اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

دستیار معامله گر

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط karen92 نمایش پست ها
    سلام
    مهرداد جان فکر کنم در این مدت که نبودی کلا تحولات عجیبی درونت شکل گرفته. البته تا جایی که من نوشته هات رو در این مدت خوندم احساس می کنم دچار یک نوع تضاد درونی شدنی.
    من تا حالا فکر می کردم شما مثل خیلی ها به اصل عدم قطعیت بازار اعتقاد دارید. تمام تریدر های مطرح و بزرگان بازار مثل رابرت ماینر ، بیل ویلیامز و ... بر اصل عدم قطعیت بازار و محتمل بودن آن اعتقاد راسخ دارند.
    تریدری که دنبال قطعیت در بازار باشه پس توقع داره بازار در جهت خاصی قطعا پیش بره و در ذهن خودش بازار رو جهت دهی می کنه. تریدری که به قطعیت بازار ایمان میاره پس لزومی نمی بینه اصل مدیریت سرمایه رو رعایت کنه و ریسک پذیری برای اون بی مفهوم میشه. ریسک زمانی معنی میده که شما به احتمالات باور داشته باشی نه به قطعیت!
    این تفکر قطعیت بازار 100 درصد اشتباه محضه و سهم مهلک برای موفقیت یک تریدر هست. این تفکر ناشیانه رو اگه یک آماتوری که تازه وارد بازار شده باشه داشت ازش بعید نبود اما از شما مهرداد جان بسیار بعید هست.
    توصیه می کنم حتما کتاب تحلیل بنیادی ، تکنیکال یا ذهنی آقای مارک داگلاس رو بخونید. مطمئن باشید تحول شگرفی در دیدگاه و عقایدتون ایجاد میشه..
    تصویر پایین صفحه 124 کتاب نامبرده هست. در این کتاب درمورد عدم قطعیت بازار توضیحات مفصلی داده شده.

سلام جناب کارن
    داستان حسین منصور (حلاج) را خوندی عزیز ؟با این پستت یاد این قسمتش افتادم:
    پس هر کسي سنگي مي انداخت، شبلي موافقت را گلي انداخت، حسين منصور آهي کرد، گفتند: از اين همه سنگ هيچ آه نکردي از گلي آه کردن چه معني است؟ گفت: از آنکه آنها نمي دانند، معذوراند ،ازو سختم مي آيد که او مي داند که نمي بايد انداخت.
    ............
    عزیزم هرچند تحصیلات آکادمیک نداشتم اما منبع و مطلبی و رفرنسی نبوده که مطالعه نکرده باشم و حتی این کتابی را که فرمودید بالای 15 بار خوندم...
    درصد صحت تحلیلهام (میتونی تو تاپیک تحلیل هام درصد بگیری)بالای 90 درصد بود وجایی که سبک تحلیل بزرگان حد اقل این فروم به این صورت است که :"فعلا قیمت در این محدوده 400 پیپی نوسان میکند "یا "تا زمانیکه قیمت در این محدوده است بهترین کار نوسان گیری است" همه تحلیلهام دقیقا نقطه ورود و خروج را مشخص میکردم .......اما از این مرحله هم گذشتم...
    با کمال تشکر از شما و سایر عزیزان دیگه مایل به ادامه این بحث نیستم ،ادامه بحث بیشتر به حاشیه و شکسته شدن حریم ها منجر خواهد شد..
    گفت: «آن یار، کز او گشت سر دار بلند، جرمش این بود که اسرار هویدا می.کرد»

