نوشته اصلی توسط ahoorarazani
نمایش پست ها
عزیز اولا اگر موضوعی خدمتتون عرض میکنم ابتدا خودم نیازمند راهنمائی هستم ولی چون یکی از اهداف بودن در این محیط ، تبادل نظر نیز هست از اینرو به خودم این اجازه برای تذکر را میدهم
کارتان بسیار خوبه ولی یکی ذو مورد زیر را توجه کنید خیلی بهتر هم میشه
ببینید یکی از بزرگترین محسنات متاتریدر داشتن تایم های مختلف و نیز اینکه در یک تایم هم شما قادر هستید موچ و صحنه را زوم این و زوم اوت بکنید
در این سایزی که شما تحلیل را گذاشته اید مثل راننده ای میماند که از ائینه های بغل و آینه پشت بین اتوموبیل نخواد استفاده کنه و نیز شب بدون چراغ حرکت کنه
در انجام یک تحلیل درست ، موثر ترین کار و درست ترین کار ابتدا ؛ دیدن ارز در تایم هفتگی و بعد روزانه و تا یکساعت هست ، گاهی مواقع باید از تایم ماهانه شروع کرد مثل موقعیت جدیدی که یورو ین داره ، که از بس موچ بلند داره میزنه که در تایم پائین تر جیزی که نشاندهنده موج باشه نمیشه تشخیص داد، بنابرین در تایم بالا تازه میشه فهمید موچ قبلی از کچا داره میاد و چه نوع از حرکت الیوتی را انجام داره میده
پس لازمه در تحلیل ابتدا یک ویو ( نظر گاه یا صحنه ) باز از موچ داشته باشیم و سپس طبق امواج قبل ، به حرکت بعدی پی ببریم
ببخشید به بزرگی خودتون؛ میتونستم این موضوع را به صورت پیام هم بفرستم .ولی فکر کردم ممکنه به کار شخص دیگری هم بیاد از اینرو اینجا میگذارم
موسوی
نظر