتی مازاد این تقاضاها افزایش قیمت را نیز موجب شد. از طرف دیگر در سال.های اخیر، بانک.های مرکزی کشورهای جهان و به خصوص بانک.های مرکزی اقتصادهای نوظهور مثل چین، روسیه و برزیل، بر خرید طلا و ذخیره کردن آن افزودند. این مساله یکی از دلایل عمده رشد بها در سال.های اخیر تلقی شده است

        نظر


        • (Timezone: GMT 0.0, DST off)
          Sunday Apr 28, 23:00 Korea, Republic of Current Account Balance Low 4.45
          Sunday Apr 28, 23:01 United Kingdom Hometrack Housing Prices s.a (MoM) Low 0.0%
          Monday Apr 29, 00:00 Austria Good friday
          Monday Apr 29, 00:00 Japan Showa Day
          Monday Apr 29, 06:00 Finland Consumer Confidence Low 10.2
          Monday Apr 29, 06:00 Finland Industrial Confidence Low -9.0
          Monday Apr 29, 07:00 Spain HICP (YoY) Low 2.6% 2.1%
          Monday Apr 29, 07:00 Denmark Industrial Outlook Low 4.0
          Monday Apr 29, 07:00 Spain Retail Sales (YoY) Low -8.0%
          Monday Apr 29, 08:00 Italy Wage Inflation (YoY) Low 1.4%
          Monday Apr 29, 08:00 Austria Purchasing Manager Index Low 48.1
          Monday Apr 29, 08:00 Italy Wage Inflation (MoM) Low 0.0%
          Monday Apr 29, 09:00 Italy Business Confidence Low 88.9 89.0
          Monday Apr 29, 09:00 Portugal Business Confidence Low -3.9
          Monday Apr 29, 09:00 Portugal Consumer Confidence Low -55.3
          Monday Apr 29, 09:00 Greece Producer Price Index (YoY) Low 0.8%
          Monday Apr 29, 09:00 European Monetary Union Business Climate Medium -0.86 -0.89
          Monday Apr 29, 09:00 European Monetary Union Services Sentiment Medium -6.7 -7.0
          Monday Apr 29, 09:00 European Monetary Union Economic Sentiment Indicator Low 90.0 89.3
          Monday Apr 29, 09:00 European Monetary Union Consumer Confidence Medium -23.5 -22.3
          Monday Apr 29, 09:00 European Monetary Union Industrial Confidence Low -12.5 -13.5
          Monday Apr 29, 09:30 Belgium Consumer Price Index (MoM) Low 0.14%
          Monday Apr 29, 09:30 Belgium Consumer Price Index (YoY) Low 1.11%
          Monday Apr 29, 10:10 Italy 10-y Bond Auction Low 4.66%
          Monday Apr 29, 12:00 Germany Consumer Price Index (MoM) Medium 0.5% -0.2%
          Monday Apr 29, 12:00 Germany Consumer Price Index (YoY) High 1.4% 1.5%
          Monday Apr 29, 12:00 Germany Harmonised Index of Consumer Prices (MoM) Medium 0.4% 0.0%
          Monday Apr 29, 12:00 Germany Harmonised Index of Consumer Prices (YoY) High 1.8% 1.7%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Personal Spending Medium 0.7% 0.1%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Core Personal Consumption Expenditure - Price Index (MoM) Medium 0.1%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Core Personal Consumption Expenditure - Prices Index (YoY) High 1.3%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Personal Consumption Expenditures - Price Index (MoM) Low 0.4%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Personal Consumption Expenditures - Price Index (YoY) Low 1.3%
          Monday Apr 29, 12:30 United States Personal Income (MoM) Medium 1.1% 0.4%
          Monday Apr 29, 14:00 United States Pending Home Sales (MoM) Low -0.4% 0.3%
          Monday Apr 29, 14:00 United States Pending Home Sales (YoY) Medium 8.4%
          Monday Apr 29, 14:30 United States Dallas Fed Manufacturing Business Index Low 7.4
          Monday Apr 29, 21:00 Korea, Republic of BOK Manufacturing BSI Low 75.0
          Monday Apr 29, 22:45 New Zealand Building Permits s.a. (MoM) Low 1.9%
          Monday Apr 29, 23:00 Korea, Republic of Industrial Output Growth Low -0.8%
