اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

دستیار معامله گر

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام . این اولین پست من تو این فروم و به دلیل دریافت ایمیل مسابقه وارد این سایت شدم .
    چند تا نکته از دید خودم بهتون میگم که شاید بدردتون بخوره و قصد توهین به هیچ کس را ندارم.

1- هیچ دانش یا علمی در رابطه با فارکس وجود نداره و به احتمال زیاد هم وجود نخواهد داشت و این دانش مانند کیمیا گری است و مختص افرادی است که یا خود با صبر تلاش و ازمون خطا بدست اورده اند یا از سوی فردی که به این اگاهی رسیده به فرد دیگر انتقال داده میشود .

2-این بازار بازار احتمالات نیست و 100% قابل پیشبینی است و حتی نسبت به اسپرد و پیپت ان نیز حساس است.

3-ابزار های معاملاتی .خطوط روند هارمونیک اندیکاتور ها فیبوناچی و زاویه ها همگی تلاش افراد مختلف برای رسیدن به 2 نکته بوده وهست 1- تلاش برای درک منطق این بازار و ایجاد راه حل 2- تلاش افراد دانا و عالم در این بازار برای گمراهی دیگر افراد و محافظت از این راز یا فرمول

4-در این بازار open close , shadow ها مهم هستند و بهترین تحلیل گران هستند که shadow ها را میسازند و پندینگ انها در انتهای shadow برای معامله جدید فعال میشود

5-قیمت و زمان x و y این معادله هستند و باید در زمان خاص به قیمت مورد نظر برسند پس خطوط و نقاشی و هر ابزار دیگر فقط جلوی دید بهتر به چارت را میگیرند نه کمک به تحلیل .همه ی این ابزار ها در متا تریدر به 2 دلیل که در نکته 3 گفتم وجود دارند و بیشتر هم خواهند شد

6- برای رسیدن به هدفتون در فارکس به خودتون نگاه کنید و ببینید در کجای این راه هستید ... کدامیک از این نام ها برازنده شماست استاد .تحلیل گر . تقلید گر . تخریبگر و قمار باز . دزد تحلیل و دروغگو . پیروان یک مکتب اشتباه و هزاران شخصیت در این بازار

95 % افراد هر جامعه صفر هایی هستند که شاید فقط بزرگ شوند ولی هیچ وقت یک نمیشوند

نظر

• نوشته اصلی توسط syzygy نمایش پست ها
      سلام . این اولین پست من تو این فروم و به دلیل دریافت ایمیل مسابقه وارد این سایت شدم .
      چند تا نکته از دید خودم بهتون میگم که شاید بدردتون بخوره و قصد توهین به هیچ کس را ندارم.

1- هیچ دانش یا علمی در رابطه با بازار تبادلات ارزی وجود نداره و به احتمال زیاد هم وجود نخواهد داشت و این دانش مانند کیمیا گری است و مختص افرادی است که یا خود با صبر تلاش و ازمون خطا بدست اورده اند یا از سوی فردی که به این اگاهی رسیده به فرد دیگر انتقال داده میشود .

2-این بازار بازار احتمالات نیست و 100% قابل پیشبینی است و حتی نسبت به اسپرد و پیپت ان نیز حساس است.

3-ابزار های معاملاتی .خطوط روند هارمونیک اندیکاتور ها فیبوناچی و زاویه ها همگی تلاش افراد مختلف برای رسیدن به 2 نکته بوده وهست 1- تلاش برای درک منطق این بازار و ایجاد راه حل 2- تلاش افراد دانا و عالم در این بازار برای گمراهی دیگر افراد و محافظت از این راز یا فرمول

4-در این بازار open close , shadow ها مهم هستند و بهترین تحلیل گران هستند که shadow ها را میسازند و پندینگ انها در انتهای shadow برای معامله جدید فعال میشود

5-قیمت و زمان x و y این معادله هستند و باید در زمان خاص به قیمت مورد نظر برسند پس خطوط و نقاشی و هر ابزار دیگر فقط جلوی دید بهتر به چارت را میگیرند نه کمک به تحلیل .همه ی این ابزار ها در متا تریدر به 2 دلیل که در نکته 3 گفتم وجود دارند و بیشتر هم خواهند شد

