اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

گزارش روزانه بنیادی برای هفته 11 آوریل تا 15 آوریل 2016

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • گزارش روزانه بنیادی برای هفته 11 آوریل تا 15 آوریل 2016

    دوشنبه 11 آوریل 2016

    - آمار تورم چین

    امروز صبح آمار تورم حوزه چین برای ماه مارس منتشر شد. در بخش تورم مصرف کننده، شاهد رشد 2.3 درصدی قیمت ها نسبت به ماه مارس 2015 بودیم. عمده دلیل رشد مناسب تورم، افزایش قابل توجه قیمت اقلام غذایی و خصوصاً گوشت خوک به عنوان منبع اصلی پروتئینی مردم چین یادشده است. در بخش تورم تولیدکننده نیز شاهد افت 4.3 درصدی شاخص تورم تولیدکننده (PPI) نسبت به ماه مارس سال قبل بودیم. نکته قابل توجه اینکه شاخص یادشده نسبت به ماه فوریه سال جاری 0.5% رشد نشان می دهد که نخستین رشد ماهانه نرخ PPI از سا ل 2013 به این سو به شمار می رود. در مجموع، تصویری که از حوزه تورم چین می توان ترسیم کرد حاوی این پیام است که روند قیمت ها از خطر ورود به محدوده تورم معکوس یا Deflation مصون شده است و این امر یک نگرانی مهم مقامات بانک خلق چین را برطرف می کند. هدف تورمی بانک خلق چین 3% است.

    - تخمین بانک جهانی از نرخ رشد تولید ناخالص داخلی چین

    بانک جهانی نرخ رشد تولید ناخالص داخلی چین برای سال جاری میلادی را در سطح 6.7% برآورد کرد. همچنین این بانک میزان این رشد را برای کشورهای شرق آسیا در حوزه اقیانوس آرام به میزان 6.3% تخمین زد. نرخ رشد 6.7 درصدی برای اقتصاد چین در محدوده ای است که مطلوب مقامات و رهبران این کشور نیز می باشد.

    - گزارش مطبوعات استرالیا از افزایش احتمال کاهش نرخ بهره

    مطبوعات استرالیا گزارش داده اند که احتمال کاهش نرخ بهره از سوی RBA در نشست 3 می این بانک افزایش یافته و هم اکنون به 30% رسیده است. عوامل بنیادی چنین نظریه ای به تمایل RBA برای متوقف کردن روند صعودی دلار استرالیا و نیز مبارزه با نیروهای ضدتورمی بازمی گردد. آمارهای حوزه اشتغال استرالیا که این هفته منتشر می شوند می توانند چشم انداز بهتری در این خصوص در اختیار بگذارند.

  • #2
    سه شنبه 12 آوریل 2016

    - سخنان کورودا، رییس بانک مرکزی ژاپن

    روز گذشته کورودا رییس BOJ تاکید کرد که در صورت نیاز بانک متبوع وی آماده خواهدبود تا ابزارهای تسهیلی بیشتری را به کار بگیرد تا سرانجام هدف تورمی 2% این بانک محقق گردد. در هفته های گذشته و با تقویت شدید ین در برابر ارزهای دیگر، گمانه زنی ها مبنی بر احتمال دخالت BOJ برای متوقف ساختن رشد بیشتر ین تقویت شده است. در پی این سخنان امروز شاهد رشد شاخص نیکی توکیو در بازارهای جهانی بودیم اما به نظر نمی رسد که این ضعف ین طول چندانی داشته باشد.

    - سخنان یکی از اعضای فدرال رزرو

    شب گذشته Kaplan یکی از اعضای فدرال رزرو مواضع خود را در خصوص مسیر سیاست پولی بانک متبوع خود بیان داشت. وی تاکید که افزایش نرخ برابری دلار در بازارهای جهانی یک عامل منفی برای اقتصاد آمریکا به شمار می رود و در شرایط کنونی فدرال رزرو باید صبر بیشتری برای افزایش مجدد نرخ بهره به خرج بدهد. با این حال وی تاکید کرد که برای نشست ماه ژوئن FOMC وی اصراری برای عدم افزایش نرخ بهره نخواهدداشت چرا که اعتقاد دارد روند رشد اقتصادی آمریکا رو به بهبود است.