          Monday Apr 29, 23:00 Korea, Republic of Service Sector Output Low 1.7%
          Monday Apr 29, 23:01 United Kingdom Gfk Consumer Confidence Medium -26.0 -26.0
          Monday Apr 29, 23:13 Japan Nomura/ JMMA Manufacturing Purchasing Manager Index Medium 50.4
          Monday Apr 29, 23:30 Japan Overall Household Spending (YoY) Medium 0.8%
          Monday Apr 29, 23:30 Japan Unemployment Rate Medium 4.3% 4.2%
          Monday Apr 29, 23:50 Japan Industrial Production (MoM) Low 0.6% 0.4%
          Monday Apr 29, 23:50 Japan Large Retailer's Sales Medium -3.7%
          Monday Apr 29, 23:50 Japan Retail Trade s.a (MoM) Low 1.6%
          Monday Apr 29, 23:50 Japan Industrial Production (YoY) Medium -10.5%
          Monday Apr 29, 23:50 Japan Retail Trade (YoY) Medium -2.2% 0.5%
          Tuesday Apr 30, 00:00 Netherlands, The Queens Birthday
          Tuesday Apr 30, 01:00 New Zealand RBNZ Business Confidence Medium 34.6%
          Tuesday Apr 30, 01:30 Australia Private Sector Credit (MoM) Medium 0.2% 0.3%
          Tuesday Apr 30, 01:30 Australia Private Sector Credit (YoY) Medium 3.4%
          Tuesday Apr 30, 01:45 China HSBC Manufacturing PMI High 51.6
          Tuesday Apr 30, 03:00 New Zealand M3 Money Supply (YoY) Low 6.6%
          Tuesday Apr 30, 04:00 Japan Vehicle Production (YoY) Low -15.1%
          Tuesday Apr 30, 05:00 Russia HSBC Manufacturing PMI Low 50.8
          Tuesday Apr 30, 05:00 Singapore Unemployment rate Low 1.9%
          Tuesday Apr 30, 05:00 Japan Construction Orders (YoY) Low 16.3%
          Tuesday Apr 30, 05:00 Japan Housing Starts (YoY) Medium 3.0% 6.3%
          Tuesday Apr 30, 05:00 Japan Annualized Housing Starts Medium 0.944
          Tuesday Apr 30, 06:00 Germany Gfk Consumer Confidence Survey Medium 5.9 5.9
          Tuesday Apr 30, 06:00 South Africa M3 Money Supply (YoY) Low 7.71%
          Tuesday Apr 30, 06:00 South Africa Private Sector Credit Low 7.88%
          Tuesday Apr 30, 06:45 France Consumer Spending (MoM) Low -0.2% 0.7%
          Tuesday Apr 30, 06:45 France Producer Prices (MoM) Low 0.4% -0.3%
          Tuesday Apr 30, 07:00 Spain Gross Domestic Product - Estimated (QoQ) Low -0.7 -0.6
          Tuesday Apr 30, 07:00 Spain Gross Domestic Product - Estimated (YoY) Low -1.8 -2.1
          Tuesday Apr 30, 07:00 Hungary Producer Price Index (YoY) Low 0.8%
          Tuesday Apr 30, 07:00 Turkey Trade Balance Low -6.96
          Tuesday Apr 30, 07:55 Germany Unemployment Change High 13.0 3.0
          Tuesday Apr 30, 07:55 Germany Unemployment Rate s.a. Medium 6.9% 6.9%
          Tuesday Apr 30, 08:00 Italy Unemployment High 11.6% 11.7%
          Tuesday Apr 30, 08:00 Norway Retail Sales Low 0.5%
          Tuesday Apr 30, 08:00 Norway Labour Force Survey Low 3.6%
          Tuesday Apr 30, 08:00 Czech Republic M2 Money Supply (YoY) Low 4.0%
          Tuesday Apr 30, 08:00 Austria Producer Price Index (MoM) Low 0.0
          Tuesday Apr 30, 08:00 Austria Producer Price Index (YoY) Low -0.3
          Tuesday Apr 30, 08:30 United Kingdom Mortgage Approvals Low 51.653 53.0
          Tuesday Apr 30, 08:30 United Kingdom Net Lending to Individuals (MoM) Medium £1.5
          Tuesday Apr 30, 08:30 United Kingdom Consumer Credit Low £0.6
          Tuesday Apr 30, 08:30 United Kingdom M4 Money Supply (MoM) Low -0.5% 0.4%
          Tuesday Apr 30, 08:30 United Kingdom M4 Money Supply (YoY) Low 0.5%
          Tuesday Apr 30, 09:00 Italy Consumer Price Index (EU Norm) (MoM) Low 2.3% 0.5%
          Tuesday Apr 30, 09:00 Italy Consumer Price Index (EU Norm) (YoY) Low 1.8% 1.6%
          Tuesday Apr 30, 09:00 Italy Consumer Price Index (MoM) Low 0.2%