نظر

• نوشته اصلی توسط Abolfazl Amini نمایش پست ها
      سلامی دوباره

پلن معاملاتی ( قیمت)
      میشه لطف فرمایین و درباره پلن(قیمت ) توضیحاتی بدین؟
      در واقع هدف من از این سوال و سوال های قبلی اینه که آیا میشه به قول شما تحلیل رو گذاشت کنار و ترید کرد؟ و یا دقیقتر بگم آیا پلنی هست که خارج از قاعده تحلیل باشه؟
      سلام
      استراتژی های بیشماری هستند که بر اساس تحلیل نیستن که با سرچ تو نت میتونی در موردشون مطلب پیدا کنی:
      استراتژی افول پس از 7 روز،استراتژی momo ،پیوتهای قیمت،پیوتهای محاسباتی،خطوط کاماریلا،شکست جعبه 4 ساعته،استراتژی تیرو کمان،بیگ بن،بیگ داگ،پفک،شکست روز محاطی،باندهای بولینگر و....حد اقل اون تعریفی که از تحلیل در ذهن همه هست را به کار نمیبرند
      حتی میتونی یه مووینگ 20 بندازی رو چارت و با کراس اون معامله کنی....
      تو یه پستی من نوشتم تجزیه و تحلیل نمودار اولین شرط ورود به معامله است فکر کنم اشتباه برداشت شده که اگه قراره تحلیل نکنیم پس چطور تجزیه و تحلیل را انجام بدیم؟تجزیه و تحلیل نمودار هر چیزی میتونه باشه
      دوستی میگفت من ساعت 10 صبح قیمت هر جا باشه یه خط افقی روش میکشم و با کراس اون معامله میکنم!!!!
      وقتی به احتمالی بودن بازار معتقدید و نقشه ی ترید 15 درصد نقش تو موفقیت داره خوب این نقشه میتونه همون سکه انداختن هم باشه...
      هرچه تجزیه و تحلیل نمودار الوده به سبک ها و نگاهها یا به قول دوستمون عینک های متفاوت باشه شکست اون پلن قوی تر خواهد بود ،اگر در برابر تغییرات مقاومت نشون بدید بی شک شکست خواهید خورد...
      ارامش در نگاه ساده است ،در این شرایط فعلی پرایس اکشن بهتر از پلن های تحلیل محور جواب خواهد داد
      مدتی پیش کورس اموزشی ال بروکس را دیدم و گفته هاش را تو فایلی ترجمه کردم به اضافه عکس های خود ویدئو هاش شاید یکم مطالب مبهم باشه (به خاطر ترجمه ای بودن آنها)اما اینجا میذارم شاید مفید باشه براتون:
      http://s3.picofile.com/file/82247917...D9%86.rar.html

نظر

• نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها
        سلام جناب کارن
        داستان حسین منصور (حلاج) را خوندی عزیز ؟با این پستت یاد این قسمتش افتادم:
        پس هر کسي سنگي مي انداخت، شبلي موافقت را گلي انداخت، حسين منصور آهي کرد، گفتند: از اين همه سنگ هيچ آه نکردي از گلي آه کردن چه معني است؟ گفت: از آنکه آنها نمي دانند، معذوراند ،ازو سختم مي آيد که او مي داند که نمي بايد انداخت.
        ............
        عزیزم هرچند تحصیلات آکادمیک نداشتم اما منبع و مطلبی و رفرنسی نبوده که مطالعه نکرده باشم و حتی این کتابی را که فرمودید بالای 15 بار خوندم...
        درصد صحت تحلیلهام (میتونی تو تاپیک تحلیل هام درصد بگیری)بالای 90 درصد بود وجایی که سبک تحلیل بزرگان حد اقل این فروم به این صورت است که :"فعلا قیمت در این محدوده 400 پیپی نوسان میکند "یا "تا زمانیکه قیمت در این محدوده است بهترین کار نوسان گیری است" همه تحلیلهام دقیقا نقطه ورود و خروج را مشخص میکردم .......اما از این مرحله هم گذشتم...
        با کمال تشکر از شما و سایر عزیزان دیگه مایل به ادامه این بحث نیستم ،ادامه بحث بیشتر به حاشیه و شکسته شدن حریم ها منجر خواهد شد..
        گفت: «آن یار، کز او گشت سر دار بلند، جرمش این بود که اسرار هویدا می.کرد»

