اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اتاق ترید آنلاین و شبانه روزی در بازار ارز

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Trader نمایش پست ها
    احسان تاثیر سنخرانی دراگی هس روی یورو ، که با فرانکفورت خودشو نشون داد .

دور از انتظار نبود !
    سخنرانی دیشب که توی سشن آمریکا بود اگر حرف خاصی زده باشه باید همون دیشب واکنشش توی بازار میدیدیم
    نمی دونم والا موندم
    این هفته کلا واکنش به اخبار برعکس بود
    شاخص zew چند روز پیش عالی اومد برای آلمان ولی بعد از اعلامش یورو کامل ریخت

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
      سخنرانی دیشب که توی سشن آمریکا بود اگر حرف خاصی زده باشه باید همون دیشب واکنشش توی بازار میدیدیم
      نمی دونم والا موندم
      این هفته کلا واکنش به اخبار برعکس بود
      شاخص zew چند روز پیش عالی اومد برای آلمان ولی بعد از اعلامش یورو کامل ریخت
      کلاً ژاپنی ها دیر از خواب پا میشند تا چشاشون رو از حالت نیمه باز خارج کنند طول میکشه!

شروع بازار لندن و درگیر شدن بانک های انگلیسی و اروپایی....
      .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
      https://telegram.me/Cyclicalwaves
      https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• قول می دهم که به زودی ثابت خواهدشد از روز 14 اکتبر تا 17 اکتبر به شدت دستکاری قیمت ها در بازار ارز رایج بوده است. الان تشت رسوایی بانک های معظم از بام به زمین افتاده است و fca و fsa به شدت دنبال کشف جرایم این ها هستند.

نظر

• به نظرم این اخطار چینی ها هم بی تاثیر نبوده .

China warns of slowing demand from emerging markets | Reuters
          هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• من الگوهاي هارمونيك بلد نيستم ولي يه چيزي تو eurusd تايم weekly ميبينم از تاريخ 27-01-2013 كه به نظر رو ١/٣٨ امروز فردا بايد الگو تكميل بشه .
            ممكنه از اساتيد كسي چك كنه ببينه ايني كه من ميبينم الگوي معتبري هست يا نه؟
            پوزش ميخوام از اينكه در شرايطي نيستم كه بتونم عكس بذارم . اميدوارم توضيحاتم كافي باشه

نظر

• نوشته اصلی توسط behnak نمایش پست ها
              من الگوهاي هارمونيك بلد نيستم ولي يه چيزي تو eurusd تايم weekly ميبينم از تاريخ 27-01-2013 كه به نظر رو ١/٣٨ امروز فردا بايد الگو تكميل بشه .
              پوزش ميخوام از اينكه در شرايطي نيستم كه بتونم عكس بذارم . اميدوارم توضيحاتم كافي باشه
              سلام بهنک جان
              من تو تایم هفتگی سر و شونه معکوس میبینم
              البته با اجازه اساتید
              تا زمانی که هدف داری برای رسیدن به اون تلاش کن .

نظر

• نوشته اصلی توسط apadana نمایش پست ها
                با سلام
                ممنون از احسان جان بابت معرفی این سایت و ب گفته خودش خیلی خلوته .
                اینم از ذهنیات بنده .
                یورو دلار

هدف اول

خوب اینم از ادامه روند یورو نزدیک ب هدف مشخص شده

نظر

من الگوهاي هارمونيك بلد نيستم ولي يه چيزي تو eurusd تايم weekly ميبينم از تاريخ 27-01-2013 كه به نظر رو ١/٣٨ امروز فردا بايد الگو تكميل بشه .
                  سلام
                  با تشکر از محمدرضا عزیز
                  تنها الگویی هم که من می بینم همین ab=cd هست اینم تحلیللش که چند هفته قبل گذاشته بودم
                  امروز هم که 1.37 بریک اوت شد و احتمال زیاد الگو تکمیل بشه

EUR/USD WEEKLY

خب همانطور که می بینیم سطح 1.34 که سطح بسیار مهمی از نظر مقاومت و هم خط روند نزولی بوده شکسته شده و راه رو برای صعود های بعدی هموار کرده
                  برای تکمیل الگوی AB=CD باید یک بریک اوت قوی در 1.37 داشته باشیم که در این صورت تارگت نهایی در ناحیه prz بین 1.43 تا 1.44 قرار خواهد داشت
                  هر گونه نزول در روزهای آینده صرفا پولبک به 1.34 می باشد که فرصت خرید خواهد بود .

نظر

• با تشکر از دوستان
                    در تایم هفتگی سطح 61% فیبو اکستنشن آبی رنگ و سطح 161% فیبو اکستنشن قرمز رنگ و سطح 100% فیبو اکستنشن زرد رنگ prz قوی در حدود 1.38 ایجاد کرده اند.
                    هر چند احتمال رسیدن به سطح 161% زرد رنگ یا 100% آبی رنگ وجود دارد ولیکن به دلیل قدرت بالای منطقه ای که هم اکنون داخلش هستیم یک اصلاح حداقل تا 1.345 را میتوان تصور کرد که اگر چنانچه هدف نهایی محدوده 1.42 تا 1.44 باشد ابتدا خط پایین چنگال تاچ شده سپس به سمت منطفه فوق حرکت نماید.
                    در مورد مثلثهای رسم شده لطفا دوستان هارمونیک کار نظرشون رو بفرمایند که آیا الگوی هارمونیک خاصی را می توان در این شکل دید؟