    - شاخص اعتماد کسب و کارهای استرالیا

    امروز گزارش مربوط به شاخص اعتماد کسب و کار در استرالیا از سوی بانک ملی استرالیا – NAB – برای ماه مارس امسال منتشر شد. این شاخص با جهش از 3 به 6 به بالاترین سطح خود در 7 ماه اخیر رسیده است. این امر نشانگر عدم تاثیرگذاری منفی تلاطمات اخیر بازارهای جهانی روی محیط کسب و کار در استرالیا می باشد و پدیده ای مثبت تلقی می گردد. به نظر تحلیلگران NAB، این گزارش موید این نظریه است که رزروبانک استرالیا تا پایان سال دیگر دست به کاهش نرخ بهره نخواهدزد.

    نظر


    • #3
      - چهارشنبه 13 آوریل 2016

      - شایعه توافق نفتی روسیه و عربستان

      روز گذشته بلومبرگ خبر داد که روسیه و عربستان توافق کرده. اند تا سطح تولید نفت خود را افزایش ندهند. این توافق در حالی انجام شده است که گفته شده این 2 کشور نسبت به شمول یا عدم شمول ایران در این طرح بی تفاوت هستند و چه ایران تولید خود را افزایش بدهد و چه به این طرح بپیپوندد، این 2 کشور به این طرح پایبند خواهندماند. این خبر موجب تشدید سنگین تقاضا برای نفت شد و این کالای سیاه رنگ سقف اواخر مارس خود را مجدداً فتح نمود.

      تاثیر بازاری: تقویت نفت و دلار کانادا در درجه اول و دلارهای کالایی دیگر و بازارهای سهام در درجه دوم

      - سخنان 3 تن از اعضای فدرال رزرو

      شب گذشته Harker از اعضای فدرال رزرو ایالات متحده در سخنانی به ابراز مواضع خود در خصوص آینده سیاست پولی ایالات متحده پرداخت. وی ضمن پذیرفتن این نکته که به احتمال زیاد آمار مربوط به تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه نخست سال جاری ضعیف خواهدبود، تاکید کرد که روند رو به رشد اقتصادی این کشور تداوم خواهدیافت و لذا وی از ادامه یافتن برگشت سیاست پولی فدرال رزرو به مرز طبیعی یعنی ادامه افزایش نرخ بهره حمایت می کند. و افزود که حتی یک افزایش 0.25 درصدی دیگر در نرخ بهره نیز باعث نخواهدشد تا سیاست پولی از حالت حمایتی خارج شود و بنا بر این به نظر وی یک نرخ بهره 0.75% نیز نمی تواند غیرحمایتی تلقی گردد.
      در نشست دیگری نیز Williams از دیگر اعضای فدرال رزرو تاکید کرد که 2 یا 3 افزایش نرخ بهره دیگر برای امسال مناسب به نظر می رسد. وی افزود که مهم نیست فدرال رزرو این افزایش نرخ ها را چه زمانی اعمال خواهدکرد بلکه امر مهم افزایش تدریجی نرخ بهره در طی سالهای آینده می باشد. وی همچنین نسبت به بازگشت تورم به هدف 2 درصدی تا انتهای سال آینده ابزار خوش بینی کرد و گفت که گزارش های اخیر اقتصادی همسو با انتظارات فدرال رزرو بوده است.
      سرانجام Lacker – رییس فدرال رزرو منطقه ای ریچموند – نیز شب گذشته در یک نشست پرسش و پاسخ به بیان مواضع خود در خصوص سیاست پولی آمریکا پرداخت. وی گفت که نرخ تورم در حال بازگشت به محدوده 2% است و این بازگشت سریع تر از آنچه که پیش بینی می شد در حال رخ دادن می باشد. وی همچنین تاکید که تغییر بنیادینی در خصوص وضعیت اقتصاد آمریکا نسبت به ماه دسامبر رخ نداده و بازار کار قدرتمند این کشور همچنان در حال تقویت بیشتر می باشد.

      تاثیر بازاری: تقویت دلار آمریکا، تضعیف بازارهای سهام

      - انتشار گزارش صندوق بین .المللی پول

      روز گذشته صندوق بین المللی پول گزارش خود از وضعیت اقتصاد جهان در سال آینده را منتشر کرد. در این گزارش تخمین این نهاد از رشد اقتصادی جهان برای سال 2016 از 3.4% به 3.2% کاهش داده شده است. در میان قطبهای اقتصادی جهان، تخمین رشد آمریکا از 2.6% به 2.4%، اروپا از 1.7% به 1.5% و ژاپن نیز از 1% به 0.5% کاهش داده شده اند و تنها برآورد رشد چین از 6.3% به 6.5% افزایش داده شده است.