مهرداد جان فرمودید که کتاب آقای مارک داگلاس رو خوندی و اون هم 15 بار. خوب حتما به این نتیجه رسیدی که نظر ایشون طبق نظر باقی بزرگان اینه که بازار هیچ قطعیتی نداره. ولی شما می فرمایید بازار قطعیت داره. پس در نتیجه شما باور دارید بزرگان بازاری همچون رابرت ماینر و آقای مارک داگلاس همه در اشتباهند... و بازار احتمالات نیست و قطعیت دارد. حتی آقای ال بروکسی که اشاره کردید کورس پرایس اکشن ایشون رو مدتی پیش دیدید و بنده هم دیدم فرموده باشند بازار قطعیت دارد! ایشون در همون ابتدای کورس آموزشی به عدم قطعیت اشاره می کنند و میزان موفقیت تحلیل های یک تحلیگر حرفه ای رو بین 60 تا 70 درصد میدونه!
        از ایرانی هام بگم فکر نکنم حتی آقای جیک ! و دکتر اناری عزیز که در رابطه با پرایس اکشن و اصول روانشناسی تریدری مطلب فرمودند بر قطعیت بازار ایمان داشته باشند
        مهراد عزیز فرمودید که صحت تحلیلاتتون بالای 90 درصد بود.بنده قصد ندارم ثابت کنم اینطور بوده یا نه . و اگر هم این فرض رو بپذیریم باز هم دچار یک نوع تضاد میشم. تحلیل های اخیر شما تا جای که در جریانم اکثرا بر اساس تئوری الیوت بوده..که اگر شما به درجه ای از تحلیلگری رسیدین و ایمان دارید که بازار قطعیت داره پس چرا تحلیل گری و شیوه های سابق چند هفته اخیر خود رو به یکباره کنار گذاشتید؟! و اگر بقول فرموده شما از این مرحله عروج کردید و لابد مرحله ای بالاتر از همان 90 درصد صحت و دقت تحلیلات رسیدین که همان 100 درصد صحت هست و از اونجاست که میشه گفت شخصی می تونه ادعای قطعیت در بازار کنه.. بنده در اینجا قصد ندارم از شما تقاضا کنم این شیوه 100 درصدی رو به ما یاد بدید چون کسی که به مرحله قطعیت رسیده باشه تمایل داره یکتا و یگانه باشه. و یکتاگری هم مثل خداوند می مونه و همونطور که ما یک خدا داریم. پس این مرحله ای که شما به آن نایل شدید برای ما غیر ممکن خواهد بود.
        بسیار خوشحالم که یک هموطن ایرانی به چنین درجه ای رسیده و جا روی پای بزرگانی مثل رابرت ماینر گذاشته.
        سپاسگزارم
        ویرایش توسط Technical Trader : https://www.traderha.com/member/12644-technical-trader در ساعت 11-26-2015, 10:55 AM
        انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

نظر

مدتی پیش کورس اموزشی ال بروکس را دیدم و گفته هاش را تو فایلی ترجمه کردم به اضافه عکس های خود ویدئو هاش شاید یکم مطالب مبهم باشه (به خاطر ترجمه ای بودن آنها)اما اینجا میذارم شاید مفید باشه براتون:
          http://s3.picofile.com/file/82247917...D9%86.rar.html
          سلام مهرداد جان
          فايل مورد نظر قابل اكستركت نيست و ارور ميده

نظر

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
            سلام مهرداد جان
            فايل مورد نظر قابل اكستركت نيست و ارور ميده
            سلام محسن جان
            خودم دانلود کردم و اکسترکت شد دوباره امتحان کن عزیز

نظر

• عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
              من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
              همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
              سر تسلیم من و خشت در میکده.ها مدعی گر نکند فهم، سخن گو سر و خشت
              ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت؟
              نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت
              حافظا روز اجل گر به کف آری جامی یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

نظر

• نوشته اصلی توسط Hossein_1352 نمایش پست ها
                سلام و درود محضر شما مهرداد جان

بسیار ممنونم از نظرات ارزشمندتان .کاملا حق با شماست اگر منطقه تعادل را یک سطح تعادل فیزیکی در نظر گرفته باشیم طبیعتا در اون ناحیه قیمت به آرامش خود می رسد.
                اما از دیدگاه بنده و تعریفی که برای منطقه تعادل دارم قضیه کاملا برعکس بوده و اتفاقا منطقه تعادل پر نوسان ترین ناحیه خواهد بود .
                برای اینکه بتونیم به یک هدف مشترک برسیم اگر تمایل داشته باشید بحث رو با یک سوال اساسی ادامه بدیم تا کم کم به نکات اصلی وارد بشیم و اون هم اینکه :
                به نظر شما اساس و علت تغییر قیمت ها در جفت ارزهای مختلف چیست ؟