          نظر


          • بازدهی ارزها ( هفتگی )

            تاریخ آپدیت: 29 آپریل 2013

            یه خورده اوضاع بهم ریخته هست :دی



            پ.ن: آموزش بنیادهای اقتصادی
            آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

            چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


            نظر


            • ‬کاهش ارزش دلار در برابر ارزهای اصلی؛ افزایش ارزش یورو در آستانۀ نشست بانک مرکزی اتحادیۀ اروپا

              ‬این هفته با آرامش شروع شد چراکه جفت ارزها بطور کلی باثبات هستند‪. ‬جفت ارز ‪EURUSD ‬در محدودۀ بین ‪1.3093 ‬تا ‪1.2971 ‬نوسان دارد‪. ‬جفت ارز ‪USDJPY ‬در زمان باز شدن بازار اندکی تا حمایت ‪97.32 ‬افت کرد‪. ‬جفت ارز ‪GBPUSD ‬نسبتاً صعود کرد‪. ‬جفت ارز ‪AUDUSD ‬نیز امروز صبح صعود پیدا کرد و از ‪1.0274 ‬به سطح کنونی در ‪1.0323 ‬رسید‪. ‬به نظر می رسد که دلار آمریکا بطور گسترده ای ضعیف شده است بطوریکه شاخص دلار نیز تا ‪82.15 ‬افت داشته است‪. ‬افت ارزش شاخص دلار تحت تاثیر گزارش ناامید کنندۀ رشد تولید ناخالص داخلی در روز جمعه و افزایش انتظارات بابت اتخاذ سیاست تسهیل پولی است هرچند شاخص ضریب اطمینان مصرف کننده متعلق به دانشگاه میشیگان پیشرفتی بیشتر از حد انتظار داشته است‪. ‬

              ‬در اروپا انتظارات برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اتحادیۀ اروپا در پنجشنبۀ آینده افزایش پیدا کرده است‪. ‬احتمالاً این بانک نرخ اصلی بهره را از ‪0.75% ‬به ‪0.5% ‬کاهش دهد که در پی ضعف دلار موجب صعود جفت ارز ‪EURUSD ‬شده است‪. ‬انریکو لتا ‪Enrico Letta ‬در خلال تعطیلات آخر هفته تلاش کرد تا یک دولت ائتلافی جدید در ایتالیا شکل دهد و به بن بست سیاسی دو ماهه در این کشور پایان بخشد‪. ‬این موضوع نیز احتمالاً از یورو حمایت می کند‪. ‬بازدهی اوراق قرضۀ ده سالۀ ایتالیایی امروز صبح به زیر ‪4% ‬بازگشت‪.‬

