اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اخبار مربوط به بورس ایران

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • #31
    کابینه پیشنهادی اتاق بازرگانی به روحانی
    اتاق بازرگانی تهران طی نامه.ای لیستی را به دکتر حسن روحانی برای تصدی.گری وزارت.خانه.های مختلف ارائه داده است. در این لیست اسامی مانند مرعشی، شریعتمداری، زنگنه، نهاوندیان، نوبخت، عارف، فروزنده و واعظی دیده می.شود.

    به گزارش «نسیم»، کابینه پیشنهادی اتاق بازرگانی تهران به شرح زیر است:

    معاون اول: مهندس زنگنه، دکتر عارف
    معاون اجرایی: سید حسین مرعشی، مهندس نعمت زاده
    وزارت صنعت، معدن و تجارت: مهندس جهانگیری، دکتر شریعتمداری
    وزارت اقتصاد و دارایی: دکتر نوبخت، دکتر نهاوندیان
    وزارت نفت: مهندس زنگنه، مهندس نعمت زاده
    سازمان برنامه: دکتر نجفی، دکتر ستاری فر
    بانک مرکزی: دکتر سیف، دکتر عبدالله طالبی
    وزارت جهاد کشاورزی: دکتر ترک نژاد، مهندس حجتی
    وزارت راه و مسکن: دکتر آخوندی، مهندس خوانساری
    وزارت ارشاد: کمال خرازی، دکتر نهاوندیان
    وزارت ارتباطات: مهندس فروزنده، سید حسین مرعشی
    وزارت کار و تامین اجتماعی: دکتر مهدی کرباسیان، مهندس مرتضی بانک
    وزارت خارجه: دکتر محمدجواد ظریف، دکتر واعظی
    وزارت نیرو: مهندس رفان، مهندس ملاکی
    وزارت دفاع: مهندس ترکان، فروزنده

    ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

    نظر


    • #32
      مروری بر چشم انداز صنعت داروسازی در ایران
      سابقه تولید، قیمت پایین، توسعه صنایع مواد اولیه دارو، وجود اساتید مجرب، سرمایه گذاری انجام شده در تحقیق و توسعه ... از جمله فرصت ها و مزیت های صنعت داروسازی در ایران بشمار می آید

      كدخبر: ۹۹۶۴۵
      تاريخ: ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

      صنايع داروسازي پس از پيروزي انقلاب اسلامي رشد چشمگيري داشته است و كارخانجات عظيمي چون زهراوي ، سرم سازي شهيد قاضي تبريز، داروسازي فارابي، امين در اصفهان، داروسازي لرستان در بروجرد و سرم سازي ثامن در مشهد و زكريا در تبريز و گسترش و سرمايه.گذاري داروئي ايران در رشت بوجود آمدند.
      رشد اين صنعت در بعد از انقلاب به گونه.اي بود كه نيازهاي دارویي كشور در طول هشت سال دفاع مقدس تأمين و در حال حاضر 97.5 درصد مصرف داخل كشور را پوشش مي دهد. در شرايط كنوني كشور صنعت داروسازي از موفق ترين صنايع كشور بوده و با ايجاد صنايع پائين دستي (توليد مواد اوليه) و برخورداري از فن آوري روز دنيا و بهينه سازي ماشين.آلات مي تواند به راه خود ادامه دهد.
      افرادي كه با صنعت داروسازي آشنایي دارند، بر اين باور اعتقاد يافته.اند كه دولت جمهوري اسلامي ايران بعد از انقلاب اسلامي براي پايان دادن به تسلط كمپاني هاي چند مليتي بر دارو و صنعت داروسازي در ايران با اجرا طرح ژنريك كه براساس آن دست كمپاني هاي بين المللي و سهام شركت هاي خارجي و حقوق ليسانس را از اين صنعت قطع و دارو تحت نام ژنريك (جنس دارو) توليد و مورد مصرف مردم اين مرز و بوم قرار گرفته كه اين حركت بحق گامي استوار در راه رهایي و استقلال اين كشور به شمار مي آيد.
      با اجراي طرح ژنريك و برداشتن نام تجاري از روي دارو و شاخه هاي ذيربط در امر دارو انواع داروهاي توليدي را براساس اشكال آن طبقه بندي و رده بندي شده است كه به شرح ذيل مطرح مي گردد:
      قرص و دراژه
      كپسول
      مايعات شربت ها و سوسپانسيون هاي خوراكي
      آمپول
      ويال
      قطره. اي خوراكي
      مايعات و قطره. هاي چشمي
      قطره. هاي گوش و بيني
      پماد و كرم و ژل دارویي
      محلول هاي موضعي
      محلول هاي قرقره و دهان شويه
      مايعات و اسكراب هاي ضدعفوني كننده
      شياف
      پودرهاي خوراكي
      سرم ها
      شامپو طبي
      اسپري
      صابون هاي طبي – محلول هاي بخور – خميردندان و غیره.
      در هريك از اشكال فوق مجموعه اي از داروهاي مختلف با مأموريت هاي درماني خاص كه توسط كارخانجات داروسازي در داخل ممكلت توليد مي گردد وجود دارد كه در صفحات آتي مدنظر قرار گرفته است. در اين جداول نام دارو، مأموريت درماني، واحدهاي توليدكننده و بسته بندي و قيمت فروش درب كارخانه مطرح شده است.
      سيماي ديگر معرفي محصولات دارويي رده بندي داروها براساس گروه درماني مي باشد كه اين تقسيم بندي تخصصي بوده و در موارد خاص از آن استفاده مي گردد.

      تولید و مصرف دارو در ایران
      دارو کالایی استراتژیک و سودآور است كه همواره زیر نظارت دولت ها تهیه و پخش می شود. در کشور پهناور ایران با جمعیت 76 میلیون و 625 هزار نفری فعلی آن، 68 کارخانه داروسازی در حال حاضر به تولید انواع محصولات دارویی اهتمام دارند. (آمار جمعیت کشور در 30 اسفند 91 بالغ بر 76 میلیون و 400 هزار نفر بوده است). در سال 1391 بالغ بر 32 میلیارد عدد دارو تولید شده که نزدیک به 4.5 میلیارد عدد از آن (15 درصد از کل تولید ) روانه بازارهای جهانی گردیده است. ایران از لحاظ مصرف دارو، جزو 10 کشور نخست دنیاست. متوسط مصرف سرانه هر ایرانی سالانه 380 عدد دارو است که بیش از استاندارد جهانی است و در قاره آسیا مقام اول را به خود اختصاص داده است. به عبارت دیگر، هر ایرانی هر روز یک عدد دارو مصرف می کند. سرانه دارو در کشور چین 350 عدد دارو در سال است که رتبه دوم آسیا را از آن خود کرده است. حدود 20 درصد از كل دارو.هاي كشور به صورت خود سرانه و بدون مشورت با پزشک مصرف مي شود و سالانه بيش از 10 هزار مورد عارضه ناشي از مصرف اشتباهي دارو در كشور داريم. کاشان در بخش تجویز اقلام دارویی توسط پزشکان عمومی و متخصص، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
      میانگین داروهای تجویز شده در نسخه هر بیمار ایرانی حدود 7 قلم است و مصرف سرانه داروهای تزریقی در ایران در سال گذشته 4.5 بوده که حدود 4 برابر میانگین مصرف سرانه کشورهای درحال توسعه است. علاوه بر تولیدات داخلی، در سال گذشته حدود یک میلیارد و 500 میلیون عدد دارو به طور رسمی ( به جز قاچاق ) از خارج وارد کشور شده است.