سپاسگزارم از توجهتون ...البته فکر می کنم این تاپیک محل مناسبی برای ادامه بحث ها نباشد اگر صلاح دیدید تاپیک را تغییر دهید...مرسی
                سلام حسین جان
                به نظر من اینکه بگوییم قیمتها بر اساس تحلیل ها و مناطق پی ار زد جابجا میشوند کاملا غلط هست زیرا اگر به این طریق بود هیچ تحلیلی نباید فیل میشد...
                قیمت ها بر اساس فاندامنتال هم حرکت نمیکنند زیرا اصولا معتقدم فاندامنتال بی اساس ترین مبحثی است که یک تریدر میتواند به ان بپردازد..(لطفا طرفداران فاند در صدد جواب نباشند این نظر شخصی است...)
                به نظرم قیمت ها تنها بر اساس ترس و طمع معامله گران حرکت میکنند و این دوحس ذاتی است که امواج را میسازد.

نظر

سلام حسین جان
                  به نظر من اینکه بگوییم قیمتها بر اساس تحلیل ها و مناطق پی ار زد جابجا میشوند کاملا غلط هست زیرا اگر به این طریق بود هیچ تحلیلی نباید فیل میشد...
                  قیمت ها بر اساس فاندامنتال هم حرکت نمیکنند زیرا اصولا معتقدم فاندامنتال بی اساس ترین مبحثی است که یک تریدر میتواند به ان بپردازد..(لطفا طرفداران فاند در صدد جواب نباشند این نظر شخصی است...)
                  به نظرم قیمت ها تنها بر اساس ترس و طمع معامله گران حرکت میکنند و این دوحس ذاتی است که امواج را میسازد.
                  عرض سلام و ادب مجدد خدمت شما
                  ممنون از انتقال بحث به تاپیک مناسب
                  جناب شیرانی ...به طور کلی باید عرض کنم در بحث هایی که در این زمینه خواهیم داشت ضمن احترام به تمامی دید گاههای تکنیکالی و فاندی که معمولا اساس شکل گیری فرمت های تریدری در اذهان علاقمندان به این مارکت می باشند از زاویه و دیدگاه جدیدی سعی خواهیم کرد نگاه کنیم .
                  اواخر سال میلادی است و آغاز تعطیلی تقریبا دو هفته ای کار تریدری و فرصت مناسبی برای این مباحث
                  البته باید عرض کنم به چالش کشیدن اعتقادات و باورهای ذهنی و درونی کار بسیار سختی است و دقت زیادی می طلبد .مخصوصا زمانی که با فضایی عمومی سرو کار داریم و تمامی علاقمندان در هر سطحی از دانش تریدری قادر به مطالعه هستند و طبیعتا هر بازخورد و انعکاسی از آنها قابل تصور بوده و با یک جمله با متن حساسیت برانگیزی هر لحظه امکان انحراف مسیر اصلی مباحث وجود دارد .موردی که بارها و بارها در فروم های مختلف اتفاق افتاده است و صد حیف که دیدگاههای نو و خلاقانه سهوا یا تعمدا در نطفه خفه شده و یا دیگر تمایل ارایه دادن و عمومی کردن آن از بین رفته است .

بنابراین در اینجا لازم میدانم از خودم و شما دوست بزرگوارم و همه عزیزانی که قصد شرکت در بحث ها را دارند عاجزانه خواهش کنم برای رسیدن به هدفی مشترک که همانا افزایش دانش و قدرت تریدری همه ماست دقت بیشتر و موشکافانه تری را در نکات ارایه شده مبذول کنیم .

