اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

دستیار معامله گر

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
    سلام جناب مهرداد عزيز

بسيار زيبا اشاره كرديد كليد موفقيت همان سخنان ابتدايي جان مورفي در مورد بازار 60 صفحه اول كتاب تحليل تكنيكال است

تاريخ تكرار خواهد شد ولي مهم پيدا كردن تكراري است كه اولين تكرار باشد

توجه كنيد كه بنده مطلب بسيار مهمي را بيان كرده ام كه بايد عميقا درك شود...

اولين تكرار يعني قيمت قبلا به ان سطح برنگشته و اين سطوح مستعد برگشت با احتمال بسيار زياد ميباشند...بنابراين اينكه قيمت قبلا به مقاومت يا حمايت رسيده و نتوانسته عبور كند يا روي خط روند بوده و بايد دوباره رشد كند از پايه و اساس تفكر و تصور غلطي بود كه در ميان بسياري از معامله گران مورد استفاده قرار ميگيرد و به همين سبب بسياري از الگوها فيلد ميشود...بنابراين بايد درست بر عكس مطلب بيان شده فكر كنيم...يعني انكه اگر قيمت قبلا به مقاومت يا حمايت رسيده و نتوانسته عبور كند در دفعه دوم به احتمال بسيار زياد عبور خواهد كرد...
    مواقعی هم هست که قیمت مدت زمان زیادی به خط روند احترام میذاره و اون را نقض نمیکنه !!!یا چندین بار در یک مقاومت ریزش انجام میده!!
    توجیه این واکنش ها چیست؟؟؟؟
    نكته اخر انكه همواره بايد در ماركت زمان و مكان پوزيشن هاي فروش و خريد را در نظر بگيريم اينكه قيمت از كجا امده به كجا ميرود و چه اتفاقي در هر مرحله براي پوزيشن هاي باز شده و تسويه شده خواهد افتاد و اين نكته را با تشخيص ميزان ترس و طمع معامله گران قابل شناسايي خواهد بود....
    خود زمان هم معضل بزرگتری است و دفعاتی که تحلیل زمانی فیل میشود بسیار بیشتر از دفعاتی است که تحلیل قیمتی فیل میشود!!!!
    آیا تکرار تاریخ را میتوان در مورد تحلیل زمانی هم به کار برد؟؟؟

موفق باشيد...
    سلام ممنون محسن جان از مشارکتت ،فکر میکردم این بحث مشارکت بیشتری داشته باشد که خوشبختانه مشارکت کم هست!!!!!!

نظر

• مواقعی هم هست که قیمت مدت زمان زیادی به خط روند احترام میذاره و اون را نقض نمیکنه !!!یا چندین بار در یک مقاومت ریزش انجام میده!!
      مهرداد جان این مطلب برمیگرده به اعتبار سطوح و اینه چه مقدار سفارش دیگه تو اون سطح وجود داره
      بنده اصلا و ابدا دنبال توجیه نیستم بلکه به دنبال منطقی هستم که همیشه بالای 90 درصد مواقع جواب بده...همین و بس
      یه منطقی هست تو بازار که میگه اگه سطحی از قیمت وجود داره که قبلا در فواصل کوتاه مدت تکرار نشده قیمت در مواجهه با این سطوح تازه و دست نخوره برگشت خواهد داشت و به این سطوح احترام میذاره به دلیل اینکه مقدار زیادی سفارش تو این سطوح وجود داره...در این سطوح عده ای به دلیل مقاومت یا حمایت فروش یا خرید میزنن عده ای هم قبلا خرید یا فروش زدن و میترسن که سودشونو از دست بدن بنابراین معامله رو تسویه میکنن عده ای هم میترسن استاپ بخورن اوناهم معاملشونو میبندن اینجاست که بنننننگ قیمت شارپ میریزه یا صعود میکنه....بنابراین به قول جناب مهندس گیتی عزیز بهترین و کاربردی ترین استراتژی فروش زیر خط مقاومت و خرید روی خط حمایت است...

------------------------------------------------------

خود زمان هم معضل بزرگتری است و دفعاتی که تحلیل زمانی فیل میشود بسیار بیشتر از دفعاتی است که تحلیل قیمتی فیل میشود!!!!
      با این مطلبتون موافقم و معتقدم قبل از اینکه تحلیل زمانی صورت بگیره حتما باید تحلیل قیمتی صورت بگیره...زمان کمک میکنه در بهترین موقعیت قیمتی وارد بشیم...

--------------------------------------------

نظر

• نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها
        سلام
        دوستانی که در این مورد میتوانند کمک کنند ممنون میشوم نظراتشون را بشنوم
        به نظر شما منظور جان موفی از این جمله چه بوده است؟
        تاریخ تکرار خواهد شد!!!!
        به نظر من این جمله کلید موفقیت در این بازار است (البته کلیدی که با ان میتوان درب خوان اول را گشود..)
        ..................(یک جمله ای اینجا نوشتم ولی حذف کردم تا ببینم خودتون بهش میرسید!!!!!!)
        آیا منظور تکرار پذیری الگوهای قیمتی است که در نمودار ایجاد میشوند ؟الگو های هارمونیک و کلاسیک و الیوتی و...
        قیمت به مقاومت رسیده و چون در گذشته نتوانسته عبور کند الان هم نمیتواند!!
        قیمت روی خط روند است و چون قبلا رشد کرده الان هم رشد خواهد کرد!!
        چون قبلا با سر و شانه قیمت ریخته الان هم سر و شانه داریم پس قیمت دوباره خواهد ریخت!!!!!!!
        اگر این گونه است پس چرا اکثر الگو ها فیل میشوند!!؟!!؟؟؟!؟؟؟
        ممکنه بعضی اوقات واقعا ما تکرار رو اشتباه مد نظر داشته باشیم ؟!

