اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

چگونه در بازارهای بی ثبات با موفقیت معامله کنیم؟

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • چگونه در بازارهای بی ثبات با موفقیت معامله کنیم؟

    بسیاری از خریداران و فروشندگان، بازارهای بی ثبات را شرایط مساعدی برای معامله می دانند. در حالی که تغییرات بزرگ بازار می تواند نشان دهنده موقعیتی عالی برای کسب سود باشد، ممکن است به معنای از دست دادن مقدار زیادی پول در صورت عدم آمادگی نیز مناسب باشند. بازارهای ناپایدار مستلزم این است که معامله گران رویکرد خود را اصلاح کنند. در این مقاله، به نکات مهمی خواهیم پرداخت که در بازارهای پرنوسان باید در نظر گرفته شود.

    از آنجایی که بازارهای ناپایدار فرصت های بیشتری را برای معامله ارائه می دهند، خریداران و فروشندگان به سمت معامله بیشتر گرایش پیدا می کنند. این یک اشتباه است، چون بازارهای بی ثبات زیان بیشتری را نیز به همراه دارند. شما باید معاملات خود را عاقلانه انتخاب کنید و همیشه سطح ریسک را از قبل ارزیابی کنید.

    نکته مهم دیگری که باید در نظر گرفت، میزان اهرم استفاده شده است. از آنجایی که بازارهای ناپایدار نیاز به میانگین دامنه معاملاتی بالاتری دارند، باید در نظر داشته باشید که اهرم تا چه حد بر معاملات شما تأثیر می گذارد. وقتی مارجین 1 یا ½ درصد است، معامله گران باید در نظر بگیرند که چه مقدار اهرم یا موقعیت می تواند بر لیست دارایی های آنها تأثیر بگذارد. وقتی بازار باثبات باشد، اگر به دنبال کسب حدود پنجاه تا صد پیپ هستید، موقعیت دو لات به خوبی کار خواهد کرد. با این حال، در شرایط ناپایدار که می توانید صد تا دویست پیپ را از دست بدهید، این موقعیت دیگر از نظر ریسک سودآور نیست. راه حل این است که موقعیت های کوچکتر را اتخاذ کنید، یعنی یک لات به جای دو لات.

    انطباق دقیق با استراتژی شما، صرف نظر از موقعیت، ضروری است. این مسئله شامل زمان‌های نوسان است که در آن، اعتدال ضروری است. معیارهای مدیریت ریسک، توقف های تعیین شده و برنامه های اضطراری باید به دقت دنبال شوند. شما با توانایی تعیین میزان ریسک فرض شده در صورت از کنترل خارج شدن قیمت، از این نکته سود خواهید برد. اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است پول زیادی از دست بدهید.

    اشتباه دیگری که معامله گران مرتکب می شوند، امتناع از تعیین توقف های پایین تر در زمان های ناپایدار است. با تعیین توقف های پایین تر، می توانید از مدیریت ریسک خوب در بازارهای بسیار پرنوسان بهره مند شوید. فرض کنید که در حال معامله جفت ارز یورو/ دلار آمریکا هستید. به جای محافظت از موقعیت خود با استفاده از یک صد پیپ استاپ، باید پنجاه تا شصت پیپ استاپ را در نظر بگیرید، که تضمین می کند موقعیت شما محافظت می شود و قبل از اینکه روند نزولی شود و ضرر شما را افزایش دهد، شما را از معامله بیرون می آورد.

    آخرین نکته است که معامله‌گران باید علل ریشه‌ای بی‌ثباتی بازار را مطالعه کنند تا بتوانند رویدادهای آینده را پیش‌بینی نمایند. این کار به آنها کمک می کند تا استراتژی خود را با شرایط کلی بازار تغییر دهند، نه اینکه صرفاً روی چند ارز متمرکز شوند. به عنوان مثال، یک معامله گر باید رویکردهای بازار را بررسی کند، یعنی این که بررسی کند آیا بازار به دلیل ترس رو به رکود است یا به دلیل افزایش ضریب اطمینان خریدار، در حال رونق گرفتن است. علاوه بر رویکردها، بی ثباتی بازار ممکن است ناشی از رویدادهای اقتصادی، حرکت نامنظم و وحشت نیز باشد. مورد دوم به ویژه حیاتی است، زیرا باعث می شود معامله گران روی سودهای سریع تمرکز کنند و استراتژی معاملاتی خود را کنار بگذارند.

    اگر به این توصیه ساده پایبند باشید، می توانید در بازارهای پرنوسان از مزایای بزرگی بهره مند شوید.



    منبع
پردازش ...
X