      مصرف دارو در کشور 29.000.000.000 = (صادرات،میلیارد عدد)4.5 – (واردات،میلیارد عدد)1.5 + (تولید، میلیارد عدد) 32
      مصرف سرانه دارو (سالانه) عدد 380 = (جمعیت کشور، میلیون نفر) 76.4 ÷ (مصرف دارو، میلیارد عدد) 29
      مصرف سرانه دارو (روزانه) عدد 1.04 = روز 365 ÷ عدد دارو 380
      ارزش کل مصرف دارو در ایران بالغ بر 3600 میلیارد تومان است در حالی که با توجه به قیمت های دارو در ایران که در حدود یک سوم قیمت جهانی است چنانچه کارخانه های داروسازی کشور دارو تولید نکنند باید رقمی بیش از 14.5 میلیارد دلار( به نرخ مبادلاتی) صرف واردات دارو شود.
      صنعت داروسازی ایران با تولید بیش از 1000 قلم دارو دارای توانمندی بالایی است و در سال گذشته نزدیک به 70 میلیون دلار دارو به کشورهای آسیای میانه، افغانستان، عراق، پاکستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و ... صادر کرده است.
      سهم بازار ایران از تجارت جهانی
      در حالي كه تجارت بازار جهاني دارو بالغ بر 1200 میليارد دلار برآورد مي.شود، بازار دارویی ایران نزدیک به 4 میلیارد دلار ارزش اقتصادی دارد و درصد چشمگیری از آن در اختیار هلدینگ دارویی صندوق تأمين اجتماعي است که زیر نظر شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی "شستا" اداره می شود. این هلدینگ حضور جدی در بازار سرمایه (بورس) داشته و شركت هاي وابسته به آن مورد اقبال و اعتماد سهامداران بخش خصوصي قرار گرفته است.
      از سویی، این هلدینگ تغییرات مدیریتی بسیاری را در ساليان اخير تجربه کرده که مروری بر اسناد و مدارک، پیگیری سیاستی ناموفق در این عرصه را به تصویر می کشد. اشراف نداشتن به حوزه کسب و کار دارو، استفاده از مشاورین غیرمتخصص، تغییرات ناپخته در سطح کارخانجات، نبود پویایی لازم، عدم ورود تکنولوژی های جدید و... از ویژگی های مدیریت مجموعه در سال های اخیر بوده و آسیب جدی بر مجموعه بازار دارو و کیفیت آن وارد نموده است.
      نظام جدید قیمت گذاری در صنعت دارو
      با تدوين آيين نامه.اي جديد مقرر شده كه نرخ مرجع دارو، از اين پس براساس مدل مشابه چند بازار نزديك مثل تركيه، عربستان ، عراق و افغانستان تعيين شود و با توجه به هزينه ها و قدرت پرداخت مصرف كننده در داخل كشور قيمت گذاري شود كه به اين ترتيب قيمت دارو افزايش یافته است از دیگر سو، در سال جاری برای خرید مواد اولیه خارجی ارز به نرخ مرجع برای کارخانجات داروسازی اعطا نشده و در حال حاضر این صنعت برای واردات از ارز به نرخ مبادلاتی استفاده می کند. بنابر اين، اصلاح نظام قيمت گذاري به طور قطع نرخ دارو را افزايش خواهد داد. بطور مسلم قیمت دارو در كشور نسبت به مشابه خارجی آن ارزان است و تا چند سال گذشته كيفيت داروها باوجود قيمت هاي پايين، مناسب بود اما در سال هاي اخير شركت هاي داروسازي به دليل برخورد با مشكلات مالي و افزايش هزينه ها سعي كرده اند مواد اوليه خود را از بازارهاي ارزان تر (نظیر کشور چين) با كيفيت پايين تر تهيه كنند كه به اين ترتيب بهای تمام شده کالای فروش رفته آنها كاهش يافته ولی كيفيت محصولات افت كرده است. به هر حال قیمت دارو توسط سازمان غذا و دارو تعیین و به شرکت های داروسازی ابلاغ می شود.
      اهداف توسعه ای صنعت دارو در ایران:
      سلامتی انسان ها، کاهش مصرف دارو و ارتقاء بهداشت تا رسیدن به سطح جهانی، نقش صنایع دارویی در کاهش مصرف ارز، ایجاد اشتغال موثر و ... از جمله ضرورت های توسعه صنعت دارو در ایران است.
      مزیت های صنعت دارو:
      سابقه تولید، قیمت پایین، توسعه صنایع مواد اولیه دارو، وجود اساتید مجرب، سرمایه گذاری انجام شده در تحقیق و توسعه ... از جمله فرصت ها و مزیت های صنعت داروسازی در ایران بشمار می آید.
      تهدیدهای صنعت دارو:
      افزایش شدید نرخ ارز، تحریم های گسترده بین المللی، واردات داروهای مشابه، نوآوری جهانی در صنعت دارو، مشکلات سیاست گذاری قیمت دارو، یکسان نبودن نگرش دولت به صنعت داروهای داخلی و خارجی ... از جمله تهدیدهای صنعت دارو در ایران می باشد.

      معضلات صنعت دارو در کشور:
      الف) قطع اعطای ارز مرجع از ابتدای سال 92 و عدم ارایه تسهیلات مدت دار در تولید و خرید مواد اولیه از نیمه دوم سال 89، شرایط تولید محصولات دارویی در این صنعت را با مشکلات عدیده ای روبرو ساخته است. داروخانه ها نیز به اندازه مصرف جاری خرید می کنند که این امر افزایش هزینه های مالی را برای داروسازان موجب گشته است. در این میانه، تنها کارخانجاتی که از پشتیبانی و حمایت شرکت های بزرگ پخش دارو برخوردارند، وضعیت بهتری دارند باقی شرکت های داروساز با بحران نقدینگی و تامین منابع مالی مواجه اند که حاشیه سود آنها را نقصان می بخشد.
      ب) کارخانجات داروسازی ایران از لحاظ فیزیکی و سخت افزاری دارای GMP (Good Manufacturing Practice) متوسط متمایل به ضعیف بوده ولی به لحاظ پرسنلی و تجربه دارایGMP متوسط رو به رشد می باشد.GMP به معنای تولید خوب یک محصول (با در نظر گرفتن مجموعه چندین شاخص از جمله شاخص های انسانی، مدیریتی و فنی در مراحل تولید) می باشد. نتیجه بازدید کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) از برخی کارخانجات داروسازی کشور، مبنی بر ضعیف بودن این کارخانجات هم از نظر سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری بوده است که ایرادات سخت افزاری بیشتر و عمدتاً شامل نامناسب بودن فضاهای فیزیکی و عدم جداسازی مناسب بخش ها از یکدیگر بوده است.
      ج) درحال حاضر میانگین عمر ساختمانی و ماشین آلات کارخانجات داروسازی کشور در حدود 30 تا 40 سال می باشد و از لحاظ قدیمی بودن ساختمان های کارخانجات داروسازی نیز، عدم انطباق تعداد اقلام تولیدی با فضای فیزیکی و تجهیزاتی موجود، قدیمی و مستهلک بودن ماشین آلات، تداوم تولید دارو با فرمولاسیون های قدیمی درحالی که برخی از آنها از لیست تولیدات صنایع داروسازی دنیا حذف شده اند، قدیمی بودن تکنولوژی های ساخت و تهیه داروها، مدرن نبودن متدهای کنترلی اقلام دارویی، تهیه مواد اولیه و بسته بندی از منابع با کیفیت پایین به دلیل ارزانی آنها، عدم رعایت شرایط نگهداری داروها نزد توزیع کننده، داروخانه و مصرف کننده، نبود ابتکار و نوآوری و به وجود آمدن مقاومت های میکروبی به دلیل تجویز و مصرف غیرمنطقی داروها.
      د) معضل مراکز تک نسخه ای، که درحال حاضر نه تنها وظیفه اصلی خود را انجام نمی دهند، بلکه از هیچ ضابطه قانونی تبعیت نکرده و دارو را بدون رعایت تشریفات قانونی وارد کشور می کنند و اقدام آنان باعث شده تا سازندگان داروهای خارجی از ارسال دارو به نمایندگان رسمی خود در ایران خودداری نموده و با گرفتن پول نقد، دارو را در اختیار مراکز تک نسخه ای قرار دهند. همچنین، برای تبلیغ داروها و تجویز داروهای گران قیمت با (برخی از) پزشکان ارتباط غیر حرفه ای برقرار نموده و آنها را تشویق به تجویز غیرمنطقی داروها می کنند.
      ذ) قیمت نهاد های تولید دارو از جمله مواد اولیه و بسته بندی اخیرا با افزایش قابل ملاحظه ای مواجه شده که این روند متاثر از رشد بهای نفت و شرایط تورم جهانی است. همچنین به علت موانع ایجاد شده در شبکه بانکی و مراودات بین المللی، مشکلاتی در رابطه با تامین اعتبار برای شرکت های دارویی پیش آمده و به این ترتیب این شرکت ها به تازگی با حذف یا کاهش قابل توجه دوره خریدهای مدت دار، از تامین کنندگان خارجی مواد اولیه مواجه شده اند. نقدی شدن خرید مواد اولیه، فشار زیادی را بر سرمایه در گردش و وضعیت نقدینگی کارخانجات داروسازی وارد کرده و این روند ایجاب می کند که به منظور حفظ حاشیه سود شرکت های دارویی، قیمت های فروش نیز افزایش یابد.
      ر) برخلاف افزایش بهای تمام شده دارو، افزایش نرخ فروش کلیه محصولات دارویی تنها با مجوز وزارت بهداشت امکان پذیر است که این امر به سختی و معمولا در نیمه دوم سال اعمال می شود این رویه با توجه به رشد بهای تمام شده تولید، حاشیه سود شرکت های داروسازی را تحت تاثیر قرار می دهد که بررسی روند اقلام مقایسه ای موید این مطلب است.
      ز) بالا بودن سرسام آور سهم هزینه مراقبت های سرپایی بهداشتی و درمانی در ایران در مقایسه با مراقبت های بستری، یکی از معضلات موجود در کشور است، بطوریکه در کشورهای توسعه یافته، مراقبت های سرپایی بهداشتی و درمانی معادل 30 درصد و در کشور ما معادل 60 درصد از کل هزینه های مراقبت سلامت را به خود اختصاص می دهند و وزن بالای هزینه مراقبت سرپایی بهداشتی - درمانی، جایگاه دارو را در نظام مراقبت های سلامت کشور برجسته کرده است.
      راهکارهای رفع معضلات صنعت داروسازی:
      لزوم تدوین قوانین مناسب، اجرای صحیح قوانین و مقررات، نظارت دقیق بر اجرای قوانین و مقررات، اصلاح قوانین با هدف اصلاح و به روز کردن سیستم ها، اقتصادی تر شدن تولید با سرمایه گذاری داخلی در صنعت دارو، تدوین قوانینی دقیق و جامع با ضمانت اجرایی قاطع جهت برخورد با مرتکبین جرائم بهداشتی - درمانی - دارویی، بازنگری و تعدیل در سود داروهای وارداتی، الزام شرکت های وارد کننده دارو به اخذ نمایندگی کارخانجات تولید کننده دارو در دنیا به منظور کاهش قیمت داروهای وارداتی ... را می توان از جمله راهکاری لازم برای حل معضلات فعلی این صنعت برشمرد.
      قیمت گذاری دارو در ایران :
      موضوع قیمت گذاری و قیمت دارو در ایران باید سریعاً حل و فصل شود، زیرا در حال حاضر همگان از این موضوع رنج می برند و رضایت مناسب در خصوص نحوه نرخ گذاری وجود ندارد و این درحالی است که کالا های وارداتی مشابه، با چندین برابر قیمت محصولات داخلی و با تبلیغات و ترفندهای خاص به فروش می رسد ولی سایه تیغ قیمت گذاری کماکان سرمایه گذار و تولید کننده را تهدید می نماید. لذا همان طوری که در برنامه آزادسازی یارانه ها شاهد تحولات اقتصادی مهمی هستیم، بهتر است موضوع دارو و سبد دارویی خانواده ها نیز مورد تجدید نظر قرار گرفته و با در نظر گرفتن موضوع سلامتی یا ارزش سلامت در جامعه انسانی، سهم مناسبی برای سبد دارویی خانوار منظور شود و قیمت گذاری این سبد به شیوه ای در نظر گرفته شود که هم از مصرف بی رویه دارو پیشگیری شود و هم با تعیین قیمت مناسب، سرمایه گذار و تولید کننده همه فاکتورهای تضمین کیفیت را در بالاترین سطح خود رعایت نمایند که این امر در نهایت تضمین کننده موضوع سلامت می باشد. ارتقاء کیفیت و استانداردسازی دارو نیز نیازمند کسب درآمد معقول و منطقی است که در این امر در گرو قیمت گذاری مناسب محصولات دارویی است.

      ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

      نظر


      • #33
        یک مقام مسئول در شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی خبر داد:
        برگزاری جلسه معارفه پتروشیمی جم در هفته جاری
        با نهایی شدن عواید حاصل از فروش سهام ایران خودرو سودآوری، "وصندوق" شاهد تعدیل های دیگری نیز خواهد بود؛ حال آنکه برآورد رشد سودآوری مذکور بدون در نظر گرفتن آثار ناشی از عرضه سهام پتروشیمی جم طی روزهای آینده، می باشد که در صورت واگذاری این مجموعه بزرگ، به طور قطع سود هر سهم "وصندوق" با رشد همراه خواهد شد.

        كدخبر: ۹۹۶۲۱
        تاريخ: ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

        سهام شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در حالی طی روزهای اخیر با استقبال سرمایه گذاران مواجه شده که پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92.6.31 شرکت با تعدیل 56 درصدی نسبت به آخرین برآوردها همراه بوده و حدود 40 درصد از سود برآوردی 890 ریالی "وصندوق" طی عملکرد 9 ماهه این شرکت تحقق یافته است.
        براساس گزارش بورس نیوز ارایه اطلاعات مالی مذکور در حالی صورت پذیرفته که پیش بینی عواید حاصل از فروش سهام ایران خودرو و همچنین اثرات ناشی از عرضه اولیه پتروشیمی جم هنوز در صورت های مالی این شرکت در نظر گرفته نشده است.
        در همین ارتباط یک مقام مسئول در شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: با نهایی شدن عواید حاصل از فروش سهام ایران خودرو سودآوری، "وصندوق" شاهد تعدیل های دیگری نیز خواهد بود؛ حال آنکه برآورد رشد سودآوری مذکور بدون در نظر گرفتن آثار ناشی از عرضه سهام پتروشیمی جم طی روزهای آینده، می باشد که در صورت واگذاری این مجموعه بزرگ، به طور قطع سود هر سهم "وصندوق" با رشد همراه خواهد شد.
        وی پیرامون برنامه عرضه سهام پتروشیمی جم و زمان آن گفت: برنامه عرضه پتروشیمی جم به دلیل تأکید سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر اعلام گزارش های حسابرسی شده، اندکی به تعویق افتاد که با توجه به طی شدن مراحل حسابرسی صورت های مالی شرکت مذکور، جلسه معارفه واگذاری این مجموعه طی هفته جاری برگزار شده و در نهایت پتروشیمی جم نیز وارد بورس خواهد شد.
        این منبع آگاه در بیان اثرات مربوط به عرضه سهام پتروشیمی جم بر سودآوری "وصندوق" عنوان کرد: سود در نظر گرفته شده برای هر سهم پتروشیمی جم در صورت های مالی "وصندوق" 240 تومان است که با توجه به اعلام پیش بینی جدید "شجم" سود هر سهم سال 92 این شرکت به 350 تومان افزایش یافته، حال آنکه این تغییرات موجب رشد سودآوری هر سهم شرکت صندوق بازنشستگی نیز خواهد شد.
        وی پیرامون برنامه در نظر گرفته شده برای عرضه "شجم" گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شد، شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در نظر دارد سهم مذکور را با p/e نزدیک به 5 واحدی عرضه نماید تا معامله گران بورسی نیز از بازدهی عرضه اولیه سهام پتروشیمی جم نهایت استفاده را ببرند.
        این مقام مسئول اضافه کرد: برنامه عرضه سهام این مجموعه در حالی برنامه ریزی شده که به نظر می رسد کلیه فعالان بازار به پتانسیل های این شرکت واقف هستند.
        وی در تشریح پتانسیل های رشد این شرکت اظهار داشت: یکی از جنبه های مثبت شرکت پتروشیمی جم بهره مندی از توان استفاده هر دو خوراک مایع و گاز بوده، به گونه ای که می توان گفت افزایش نرخ خوراک گاز نه تنها اثرات منفی کمتری بر این شرکت خواهد داشت، بلکه جایگزینی خوراک مایع و اجرایی شدن کاهش قیمت این نوع خوراک می تواند به رشد سودآوری شرکت مذکور کمک شایانی نماید.
        این منبع آگاه ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که می تواند به عنوان پتانسیل های پتروشیمی جم مطرح باشد، فعالیت کنونی این شرکت تنها با حدود 65 تا 70 درصد از ظرفیت خود است که با راه اندازی فازهای پارس جنوبی از نیمه دوم سال جاری و در صورت تأمین به موقع خوراک مورد نیاز این مجموعه، ظرفیت تولید آن به طور کامل فعال خواهد شد. از همین رو پتانسیل رشد سودآوری یک هزار و 600 میلیارد تومانی این مجموعه به سه هزار و 500 میلیارد تومان، در زمره ویژگی هایی است که به ندرت در شرکت های فعال در این گروه دیده می شود.
        وی همچنین اضافه کرد: با در نظر گرفتن همه این موارد است که پیش بینی ها از وضعیت سودآوری شرکت پتروشیمی جم بسیار امیدوار کننده به نظر می رسد.
        این مقام مسئول در خصوص طرح های توسعه ای زیرمجموعه های "وصندوق" نیز عنوان کرد: از جمله سهام موجود در پرتفوی "وصندوق" سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس است که اثرات سودآوری بهره برداری و اجرای طرح های آن در بودجه فعلی شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در نظر گرفته نشده است.
        وی ادامه داد: شرکت های فولاد اکسین و صبا فولاد خلیج فارس نیز در زمره زیرمجموعه هایی هستند که طی سال مالی 93 اثرات اجرایی شدن طرح های توسعه ای آنها در پیش بینی های "وصندوق" در نظر گرفته خواهد شد. به گونه ای که شرکت فولاد اکسین به تازگی به مرحله سودآوری دست یافته و شرکت صبا فولاد خلیج فارس با اجرای طرح تولید 4.5 میلیون تن آهن اسفنجی، به توانایی تولید 1.5 میلیون تن از این محصول به صورت یکجا نائل خواهد آمد.
        این منبع آگاه با اشاره به روند عملکردی شرکت های پتروشیمی برزویه و باختر گفت: این دو شرکت نیز در زمره زیرمجموعه هایی هستند که چندی پیش به سودآوری رسیده اند و تاکنون اثرات درآمدی از بابت این دو زیرمجموعه در صورت های مالی "وصندوق" منعکس نشده است.
        این مقام مسئول در خاتمه در خصوص برنامه افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی بیان داشت: برنامه 100 درصدی افزایش سرمایه "وصندوق" در حال حاضر مراحل حسابرسی خود را طی می کند و ظرف 15 تا 20 روز آینده با تشکیل مجمع فوق العاده شرکت، افزایش سرمایه مذکور به مرحله اجرا درخواهد آمد.

        ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

        نظر


        • #34
          زمان گفتگوی زنده تلویزیونی احمدی.نژاد باز هم به تعویق افتاد
          براساس آخرین هماهنگی.های انجام شده دکتر احمدی.نژاد روز چهارشنبه 12 تیرماه جاری بعد از خبر ساعت 21 شبکه اول سیما به صورت زنده و مستقیم با مردم عزیز کشورمان پیرامون خدمات و فعالیت.های دولت صحبت خواهد کرد.

          تاريخ: ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۱

          برنامه تلویزیونی گفتگوی زنده رییس.جمهور کشورمان به روز چهارشنبه 12 تیرماه جاری موکول شد.

          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، برنامه تلویزیونی گفتگوی زنده محمود احمدی.نژاد رییس.جمهور کشورمان به روز چهارشنبه 12 تیرماه جاری موکول شد.

          این برنامه به علت همزمانی با پخش مستقیم مسابقات والیبال جام جهانی که قرار بود یکشنبه شب از سیمای جمهوری اسلامی ایران صورت بگیرد، به روز چهارشنبه موکول شد.

          براساس آخرین هماهنگی.های انجام شده دکتر احمدی.نژاد روز چهارشنبه 12 تیرماه جاری بعد از خبر ساعت 21 شبکه اول سیما به صورت زنده و مستقیم با مردم عزیز کشورمان پیرامون خدمات و فعالیت.های دولت صحبت خواهد کرد.

          همچنین این گفت.وگو به صورت زنده از شبکه سراسری رادیو نیز پخش خواهد شد.

          شایان ذکر است رییس.جمهور کشورمان روز دوشنبه به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز در رأس هیأتی به روسیه عزیمت می..کند.

          ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

          نظر


          • #35
            واکنش وزیر اقتصاد بر کاهش قیمت سکه/ سکه و ارز پر ریسک است

            وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر برگزاری انتخابات صحیح و دقیق در کشور و تاثیر آن بر تعدیل قیمت سکه و ارز گفت: مردم می دانند سکه و ارز بازار پرریسکی است.



            به گزارش خبرنگار مهر سید شمس الدین حسینی عصر امروز در حاشیه مراسم اعلام رسمی گزارش جهانی سرمایه گذاری خارجی ایران در سال 2012 در جمع خبرنگاران در مورد کاهش قیمت انواع سکه و ارز در بازار بویژه بعد از انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید مشارکت مردم در انتخابات را به عنوان یک علامت بسیار مثبت در فعالیت های مختلف اجتماعی و اقتصادی ببینیم.
            وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه پیش از گذشته بخش های اقتصادی و اجتماعی به هم گره خورده است، اظهار داشت: مدتها بود فضاسازی منفی بر علیه حضور و مشارکت مردم در امور اجتماعی کشور وجود داشت. حدود 73 درصد مردم در انتخابات شرکت کردند و از بین کاندیداهای متعدد یک انتخابات دقیق و صحیح ریاست جمهوری برگزار شد و این علامت مثبتی است.
            حسینی خاطرنشان کرد: این انتخابات به فضای بین المللی و برای همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی فضای مساعدی را نشان می دهد که در آن نشاط اجتماعی وجود دارد.
            وزیر اقتصاد تصریح کرد: در سالهای اخیر بازار تحت فشارهای سیاسی بوده و وقتی فشارهای سیاسی تعدیل می شود بازارها می توانند خود را بازیابی کنند و به رونق می رسند و مردم می دانند سکه و ارز بازارهای پرریسکی است.

            ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

            نظر


            • #36
              رئیس سازمان بورس اوراق بهادار تشریح کرد

              عوامل رشد بازار سهام/ سهام.داران تحت تأثیر جو قرار نگیرند

              رئیس سازمان بورس اوراق بهادار، حماسه سیاسی و امیدواری.ها نسبت به آینده و توسعه زیرساخت.ها برای دسترسی آسان.تر به بازار سرمایه را از عوامل اصلی رکوردشکنی.های اخیر شاخص بورس دانست و گفت: سهام.داران نباید تحت تأثیر جو قرار بگیرند.

              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی صالح.آبادی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار با اشاره به عوامل رشد شاخص بورس طی هفته.های اخیر اظهار داشت: حماسه سیاسی و مشارکت بالای مردم در انتخابات و همچنین امیدواری.ها نسبت به آینده موجب شد تا بازار سهام روند رو به رشدی را طی کند. وی ادامه داد: همانطور که می.دانید بازار سکه و ارز دیگر برای فعالان سودآوری ندارد به طوری که در بازار سکه می.بینیم قیمت.ها روند نزولی دارد و ارز نیز با ثبات همراه با کاهش مواجه است. صالح.آبادی در ادامه گفت.وگویی که در یک برنامه زنده تلویزیونی داشت، افزود: در روند ایجاد دسترسی برای سرمایه.گذاران اقدامات خوبی انجام شده و زیرساختها کاملاً متناسب با نیاز فعالان بازار آماده شده است، بنابراین این روند موجب شده تا جریان معاملات به آسانی پیگیری شود. رئیس سازمان بورس اوراق بهادار خاطرنشان کرد: رشد شاخص بورس مربوط به امسال نیست و طی سالهای اخیر نیز شاهد افزایش حضور فعالان در این بازار بودیم و آینده این بازار هم منوط به اتفاقات آینده است. صالح.آبادی در توصیه.ای به سهامداران گفت: سهامداران غالباً در سبدهای سهامی سرمایه.گذاری کنند که آینده.دار هستند، بنابراین سهامداران نباید تحت تأثیر جو حرکت کنند.

              ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

              نظر


              • #37
                سازمان دارو رسما اعلام کرد: دارو از ۴۰ تا ۹۰ درصد گران شد
                معاون امور دارویی سازمان غذا و دارو از اتمام قیمت.گذاری داروهای داخلی و وارداتی خبر داد و گفت: داروهای تولید داخل به طور متوسط ۴۰ درصد و داروهای وارداتی به طور متوسط حدود ۹۰ درصد گران شدند.

