نوشته اصلی توسط bulkowski
نمایش پست ها
من اساتید نیستم ولی اساتید رو دوست دارم !
در مورد نرخ بهره و کات ریت استرالیا پرسیدی.
ببین اصولا نرخ بهره یک سیاست پولی هست که دست بانک مرکزی برای کنترل تورم ، بیکاری، سرمایه گذاری و .... حالا اینکه ساز و کارش چطوری هست و با چه فرایندی این نقش ها رو بازی میکنه اگر خواستی مفصل برات بازش میکنم.خب استرالیا چرا کات ریت کرد؟ چون ارزش پولش خیلی رفته بود بالا.خب مگه بده ارزش پول بره بالا؟ بلههههه. زیادیش بده.چرا؟ چونکه روی تراز تجاری اون کشور تاثیر میذاره.صادراتشو کاهش میده و واردات برای اون کشور ارزونتر از صادرات تموم میشه.اونوقت اون تولید کننده استرالیایی متضرر میشه.اگه نتونه بازار محصولاتشو حفظ کنه اونوقت تولیدشو میاره پایین. یعنی اینکه تولید ناخالص داخلی میاد پایین.یعنا اینکه یه بخشی از کارگران اون کارخونه بیکار میشن.یعنی نرخ بیکاری میره بالا و از طرفی تورم میاد پایین.
استرالیا کات ریت کرد تا عرضه پول در اقتصادش بیشتر بشه.تا سرمایه گذاری بیشتر بشه. توی یکی از پست های قبلی گفتم که سرمایه گذاری تابع نرخ بهره هست.نرخ بهره بیاد پایین سرمایه گذاری میره بالا.سرمایه گذاری بیشتر بشه آمار بیکاری کمتر میشه.
استرالیا سری آخر که 0.25 کات کرد تقریبا 500 پیپ استرالیا به دلار ریخت.بعدش دوباره رفت بالا.چرا؟ برو به اقتصادش نگاه کن.استرالیا هم کات ریت کرد و یورو هم کات کرد.ولی این کجا و آن کجا.اگه گفتی؟روش فکر کن حتما.
من به عنوان سرمایه گذار پولم اونجا امنیت داره.میرم سرمایه گذاری میکنم.ارز کشورشو میخرم.چون اقتصادش ورشکسته نیست.بدهی بالا نیاورده. پس من توی استرالیا سرمایه گذاری میکنم.ولی ولی ولی به نظر من خود استرالیا نمیخواد که ارزش پولش دوباره بیشتر بشه.من فکر میکنم اینا بازم کات ریت میکنن ولی نه به این زودی.تا آخر سال احتمال کات ریت کردنو خیلی بالا میدونم.هنوز استرالیا به نرخ هدف برای تورم و درصد بیکاری نرسیده.پس از این آپشن حتما استفاده میکنه.الان نرخ بیکاری یه پارامتر حساس لرای rba هست.تریگر کات ریت کردن رو این نرخ بیکاری صادر میکه.شاید شاید در اکتبر کات کنه.پس آمار بیکاری استرالیا رو زیر نظر میگیریم.
الان دستام خسته شد.کاش میشد پست صوتی هم داد توی فروم ! خودم با کلاس شفاهی خیلی راحتم تا با تایپ کردن.در مورد nfp یکم انگشتام خستگی در کنن برات تایپ میکنم.اگه جایی برات سوال هست بپرس بازم.
نظر