              ‬بانک مرکزی ژاپن در روز جمعه تخمین هایش را برای سال های ‪2013 ‬و ‪2014 ‬به طور صعودی تصحیح کرد‪. ‬این موضوع به همراه اقدام به خرید معامله گران برای جبران ضرر ناشی از فروش شان تحت تاثیر عدم تغییر سیاست پولی باعث شد تا ارزش ین ژاپن بیش از پیش تقویت شود‪. ‬علاوه بر این، ژاپن و چین امروز را در تعطیلی به سر بردند ضمن اینکه چین سه روز آینده را نیز تعطیل خواهد بود‪. ‬امروز حجم معاملات روی ین اندک خواهد بود و این موضوع می تواند سیگنال های اشتباهی را ایجاد کند‪. ‬جفت ارز ‪USDJPY ‬تا ‪97.35 ‬به عنوان پایین ترین سطح طی دو هفتۀ اخیر پایین آمد و پس از آن اندکی تقویت شد‪. ‬این جفت ارز آخرین بار در ‪97.90 ‬به سر می برد‪. ‬در آسیا همچنین شاخص ‪S&P/ASX200 ‬در استرالیا ‪0.56% ‬صعود پیدا کرد و به ‪5,125.80 ‬واحد رسید که منجر شد جفت ارز ‪AUDUSD ‬تحت تاثیر کاهش ارزش گستردۀ دلار آمریکا، صعود کند‪. ‬
              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

              چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


              نظر


              • در منطقۀ یورو‪:‬

                ‬شاخص ضریب اطمینان مصرف کننده از رقم منفی ‪23.5 ‬در ماه مارس به رقم منفی ‪22.3 ‬در ماه آوریل رسید‪. ‬پیش بینی می شد که رقم منفی ‪22.3 ‬برای آوریل گزارش شود‪.‬

                ‬ضریب اطمینان صنعتی از رقم منفی‪12.3 ‬در مارس به رقم منفی ‪13.8 ‬در آوریل رسید‪. ‬پیش بینی می شد که رقم منفی ‪13.5 ‬گزارش شود‪.‬

                ‬ضریب اطمینان خدمات از رقم منفی ‪7.0 ‬در مارس به رقم منفی ‪11.1 ‬در آوریل رسید‪.‬

                ‬ضریب اطمینان اقتصادی از رقم مثبت ‪90.1 ‬در مارس به رقم مثبت ‪88.6 ‬در ماه آوریل رسید‪. ‬این ضعیف ترین رقم از دسامبر تاکنون است‪. ‬پیش بینی می شد که رقم ‪89.4 ‬گزارش شود‪.‬

                ‬ضریب اطمینان کسب و کار از رقم منفی ‪0.75 ‬در مارس به رقم منفی ‪0.93 ‬در آوریل رسید‪.

                ================================================== ==

                در ایتالیا‪:‬

                ‬ضریب اطمینان کسب و کار از رقم ‪88.6 ‬در مارس به رقم ‪87.6 ‬در آوریل رسید‪. ‬رقم اعلام شده برای مارس از ‪88.9 ‬به ‪88.6 ‬تصحیح شده است‪.
                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                نظر


                • در آلمان‪ ‬شاخص اولیه :

                  ‬شاخص بهای مصرف کننده در آوریل در مقیاس ماهیانه ‪0.5% ‬کاهش و در مقیاس سالیانه ‪1.2% ‬افزایش پیدا کرد‪. ‬پیش بینی می شد که در مقیاس ماهیانه ‪0.2% ‬کاهش و در مقیاس سالیانه ‪1.5% ‬افزایش گزارش شود‪.‬

                  ‬شاخص بهای مصرف کننده هماهنگ شده با اتحادیۀ اروپا در آوریل در مقیاس ماهیانه ‪0.5% ‬کاهش و در مقیاس سالیانه ‪1.1% ‬افزایش پیدا کرد‪. ‬


                  ================================================== ==


                  افزایش ‪0.2‬درصدی مخارج مصرف کننده در ایالات متحده


                  ‬وزارت بازرگانی ایالات متحده دقایقی پیش گزارش داد که مخارج فردی در این کشور در ماه مارس ‪0.2% ‬افزایش پیدا کرد‪. ‬کاهش بهای بنزین موجب شد تا مخارج همچنان پایین باقی بماند‪.‬