و اما سوال ...اجازه بفرمایید سوال را جور دیگری ببینیم : وقتی قیمت جفت ارزی مثلا بالاتر می رود به نظر شما آیا خریداران زیادتر شده اند یا فروشندگان ؟

نظر

عرض سلام و ادب مجدد خدمت شما
                    ممنون از انتقال بحث به تاپیک مناسب
                    جناب شیرانی ...به طور کلی باید عرض کنم در بحث هایی که در این زمینه خواهیم داشت ضمن احترام به تمامی دید گاههای تکنیکالی و فاندی که معمولا اساس شکل گیری فرمت های تریدری در اذهان علاقمندان به این مارکت می باشند از زاویه و دیدگاه جدیدی سعی خواهیم کرد نگاه کنیم .
                    اواخر سال میلادی است و آغاز تعطیلی تقریبا دو هفته ای کار تریدری و فرصت مناسبی برای این مباحث
                    البته باید عرض کنم به چالش کشیدن اعتقادات و باورهای ذهنی و درونی کار بسیار سختی است و دقت زیادی می طلبد .مخصوصا زمانی که با فضایی عمومی سرو کار داریم و تمامی علاقمندان در هر سطحی از دانش تریدری قادر به مطالعه هستند و طبیعتا هر بازخورد و انعکاسی از آنها قابل تصور بوده و با یک جمله با متن حساسیت برانگیزی هر لحظه امکان انحراف مسیر اصلی مباحث وجود دارد .موردی که بارها و بارها در فروم های مختلف اتفاق افتاده است و صد حیف که دیدگاههای نو و خلاقانه سهوا یا تعمدا در نطفه خفه شده و یا دیگر تمایل ارایه دادن و عمومی کردن آن از بین رفته است .

بنابراین در اینجا لازم میدانم از خودم و شما دوست بزرگوارم و همه عزیزانی که قصد شرکت در بحث ها را دارند عاجزانه خواهش کنم برای رسیدن به هدفی مشترک که همانا افزایش دانش و قدرت تریدری همه ماست دقت بیشتر و موشکافانه تری را در نکات ارایه شده مبذول کنیم .

و اما سوال ...اجازه بفرمایید سوال را جور دیگری ببینیم : وقتی قیمت جفت ارزی مثلا بالاتر می رود به نظر شما آیا خریداران زیادتر شده اند یا فروشندگان ؟
                    اگر از نظر شرکت گنندگان بازار (بانکها ،سفته بازان و...)بخواهیم جواب به این سوال بدیم جوابهای متعددی میتوان داد اما اگر بازار را یک مجموعه ی ایزوله شده و محدود در نظر بگیریم اصولا وقتی قیمت بالا میرود به معنی افزایش تقاضا است و از ان طرف عرضه کم بوده و رقابتی بین تقاضا کنندگان (خریداران)ایجاد شده و قیمت های بالاتری را پیشنهاد میدهند....

نظر

سلام،
                      بنظر من جهت بازار و اینکه نوسانات بسمت بالا یا پائین باشد، دست بازیگران اصلی مارکت است و خریدار و فروشندگان سیاهی لشگر هستند. الان کلی وقت بود که همه منتظر اعلام نرخ بهره بودند و معتقد بودند نوسان شدیدی اگر نرخ عوض شود ایجاد می شود اما نرخ عوض شد و نوسان نرمال هم ایجاد نشد. بعد انواع دلایل از جمله اینکه پیشخور شده بود اعلام شد. نتیجه اینکه کسانی هستند که مارکت را کنترل می کنند که اگر تمایل به افزایش داشته باشند هر قدر هم تعداد فروشنده بالا باشد باز آنها را از میدان خارج می کنند و برعکس. اینکه 90 درصد حیرانند به این دلیل است که منطقی فکر می کنند ولی درصد محدودی هستند که اصلا" فکر نمی کنند و منتظر برآیند نظر بازیگران اصلی هستند.

