نوشته اصلی توسط behnak
نمایش پست ها
اما برای این هفته یک نگاه مختصر به فارکس فکتوری کردم . ان شا اله رخدادهای مهم رو در طول هفته هر روز با هم مرور می کنیم .
روز دوشنبه اخبار خاصی نداریم و اگر جنگی - طوفانی یا اتفاق خاصی رخ نداره بازار رنجی خواهیم داشت تا روند بازار بیشتر مشخص بشه
روز سه شنبه اخبار مهمی برای پوند مفلوک در این مدت داریم که شامل شاخص تغییرات قیمت مصرف کننده و قیمت تولیذ خواهد بود (cpi-ppi) و همچنین بیانیه تورم بانک مرکزی انگلستان . همچنین برای یورو شاخص تمایلات اقتصادی آلمان zew رو داریم که مهمه و برای آمریکا هم مجوز ساخت و سازهای جدید رو داریم که هرکدوم زمان خودش می تونه تاثیر به سزایی رو حرکت بازار داشته باشه .
روز چهارشنبه : مهمترین روز این هفته رو داریم
کنفرانس FOMC برگزار میشه و بیانیه FOMC هم منتشر خواهد شد و تاثیر بسیار مهمی در حرکت یورو دلار داره . سری قبل که باعث ریزش شدیدی توی یورو شد تا ببینیم این هفته چه نتایجی داره و روند احتمالی رو همین جلسه احتمالا تعیین خواهد کرد .
همچنین برای پوند بودجه سالانه منتشر میشه که در بلند مدت تاثیرات خودش رو داره و در کنار اون جلسه کمیته سیاست پولی برگزار میشه و امار مدعیان بیکاری انگلستان هم منتشر خواهد شد .
روز پنج شنبه : روز پرترافیک خبری داریم . و متعاقب اون روز پرنوسانی خواهد
اخبار زیادی هست که همون روز باید مورد بررسی قرار بگیرند ولی اگر روز قبلش روند شکل بگیره این اخبار تاثیر زیادی ندارند و فقط در حد یک اصلاح و فرصت برای ورود و خروج خواهد بود . فکر کنم 5 شنبه بشه نوسانات خوبی توی بازار گرفت . و احتمال یک خون و خونریزی زیاده و رقابت فروشنده ها و خریدارا زیاده .
روز جمعه : چیز خاصی نداریم جز شاخص IFO آلمان . فکر می کنم این روز خستگی روند و اصلاح رو به همراه داشته باشه احتمال رنج شدن بازار هم زیاده
موفق باشید
نظر