                  ‬درآمدهای فردی در مارس فقط ‪0.2% ‬افزایش پیدا کرد که تحت تاثیر رشد ضعیف اشتغال است‪. ‬درآمد فردی بدون احتساب تورم و مالیات، ‪0.3% ‬افزایش داشته است‪. ‬پس انداز در مارس در رقم ‪2.7% ‬باقی مانده است‪.‬

                  ‬شاخص بهای مخارج مصرفی فردی در مارس در مقیاس سالیانه فقط ‪1.0% ‬افزایش داشته است‪. ‬فدرال ریزرو نرخ ‪2% ‬را به عنوان نرخ هدف اعلام کرده است‪. ‬
                  آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                  چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                  نظر


                  • دكتر جان
                    اينا رو تاثيرشو رو يورو و دلار هم توضيح بده
                    ما تازه داريم فاند يا د مي گيريم
                    ممنون


                    Sent from my iPhone

                    نظر


                    • ‬افزایش تولید در ایالات متحده

                      ‬فدرال ریزرو شیکاگو امروز اعلام کرد که شاخص تولید غرب میانه در مارس با ‪0.3% ‬افزایش بطور تطبیقی فصلی به رقم ‪96.5 ‬واحد رسیده است‪. ‬رقم اعلام شده برای ماه فوریه نیز به ‪1.1% ‬افزایش تصحیح شد‪.‬

                      ‬بخش خودرو که در فوریه ‪0.1% ‬کاهش پیدا کرده بود در مارس ‪1.2% ‬رشد پیدا کرد‪. ‬

                      تولید بخش منابع ‪0.4% ‬افزایش یافت که همانند ماه فوریه است‪. ‬

                      تولید بخش ماشین آلات که در فوریه ‪2.5% ‬افزایش پیدا کرده بود در مارس ‪0.1% ‬رشد پیدا کرد‪

                      تولید بخش فولاد که فوریه ‪2.8% ‬افزایش پیدا کرده بود در مارس ‪1.1% ‬کاهش پیدا کرد‪. ‬
                      آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                      چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                      نظر


                      • فروش طلا در روزهای آتی افزایش می یابد


                        بزرگنمایی
                        ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۲/۲/۹کد خبر: 578
                        Banker - بهای طلا امروز در پی امیدواری سرمایه گذاران به ادامه اجرای طرح محرکه اقتصادی بانک های مرکزی آمریکا و اروپا و افت ارزش دلار با افزایش مواجه شد.
                        به گزارش بنکر (Banker)، به نقل از شارپس پیکسلی، قیمت اونس جهانی طلا امروز در آستانه نشست بانک های مرکزی آمریکا و اروپا در خصوص ادامه اجرای سیاستهای پولی با رشد 0.6درصدی روبرو شده ، این در حالی است که خرید فیزیکی طلا در چین و ژاپن به علت تعطیلات رسمی در این کشورها با کاهش مواجه شده است.
                        بر اساس این گزارش، قیمت طلا طی چند روز اخیر در پی تقاضای مستمر و فزاینده از سوی سرمایه گذاران چینی و هندی با افزایش مواجه شده اما پیش بینی می شود در روزهای آتی سرمایه گذاران شاهد سقوط بیشتر قیمت این فلز باشند.
                        بر این اساس، انتظار می رود بانک مرکزی آمریکا در نشست هفته جاری خود به دلیل کاهش تولیدات ناخالص داخلی این کشور از ادامه اجرای طرح محرکه اقتصادی خبر دهد.
                        نرخ بیکاری اروپا نیز پنج شنبه هفته جاری منتشر خواهد شد که پیش بینی می شود رقم منتشر شده بانک مرکزی این کشور را نسبت به اجرای سیاستهای پولی تحت فشار قرار دهد.
                        تغییرات نرخ بیکاری رشته های غیر کشاورزی آمریکا نیز در هفته جاری منتشر خواهد شدکه در صورت منفی بودن کاهش ارزش دلار را به همراه خواهد داشت.
                        انتشار شاخص تولیدات ناخالص داخلی PMIچین نیز بر بازار جهانی طلا بی تاثیر نخواهد بود.
                        افزایش خرید طلا از سوی سرمایه گذاران کشورهای آسیایی و افت ارزش دلار همواره به نفع بهای جهانی طلا بوده است.
                        در صورتی که بهای جهانی طلا از هفت روز هفته، 6 روز متوالی افزایش یابد برخی از فروشندگان کوتاه مدت اقدام به فروش طلای خود کرده و باعث کاهش قیمت این فلز می شوند.
                        بانک های سرمایه گذاری اخیرا نسبت به پیش بینی خود از بهای جهانی طلا در سال جاری میلادی تجدید نظرکرده و قیمتها را کاهش داده اند.
                        طلا وارد ماه جدیدی شده و پیش بینی می شود بهای این فلز مجددا با سقوط شدید روبرو شود. سرمایه گذاران باید در این ماه نسبت به اطلاعات اقتصادی هوشیار باشند و در معاملات خود محتاطانه عمل کنند.
                        تحلیلگران اقتصادی اعلام کردند سطوح حمایتی طلا در روزهای آتی 1325-1366-1371- 1398-1405-1425و سطوح مقاومتی این فلز 1478-1485- 1495- 1520دلار خواهد بود.