                به گزارش فارس، شمس علی رضا زاده افزود:. قیمت.گذاری جدید داروها بر اساس درخواست شرکتهای دارویی در سازمان غذا و دارو با ارائه مدارک و اسناد مربوط به درخواست افزایش قیمت آنها بررسی و انجام می.شود.

                وی ادامه داد: در سال جاری قیمت گذاری.حدود۲۲۰۰ داروی تولید داخل از مجموع ۳ هزار دارو انجام شده و با توجه به اینکه قیمت گذاری بقیه داروهای تولید داخل قبلاً انجام شده بود اکنون دیگر درخواستی برای افزایش قیمت داروهای تولید داخل نداریم و طی یکماه گذشته هر درخواستی که ارائه شده ظرف ۴۸ ساعت در کمیسیون قیمت گذاری دارو در مورد آن تصمیم گیری شده است.

                وی گفت: اکنون کار قیمت گذاری داروهای تولید داخل تمام شده است و به طور متوسط داروهای تولید داخل بین ۳۵ تا ۴۰ درصد رشد قیمت داشته.اند، کمترین رشد قیمت داروهای داخلی حدود ۱۹ درصد و بیشترین آن حدود ۷۵درصد افزایش قیمت داشته است.

                معاون امور دارویی سازمان غذا و دارو افزود: قیمت گذاری داروهای وارداتی هم تمام شده و به طور متوسط قیمت داروهای خارجی نیز در سال جاری حدود ۹۰ درصد بیشتر شده است.

                وی گفت: علت افزایش قیمت دارو، افزایش قیمت ارز برای واردات مواد موثره داروهای تولید داخل است که تا حدی بر قیمت تمام شده آنها تأثیر می.گذارد اما در مورد داروهای خارجی افزایش دوبرابری قیمت ارز از ارز مرجع به ارز مبادلاتی به صورت مستقیم بر قیمت تمام شده دارو تأثیر می .ذارد به همین علت شاهد افزایش قیمت حدود ۲ برابری این داروها هستیم
                (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

                نظر


                • #38
                  جدیدترین آمار درآمدهای اپراتورهای تلفن همراه در کشور



                  تاريخ: ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۹

                  ممکن است برای عده.ای میزان درآمد اپراتورها جذاب باشد اما در کنار این درآمدها شاید میزان پرداختی که این شرکت.ها به دولت می.دهند هم خالی از اهمیت نباشد.

                  به گزارش ایسنا ، مجمع جهانی اقتصاد در تازه.ترین گزارش خود در26 شهریور 91، ایران را از نظر درصد مشترکان تلفن همراه در بین ۱۴۴ کشور دنیا در رتبه ۱۱۲ قرار داده است.

                  در این گزارش کشورهای مختلف جهان براساس تعداد مشترکان تلفن همراه به ازای هر ۱۰۰ نفر رده.بندی شده.اند. براین اساس اعلام شده که از هر ۱۰۰ ایرانی ۷۴٫۹ نفر جزو مشترکان تلفن همراه محسوب می.شوند.

                  اما بنا به گفته مسوولان مخابراتی در فروردین 92، درآمد شرکت مخابرات ایران در سال گذشته، 10 هزار میلیارد تومان برآورد شد که 7 هزار میلیارد تومان از این درآمد مربوط به تلفن همراه و مابقی از تلفن ثابت بوده و مقرر است که در سال 92، این درآمد با 20 درصد افزایش به 12 هزار میلیارد تومان برسد.

                  بر اساس اظهارات قائم مقام و معاون هماهنگی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در بهمن 91؛ مخابرات در سال‎های گذشته حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به دولت پرداخت کرده است.

                  کاظم ابراهیمی در رابطه با وابستگی مخابرات در پنج دهه‎ی گذشته به عنوان یک شرکت دولتی گفته است: مخابرات هزینه.های خود را از خزانه‎ی دولت هزینه‎ها را پرداخت می‎کرد، ولی در حال حاضر شرکت مخابرات ایران ضمن تأمین هزینه‎ها، سهم دولت را نیز پرداخت می‎کند.

                  بر اساس صورتهای مالی منتشر شده در پایگاه اینترنتی این شرکت در تاریخ 30 اسفند 91 درآمد حاصل از فروش و خدمات این شرکت 6 هزار و 89 میلیارد و 500 میلیون تومان و مالیات عنوان شده برای پرداخت دولت 443 میلیارد و 873 میلیون و 200 هزار تومان اظهار شده است و سود هر سهم در مجمع عمومی شرکت همراه اول 902 تومان تعیین شد.

                  اما مدیرعامل اپراتور همراه اول اردیبهشت ماه امسال با اشاره به دستاوردهای مالی این شرکت در سال ۹۱ اظهار کرد: در مقایسه با سال ۹۰ eps ۲۴درصد، درآمد عملیاتی ۲۰ درصد، تعداد مشترکین اعتباری ۱۷درصد و تعداد مشترکین دائمی ۵/۱ درصد رشد داشته است.

                  وحید صدوقی با اشاره به مبالغ پرداختی همراه اول به دولت اظهار داشت: در سال گذشته ۲۸ هزار و ۵۲۳ میلیارد ریال برآورد پرداختی به دولت بوده است.

                  صدوقی ایجاد شرکت های "نقش اول کیفیت" و "توسعه سرمایه گذاری نوردنا" را از اقدامات مثبت همراه اول دانست و گفت: شرکت نوردنا بیش از ۵۲۸ ملیارد ریال سود خالص داشته که سرمایه آن ۱۰۰۰ میلیارد ریال بوده است.

                  مدیرعامل ایرانسل هم در آبان ماه سال 91، کل درآمد دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم از آغاز به کار این اپراتور تاکنون را 8 هزار میلیارد و صد میلیون تومان عنوان کرد و گفت: از این مبلغ 5 هزار و 600 میلیارد تومان به خزانه دولت پرداخت شده است.

                  مرتضی براری، قائم مقام وزیر ارتباطات نیز در رابطه با گردش مالی مخابرات ایران در حوزه در سال گذشته گفت: مخابرات .بیش از 10 هزار میلیارد تومان در حوزه ict ، گردش مالی داشته که این رقم در ایرانسل حدود چهار هزار میلیارد تومان بوده است.

                  ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                  نظر


                  • #39
                    دولت رسما با ارز مرجع خداحافظی کرد
                    دولت در بخشنامه ای اعلام کرد از این پس ارز مرجع به کالاهای اساسی و دارو تعلق نخواهد گرفت.



                    به گزارش خبرنگار مهر، دولت در جدیدترین بخشنامه اعلام کرد از این پس ارز مرجع به کالاهای اساسی و دارو تعلق نخواهد گرفت و بر این اساس قیمت ارز همان قیمتی خواهد بود که در لایحه بودجه سال 92 تعیین شده است.


                    رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه.ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نیز پیش از این در خصوص پیش بینی نرخ ارز در سال جاری اعلام کرده بود: در سال 92 برنامه درباره قیمت ارز آن طور که در لایحه بودجه 92 پیش بینی شده، نظام شناور مدیریت شده است.


                    وی افزود: در لایحه بودجه 92 حداقل در جاهایی که دولت حضور دارد، برنامه این است که یک نرخ داشته باشیم و نرخ.هایی با عنوان مرجع و مرکز مبادلات وجود نداشته باشد.


                    با توجه به حذف ارز مرجع پیش بینی می شود قیمت اقلام اساسی و داروئی افزایش یابد. پیش از این احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با توجه به افزایش قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی پیشنهاد داده بود تا برای تامین کالاهای اساسی مردم به برخی اقلام اساسی در سبد خانوار یارانه تعلق گیرد تا اقلام اساسی مورد نیاز مردم به شکل کوپنی تامین شود چرا که با این وضع مردم فقیر با حقوق ثابت در تامین اولیات زندگی خود دچار مشکل می شوند.


                    این پیشنهاد توکلی در خصوص اینکه دولت کالاهای اساسی مردم مانند برنج، گوشت و شیر، روغن به صورت کوپنی تامین کند،در مجلس شورای اسلامی رای نیاورد و به تصویب نرسید.

