با سلام خدمت دوستان
علاوه بر بازار ارز قصد دارم سيگنال هاي بورس تهران را بر مبناي سبك تريدي خودم در اين تايپيك عرضه نمايم.بعلت كمبود ديتاي مورد نظر سيگنالها و پيشنهادات خريد و فروش ميتواند پندينگ قرار گيرد.هشدار ريسك براي همه پيشنهادات پابرجاست...//
تخمين هدف 70-30 ميباشد كه اصولا سيگنال آبي ميباشد(زير 70 درصد سيگنال نداريم)
مابقي بعنوان سيگنال قرمز ميتواند مابين 80 تا 90 درصد متغير باشد
drawdown اين پيشنهادات خريد و فروش ما بين 10 تا 12 درصد ميتواند متغير باشد.مديريت سرمايه را طوري انتخاب كنيد كه قدرت drawdown از 12 درصد نهايتا 15 درصد تجاوز نكند.....
تضمين حاصل كنيد كه كارگزار مربوطه بتواند استاپ لاس را گارانتي نمايد........
تشكر
.................................................. .................................................. ...............................
اولين سيگنال با رتكو
سيگنال آبي فروش در كوتاه مدت
رتكو در كوتاه مدت سيگنال فروش دارد.هدف 2600 يك هدف مناسب ميباشد.اگر قيمت به 2600 نرسد و هدف 3380 در بالا را بزند(يعني استاپ لمس شود) قدرت صعودي رتكو دو برابر شده و براي هدف 36.40 آماده ميشود.در صورت لمس 2600 كه يك قيمت نزول دهنده خوبيست بازار از منطقه صعودي خارج شده و ميتواند هدف 2080 را هدف بگيرد لمس 2080 مجددا قيمت را نزولي ميدهد و 1560 هدف قرمز ميباشد.
پس نقطه مهم فعلا 2600 ميباشد رسيدن به اين قيمت شانس صعود رتكو را كم خواهد كرد.رتكو هر چه بيشتر نزول كند باز نزولي تر ميشود.يعني قدرت خرس ها بيشتر خواهد شد.مگر اينكه پتانسيل قدرتمندي از بيرون مسير را به نفع خريداران عوض نمايد كه فعلا نميتوان در موردش صحبت كرد.....
داخل پرانتز(سيگنال داده شده در بازه كوتاه مدت رتكو ميباشد وگرنه در بازه بلند مدت چند ماهه رتكو قدرت صعودي از خود نشان ميدهد كه اگر دوستان علاقمند بودند ميتوانند بيان كنند سيگنالش را خواهم گذاشت)
علاوه بر بازار ارز قصد دارم سيگنال هاي بورس تهران را بر مبناي سبك تريدي خودم در اين تايپيك عرضه نمايم.بعلت كمبود ديتاي مورد نظر سيگنالها و پيشنهادات خريد و فروش ميتواند پندينگ قرار گيرد.هشدار ريسك براي همه پيشنهادات پابرجاست...//
تخمين هدف 70-30 ميباشد كه اصولا سيگنال آبي ميباشد(زير 70 درصد سيگنال نداريم)
مابقي بعنوان سيگنال قرمز ميتواند مابين 80 تا 90 درصد متغير باشد
drawdown اين پيشنهادات خريد و فروش ما بين 10 تا 12 درصد ميتواند متغير باشد.مديريت سرمايه را طوري انتخاب كنيد كه قدرت drawdown از 12 درصد نهايتا 15 درصد تجاوز نكند.....
تضمين حاصل كنيد كه كارگزار مربوطه بتواند استاپ لاس را گارانتي نمايد........
تشكر
.................................................. .................................................. ...............................
اولين سيگنال با رتكو
سيگنال آبي فروش در كوتاه مدت
2012.12.30 16:58 |
رتکو | sell | 2930 | 3380 | 2600 |
پس نقطه مهم فعلا 2600 ميباشد رسيدن به اين قيمت شانس صعود رتكو را كم خواهد كرد.رتكو هر چه بيشتر نزول كند باز نزولي تر ميشود.يعني قدرت خرس ها بيشتر خواهد شد.مگر اينكه پتانسيل قدرتمندي از بيرون مسير را به نفع خريداران عوض نمايد كه فعلا نميتوان در موردش صحبت كرد.....
داخل پرانتز(سيگنال داده شده در بازه كوتاه مدت رتكو ميباشد وگرنه در بازه بلند مدت چند ماهه رتكو قدرت صعودي از خود نشان ميدهد كه اگر دوستان علاقمند بودند ميتوانند بيان كنند سيگنالش را خواهم گذاشت)
نظر