نظر

اگر از نظر شرکت گنندگان بازار (بانکها ،سفته بازان و...)بخواهیم جواب به این سوال بدیم جوابهای متعددی میتوان داد اما اگر بازار را یک مجموعه ی ایزوله شده و محدود در نظر بگیریم اصولا وقتی قیمت بالا میرود به معنی افزایش تقاضا است و از ان طرف عرضه کم بوده و رقابتی بین تقاضا کنندگان (خریداران)ایجاد شده و قیمت های بالاتری را پیشنهاد میدهند....
                        احسنت دقیقا به نکته ای که مد نظر من بود اشاره فرمودید : افزایش تقاضا اما نه کاهش عرضه
                        اگر بحث در بازار کالا یا سهام باشد چون هدف مبادله کالا یا یک سهم خاص می باشد نظر حضرتعالی کاملا درسته .تشکیل صف های خرید با حجم های مربوطه شدت تقاضا رو نشون میده و فروشنده میتونه با مشاهده این وضعیت قیمت های بالاتری رو پیشنهاد داده و با کمترین توافق حاصله معامله انجام شده و قیمت بالاتری ثبت میشه
                        اما به نظر بنده در فارکص مدل عملیاتی این گونه نیست چراکه اساس تشکیل فارکص بر مبنای مبادله آزاد وشناوره و اصولا موسسات مالی بزرگ برای مشخص نشدن حجم عملیاتی شان در هر لحظه (دلایل قابل نوشتن نیست ) این بازار رو تشکیل داده اند و در سالهای اخیر هم که منابع مالی خرده پا ها هم به لطف گسترش آی تی به ابن مجموعه ها اضافه شده است .
                        تحقیقات من اینو نشون میده که اصولا در هر لحظه ای که در بازار واقعی فارکص ارزی در برابر ارزی دیگر خریداری می شود صد در صد حجم کامل فروشی از همان ارز از طرف دیگر انجام می گردد تا معامله ثبت شود پس بنابراین در هر لحظه حجم مبادلات واقعی کاملا یکسان است . (عرضه کم معنی ندارد)
                        صف تقاضا نه تنها برای ما بلکه حتی برای بروکرها هم قابل تشخیص نیست چون با همه لیکوییدی پرووایدرها بریج ندارند و اطلاعات محدودی دارند .
                        اما برای موسسات بزرگ و بازیگران اصلی بازار این یک توافق دو طرفه است که در طول زمانهای آتی دایم خرید و فرش ها در مقاطع مختلف قیمتی مبادله می شود .
                        این توافقات اصلی امواج اصلی بازار و خرید و فروش خرده پاها امواج فرعی بازار را تشکیل می دهد . یعنی چی؟
                        این مساله به این معناست که وقتی حجم بالایی از طرف اصلی ها خرید میشه از اونطرف همان حجم فروخته میشه و چون کار از خرید صورت گرفته قیمت بالاتر میره اما نکته اینجاست این خرید و فروش ها در زمانهای آتی و توالی متناوب تکراری یابد تسویه شود .

خب حالا مساله اینکه آیا ما می تونیم در فارکص به عنوان معامله گران خرد این مبادلات بزرگان رو تشخیص دهیم ؟

نظر

احسنت دقیقا به نکته ای که مد نظر من بود اشاره فرمودید : افزایش تقاضا اما نه کاهش عرضه
                          اگر بحث در بازار کالا یا سهام باشد چون هدف مبادله کالا یا یک سهم خاص می باشد نظر حضرتعالی کاملا درسته .تشکیل صف های خرید با حجم های مربوطه شدت تقاضا رو نشون میده و فروشنده میتونه با مشاهده این وضعیت قیمت های بالاتری رو پیشنهاد داده و با کمترین توافق حاصله معامله انجام شده و قیمت بالاتری ثبت میشه
                          اما به نظر بنده در فارکص مدل عملیاتی این گونه نیست چراکه اساس تشکیل فارکص بر مبنای مبادله آزاد وشناوره و اصولا موسسات مالی بزرگ برای مشخص نشدن حجم عملیاتی شان در هر لحظه (دلایل قابل نوشتن نیست ) این بازار رو تشکیل داده اند و در سالهای اخیر هم که منابع مالی خرده پا ها هم به لطف گسترش آی تی به ابن مجموعه ها اضافه شده است .
                          تحقیقات من اینو نشون میده که اصولا در هر لحظه ای که در بازار واقعی فارکص ارزی در برابر ارزی دیگر خریداری می شود صد در صد حجم کامل فروشی از همان ارز از طرف دیگر انجام می گردد تا معامله ثبت شود پس بنابراین در هر لحظه حجم مبادلات واقعی کاملا یکسان است . (عرضه کم معنی ندارد)
                          صف تقاضا نه تنها برای ما بلکه حتی برای بروکرها هم قابل تشخیص نیست چون با همه لیکوییدی پرووایدرها بریج ندارند و اطلاعات محدودی دارند .
                          اما برای موسسات بزرگ و بازیگران اصلی بازار این یک توافق دو طرفه است که در طول زمانهای آتی دایم خرید و فرش ها در مقاطع مختلف قیمتی مبادله می شود .
                          این توافقات اصلی امواج اصلی بازار و خرید و فروش خرده پاها امواج فرعی بازار را تشکیل می دهد . یعنی چی؟
                          این مساله به این معناست که وقتی حجم بالایی از طرف اصلی ها خرید میشه از اونطرف همان حجم فروخته میشه و چون کار از خرید صورت گرفته قیمت بالاتر میره اما نکته اینجاست این خرید و فروش ها در زمانهای آتی و توالی متناوب تکراری یابد تسویه شود .

