اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

مدیریت ریسک چگونه انجام می شود؟

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • مدیریت ریسک چگونه انجام می شود؟

    به طور معمول، فرآیند مدیریت ریسک شامل پنج مرحله است: تعیین اهداف، شناسایی ریسک ها، ارزیابی ریسک، مشخص کردن واکنش‌ها و نظارت. با این حال، بسته به زمینه، این مراحل ممکن است به طور قابل توجهی تغییر کند.

    تعیین اهداف
    اولین قدم این است که اهداف اصلی را مشخص کنید. این مرحله اغلب به میزان تحمل ریسک شرکت یا فرد مربوط می شود. به عبارت دیگر، باید مشخص نمود که برای رسیدن به سمت اهداف خود، آنها حاضر هستند چقدر ریسک کنند.

    شناسایی ریسک ها
    مرحله دوم شامل شناسایی و تعریف خطرات بالقوه است. هدف از انجام این کار افشای انواع رویدادهایی است که ممکن است اثرات منفی ایجاد کنند. در محیط کسب و کار، این مرحله همچنین ممکن است اطلاعات مفیدی را ارائه دهد که به طور مستقیم با ریسک های مالی مرتبط نیست.

    ارزیابی ریسک
    پس از شناسایی خطرات، گام بعدی ارزیابی فراوانی و شدت مورد انتظار آنها است. سپس ریسک ها به ترتیب اهمیت رتبه بندی می شوند که اتخاذ واکنشی مناسب را تسهیل می کند.

    مشخص کردن واکنش ها
    مرحله چهارم شامل مشخص کردن واکنش‌ها برای هر نوع ریسک، با توجه به سطح اهمیت آن‌ها است. در این مرحله، مشخص می شود که در صورت وقوع یک رویداد نامطلوب، چه اقدامی باید انجام شود.

    نظارت
    مرحله نهایی استراتژی مدیریت ریسک، نظارت بر کارایی آن در واکنش به رویدادها است. این اقدام اغلب مستلزم جمع آوری و تجزیه و تحلیل مداوم داده ها است.


    منبع
پردازش ...
X