                    ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                    نظر


                    • #40
                      چرا پتروشیمی ها در روند صعودی بازار حضوری کم رنگ دارند؟
                      شور و شوق اهالی تالار شیشه ای برای وارد شدن به سهام صنایعی همچون سیمان، بانکی و خودرو به واقع به دلیل پیش بینی جهش سودآوری آنها در پی کاهش تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی است که به عبارتی تحلیلی منطقی و به جاست، اما به تدریج با نزدیک شدن ارزش واقعی آن صنایع به ارزش ذاتی خود و بهبود شرایط، بار دیگر شرکت های فعال در گروه پتروشیمی نیز حرکت خود را آغاز می کنند؛ چراکه این شرکت ها هنوز هم از پتانسیل های بالایی برای رشد قیمت برخوردارند.



                      سهام شرکت هایی که چندی پیش با صف های خرید و اقبال سرمایه گذاران رو به رو بودند، این روزها و با تغییر شرایط، جای خود را به صنایع و شرکت های دیگری داده اند که از نظر فعالان تالار شیشه ای می توانند پتانسیل رشد بیشتری داشته باشند.

                      براساس گزارش بورس نیوز، صنعت پتروشیمی از جمله صنایعی است که شاید بتوان گفت جایگاه خود را به صنایعی همچون بانکی و سیمانی داده، حال آنکه این سوال مطرح است که امید به بهبود روابط بین المللی و کاهش تحریم ها چه اثراتی می تواند بر این صنعت داشته باشد؟!
                      در همین ارتباط مدیر عامل شرکت مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: در حال حاضر اقبال سرمایه گذاران به صنایعی معطوف شده که طی سال های گذشته به دلیل محدودیت ها و مشکلات ناشی از تحریم ها نه تنها رشد نکرده اند، بلکه به جرأت می توان گفت از ارزش های واقعی خود نیز تنزل یافته اند.
                      صادقی مقدم ادامه داد: شور و شوق اهالی تالار شیشه ای برای وارد شدن به سهام صنایعی همچون سیمان، بانکی و خودرو به واقع به دلیل پیش بینی جهش سودآوری آنها در پی کاهش تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی است که به عبارتی تحلیلی منطقی و به جاست، اما در این بین از اثرگذاری کاهش مشکلات بین المللی بر صنایع پیشتاز قبلی همچون پتروشیمی نیز نباید غافل شد.
                      وی با تشریح وضعیت شرکت های پتروشیمی و میزان اثرگذاری کاهش تحریم ها بر وضعیت عملکردی آنها گفت: در تحلیل شرایط آینده و وضعیت سودآوری شرکت های پتروشیمی، در وهله اول لازم است چند پیش فرض را مدنظر قرار دهیم.
                      اولین پیش فرض در بررسی وضعیت شرکت های مذکور این امر بوده که روند نزولی نرخ ارز در پی کاهش تحریم ها صورت می پذیرد. دومین پیش فرض آنکه، نرخ ارز در نظر گرفته شده برای تسعیر درآمدهای ارزی در بودجه کلیه شرکت های پتروشیمی حداکثر برابر نرخ ارز اتاق مبادلاتی است، حال آنکه در مقابل، این شرکت ها پیش بینی تسعیر هزینه های ارزی خود را با قیمت ارز بازار آزاد و اغلب در محدوده بیش از 3000 تومان در نظر گرفته اند.
                      این مقام مسئول ادامه داد: در نهایت سومین فرض مطرح در صنعت پتروشیمی نیز تقسیم بندی شرکت های فعال در این گروه به سه دسته شرکت های تولیدکننده اوره و آمونیاک، تولیدکننده متانول و نیز تولیدکننده محصولات پلیمری و اتیلن ها می باشد.
                      صادقی مقدم در بیان تحلیل صنعت پتروشیمی بر مبنای مفروضات عنوان شده، گفت: با توجه به مفروضات مطرح شده به راحتی می توان دریافت نزول نرخ ارز که در پی کاهش تحریم ها صورت می پذیرد، نه تنها بر سودآوری شرکت های پتروشیمی اثر منفی نخواهد داشت، بلکه می تواند موجب کاهش هزینه های برآوردی آنها گردد. حال آنکه از سوی دیگر با برداشته شدن تحریم ها و بهبود شرایط اقتصادی برای هر یک از شرکت های پتروشیمی متناسب با نوع محصولات تولیدی آنها، شرایط در جهت مثبت تغییر خواهد کرد.
                      این مقام مسئول ادامه داد: در گروه شرکت های تولیدکننده اوره و آمونیاک شاید با بهبود شرایط در میزان تولید محصولات آنها و حجم فروش تغییر قابل توجهی ایجاد نشود، اما آنچه بسیار اهمیت دارد سرعت یافتن اجرای طرح های توسعه ای این شرکت ها به واسطه تسهیل در تأمین تجهیزات و منابع خارجی مورد نیاز است. به گونه ای که در حال حاضر شرکت هایی همچون پتروشیمی پردیس و شیراز از جمله واحدهایی هستند که طرح های توسعه ای فراوانی در دست اجرا دارند که بهبود روابط بین المللی می تواند اثرات قابل توجهی در پیشرفت آنها و افزایش ظرفیت تولید این واحدها داشته باشد.
                      وی اضافه کرد: مضاف بر آنکه با روی کار آمدن دولت جدید و تغییر سیاست های اقتصادی، خوش بینی ها نسبت به افزایش نرخ فروش آن قسمت از محصول اوره ای که به سازمان حمایت کشاورزی فروخته می شود، نیز شکل خواهد گرفت. چراکه از نظر مقداری حدود 50 درصد از تولیدات این محصول به سازمان مذکور فروخته می شود.
                      مدیر عامل شرکت مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران در خصوص تولیدکنندگان محصولات متانولی و پلیمری نیز عنوان کرد: شرکت های تولیدکننده متانول و همچنین محصولات پلیمری از جمله شرکت های فعال در صنعت پتروشیمی هستند که صادرات محصولات آنها با تشدید شدن تحریم ها دچار مشکل شده، بنابراین کاهش تحریم های بین المللی و بهبود شرایط در وهله اول موجب رشد میزان فروش و به تبع آن تولید بالاتر محصولات توسط آنها خواهد شد. چراکه به عنوان مثال در حال حاضر شرکت پتروشیمی زاگرس به دلیل عدم توانایی فروش بخشی از محصولات خود و مواجه با مشکلاتی همچون بیمه کشتی و حمل محصول، با تمام ظرفیت خود اقدام به تولید نمی کند.
                      صادقی مقدم ادامه داد: با برداشته شدن موانع در روابط بین المللی، این شرکت ها می توانند محصولات خود را با حاشیه سود بالاتر صادر نمایند و از این رو نرخ های فروش آنها نیز با رشد قابل ملاحظه ای همراه خواهد شد. چه بسا اکنون بسیاری از شرکت ها برای فروش محصولات خود مجبور به اعطای تخفیف هایی به خریداران و طرف های خارجی در قراردادهای منعقد شده خود هستند.
                      این مقام مسئول در نهایت با اشاره به استراتژی های دولت جدید و اثرات نحوه تصمیم گیری آن بر صنعت پتروشیمی نیز گفت: علاوه بر همه مطالب عنوان شده، گمانه زنی ها پیرامون تیم اقتصادی دولت جدید و تأکید آن بر حفظ مزیت رقابتی صنایعی همچون پتروشیمی، همه و همه از عواملی است که می تواند اثرات مثبتی بر وضعیت شرکت های فعال در این گروه و رفع مشکلات آنها داشته باشد.
                      وی در خاتمه نیز اظهار داشت: به نظر می رسد با کاهش نرخ ارز، در کوتاه مدت نظر فعالان بازار سرمایه از شرکت های پتروشیمی به سمت شرکت های فعال در صنایع دیگر معطوف شود؛ اما به تدریج با نزدیک شدن ارزش واقعی آن صنایع به ارزش ذاتی خود و بهبود شرایط، بار دیگر شرکت های فعال در گروه پتروشیمی نیز حرکت خود را آغاز می کنند؛ چراکه این شرکت ها هنوز هم از پتانسیل های بالایی برای رشد قیمت برخوردارند.

                      ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                      نظر


                      • #41
                        آيا بورس در حال حبابي شدن است؟

                        شواهد و قراين حاکي از آن است که گويا سرمايه.هاي سرازير شده به بازار بورس تهران، نه به بازار اوليه که به سمت بازار ثانويه حرکت کرده است و به جاي افزايش سرمايه شرکت.ها، عملا مکانيزم عرضه و تقاضا، منجر به قيمت گرفتن برگ سهام مي.شود.