خب حالا مساله اینکه آیا ما می تونیم در فارکص به عنوان معامله گران خرد این مبادلات بزرگان رو تشخیص دهیم ؟
                          hoseein عزیز ممنون از نظرات جنابعالی

به نظرم به روش های گوناگون میشه دست این معامله گران بزرگ را خواند ، که البته هر کدام اهمیت های متفاوتی دارند و ممکن است خیلی اوقات اکثرشان جواب ندهد ،
                          برای مثال cot report ها ، چشم انداز های بنیادی ، مباحث تکنیکال و ... اما هیچ کدام این ها کمک نمیکنند به چندین دلیل ، میبایست به دنبال موردی بود که قانون باشد ، جواب آن مثل یک ضرب و تقسیم در ریاضی جواب دهد ، چیزی که واقعا معامله گران بزرگ به آن اهمیت میدهند و علاقه ای به ریسک بی منطق ندارند . (واقعا خیال آنکه
                          معامله گر بزرگ بر اساس شانس های 50/50 معامله کند غیر منطقیست )

یک مورد هم باید مد نظر داشته باشیم که حدود 70% معاملات با الگوریتم ها انجام میشوند ( البته اینکه این 70% چه مقدار از حجم پول بازار را تشکیل میدهند مهم است که من از آن بی اطلاع هستم )

به نظر مسائلی مانند منطقه تعادل میتواند جای کار داشته باشد
                          مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

سلام
                            پس اینطور که من متوجه شدم شما معتقدید که با یک توافق دو طرفه بازیگران اصلی بازار معاملاتی را انجام میدهند و باعث تغییراتی در قیمت میشوند درسته>؟
                            اگر اینطور باشه هدف خریدار و فروشنده چیه این وسط؟ حجم های بزرگان قابل مقایسه با خرده پاها نیست پس هدف انها از این معاملات ایجاد عطش معامله در خرده پاها نیست که بخواهند معاملات توافقی راه بیاندازند...
                            همه در این بازاربه دنبال کسب سود هستند و همه ابزار این بازار برای سود گیری بزرگان ایجاد شده من معتقد به معاملات توافقی بین بزرگان نیستم اما به نظرم جای مهم این بحث هم این قضیه نباشه...
                            هدف ما هم سود کردن هست حال ممکنه یکی الیوت و یکی خط روند و یکی هارمونیک و...را برای ترید انتخاب کرده باشه و اینکه شما سطوح تعادل را در بازار کشف کردید و به ان معتقید برای من جالب است و اگر مایل باشید توضیحاتی در این مورد بیان بفرمایید زیرا موضوع باز شده بسیار گسترده است و جای بحث زیاد دارد...
                            مقصود سود کردن است روش تحلیل بهانه است...