                        نظر


                        • نوشته اصلی توسط Meta نمایش پست ها
                          دكتر جان
                          اينا رو تاثيرشو رو يورو و دلار هم توضيح بده
                          ما تازه داريم فاند يا د مي گيريم
                          ممنون


                          Sent from my iPhone
                          سلام دوست بزرگوار

                          دیتاها یک تاثیر آنی دارند و یک تاثیر دیگر بر روی ماکرو دیتاها...

                          من بیشتر دنبال تاثیر روی ماکرو دیتاها هستم که ببینم چکار میکنه... چرا که جهت حرکتی واسم حایز اهمیت هست ...

                          تولید بره بالا چه تاثیری روی اشتغال تورم رشد اقتصادی داره...

                          ممکنه چه سیاستی پیش بگیرند...

                          تاپیک آموزشی رو دنبال کنید هر پست رو صد بار مطالعه کنید تا ملکه ذهنتون بشه...

                          قول میدم با این روند پیش بروید با یک تحلیل ساده تکنیکی بهترین سودها نصیبتون بشه !

                          استاد فاندامنتال من تحلیل تکنیکال بهترین سبک ها مسلط هست اما نیاز نمیبینه پیچیده کنه و بر اساس اصول پایه ای تحلیل میکنه و پوزیشن میگیره ...

                          من الیوت با فاندامنتال ترکیب کردم در تایم فریم یکساعته به بالا و بهترین نتیجه رو گرفتم...

                          اصول رعایت کنید شک نکنید موفق خواهید بود.

                          پازل رو بدون حل کردن رها نکنید به سمت موزیشن گرفتن و مول در آوردن... تخصص پیدا کنید و از ترید با اصول حال کنید پول خودش میاد ...

                          تو عمرت از من نخواهی شنید که تولید ناخالص اینجور اومد حتما میریزه ... چون حتما وجود نداره ... مثالش هم دلار استرالیا که نرخ بهره رو کات کرد و صد پیپ تو ثانیه ارزشش بالا رفت چون از دیدگاه انتظاری بازار پرایس شده بود و دیدگاه به سمت بهبود داده های دیگر میرفت...

                          تعصبی نباشید روی هیچ سبکی و جا برای خطا هم بزارید اینجوری مدیریت ریسک و سرمایه همیشه رعایت میکنید و جا برای ورشکستگی خودت نمیزاری...

                          امیدوارم روزی برسه توی همین انجمن تمام افراد سود کنند و درجا نزنن...

                          من به شخصه حدود یازده ماه هست به دلیل روحیاتم که خرابه ریسک عملکردم بالا رفته اما با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه اون رو پوشش دادم.