6- برای رسیدن به هدفتون در بازار تبادلات ارزی به خودتون نگاه کنید و ببینید در کجای این راه هستید ... کدامیک از این نام ها برازنده شماست استاد .تحلیل گر . تقلید گر . تخریبگر و قمار باز . دزد تحلیل و دروغگو . پیروان یک مکتب اشتباه و هزاران شخصیت در این بازار

سلام دوست عزیز
      ممنون ازمشارکت شما و پست باارزشتون...
      نمیدونم در جواب پست شما چه باید بگویم تنها میتوانم این را بیان کنم که نوشته هاتون را باید پرینت گرفت و جلوی دید نصب کرد و روزی هزار بار مرورکرد تا ملکه ذهن شود..
      شاد وسلامت باشید

نظر

• همانطور که میبینید بازیگران اصلی بازار فارکص تنها همین 10 بانک هستند و همه موسسات و بانکهای دیگر و همینطور بروکرهای ECN سفارشات خرید و فروش را مستقیم یا غیر مستقیم به این بانکها میدن . بنابراین برای تقلب در بازار فارکص تنها کافیه دو بانک سیتی بانک و دویچه یانک با هم دست به یکی کنند و خلاصه ...

این بانکها از طریق پلتفرم بین بانکی به هم متصل هستند و تنها نهاد ناظر بر کار آنها CFTC است تا اگه دو بانک مثلا سیتی بانک با رویال بانک دست به یکی کردن و خواستند سفارشات خرید و فروش غیر واقعی ثبت کنن و قیمتها را دست کاری کنن جریمه خواهند شد . که البته در اخبار زیاد شنیده میشه که این بانکها هر از چند گاهی یه جریمه مختصری میشن ! یه سرچ کنید توی گوگل همه چی دستگیرتون میشه .

بنابراین قیمتها در بازار فارکص چندان هم با فرمول XY قابل پیشبینی نیست چون نمیشه زمان دقیق تقلب کردن این گلهای سر سبد مجلس را تشخیص داد .

عملا رو کردن دست این بزرگان نه تنها کار ما نیست بلکه خود جورج سوروس هم دیگه نمیتونه مثل زمان جونیش حالشونو بگیره .

نظر

• نوشته اصلی توسط ANAHITA نمایش پست ها

همانطور که میبینید بازیگران اصلی بازار فارکص تنها همین 10 بانک هستند و همه موسسات و بانکهای دیگر و همینطور بروکرهای ECN سفارشات خرید و فروش را مستقیم یا غیر مستقیم به این بانکها میدن . بنابراین برای تقلب در بازار فارکص تنها کافیه دو بانک سیتی بانک و دویچه یانک با هم دست به یکی کنند و خلاصه ...

این بانکها از طریق پلتفرم بین بانکی به هم متصل هستند و تنها نهاد ناظر بر کار آنها CFTC است تا اگه دو بانک مثلا سیتی بانک با رویال بانک دست به یکی کردن و خواستند سفارشات خرید و فروش غیر واقعی ثبت کنن و قیمتها را دست کاری کنن جریمه خواهند شد . که البته در اخبار زیاد شنیده میشه که این بانکها هر از چند گاهی یه جریمه مختصری میشن ! یه سرچ کنید توی گوگل همه چی دستگیرتون میشه .

بنابراین قیمتها در بازار فارکص چندان هم با فرمول XY قابل پیشبینی نیست چون نمیشه زمان دقیق تقلب کردن این گلهای سر سبد مجلس را تشخیص داد .

عملا رو کردن دست این بزرگان نه تنها کار ما نیست بلکه خود جورج سوروس هم دیگه نمیتونه مثل زمان جونیش حالشونو بگیره .

با اجازتون شیر میکنم
          دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

• نوشته اصلی توسط syzygy نمایش پست ها
            سلام . این اولین پست من تو این فروم و به دلیل دریافت ایمیل مسابقه وارد این سایت شدم .

1- هیچ دانش یا علمی در رابطه با بازار تبادلات ارزی وجود نداره و به احتمال زیاد هم وجود نخواهد داشت و این دانش مانند کیمیا گری است و مختص افرادی است که یا خود با صبر تلاش و ازمون خطا بدست اورده اند یا از سوی فردی که به این اگاهی رسیده به فرد دیگر انتقال داده میشود .

