یه تجربه به من میگه هیچ وقت در مورد تحلیل خودم پافشاری نکنم و همیشه در برابر بازار منعطف باشم وقتی می خوام در حال حاضر بازار را برسی کنم تمام پیش زمینه ها را از ذهنم پاک میکنم و هر احتمالی را در نظر می
یرم بزارین یه حکایت بگم که خیلی بدرد میخوره :
روزی شاگرد و استادی در باغی بودند و ناگهان طوفان سختی میاد و مجبور میشن به یه پناهگاه پناه ببرن در همین حین شاگرد درختی را میبیند که با طوفان خم و راست میشه و به استاد میگه که الانه که این درخته از جا کنده بشه و بشکنه
استاد به شاگرد میگه فکر نکنم این درخت در مقابل طوفان چیزیش بشه ولی اون درخت تناور که به ظاهر استوار ایستاده و در مقابل طوفان خم به ابرو نمیاره هر لحظه ممکنه بشکنه ناگهان صدایی میاد و همون درخت به ظاهر استوار میشکنه ودرحالی که درختی که با باد میرقصید چیزی نشد
در بازار ما باید منعطف باشیم و نه مثل درخت بر تحلیل خودمون اصرار کنیم
امروز صعودیه ولی ممکنه فردا نباشه پس همین حالا تحلیل کن
یرم بزارین یه حکایت بگم که خیلی بدرد میخوره :
روزی شاگرد و استادی در باغی بودند و ناگهان طوفان سختی میاد و مجبور میشن به یه پناهگاه پناه ببرن در همین حین شاگرد درختی را میبیند که با طوفان خم و راست میشه و به استاد میگه که الانه که این درخته از جا کنده بشه و بشکنه
استاد به شاگرد میگه فکر نکنم این درخت در مقابل طوفان چیزیش بشه ولی اون درخت تناور که به ظاهر استوار ایستاده و در مقابل طوفان خم به ابرو نمیاره هر لحظه ممکنه بشکنه ناگهان صدایی میاد و همون درخت به ظاهر استوار میشکنه ودرحالی که درختی که با باد میرقصید چیزی نشد
در بازار ما باید منعطف باشیم و نه مثل درخت بر تحلیل خودمون اصرار کنیم
امروز صعودیه ولی ممکنه فردا نباشه پس همین حالا تحلیل کن
نظر