نوشته اصلی توسط arash rajabzadeh
نمایش پست ها
من هم به همین موضوع اشاره داشتم و گفتم که برای ادامه این روند باید منتظر آمارهای بعدی و اتمام دوره رکود در اقتصاد جهانی و اروپا باشیم و هیچ وقت با یک گل بهار نمیشه به قول معروف
البته خبری که روی مثبت شدن یورو فکر می کنم خیلی تاثیر داشته خرید اوراق قرضه اسپانیا بود حالا تا کی با این قرص و آمپول ها این اقتصاد مریض اروپا می تونه سر پا باشه مشخص نیست و برای برون رفت از این بحران اقتصادی باید تحولات بنیادی در اقتصاد و سیاست به وجود بیاد
شما که بهتر از من واقف هستید در بازار هایی که volatility (نوسانات ) بالا هست و بازار به کوچکترین اخبار و سخنان سیاسیون واکنش های هیجانی نشان می دهد هر روز باید منتظر یک اتفاق خاص دربازار باشیم
شما به گذشته بازار در سالهای 2002 تا 2007 که اقتصاد جهانی دوره رشد را سپری می کرد دقت کنید همیشه بازار یک روند صعودی منظم و آرامی داشته و هیچوقت چنین کندل های هیجانی با رنج 200 الی 300 پیپی نداشته یا به ندرت پیش آمده اما از سال 2008 به بعد که دنیا وارد مرحله بحران اقتصادی شده تا دلتون بخواد از این کندهای هیجانی در چارت به وجود آمده که ناشی از ترس سرمایه گذاران و اخبار است .
و از طرف دیگر هیچ کس هم نمی تونه آینده رو پیش بینی کنه و یک روند هم قرار نیست برای همیشه ادامه داشته باشه ممکنه با یک سری برنامه های اصلاحی و اقتصادی بشه به این بحران اروپا خاتمه داد که کلید اون در دست اهالی قدرت هست و تا آن زمان باید به انتظار نشست و نظاره گر بود
موفق و پیروز باشید
نظر