6- برای رسیدن به هدفتون در بازار تبادلات ارزی به خودتون نگاه کنید و ببینید در کجای این راه هستید ... کدامیک از این نام ها برازنده شماست استاد .تحلیل گر . تقلید گر . تخریبگر و قمار باز . دزد تحلیل و دروغگو . پیروان یک مکتب اشتباه و هزاران شخصیت در این بازار

با قسمتی از حرفهاتون موافقم و با قسمتی مخالف،حرفای خوب زدن خیلی راحته و خوبه،همین کاری که تو کشورمون انجام میشه و همه چی آرومه....!
            به اعتقاد بیشتر بچه ها من تخریبگرم،اما باز خدا رو شکر میکنم که مثل بعضیا دروغگو نیستم!

نظر

• مرسی از همه دوستانی که در بحث مشارکت نمودند

عزیزان.....برای رسیدن به یک مدل مناسب جهت بیان رفتار یک پدیده شناخت ماهیت رفتاری و عملکردی اون اهمیت بالایی دارد .
              هر چه این شناخت عمیق تر و دقیق تر باشد مدل ارایه شده حداقل واریانس رو خواهد داشت .
              روش ها و استراتژی های ارایه شده برای ترید در این مارکت در سالهای اخیر اکثرا بدون توجه به لایه های پنهان رفتاری فارکص بوده و در بسیاری از مواقع با اصول عملکردی بازار های سهام یا فیوچرز بیشتر منطبق بوده تا فارکص .
              به عنوان مثال به این جملات دقت کنید :

پایه و اساس یکی از استراتژی های مطرحی است که اخیرا مورد توجه بسیاری از معامله گران در فارکص قرار گرفته است .
              به نظر شما آیا اساس این سیستم با ماهیت عملکردی فارکص همخوانی دارد ؟

نظر

• نوشته اصلی توسط cold_fear نمایش پست ها
                با قسمتی از حرفهاتون موافقم و با قسمتی مخالف،حرفای خوب زدن خیلی راحته و خوبه،همین کاری که تو کشورمون انجام میشه و همه چی آرومه....!
                به اعتقاد بیشتر بچه ها من تخریبگرم،اما باز خدا رو شکر میکنم که مثل بعضیا دروغگو نیستم!
                سلام
                به نظر من مهم نیست که بقیه در مورد شما چی فکر میکنند هرچند به نظر من هم بقیه شما را تخریبگر نمیدانند توی پستی هم که من شما را خطاب دادم بیشتر به این علت بود که شما بیشتر داشتید به خودتون انرژی منفی میدادید...اگه خبطی کردم پوزش میخوام
                من فکر نمیکنم دروغ گفته باشم به کسی همونطور که میبینی اساتید این فروم در چند جا علنی و خصوصی از بنده در خواست ادامه قرار دادن تحلیل را داشته اند و تاپیک تحلیل هام هم هست میتونید مراجعه بفرمایید..
                من با همین علم تحلیلم میتونم راحت ایبی بروکری را قبول کنم و به خودم هم مطمئنم که پوزیشنهام درصد قابل قبولی دارند و گروهی راه بندازم و...
                حتی دوستی پیشنهاد راه اندازی سایت را هم دادند و ده هزارتا ماهانه را گفتن در میاریم راحت...
                متاسفانه نمیشه همه مسائل را تو مکان عمومی انتشار داد...
                من خودم کارمندم و مواقعی که پای چارتم دارم از حق زن و بجه کم میزارم ولی به یک چیز معتقدم که همه فقط ادعا دارند و این که برخی به حسابهای انچنانی و سابقه های طولانی و ....مینازند به نظرم من همه پوشالی است...
                ما جز دوتا تاپیک تو این فروم هیچ تاپیک دیگری نداریم که در اون اساتید حد اقل استیتمنت شش ماهه یا ترید لایو ارائه بدن..
                این مکانهای عمومی مثل میزگردهای تلوزیونی است که فقط از هم تعریف میکنند و به به و چه چه میکنند ولی کسی نمیتونه ادعا های خودش را اثبات کنه...
                اگه تاپیک ها را بگردی خودت همه چی دستت میاد من بارها گفتم با الیوت و هارمونیک و تحلیل و...نمیشه سود کرد ربطی هم به مدیریت سرمایه و روانشناسی نداره واین حرفها بذای ده سال قبل بود چرا که الان با وضع اقتصادی مملکت ما کسی بیگدار به اب نمیزنه...
                هرچند من هم میتوانستم پرچم کاربر برجسته را بالا بگیرم و سینه سپر کنم و دار و دسته برای خودم جمع کنم ولی میبینی که از وقتی کاربر برجسته شدم تعداد پستهام ده تا نمیشه و بیشتر مسائل غیر مربوط به ترید بودن چرا که دوست ندارم افکار عمومی را فریب بدم و چیزی که خودم نتوانستم سود بگیرم ازش را تبلیغ کنم...
                در نهایت سود گیری هر کس به خودش مربوطه ولی من معتقدم این بازار قطعیت کامل داره و میشه سودهای نجومی ازش گرفت...و ....
                اونهایی که ادعای حسابهای نجومی و اسمان ریسمان کردن دارند باید ادعای خودشان را ثابت کنند من تنها معتقدم میشه از این بازار سود گرفت و قصد مدیریت سرمایه و ایبی و....هم ندارم که بخوام چیزی را ثابت کنم...
                اینجا محل انتقال علم هست و باید به همدیگه کمک کنیم برای اینکه اشتباهات ما را دیگران تکرار نکنند ...
                حالا اگه به نظرت باز هم من دروغگو هستم از نظر شما مشکلی نیست .
                خوش باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط Hossein_1352 نمایش پست ها
                  مرسی از همه دوستانی که در بحث مشارکت نمودند

