نوشته اصلی توسط Mehrdad
نمایش پست ها
فکر میکنم لازم نیست بنده در مورد اینکه چطور میشه سود کرد تو این بازار واسه شخص جنابعالی چیزی بگم چون امثال بنده باید پیش شخص شما هنوز شاگردی کنند و درس پس بدهند
دوستان بسیار زیبا تحلیل میکنند اما به نظر بنده هم هر تحلیل زیبایی منجر به سود نمیشود...متاسفانه ایراد اصلی که به تحلیل گری وارد است این است که با تحلیل دنبال پیشبینی بازار میرویم حال انکه از همین جا خشت اول را کج میگذاریم...
سود مستمر نیاز به چیزهایی دیگر دارد که همه میدانیم اما دریغ از یک مقدار عمل...
همین شخص ایجاد کننده تاپیک بازار را بهتر بشناسیم یعنی جناب ezzal عزیز بعد از سالها تلاش به اینجا رسید که میگوید شمارش ها را دور بریزید و با چارت خالی کار کنید...این حرف بسیار بزرگی از یک با تجربه بازار است و میبینم که شما هم با این صحبتتان به همین جا رسیدید...
بسیاری از ما هم به این نتیجه رسیدیم...بنده در تحلیل هایم ذره ای از الیوت و هارمونیک و از این قبیل استفاده نمیکنم و برایم تنها حمایت و مقاومت و زمان مهم هستند...همین و بس و تا به حال که این نوع تفکر برایم بسیار بسیار بیشتر از الیوت و هارمونیک و غیره مفید بوده و اثر داشته...
این که حقایق بازار چیست ایا بروکر یا عواملی از این قبیل در عدم موفقیت ما نقش پر رنگی دارد یا خیر بنده تصور میکنم اینها بهانه تراشی است برای اینکه دلیلی بیاوریم برای عدم موفقیتمان و اینکه موفقیت هر شخص در درونش است...
عذر میخوام پر حرفی کردم و جملات تکراری زیاد گفتم اما به همین جملات تکراری هم کسی عمل نمیکند...
موفق باشید...
نظر