                        به گزارش «تابناک»، بورس اوراق بهادار تهران که در روزهاي اخير و به ويژه پس از انتخابات رياست جمهوري شاهد رشد سرسام.آور در شاخص و حجم معاملات بوده است، امروز مدار 52 هزار واحدي را نيز فتح کرد و بازدهي اين بازار بر پايه برآوردها از حجم معاملات به 33 درصد رسيده است.

                        اين در حالي است که دقيقا يک سال گذشته در .چنين روزهايي، بازار بورس کشور در رکود و سقوط شديدي است، تا جايي که بسياري از سهامداران خرد با ضرر.هاي هنگفت در اين بازار مواجه شدند و بسياري سرمايه خود را از اين بازار به در کردند.

                        بنا بر اين گزارش، پس از مدتي با شروع تحريم و افزايش نرخ ارز و به دنبال آن، رشد شاخص بازار سرمايه، آغاز .و به تدريج اين بازار وارد مدار صعودي شد. در همان زمان، بسياري از کارشناسان ضمن هشدار به سرمايه.گذاران، تأثيرات افزايش نرخ ارز را مسبب افزايش شاخص بورس قلمداد کردند.

                        اين روزها شايد بورس تهران از دور جلوه.اي ويژه به خود گرفته و پيکان شاخص که رو به آسمان گرفته است، خيال سقوط ندارد و هر روز شنيده مي.شود که بورس تهران رکورد ديگري به ثبت رسانده است. اين امر هرچند براي بسياري خوشايند است و از سويي بسياري از اين قضيه بهره برداري تبليغاتي خود را مي.کنند، براي بسياري ديگر بايد حکم هشدار را داشته باشد.

                        حال چه اتفاقي در بورس تهران افتاده .که به يکباره پس از انتخابات رياست جمهوري چند هزار واحد در شاخص اين بازار رشد ديده مي.شود؟

                        شايد بايد گفت، عملا بورس تهران، نه تنها از بعد از انتخابات رياست جمهوري شاهد هيچ تغييري نبوده است، بلکه نسبت به يک سال گذشته نيز تغييرات چنداني در بورس رخ نداده .است، به جز افزايش نرخ ارز و افزايش سرمايه شرکت.هاي صادراتي.

                        در اين باره بايد گفت، تغيير فضاي سياسي کشور، مهمترين عاملي بوده .که به رشد بازار سرمايه منجر شده است. تلقي از ايجاد ثبات در آينده در فضاي سياسي و اقتصادي و امنيت سرمايه.گذاري که در پي آن خواهد آمد، شايد اصلي.ترين عامل رشد بازار سرمايه بوده است.

                        اما نکته در اينجاست که اين فضاي رواني به لحاظ علمي به هيچ وجه نبايد منجر به رشد چند هزار واحدي تنها در عرض دو هفته بشود.

                        در پي ايجاد جو رواني در بازار، کاهش يکباره بهاي ارز و طلا آغاز شد و شايد اين امر نيز به خروج بسياري از سرمايه.ها از اين بازار و سرازير شدن آن به بازار سرمايه منجر بوده باشد. البته هيچ آمار دقيقي از ميزان سرمايه.هاي سرازير شده از اين راه به بازار سرمايه در دست نيست و نمي.توان با قطعيت اعلام کرد که چند درصد از رشد بازار سرمايه ناشي از اين امر بوده است.

                        اما نکته.اي که وجود دارد، اين است که هنوز گزارش سرمايه شرکتها .در بازار روشن و مشخص نيست که بتوان گفت، افزايش شاخص بازار سرمايه ناشي از افزايش سرمايه شرکت.ها بوده است. آنچه پيداست، اين. که احتمالا بورس تهران به شدت به سمت حبابي شدن حرکت مي.کند.

                        دليل اين امر روشن است. نگاهي به حجم معاملات انجام شده در روزهاي اخير در بورس تهران در حالي که نمادهاي جديد در اين بازار حضور ندارند و گزارش شرکتها نيز منتشر نشده، تنها مي.تواند شاهدي بر يک امر باشد. اينکه سرمايه.هاي سرازير شده به بازار بورس تهران، نه به بازار اوليه، بلکه به سمت بازار ثانويه حرکت کرده .و به جاي افزايش سرمايه شرکت.ها، عملا مکانيزم عرضه و تقاضا منجر به قيمت گرفتن برگ سهام مي.شود.

                        بي.گمان، هيچ تغيير و تحولي اساسي در فضاي توليد کشور ايجاد نشده .و هنوز ظرفيت.هاي توليد کشور براي جذب سرمايه.هايي که به ويژه از بازار طلا و ارز خارج شده است به اندازه کافي نيست؛ به عبارتي بهتر، فضاي اقتصاد ايران اکنون بسيار شبيه به يک فضاي مالي است؛ سرمايه.هايي که از يک بازار مالي خارج مي.شوند به سرعت راهي بازار مالي ديگر شده و همان تأثيرات قبلي را به دنبال خود مي.برند.

                        اين همان رويدادي است که از يک سال گذشته در بازار ارز و طلا نيز خارج شد و سرازير شدن سرمايه.ها به بازار طلا و ارز، منجر به تغيير و تحولات اساسي در مکانيزم عرضه و تقاضاي اين بازار شد و به همراه تأثيرات ناشي از تحريم کشور وضعيتي را در اين بازار رقم زد که نياز به توضيح ندارد.

                        حال گويا اين اتفاقي است که در بورس تهران نيز در حال رخ دادن است و تغييرات مکانيزم عرضه و تقاضاي سهام که آن را به خوبي مي.توان از ميزان حجم معاملات به دست آورد، منجر به رونق بازار ثانويه و در نتيجه حبابي شدن بورس مي.شود؛ حبابي که به محض ترکيدن آن، بسياري از سرمايه.گذاران را تا .ورشکستگي به پيش خواهد برد.

                        البته رشد شاخص بازار سرمايه و ورود سرمايه.هاي جديد به اين بازار در وهله نخست بايد موجب خرسندي باشد، اما نه در شرايطي که همه شواهد و قراين حاکي از آن است که بازار بدون هيچ تغيير و تحولي اساسي شاهد رشد است، رشد سرسام آور و بيشتر متحير کننده.

                        در يک چنين شرايطي، آنچه بيش از هر چيز به سرمايه.گذاري مطمئن در بازار منجر مي.شود، نگاه به وضعيت سرمايه شرکت.ها و تغييرات بنيادين سهام آنهاست. يک وظيفه اساسي در اين زمينه به گردن مسئولان بازار نيز هست و آن اينکه با ايجاد شفافيت در بازار و حداقل با مکاتبات با شرکت.ها ميزان افزايش سرمايه آنها را رصد کرده تا از حبابي شدن بورس و ضرر و زيان سرمايه.گذاران جلوگيري کنند.

                        شايد اگر در شرايط کنوني، بازار سرمايه به سمت حبابي شدن به پيش مي.رود، ترکيدن اين حباب و زيان سرمايه.گذاران منجر به بي اعتمادي شديدي به بورس خواهد بود که تا سالها پيامدهاي آن ادامه خواهد داشت.

                        ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                        نظر


                        • #42
                          برنامه برگزاری مجامع عادی سالانه و فوق.العاده 45 شرکت سهامی عام

                          کد خبر: DEN-736293 تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۲۹۵۸



                          ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                          نظر


                          • #43
                            فارس گزارش می.دهد

                            بازدهی ۳۶ درصدی بورس از ابتدای سال تاکنون

                            بورس اوراق بهادار از ابتدای سال تاکنون ۳۶ درصد بازدهی نصیب سهامداران خود کرده است.