عزیزان.....برای رسیدن به یک مدل مناسب جهت بیان رفتار یک پدیده شناخت ماهیت رفتاری و عملکردی اون اهمیت بالایی دارد .
                  هر چه این شناخت عمیق تر و دقیق تر باشد مدل ارایه شده حداقل واریانس رو خواهد داشت .
                  روش ها و استراتژی های ارایه شده برای ترید در این مارکت در سالهای اخیر اکثرا بدون توجه به لایه های پنهان رفتاری فارکص بوده و در بسیاری از مواقع با اصول عملکردی بازار های سهام یا فیوچرز بیشتر منطبق بوده تا فارکص .
                  به عنوان مثال به این جملات دقت کنید :

پایه و اساس یکی از استراتژی های مطرحی است که اخیرا مورد توجه بسیاری از معامله گران در فارکص قرار گرفته است .
                  به نظر شما آیا اساس این سیستم با ماهیت عملکردی فارکص همخوانی دارد ؟
                  سلام
                  همانطور که تو پست قبل هم گفتم ما این تعاریف را تنها در محیط های ایزوله شده و محدود داریم و در بازار فارکص مصداق ندارد...
                  به نظر من ما چیزی به عنوان سطوح عرضه و تقاضا طبق تعریف عام نداریم چرا که در این بازار حرف از ارزندگی قیمت یک جنس خاص نیست و ما تنها داریم پول را مبادله میکنیم...
                  اما معتقدم همه بزرگان کاملا همجهت هم عمل میکنند و میتوان در پی رد پای انها برای معامله بود...حالا یکی رد پا را سطوح عرضه و تقاضا میدونه و یکی حمایت و مقاومت و یکی....مهم نیست در نهایت هدف یکی است...

