این فردی که در موردشون متن رو گذاشتید
از دو ماه گذشته تبلیغات گسترده ای انجام داد که بورس صعود میکند و من موجشماری کردم چهار میلیارد پول وارد بورس کردم فوقش ۵۰۰ میلیونش میپره
ولی سوال اصلی اینجاست که اگه تو چهار میلیارد پول داشتی میزاشتی بانک با خیال راحت ماهی ۸۰ میلیون میگرفتی مگه یک ادم چقدر خرج داره اخوی
خلاصه هر تحلیلی میتونه اشتباه در بیاد ولی اصرار بر استباه و تسویق ملت برای افتادن در چاه چیز دیگری است
ایشون که این پستها رو میزد منهم دو ماه قبل تو همین تاپیک پست زدم
اخوی نخر
وقتی خط روند که خطکشی جاده است رو نداری تو خاکی رانندگی نکن
موجشماری و داستان سرایی و تخیل هم بلد نیستم
فقط چیزی رو که میبینم باور میکنم
نه خط روندی وجود دارد
نه سقف اخری که شکسته باشد
تاپیک اموزش ترید با زیگزاک را بخانید
تا اشباع زیگ زاک بقول جناب یزدی و شکست داو بقول بنده اتفاق نیفتاده
روند همین است
وقتی تاپیکو که سهم ارزنده ای است در قیمت ۴۰۰ ملت دارن میفروشن
نمیدونم چی فکر میکنید ولی ادم اماتور سهم رو تو این قیمت نمیفروشه اماتورها همیشه سهم رو نگه میدارند تا سرمایه شان اب شود نگرانی از اینه که اونیکه داره فملی ۲۶۰ میفروشه حرفه ای است و از پولش بدش نمیاد شاید اشتباه کنه ولی در من حداقل این شک رو ایجاد میکنه که فعلا دست نگهدار
از دو ماه گذشته تبلیغات گسترده ای انجام داد که بورس صعود میکند و من موجشماری کردم چهار میلیارد پول وارد بورس کردم فوقش ۵۰۰ میلیونش میپره
ولی سوال اصلی اینجاست که اگه تو چهار میلیارد پول داشتی میزاشتی بانک با خیال راحت ماهی ۸۰ میلیون میگرفتی مگه یک ادم چقدر خرج داره اخوی
خلاصه هر تحلیلی میتونه اشتباه در بیاد ولی اصرار بر استباه و تسویق ملت برای افتادن در چاه چیز دیگری است
ایشون که این پستها رو میزد منهم دو ماه قبل تو همین تاپیک پست زدم
اخوی نخر
وقتی خط روند که خطکشی جاده است رو نداری تو خاکی رانندگی نکن
موجشماری و داستان سرایی و تخیل هم بلد نیستم
فقط چیزی رو که میبینم باور میکنم
نه خط روندی وجود دارد
نه سقف اخری که شکسته باشد
تاپیک اموزش ترید با زیگزاک را بخانید
تا اشباع زیگ زاک بقول جناب یزدی و شکست داو بقول بنده اتفاق نیفتاده
روند همین است
وقتی تاپیکو که سهم ارزنده ای است در قیمت ۴۰۰ ملت دارن میفروشن
نمیدونم چی فکر میکنید ولی ادم اماتور سهم رو تو این قیمت نمیفروشه اماتورها همیشه سهم رو نگه میدارند تا سرمایه شان اب شود نگرانی از اینه که اونیکه داره فملی ۲۶۰ میفروشه حرفه ای است و از پولش بدش نمیاد شاید اشتباه کنه ولی در من حداقل این شک رو ایجاد میکنه که فعلا دست نگهدار
نظر