                          ارادت
                          آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                          چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                          نظر


                          • در منطقۀ یورو‪:‬

                            ‬نرخ بیکاری از رقم ‪12.0% ‬در فوریه به رقم ‪12.1% ‬در مارس رسید‪. ‬این رقم همسو با پیش بینی ها است‪. ‬

                            ‬نرخ بیکاری در منطقۀ یورو در ماه مارس به بالاترین رقم از اعلام آمار بیکاری در ‪1995 ‬تاکنون رسیده است‪.‬

                            ‬تعداد بیکاران با ‪62‬هزار نفر افزایش در ماه مارس در طی یک سال به ‪1.723 ‬میلیون نفر رسید‪.‬

                            ‬در گزارشی جداگانه اعلام شد‪:‬

                            ‬شاخص بهای مصرف کننده که در مارس ‪1.7% ‬افزایش پیدا کرده بود در آوریل ‪1.2% ‬افزایش پیدا کرد‪. ‬پیش بینی می شد رقم رشد ‪1.6% ‬برای آوریل گزارش شود‪. ‬نرح تورم سالیانه به پایین ترین سطح از فوریه‪2010 ‬تاکنون رسیده است‪. ‬

                            ایچیموکو سر مشقی است برای آنان که به فراتر از افق های خویش می اندیشند .



                            نظر


                            • در ایتالیا‪:‬

                              ‬شاخص اولیۀ بهای مصرف کننده در ماه آوریل در مقیاس ماهیانه ‪0.1% ‬و در مقیاس سالیانه ‪1.2% ‬رشد پیدا کرد‪. ‬این شاخص در مقیاس سالیانه به پایین ترین سطح از فوریه ‪2012 ‬تاکنون رسیده است‪.‬

                              ‬تورم پایه در مقیاس سالیانه ‪1.2% ‬افزایش یافت‪. ‬

                              ایچیموکو سر مشقی است برای آنان که به فراتر از افق های خویش می اندیشند .



                              نظر


                              • رکورد شکنی بیکاری در منطقۀ یورو

                                ‬نرخ بیکاری منطقۀ یورو در ماه مارس تا سطحی بی سابقه افزایش پیدا کرد‪. ‬در عین حال تورم سالیانه نیز در آوریل به پایین ترین رقم از فوریه ‪2010 ‬تاکنون رسید‪. ‬به این ترتیب این احتمال افزایش یافته است بانک مرکزی اتحادیۀ اروپا در نشست پنجشنبۀ این هفته نرخ بهرۀ کلیدی اش را کاهش دهد‪.‬

                                ‬بیکار شدن ‪62‬هزار نفر دیگر در ماه مارس باعث شد تا تعداد مجموع بیکاران طی دوازده ماه اخیر به ‪1.723 ‬میلیون نفر برسد‪. ‬یوروستات، آژانس آمار اتحادیۀ اروپا، امروز گزارش داد که نرخ بیکاری در منطقۀ یورو از رقم ‪12.0% ‬به رقم ‪12.1% ‬رسیده است که بالاترین رقم از آغاز انتشار این آمار در سال ‪1995 ‬تاکنون است‪. ‬از طرف دیگر نرخ بیکاری در ایالات متحده در رقم ‪7.6% ‬ثابت ماند و در ژاپن به ‪4.3% ‬رسید‪.‬

                                ‬یوروستات همچنین گزارش داد که نرخ سالیانۀ تورم از رقم ‪1.7% ‬در مارس به رقم ‪1.2% ‬در آوریل رسید که پایین ترین سطح طی بیشتر سه سال اخیر تاکنون است‪. ‬اقتصاددانان انتظار داشتند که نرخ تورم تا ‪1.6% ‬کاهش پیدا کند‪.‬

                                ‬نرخ بیکاری در اسپانیا به رقم ‪26.7% ‬رسیده است که بالاترین رقم در منطقۀ یورو محسوب می شود‪. ‬پس از آن پرتغال با نرخ بیکاری معادل ‪17.5% ‬قرار دارد‪. ‬نرخ بیکاری در اتریش در رقم ‪4.7% ‬قرار دارد که پایین ترین نرخ بیکاری در منطقۀ یورو است‪. ‬نرخ بیکاری در آلمان نیز در رقم ‪5.4% ‬قرار دارد‪. ‬نرخ بیکاری یونان هنوز منتشر نشده است‪. ‬

                                ایچیموکو سر مشقی است برای آنان که به فراتر از افق های خویش می اندیشند .



                                نظر

                                پردازش ...
                                X