                            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش 888 واحدی نیمه 52 هزار واحد را پشت.سر گذاشت که در این میان ارزش کل بازار سهام به مرز 250 هزار میلیارد تومان نزدیک شد.
                            براساس این گزارش بازدهی بورس اوراق بهادار از ابتدای سال تاکنون بیش از 36 درصد بود که از این میزان 1.7 درصد مربوط به معاملات امروز تالا شیشه.ای می.شود.
                            به گزارش فارس امروز 95 درصد سهام بازار با رشد قیمت مواجه شده است و بسیاری از نمادها هم به تأثیر از اخباری مبنی بر تعدیل پیش.بینی سود هر سهم و حذف ارز مرجع از قیمت.گذاری برخی گروه.ها با صف خرید سنگینی مواجه شدند.
                            همچنین سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در معاملات امروز عرضه شد و در مجموع بازار سهام شاهد افزایش 888 واحدی شاخص کل بود.
                            این گزارش می.افزاید، برخی معامله.گران از کاهش قیمت فولاد مبارکه خبر دادند. دلیل اصلی این کاهش قیمت این بود که فولاد مبارکه در گزارش 12 ماهه خود 77 تومان سود محقق انتظار بازار از تعدیل را برآورده نکرد و با کاهش قیمت مواجه شد.
                            بر اساس این گزارش، شاخص صنعت با 665 واحد تغییر به 44 هزار و 759 واحد رسید و شاخص 50 شرکت فعالتر نیز با 34 واحد تغییر به 2 هزار و 186 واحد افزایش یافت.
                            این گزارش می.افزاید، معدنی و صنعتی گل.گهر با 85 واحد ، پالایش نفت اصفهان 59 واحد، معدنی و صنعتی چادرملو با 54 واحد، بانک ملت 48 واحد، مخابرات ایران 42 واحد، توسعه معادن و فلزات 33 واحد و پالایش نفت تبریز با 31 واحد بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص امروز بازار سرمایه داشتند.
                            براساس این گزارش، شرکت.های مرینوس، فولاد مبارکه اصفهان، تولید محور خودرو، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گل.تاش، موتوژن و فولاد خراسان بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
                            بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بازار سرمایه با گزارش فروش سه ماهه فولاد خوزستان، این احتمال برای رشد سود سنگ آهنی.ها افزایش یافته و برهمین اساس برای نماد «ومعادن» صف خرید ایجاد شد.
                            به گفته معامله.گران، چادرملو نیز بزودی برای افزایش سرمایه 200 درصدی متوقف خواهد شد؛ در این میان قند و شکری.ها هم با صف خرید مواجه شدند. در همین حال امروز سیمان بهبهان برای تعدیل سود متوقف شده بود.
                            کامران صدیقیان، فعال بازار سرمایه درباره صعود دوباره شاخص بور به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: افت روز گذشته مقطعی و کوتاه مدت بود و روند صعودی رشد شاخص بورس اوراق بهادار تداوم خواهد داشت.
                            وی گفت: عرضه.های زیاد سهامداران در روز دوشنبه موجب شده بود تا دیروز با افت مقطعی و کوتاه مدتی مواجه شویم که امروز دوباره روند مثبت شاخص را در بازار سرمایه شاهد بودیم.
                            صف خرید گروه.های قند و شکر به دلیل احتمال تغییر نرخ ارز
                            صدیقیان همچنین با اشاره به اینکه تاکنون برای گروه.های قند و شکر در خصوص تعیین نرخ ارز تعیین تکلیف نشده است، اظهارداشت: در صورت برداشتن نرخ ارز مرجع برای قیمت.گذاری، گروه.های قند و شکر با افزایش قیمت مواجه خواهند شد.

                            وی ادامه داد: پالایشگاه لاوان نیز 52درصد تعدیل سود انجام داده و به همین دلیل مورد توجه قرار گرفته است.
                            صدیقیان تاکید کرد: هم.اکنون شاخص با توجه به تغییراتی که در بازار ایجاد شده و همچنین دلایل گذشته مبنی بر ورود نقدینگی.های تازه به بازار سهام، از فاز استراحت خارج شده و شاهد روند صعودی شاخص شده است.

                            ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                            نظر


                            • #44
                              معاون وزیر نفت با اشاره به پیام جدید گروه 5+1 به تهران از احتمال کاهش تحریم های صنعت پتروشیمی خبر داد و اعلام کرد: شمارش معکوس راه اندازی و یا افتتاح 10 طرح جدید پتروشیمی آغاز شده است.

                              به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین بیات در پاسخ به سوال مهر مبنی بر کمبود اتیلن به منظور راه.اندازی مجتمع.های جدید پلی.اتیلنی کشور، گفت: در حال حاضر کمی اتیلن مازاد در سطح صنایع پتروشیمی وجود دارد که مازاد این اتیلن از ابتدای سالجاری تاکنون به خارج از کشور در قالب چند محموله صادر شده است.

                              مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه با بهره برداری از فاز 15 و 16 پارس جنوبی هم امکان تامین خوراک فاز دوم مجتمع پتروشیمی کاویان فراهم می.شود، تصریح کرد: بر این اساس حدود یک میلیون تن اتیلن به ظرفیت تولید کشور افزوده می.شود که می تواند خوراک مورد نیاز مجتمع.های جدید پلی اتیلنی را تامین کند.

                              معاون وزیر نفت همچنین از افتتاح و یا آغاز راه اندازی 10 طرح جدید پتروشیمی خبر داد و افزود: تاکنون از مجموع کل 31 طرح پتروشیمی مهرماندگار، 21 طرح به تولید رسیده و یا در سالجاری به تولید محصول خواهند رسید.

                              وی با بیان اینکه هم اکنون طرح توسعه پتروشیمی نوری (برزویه)، واحد پلی.اتیلن پتروشیمی ایلام، طرح توسعه پتروشیمی فجر، فاز اول پتروشیمی دماوند، طرح.های زیربنایی پتروشیمی های فاز دوم عسلویه و فاز دوم اسکله صادراتی پتروشیمی در عسلویه آماده راه.اندازی هستند، بیان کرد: همچنین امسال قطعه هشتم خط لوله اتیلن غرب از کرمانشاه تا سنندج راه اندازی خواهد شد تا امکان تامین اتیلن برخی از مجتمع.های پتروشیمی جدید را فراهم کند.

                              این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه امسال سه مجتمع جدید پلی اتیلنی مهاباد، کردستان و لرستان هم در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت، تبیین کرد: بر این اساس تا شهریور ماه سالجاری پیش بینی می شود واحدهای یوتیلیتی این مجتمع های پتروشیمی راه اندازی شوند.

                              این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه احتمال کاهش تحریم.های صنعت پتروشیمی وجود دارد، توضیح داد: در دولت دهم گروه 5+1 پیشنهادهایی مبنی بر کاهش تحریم.های پتروشیمی مطرح کرده است.

                              بیات همچنین درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده.های پلیمری ایران، گفت: با توافق.های انجام گرفته بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت صنعت، معدن و تجارت مقرر شده است که مطابق با نیازسنجی داخلی، مازاد محصولات پتروشیمی به بازارهای جهانی صادر شود.

                              مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مذاکره به منظور اخذ مصوباتی به منظور تامین بلندمدت خوراک و مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی خبر داد و یادآور شد: در صورت اخذ این مصوبات امکان امضای قراردادهای بلندمدت تامین مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی توسط صنایع بالادستی پتروشیمی با قیمتی توافقی بین دو طرف وجود دارد.

                              ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                              نظر


                              • #45
                                جک استراو:با آمدن حسن روحانی اوضاع بهتر و امیدوارکننده تر به نظر می رسد

                                جک استراو وزیر خارجه اسبق انگلیس گفت: هیچ شواهدی از ساخت بمب اتمی توسط ایران وجود ندارد.


                                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی طی مناظره ای با "ملنی فیلیپس" ستون نویس انگلیسی در شبکه ی bbc اظهار داشت: در مورد ایران ساده لوح نیستم.

                                وزیر خارجه اسبق انگلیس اضافه کرد: با آمدن حسن روحانی اوضاع بهتر و امیدوارکننده تر به نظر می رسد.

                                استراو در ادامه خواستار دعوت از ایران برای حضور در نشست صلح شد که این گفته ی او با واکنش منفی "ملنی فیلیپس" مواجه شد.

                                "ملنی فیلیپس" ستون نویس مشهور اخیرا گفته بود که تهران باید خلع سلاح شود.

                                جک استراو وزیر خارجه اسبق انگلیس پیش از صدور "بیانیه تهران" گفتگوهای متعددی با حسن روحانی به عنوان مذاکره کننده هسته ای ایران داشته است.

                                ؛ ادب نیمی از عقل است ؛

                                نظر

                                پردازش ...
                                X