نوشته اصلی توسط pcmfund
نمایش پست ها
اجازه بدهيد من بصورت خلاصه داشته هايم را در مورد ريسك پذيري و ريسك گريزي اعلام كنم: من ميدانم كه الان فضاي ريسك گريزي حاكم است . چرا كه تورم جهاني در حالت نزولي قرار گرفته است و هر زمان كه قيمت كالاهاي جهاني كاهش يابد، يعني اقتصاد كشورها دچار مشكل بوده و توليدات كمتر است. زماني كه نمودار كالاهاي جهاني مثلا نفت و مس را تحليل ميكنم در ميابم كه براساس تئوري چارلز داو ، اين نمودارها از نظر ميان مدت و بلندمدت زماني در روند كاهشي قرار دارد پس نتيجه ميگيرم كه فعلا تورم جهاني كاهش ميابد. پس در حال حاضر فضاي ريسك گريزي حاكم است. اما زماني كه نمودار gbpjpy را باز از ديدگاه داو تحليل ميكنم درميابم كه در حال تكميل پترن head and shoulder در نمودار هفتگي بوده پس در صورت شكست خط گردن اين جفت ارز سقوط ميكند كه اين خود نشان از افزايش ين ژاپن و فضاي ريسك گريزي ميباشد(audjpy و ...اين را تاييد ميكند).
اين نظر من در باره جريان ريسك گريزي در بلندمدت ميباشد. من ميخواستم بدانم كه ايا اين روش تحليل درست است؟ با اين روش كه من نميتوانم در كوتاه مدت جريان ريسك گريزي را تشخيص دهم. درست است جنابعالي در مورد ريسك گريزي معمولا از بازدهي استفاده ميكنيد و در ان تشخيص ميدهيد كه مثلا در هفته گذشته بعلت بالارفتن يورو و پوند و ... جريان ريسك پزيري حاكم است و اين مسئله احتمالا در هفته اتي هم صادق است. اما ايا بنظر شما اين مقدار كافيست؟ يا شايد من جايي از اموزشهاي شما را جا انداخته ام.
در مجموع ميخواستم بدانم كه اين كسري ازثانيه را كه بزرگان تريد در مورد ريسك پزيري و ريسك گريزي از ان باخبر هستند ايا از طريق روش تكنيكال بدست مي اورند ؟ و يا از تحليل خبرها بدست مي ايد؟ مثلا در هفته هاي گذشته موضوع يونان در چندجا باعث ريسك پذيري شد و ارزهاي پرريسك در ان زمان بالا رفتند. ايا ميتوانستم انرا از قبل پيش بيني كنم و يا همه ريسگ پزيريها را نميتوان پيدا كرد.
در ضمن ميخواستم بدانم كه ايا ممكن است كه در يك روز فضاي ريسك گريزي حاكم باشد اما چند ساعت بعد به فضاي ريسك پذيري تبديل گردد؟ اگر اين جور باشد پس اين تحليل بلندمدت فضاي ريسك گريزي كه در نتيجه تورم پايين جهاني حاكم است، غير قابل مصرف ميگردد؟
باتشكر
نظر