فایل های پیوست شده
                    ویرایش توسط behnak : https://www.traderha.com/member/6103-behnak در ساعت 10-23-2013, 01:49 AM

نظر

• بهنک جان عکست لود نشده
                      روی آپلود سنتر شرکت بذار
                      ببینیم چیه PCM File Upload

نظر

بهنک جان عکست لود نشده
                        روی آپلود سنتر شرکت بذار
                        ببینیم چیه PCM File Upload
                        بعد از 7 , 8 بار ویرایش بالاخره درست شد

نظر

با تشکر از دوستان
                          در تایم هفتگی سطح 61% فیبو اکستنشن آبی رنگ و سطح 161% فیبو اکستنشن قرمز رنگ و سطح 100% فیبو اکستنشن زرد رنگ prz قوی در حدود 1.38 ایجاد کرده اند.
                          هر چند احتمال رسیدن به سطح 161% زرد رنگ یا 100% آبی رنگ وجود دارد ولیکن به دلیل قدرت بالای منطقه ای که هم اکنون داخلش هستیم یک اصلاح حداقل تا 1.345 را میتوان تصور کرد که اگر چنانچه هدف نهایی محدوده 1.42 تا 1.44 باشد ابتدا خط پایین چنگال تاچ شده سپس به سمت منطفه فوق حرکت نماید.
                          در مورد مثلثهای رسم شده لطفا دوستان هارمونیک کار نظرشون رو بفرمایند که آیا الگوی هارمونیک خاصی را می توان در این شکل دید؟

سلام
                          ببینید هنوز برای تحلیل روی تایم هفتگی زوده چون باید کندل این هفته بسته بشه تا بشه نظر قطعی داد ممکنه تا آخر هفته همین کندل سفید بولیشی که زده تبدیل به یک کندل ریورسال بشه پس تا اون موقع باید صبر کرد
                          الگویی که گذاشتی از لحاظ من هارمونیک نداره
                          از لحاظ الیوتی الان توی موج 3 از بازوی cd هستیم که کار اصلاح رو سخت می کنه
                          کلا باید به انتظار نشست اما تجربه نشون داده وقتی یک سطح روانی مثل 1.37 بعد از تقریبا 100 هفته و به عبارتی بعد از 2 سال شکسته میشه قیمت حالا حالا جا برای رشد داره فکر کنم آخرین فرصت خرید پولبک به 1.37 باشه

نظر

سلام
                            ببینید هنوز برای تحلیل روی تایم هفتگی زوده چون باید کندل این هفته بسته بشه تا بشه نظر قطعی داد ممکنه تا آخر هفته همین کندل سفید بولیشی که زده تبدیل به یک کندل ریورسال بشه پس تا اون موقع باید صبر کرد
                            الگویی که گذاشتی از لحاظ من هارمونیک نداره
                            از لحاظ الیوتی الان توی موج 3 از بازوی cd هستیم که کار اصلاح رو سخت می کنه
                            کلا باید به انتظار نشست اما تجربه نشون داده وقتی یک سطح روانی مثل 1.37 بعد از تقریبا 100 هفته و به عبارتی بعد از 2 سال شکسته میشه قیمت حالا حالا جا برای رشد داره فکر کنم آخرین فرصت خرید پولبک به 1.37 باشه
                            پس هارمونيكي نداريم . ولي اصلاح تا ١/٣٤٥ رو بهش معتقدم .
                            تحليل شما هم در خط آخر نوشته بوديد پولبك به ١/٣٤ فرصت خريده كه اين پولبك انجام نشد . شايد الان انجام بشه و اصلاح تا ١/٣٤٥ من همون پولبك به ١/٣٤ شما باشه.
                            ویرایش توسط behnak : https://www.traderha.com/member/6103-behnak در ساعت 10-23-2013, 02:29 AM

نظر

پس هارمونيكي نداريم . ولي اصلاح تا ١/٣٤٥ رو بهش معتقدم .
                              تحليل شما هم در خط آخر نوشته بوديد پولبك به ١/٣٤ فرصت خريده كه اين پولبك انجام نشد . شايد الان انجام بشه و اصلاح تا ١/٣٤٥ من همون پولبك به ١/٣٤ شما باشه.
                              پولبک به 1.34 برا زمانی بود که 1.37 نشکسته بود الان که 1.37 شکسته خیلی سخته که بتونه به 1.34 پولبک کنه
                              متاسفانه من خودم منتظر خرید در 1.34 بودم که فراهم نشد تنها حرکتی که تونستم بگیرم بعد از بریک اوت 1.37 بود که با بای استاپ پوزیشنم فعال شد

نظر

• نوشته اصلی توسط apadana نمایش پست ها
                                در ادامه حرکت ین ب یه تایم پایین تر میریم (4 ساعته )
                                همچنان سیگنال اصلی برای ترید خروج از مثلث حساب میشه / با برگشت روند ب سمت بالا شکسته شدن سقف سیگنال خرید با ریسک
                                فعلا یه ریزش مد نظرم هست برای تکمیل الگو ببینیم چی میشه
                                سلام و شب همگی بخیر
                                ب روز رسانی تحلیل قبلی
                                همچنان هدف قبلی مورد تایید هست .

نظر

پردازش ...
                                X