نظر

• نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها
                    سلام
                    به نظر من مهم نیست که بقیه در مورد شما چی فکر میکنند هرچند به نظر من هم بقیه شما را تخریبگر نمیدانند توی پستی هم که من شما را خطاب دادم بیشتر به این علت بود که شما بیشتر داشتید به خودتون انرژی منفی میدادید...اگه خبطی کردم پوزش میخوام
                    من فکر نمیکنم دروغ گفته باشم به کسی همونطور که میبینی اساتید این فروم در چند جا علنی و خصوصی از بنده در خواست ادامه قرار دادن تحلیل را داشته اند و تاپیک تحلیل هام هم هست میتونید مراجعه بفرمایید..
                    من با همین علم تحلیلم میتونم راحت ایبی بروکری را قبول کنم و به خودم هم مطمئنم که پوزیشنهام درصد قابل قبولی دارند و گروهی راه بندازم و...
                    حتی دوستی پیشنهاد راه اندازی سایت را هم دادند و ده هزارتا ماهانه را گفتن در میاریم راحت...
                    متاسفانه نمیشه همه مسائل را تو مکان عمومی انتشار داد...
                    من خودم کارمندم و مواقعی که پای چارتم دارم از حق زن و بجه کم میزارم ولی به یک چیز معتقدم که همه فقط ادعا دارند و این که برخی به حسابهای انچنانی و سابقه های طولانی و ....مینازند به نظرم من همه پوشالی است...
                    ما جز دوتا تاپیک تو این فروم هیچ تاپیک دیگری نداریم که در اون اساتید حد اقل استیتمنت شش ماهه یا ترید لایو ارائه بدن..
                    این مکانهای عمومی مثل میزگردهای تلوزیونی است که فقط از هم تعریف میکنند و به به و چه چه میکنند ولی کسی نمیتونه ادعا های خودش را اثبات کنه...
                    اگه تاپیک ها را بگردی خودت همه چی دستت میاد من بارها گفتم با الیوت و هارمونیک و تحلیل و...نمیشه سود کرد ربطی هم به مدیریت سرمایه و روانشناسی نداره واین حرفها بذای ده سال قبل بود چرا که الان با وضع اقتصادی مملکت ما کسی بیگدار به اب نمیزنه...
                    هرچند من هم میتوانستم پرچم کاربر برجسته را بالا بگیرم و سینه سپر کنم و دار و دسته برای خودم جمع کنم ولی میبینی که از وقتی کاربر برجسته شدم تعداد پستهام ده تا نمیشه و بیشتر مسائل غیر مربوط به ترید بودن چرا که دوست ندارم افکار عمومی را فریب بدم و چیزی که خودم نتوانستم سود بگیرم ازش را تبلیغ کنم...
                    در نهایت سود گیری هر کس به خودش مربوطه ولی من معتقدم این بازار قطعیت کامل داره و میشه سودهای نجومی ازش گرفت...و ....
                    اونهایی که ادعای حسابهای نجومی و اسمان ریسمان کردن دارند باید ادعای خودشان را ثابت کنند من تنها معتقدم میشه از این بازار سود گرفت و قصد مدیریت سرمایه و ایبی و....هم ندارم که بخوام چیزی را ثابت کنم...
                    اینجا محل انتقال علم هست و باید به همدیگه کمک کنیم برای اینکه اشتباهات ما را دیگران تکرار نکنند ...
                    حالا اگه به نظرت باز هم من دروغگو هستم از نظر شما مشکلی نیست .
                    خوش باشید
                    اتهام تخریب برای من تو یه انجمن دیگه زده شده و اونجا دیگه فعالیتی ندارم،دروغگو هم به شما نگفتم
                    چیزایی که مینویسم کلی هست،نه شما و نه خیلیای دیگه رو نمیشناسم که خدایی نکرده تهمت بزنم،ولی وقتی تو یه نظر سنجی نزدیک 40 درصد میگن سود میکنیم دو حالت بیشتر نداره
                    یا زمانی که رو سودن نظر دادن و یا یه عده دروغ گفتند،کم هم نیستند افرادی که دنبال بازاریابی هستند و دنبال مشتری میگردن
                    من هم اعتقاد دارم مطالبی که تو کتابهاو سایتها و انجمنها مطرح میشه نمیتونه سود بده و یا اگه سود بده به درد نمیخوره،دو سه درصد با این استرس نشد سود
                    اگه این همه میخوایم ریسک کنیم باید سود بالایی بگیریم و یا از بازار دور بمونیم!
                    الیوت و پترنها و واگرایی و...اینا به درد کسی اگه میخورد تا حالا خودشو نشون داده بود