      تاثیر بازاری: تقویت خفیف ارزهای اقیانوسیه به دلیل افزایش دادن رشد تخمینی چین

      - انتشار گزارش تراز تجاری چین

      امروز گزارش تراز تجاری چین برای ماه مارس منتشر شد. این گزارش نشانگر افزایش صادرات به میزان 18.7% نسبت به ماه مارس 2015 می باشد که نکته ای امیدوارکننده محسوب می شود. میزان واردات اما کاهش 7.6 درصدی نشان می دهد که باز هم نسبت به کاهش های قبلی کمتر بوده و لذا منفی محسوب نمی شود.

      تاثیر بازاری: تقویت دلار استرالیا و بازارهای سهام آسیایی

      نظر


      • #4
        پنجشنبه 14 آوریل 2016

        - گزارش خرده فروشی در ایالات متحده

        روز گذشته گزارش مربوط به خرده فروشی در ایالات متحده در ماه مارس منتشر شد که نشانگر افت 0.3% میزان فروش نسبت به ماه فوریه بود. انتظارات بازار روی یک رشد 0.1 درصدی قرار داشت و این در حالی است که در ماه فوریه نیز میزان خرده فروشی نسبت به ماه ژانویه بدون تغییر مانده بود. میزان خرده فروشی بدون درنظر گرفتن اقلام پرنوسان مانند خودرو و اقلام خوراکی نسبت به ماه فوریه 0.1% رشد نشان می دهد که باز هم اندک و ضعیف است. با توجه به اینکه مصرف داخلی بیش از دو سوم حجم تولید ناخالص داخلی در آمریکا را تشکیل می دهد، انتشار این گزارش ضعیف گمانه زنی ها را به سوی انتشار یک گزارش منفی gdp برای 3 ماهه نخست امسال سوق خواهدداد.

        تاثیر بازاری: تقویت احتمال تاخیر بیشتر در مسیر افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو؛ تضعیف دلار

        - نشست بانک مرکزی کانادا

        روز گذشته نشست بانک مرکزی کانادا برگزار شد و این بانک نرخ بهره رسمی را در سطح 0.5% حفظ نمود. در بیانیه این بانک آمده است که ریسک های متمرکز روی نرخ تورم به صورت متعادلی درآمده و این بانک هم اکنون اعتقاد دارد که شکاف تولید در نیمه دوم سال 2017 – یعنی اندکی زودتر از آنچه قبلاً پیش بینی می شد – از میان خواهدرفت. این بانک همچنین تخمین خود از میزان رشد تولید ناخالص داخلی کانادا برای سال 2016 را از 1.4% به 1.7% افزایش داد.تنها نکته منفی بیانیه، ابراز این نکته از سوی boc بود که رشد قدرتمند gdp این کشور در 3 ماهه نخست امسال شاید به دلیل فاکتورهای موقتی بوده باشد و در 3 ماهه دوم از میان برود.

        تاثیر بازاری: تقویت دلار کانادا

        - گزارش بازار کار استرالیا

        امروز گزارش بازار کار استرالیا برای ماه مارس منتشر شد که نشانگر ایجاد 26100 شغل جدید و کاهش نرخ بیکاری به 5.8% بود. این نرخ بیکاری عملاً پایین ترین نرخ از سپتامبر سال 2013 به این سو محسوب می شود. هر چند این آمارها در نگاه نخست مناسب به نظر می رسند اما بایستی توجه داشت که میزان مشاغل تمام وقت در ماه مارس به میزان 8800 عدد کاهش یافته و این تنها افزایش شدید مشاغل پاره وقت به میزان 34900 عدد بوده که باعث رشد اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری شده است. لذا در خصوص خوش بینی ایجادشده نسبت به عنوان این گزارش بایستی احتیاط بیشتری به خرج داد و بر این باوریم که پس از یک شوک مثبت اولیه، بازار متوجه ضعف ساختاری بازار کار استرالیا خواهدشد.