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
                              hoseein عزیز ممنون از نظرات جنابعالی

به نظرم به روش های گوناگون میشه دست این معامله گران بزرگ را خواند ، که البته هر کدام اهمیت های متفاوتی دارند و ممکن است خیلی اوقات اکثرشان جواب ندهد ،
                              برای مثال cot report ها ، چشم انداز های بنیادی ، مباحث تکنیکال و ... اما هیچ کدام این ها کمک نمیکنند به چندین دلیل ، میبایست به دنبال موردی بود که قانون باشد ، جواب آن مثل یک ضرب و تقسیم در ریاضی جواب دهد ، چیزی که واقعا معامله گران بزرگ به آن اهمیت میدهند و علاقه ای به ریسک بی منطق ندارند . (واقعا خیال آنکه
                              معامله گر بزرگ بر اساس شانس های 50/50 معامله کند غیر منطقیست )

یک مورد هم باید مد نظر داشته باشیم که حدود 70% معاملات با الگوریتم ها انجام میشوند ( البته اینکه این 70% چه مقدار از حجم پول بازار را تشکیل میدهند مهم است که من از آن بی اطلاع هستم )

به نظر مسائلی مانند منطقه تعادل میتواند جای کار داشته باشد
                              سلام امیر خان
                              اینکه دنبال خواندن دست معامله گران هستی و سعی در قانونمندی عکسالعمل های انها را داری خیلی هم خوبه و من به این دلیل که با تحلیل نمیشه برای اینده قیمت قانون سازی کرد علاقه ای به ترید با تحلیل ندارم و در پستی هم این موضوع را نوشتم....
                              سوال اینه فرض کن قوانین بزرگان مانند قوانین انتگرال گیری باشه که همه ما در دبیرستان حداقل گذروندیم ...ایا با ان قوانین قادر له حل کردن همه سوالات خواهیم بود و هر تابعی بدهند میتوانیم انتگرال انرا به دست بیاوریم؟؟؟مسلما نه ....
                              گاهی تو خونه نشستیم و کانالها را جستجو میکنیم و به یه شبکه میریم که در مورد یک مبحث علمی و کشفیات پیچیده ان بحث میکند چقدر تحمل میکنیم برای تماشای این بحث؟مطمئنا به خاطر مشکل و پیچیده بودن مبحث سریع کانال را عوض میکنیم و حاضریم بریم شبکه پویا و باب اسفنجی زا تماشا کنیم....
                              به نظر من قانون صد درصدی در بازار وجود دارد و با وجودی که معتقدم این بازار گردانندگانی ندارد که بازار را از پیش طراحی کرده باشند اما این قانون به سادگی های ضرب و تقسیم هم نخواهد بود...کشف این قانون گاو نر میخواهد و مرد کهن....

نظر

سلام امیر خان
                                اینکه دنبال خواندن دست معامله گران هستی و سعی در قانونمندی عکسالعمل های انها را داری خیلی هم خوبه و من به این دلیل که با تحلیل نمیشه برای اینده قیمت قانون سازی کرد علاقه ای به ترید با تحلیل ندارم و در پستی هم این موضوع را نوشتم....
                                سوال اینه فرض کن قوانین بزرگان مانند قوانین انتگرال گیری باشه که همه ما در دبیرستان حداقل گذروندیم ...ایا با ان قوانین قادر له حل کردن همه سوالات خواهیم بود و هر تابعی بدهند میتوانیم انتگرال انرا به دست بیاوریم؟؟؟مسلما نه ....
                                گاهی تو خونه نشستیم و کانالها را جستجو میکنیم و به یه شبکه میریم که در مورد یک مبحث علمی و کشفیات پیچیده ان بحث میکند چقدر تحمل میکنیم برای تماشای این بحث؟مطمئنا به خاطر مشکل و پیچیده بودن مبحث سریع کانال را عوض میکنیم و حاضریم بریم شبکه پویا و باب اسفنجی زا تماشا کنیم....
                                به نظر من قانون صد درصدی در بازار وجود دارد و با وجودی که معتقدم این بازار گردانندگانی ندارد که بازار را از پیش طراحی کرده باشند اما این قانون به سادگی های ضرب و تقسیم هم نخواهد بود...کشف این قانون گاو نر میخواهد و مرد کهن....
                                مهرداد جان بی شک با قوانین ساده ای رو به رو نیستیم ، اما مشخص بودن جواب مساله مانند ضرب و تقسیم مشخص و غیر قابل تغییر
                                مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

پردازش ...
                                X