نوشته اصلی توسط erfan
نمایش پست ها
يعني منظور شما اين است كه كشورهاي پيشرفته فقط به تورم بعنوان مشكل اقتصادي اصلي جامعه نگاه ميكنند. واگر مثلا اتحاديه اروپا ببيند كه براي كنترل تورم در عدد 2 لازم است كه نرخ برابري eurusd را از 1.1566 كنوني به 1.5 هم برسد، اين كار را انجام ميدهد؟ و صادراتش را فداي تورم خواهد كرد؟ اگر اين جور باشد كه شما به مورد بسيار بزرگي اشاره كرده ايد. من تابحال فكر ميكردم كه اروپا در حال حاضر بيشتر بدنبال صادرات بيشتر است و روي همين حساب سعي ميكند كه ارزش يورو را پايين بياورد.
از دوستان ديگر و همچنين استاد محترم خواهش ميكنم كه بمن بگويند كه ايا اين نتيجه گيري درست است يا خير؟ بخدا قسم اين جور موارد را در سايتها بدرستي نمي اورند و من هرچه بيشتر سرچ كردم كمتر در مورد پاسخ اين موضوع يافتم. اكنون پس از فاجعه چند روز پيش نياز است كه دوستان كمك فكري بيشتري به كساني كه پول از دست داده اند بكنند تا در اينده اين مشكلات براي ايرانيان كمتر بوجود ايد. ميدانم شايد شما بگوئيد كه بمن چه مگر پول ما از دست رفت ميخواستي مواظب خودت باشي ؟ اما من بشما ميگويم كه اگر تحليل تكنيكال اليوت شما اگر مخالف روند سيگنال ميداد در انوقت مطمئن باشيد كه استاپ لاست هم بشما كمك نميكرد و چه بسا اكنون درد ما را بيشتر ميفهميديد. كمك كنيد تا در جاهاي حساس زندگي بشما كمك شود و اين كمك در حال حاضر لزوما كمك فكري و اطلاعات فاندامنتال ميباشد. همه ما نسبت بهم مسئوليت داريم و شايد يكي از دلايلي كه كشورهاي اروپايي به اين پيشرفت رسيده اند ان باشد كه در وقت لزوم حتي از نثار جان خويش براي نجات جان هم نوعشان فروگذار نكردند مثل تمام كساني كه در جنگ جهاني دوم بخاطر مبارزه با هيتلر جان خود را از دست دادند. شايد انها از همه ما باهوشتر، زيباتر و ... بودند و ميتوانستند به كشور امريكا مهاجرت كرده و زندگي خوبي را اغاز كنند اما وظيفه انساني خود دانستند كه الويت اول نجات همنوع است و جان خود را در اين زمينه دادند.
باتشكر
نظر