        تاثیر بازاری: تقویت موقت دلار استرالیا؛ تضعیف میان مدت دلار استرالیا

        نظر


        • #5
          جمعه 15 آوریل 2016

          - نشست بانک انگلستان

          روز گذشته بانک انگلستان در نشست مهم خود در خصوص تعیین نرخ بهره، این نرخ را در سطح 0.5% حفظ نمود و برنامه تزریق پول را نیز در سطح 375 میلیارد پوند نگه داشت. این تصمیم با اتفاق نظر کلیه 9 عضو کمیته سیاست پولی یا MPC بانک انگلستان اتخاذ شد. نگه داشتن نرخ بهره در سطح نازل 0.5% نشان از نگرانی های اعضای بانک انگلستان در خصوص نتایج همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا دارد و تا این همه پرسی برگزار نشده همین حالت احتیاط باقی خواهدماند. در حال حاضر انتظار تحلیلگران این است که نرخ بهره در انگلستان تا سال 2017 در همین سطح 0.5% باقی بماند.

          نتیجه بازاری: تداوم فشار فروش روی پوند تا زمان برگزاری همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا

          - آمار تورم آمریکا

          روز گذشته آمارهای مربوط به حوزه تورم ایالات متحده منتشر شدند. این آمارها نشان می دهند که در ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته نرخ تورم معادل 0.9% رشد داشته است که کمتر از پیش بینی بازار مبنی بر افزایش 1.1% بود. به صورت نقطه به نقطه، تورم ماه مارس نسبت به ماه فوریه معادل 0.1% رشد نشان می دهد. شاخص پایه تورم نیز که در محاسبه آن اقلام دارای نوسانات پردامنه قیمتی مانند خوراکی ها و انرژی حذف می شوند، در ماه مارس نسبت به ماه فوریه 0.1% رشد نشان می دهد که باز کمتر از پیش بینی بازار مبنی بر یک رشد 0.2 درصدی می باشد. شاخص پایه تورم در مقیاس سالانه نسبت به ماه مارس 2015 معادل 2.3% رشد نشان می دهد. بیشترین کاهش در حوزه شاخص پایه به بهای البسه مربوط می شود که بیشترین کاهش خود از سپتامبر 1998 به این سو را تجربه کرده است.

          به نظر می رسد با این مدل رشد ضعیف تورم، نظر جنت یلن در خصوص لزوم احتیاط بیشتر در مسیر افزایش نرخ بهره غالب شده و شاهد تاخیر بیشتر در برگشت سیکل سیاست پولی فدرال رزرو به مسیر طبیعی باشیم.

          نتیجه بازاری: تضعیف دلار

          - آمار مدعیان بیکاری آمریکا

          روز گذشته آمار مدعیان بیکاری در آمریکا برای هفته منتهی به 9 آوریل منتشر شد که نشانگر افت این آمار به 253 هزار یعنی پایین ترین سطح از نوامبر 1973 به این سو می باشد. میانگین متحرک 4-هفته ای این آمار نیز با 500 عدد کاهش به سطح 266 هزار رسیده است. این برای 58-امین هفته متوالی باشد که آمار مدعیان بیکاری زیر سطح 300 هزار – یعنی سطحی که مرز بین رونق و رکود در بازار کار آمریکا را مشخص می کند – منتشر می شود و خبر خوبی برای بزرگترین اقتصاد جهان تلقی می گردد.

          نتیجه بازاری: خنثی

          - آمار تولید ناخالص داخلی چین

          امروز آمار تولید ناخالص داخلی چین منتشر شد که نشان می دهد دومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه نخست سال 2016 به میزان 6.7% در مقیاس سالانه رشد داشته است. هر چند این آمار مطابق پیش بینی ها بود اما بایستی خاطرنشان شد که این میزان رشد پایین ترین میزان از 3 ماهه نخست سال 2009 – یعنی اوج بحران مالی – به این سو بوده است.



          با این حال، رشد تولیدات صنعتی به میزان 6.8% در مقیاس سالانه (نسبت به مارس 2015) و رشد خرده فروشی به میزان 5.8% که هر دو از پیش بینی ها فراتر بودند، از نکات امیدوارکننده گزارش GDP امروز چین می باشد.

          نتیجه بازاری: تقویت نسبی تقاضا برای ارزهای اقیانوسیه

          نظر

          پردازش ...
          X