یک مطلبی رو چند سال پیش یادم هست خوندم در مورد میانگین زمان باز بودن تریدی در وال استریت و بازار ارز که خیلی برام جالب بود که این زمان به طور باور نکردنی زیر چند دقیقه بود دقیقا یادم نیست ولی نشون میداد اززمان پیدایش بازار های مالی فارکس و بورس زمان قرار داشتن در یک ترید رو به کاهش هست الان نمیدونم این میانگین زمان چه قدر هست ولی این موضوع به عینه برام ثبت شده که امروزه قیمت ها خیلی سریعتر از گذشته حرکت میکنند و اگر قیمتی چندین سال پیش قرار بود طی چند سال بر فرض 2000 پیپ حرکت کنه امروزه این حرکت در چند هفته و یا چند روز شکل میگیره و ما هم بایستی باشرایط حرکت بازار همسو باشیم چند وقت پیش بعد از اینکه بانک سوئیس نرخ رو منفی کرد داشتم به خودم میگفتم چرا همانطور که رو یورو بلند مدت پوزیشن سل باز دارم چرا رو دلار به فرانک بای نکردم با علم به اینکه این بانک از این سطح به هر نحوی حمایت میکنه که امروز خدا رو شکر میکنم همچین کاری نکردم و امروز از ترسم مقداری بیشتر از فروش یورو رو افست کردم نمیدونم چرا هر چی به 22 ژانویه نردیک میشیم یاد سخنرانی تاریخی دراگی تو سال 2013 میوفتم که کل بازار تو چند دقیقه 400 پیپ برگشت و دقیقا از همون جا روند بلندمدت صعودی تا نرخ 1.39 اغاز شد فقط به خاطر اینکه جناب دراگی فرمودند ما به هر نحوی از یورو و اتحادیه یورو حمایت میکنیم همین یک جمله مساوی یود با برگشت قیمت اما در نهایت من فکر میکنم قدرت بازی بیشتر دست امریکاست و هر وقت به صلاح اقتصاد این کشور بوده ارز دلار ضعیف یاشه این ارز ضعیف شده و بلعکس
توجیه این موضوع هم منو یاد بیتی از شعر مولوی میندازه که سر در سازمان ملله مثل اینکه این شعر در حوره اقتصاد هم دستی داره و مغز انسان هم استعاره از امریکا است در این بیت از عضو های بدن
موفق و پیروز باشید
توجیه این موضوع هم منو یاد بیتی از شعر مولوی میندازه که سر در سازمان ملله مثل اینکه این شعر در حوره اقتصاد هم دستی داره و مغز انسان هم استعاره از امریکا است در این بیت از عضو های بدن
موفق و پیروز باشید
نظر