نظر

سلام
                      همانطور که تو پست قبل هم گفتم ما این تعاریف را تنها در محیط های ایزوله شده و محدود داریم و در بازار فارکص مصداق ندارد...
                      به نظر من ما چیزی به عنوان سطوح عرضه و تقاضا طبق تعریف عام نداریم چرا که در این بازار حرف از ارزندگی قیمت یک جنس خاص نیست و ما تنها داریم پول را مبادله میکنیم...
                      اما معتقدم همه بزرگان کاملا همجهت هم عمل میکنند و میتوان در پی رد پای انها برای معامله بود...حالا یکی رد پا را سطوح عرضه و تقاضا میدونه و یکی حمایت و مقاومت و یکی....مهم نیست در نهایت هدف یکی است...
                      مهرداد جان با بخش آبی رنگ نظرتون کاملا موافقم ...اما در بخش قرمز رنگ احساس نیاز شدیدی به مطالعه آماری روشهای موجود وجود داره تا بتوان برای رسیدن به هدف مورد نظر تمامی سیستم های موجود رو ارزیابی کرده وبتوان یکی از کاملترین اونها رو انتخاب کرده یا روش جدیدی رو ارایه داد.
                      اگر موافق باشید با اجازه شما من دوست دارم قبل از ارایه روش خودم برای پیدا کردن رد پای بزرگان یک بررسی اجمالی در اکثر روشهای مطرح شده داشته باشیم .البته کاملا روشنه به همه روشها به دلیل گستردگی اونها نمی تونیم دسترسی داشته باشیم ولی هر چه جامعه آماری بیشتری داشته باشیم نتایج واقعی تر خواهد بود .

نظر

• نوشته اصلی توسط Hossein_1352 نمایش پست ها
                        مهرداد جان با بخش آبی رنگ نظرتون کاملا موافقم ...اما در بخش قرمز رنگ احساس نیاز شدیدی به مطالعه آماری روشهای موجود وجود داره تا بتوان برای رسیدن به هدف مورد نظر تمامی سیستم های موجود رو ارزیابی کرده وبتوان یکی از کاملترین اونها رو انتخاب کرده یا روش جدیدی رو ارایه داد.
                        اگر موافق باشید با اجازه شما من دوست دارم قبل از ارایه روش خودم برای پیدا کردن رد پای بزرگان یک بررسی اجمالی در اکثر روشهای مطرح شده داشته باشیم .البته کاملا روشنه به همه روشها به دلیل گستردگی اونها نمی تونیم دسترسی داشته باشیم ولی هر چه جامعه آماری بیشتری داشته باشیم نتایج واقعی تر خواهد بود .
                        سلام حسین جان
                        اجازه ما هم دست شماست بفرمایید اگه جایی دیدید لازم هست من هم کمک میکنم
                        به چالش کشیدن روش های مرسوم و مختلف خیلی میتواند در انتخاب روش صحیح ترید کمک نماید
                        لطفا بحث را جلو ببرید(ظاهرا مشارکتی در کار نیست)

نظر

سلام حسین جان
                          اجازه ما هم دست شماست بفرمایید اگه جایی دیدید لازم هست من هم کمک میکنم
                          به چالش کشیدن روش های مرسوم و مختلف خیلی میتواند در انتخاب روش صحیح ترید کمک نماید
                          لطفا بحث را جلو ببرید(ظاهرا مشارکتی در کار نیست)
                          تاپیک جالبی در مورد مباحث مطرح شده (که البته نیمه تمام به دلیل برخی مسائل ظاهرا رها شده) :

لینک

چندین سوال از این تاپیک برای من پیش آمد که برای تعداد کمی از آنها توانستم پاسخی برای خود پیدا کنم
                          مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
                            تاپیک جالبی در مورد مباحث مطرح شده (که البته نیمه تمام به دلیل برخی مسائل ظاهرا رها شده) :

لینک

چندین سوال از این تاپیک برای من پیش آمد که برای تعداد کمی از آنها توانستم پاسخی برای خود پیدا کنم
                            سلام
                            ارتباط تاپیک یاد شده از طرف شما با بحث فعلی ما را نمیدونم چی هست(باز مبهم نوشتی...) ولی برای ربطش اون تاپیک را خوندم و به نظرم مباحثش تنها نشانه هایی بوده برای روشن کردن برخی از مسائل که خوب کم اهمیت هم نیستند ...
                            به نظرم سوالات شما را هم تنها صاحب اون تاپیک میتوانند جواب درستی بدهند .....
                            من منتظرم ببینم حسین جان نظرشون در مورد مبحثی که شروع کردند چی هست و به چه نکاتی پی برده اند شاید سوالات شما هم در ادامه رفع و رجوع گردد...

