نوشته اصلی توسط ehsan55
نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
من هم خوشحالم از اینکه میبینم در ایران هنوز اندک قدیمیهای بازار از جمله شما دوست عزیز فعالیت دارید .
هر چند خیلی ها در این بازار شکست خوردن از جمله خودم ولی در نهایت چند سالی است که دیگه فارکـــس برام واقعا به یه شغل ثابت تبدیل شده
و از این جهت خیلی از دوستان و نزدیکانم به شدت علاقه مند شدن که با این بازار آشنایی پیدا کنند تا بتونن در شرایط امروز مملکت یک کمک خرجی داشته باشند
ولی من شخصا هر کسی قصد فعالیت توی این بازار را داشته باشه منع میکنم چون دلم نمیخواد مثل من سختی بکشن
و این احتمال هم هستن اصلا نتونن به موفقیت برس.
علت اینکه کسی بعد از موفقیت و رسیدن به سود مستمر دیگه فعالیت در سایتها را کنار میزاره اینه که دیگه سوالی براش پیش نمیاد که بیاد و از این امکانات استفاده کنه
چون زمانی به موفقیت میرسی که جواب سوالات خودتو گرفته باشی و اونوقت هست که دیگه بازار برای تو یه چالش نیست و دیگه از حرکات بازار قافلگیر نمیشی .
متاسفانه یکی از مشکلات تریدر های ایران نبود اطلاعات واقعی از این بازار بود که همین مسئله ابزاری شد برای سوء استفاده کلاهبرداران و کسانی که با ادعای
واهی سعی در فریب افراد تازه وارد کردن و با وعده های دروغین و با نشان دادن در باغ سبز فقط قصد پر کردن جیب خود داشتن .
در هر صورت امیدوارم تعداد کسانی که در این بازار به صورت حرفه ایی فعالیت میکنن روزبه روز بیشتر بشه چون اعتقاد دارم کسی که خودش از روی علاقه بیاد
و جذب این بازار بشه خیلی بهتر میتواند به موفقیت برسه تا کسی که به سفارش و یا به قصد سوء استفاده افراد کلاهبردار
و یا به طمع کسب درآمد های غیر واقع جذب این بازار بشود .
به اعتقاد من باید در این بازار دارای روحیه ایی بسیار قوی بود و از شکست ها باید به عنوان یه اهرم استفاده کرد من همیشه اعتقاد داشتم
که بعد از هر شکست یک قدم به پیروزی نزدیک میشوم و همین باعث انگیزه بیشتر من برای رسیدن به هدفم شد .
چالش کشف حقایق بازار برای من یک هدف غایی شد و جستجو برای کشف حقایق بازار مسیر زندگی من را کلا تغییر داد
نمیدانم اگر این بازار یا کلا بازارهای بورس نبود چه کاره میشدم ولی قطعا زندگی برام بی معنا میشد .
با درود فراوان
نظر