نظر

• سلام
                              دوستانی که در این مورد میتوانند کمک کنند ممنون میشوم نظراتشون را بشنوم
                              به نظر شما منظور جان موفی از این جمله چه بوده است؟
                              تاریخ تکرار خواهد شد!!!!
                              به نظر من این جمله کلید موفقیت در این بازار است (البته کلیدی که با ان میتوان درب خوان اول را گشود..)
                              ..................(یک جمله ای اینجا نوشتم ولی حذف کردم تا ببینم خودتون بهش میرسید!!!!!!)
                              آیا منظور تکرار پذیری الگوهای قیمتی است که در نمودار ایجاد میشوند ؟الگو های هارمونیک و کلاسیک و الیوتی و...
                              قیمت به مقاومت رسیده و چون در گذشته نتوانسته عبور کند الان هم نمیتواند!!
                              قیمت روی خط روند است و چون قبلا رشد کرده الان هم رشد خواهد کرد!!
                              چون قبلا با سر و شانه قیمت ریخته الان هم سر و شانه داریم پس قیمت دوباره خواهد ریخت!!!!!!!
                              اگر این گونه است پس چرا اکثر الگو ها فیل میشوند!!؟!!؟؟؟!؟؟؟

نظر

سلام
                                دوستانی که در این مورد میتوانند کمک کنند ممنون میشوم نظراتشون را بشنوم
                                به نظر شما منظور جان موفی از این جمله چه بوده است؟
                                تاریخ تکرار خواهد شد!!!!
                                به نظر من این جمله کلید موفقیت در این بازار است (البته کلیدی که با ان میتوان درب خوان اول را گشود..)
                                ..................(یک جمله ای اینجا نوشتم ولی حذف کردم تا ببینم خودتون بهش میرسید!!!!!!)
                                آیا منظور تکرار پذیری الگوهای قیمتی است که در نمودار ایجاد میشوند ؟الگو های هارمونیک و کلاسیک و الیوتی و...
                                قیمت به مقاومت رسیده و چون در گذشته نتوانسته عبور کند الان هم نمیتواند!!
                                قیمت روی خط روند است و چون قبلا رشد کرده الان هم رشد خواهد کرد!!
                                چون قبلا با سر و شانه قیمت ریخته الان هم سر و شانه داریم پس قیمت دوباره خواهد ریخت!!!!!!!
                                اگر این گونه است پس چرا اکثر الگو ها فیل میشوند!!؟!!؟؟؟!؟؟؟
                                سلام جناب مهرداد عزيز

بسيار زيبا اشاره كرديد كليد موفقيت همان سخنان ابتدايي جان مورفي در مورد بازار 60 صفحه اول كتاب تحليل تكنيكال است

تاريخ تكرار خواهد شد ولي مهم پيدا كردن تكراري است كه اولين تكرار باشد

توجه كنيد كه بنده مطلب بسيار مهمي را بيان كرده ام كه بايد عميقا درك شود...

اولين تكرار يعني قيمت قبلا به ان سطح برنگشته و اين سطوح مستعد برگشت با احتمال بسيار زياد ميباشند...بنابراين اينكه قيمت قبلا به مقاومت يا حمايت رسيده و نتوانسته عبور كند يا روي خط روند بوده و بايد دوباره رشد كند از پايه و اساس تفكر و تصور غلطي بود كه در ميان بسياري از معامله گران مورد استفاده قرار ميگيرد و به همين سبب بسياري از الگوها فيلد ميشود...بنابراين بايد درست بر عكس مطلب بيان شده فكر كنيم...يعني انكه اگر قيمت قبلا به مقاومت يا حمايت رسيده و نتوانسته عبور كند در دفعه دوم به احتمال بسيار زياد عبور خواهد كرد...

نكته اخر انكه همواره بايد در ماركت زمان و مكان پوزيشن هاي فروش و خريد را در نظر بگيريم اينكه قيمت از كجا امده به كجا ميرود و چه اتفاقي در هر مرحله براي پوزيشن هاي باز شده و تسويه شده خواهد افتاد و اين نكته را با تشخيص ميزان ترس و طمع معامله گران قابل شناسايي خواهد بود....

موفق باشيد...

نظر

پردازش ...
                                X