یک جواب کلیشه ای تو ذهن ماست چون بازار احتمالاته ... ... چون معامله گرای بزرگ به الگو اهمیت ندادند ... و ... ساده ترین جواب هم همین است
        کمتر دیدیم به دنبال دلایل آن بگردیم ( دلایل واقعا درست )

تاریخ تکرار میشه اما ممکنه مدل این تکرار دقیقا در جزییات با مدل قبل یکی نباشد . سوال که تو ذهن من مطرح میشه وقتی یک الگو رو میبینم اینه که آیا شرایط همان مشابه داریم که معامله گر بزرگ هم به آن اهمیت دهد ؟! یا فقط پس از درست پیش نیامدن شرایط از آن مورد میگذرم یا آنرا ویرایش میکنم ؟!

آیا هر چی الگو دیدیم در یک آیتم باید رسم کنیم ؟

در خصوص مقاومت در صورتی که درست تشخص داده باشیم سوالی که مطرح میشود این است که آیا شرایط نسبت به زمان قبلی که قیمت به این نقطه رسید یکسان است که ما انتظار توقف قیمت در این سطح رو داریم ؟؟

هر چه بیشتر قوانین بازار را بدانیم و اجرا کنیم موفق تر هستیم. آیا من از قوانین این بازار مطلع هستم ؟ و گمان کنم ما در مرحله اول حتی قوانین را هم به خوبی نمیدانیم !

(برای مثال پیش بینی کرش در سهام های com. که بار قبل در سال های 2000 و 2001 شاهد بودیم)

سپاس مهرداد جان از مطرح کردی موضوع
        مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

سلام ممنون محسن جان از مشارکتت ،فکر میکردم این بحث مشارکت بیشتری داشته باشد که خوشبختانه مشارکت کم هست!!!!!!
          سلام،
          سئوال شما ظاهرش ساده است ولی باطنش سخت. جوابش را با کپی پیست نمی توان داد باید تجربه کرده باشید.علت اول مشارکت پائین همین است.
          تاریخ تکرار میشود بدلیل:
          1- ترس و طمع: قیمت برگرفته از کلیه عوامل بنیادی بعلاوه شایعات و روانشناسی است که یک تریدر با دیدن یک قیمت خاص به لحاظ روانی طمع میکند میخرد یا میترسد میفروشد. به این طریق سیکلی تشکیل میشود و این دایره مداوم تکرار میشود.
          2- هر ارز یا کالائی دارای یک قیمت ذاتی است ولی بازار گردان و بازیگران بزرگی هستند که خواستشان را بازار دیکته می کنند و بازار را جهت تمایلشان (چه صعودی یا نزولی) به واسطه قدرتی که دارند می کشانند ولی در نهایت قیمت را به ارزش ذاتیش باز می گردانند. حد و مرز و زمان بالا و پائین کردن بازار را گروهی تعیین می کنند و براساس نظر جمعشان و تا هنگامی که منافع جمع تامین میشود این دایره تکرار میشود. قلبا" به این نظر اعتقاد دارد.
          3- اشتباه ما: ما بازار را قضاوت میکنیم و بواسطه پیش بینی و قضاوتمان وارد یا خارج از موقعیتمان میشویم. قضاوت اشتباه است چون بعد از آن رای مان را به بازار میخواهیم تحمیل کنیم و دستکم آن ،این است که با آن خودمان را توجیه می کنیم. مدامیکه این اشتباه را دارم تاریخ برایم تکرار میشود.

نظر

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
            مواقعی هم هست که قیمت مدت زمان زیادی به خط روند احترام میذاره و اون را نقض نمیکنه !!!یا چندین بار در یک مقاومت ریزش انجام میده!!
            مهرداد جان این مطلب برمیگرده به اعتبار سطوح و اینه چه مقدار سفارش دیگه تو اون سطح وجود داره
            بنده اصلا و ابدا دنبال توجیه نیستم بلکه به دنبال منطقی هستم که همیشه بالای 90 درصد مواقع جواب بده...همین و بس
            یه منطقی هست تو بازار که میگه اگه سطحی از قیمت وجود داره که قبلا در فواصل کوتاه مدت تکرار نشده قیمت در مواجهه با این سطوح تازه و دست نخوره برگشت خواهد داشت و به این سطوح احترام میذاره به دلیل اینکه مقدار زیادی سفارش تو این سطوح وجود داره...در این سطوح عده ای به دلیل مقاومت یا حمایت فروش یا خرید میزنن عده ای هم قبلا خرید یا فروش زدن و میترسن که سودشونو از دست بدن بنابراین معامله رو تسویه میکنن عده ای هم میترسن استاپ بخورن اوناهم معاملشونو میبندن اینجاست که بنننننگ قیمت شارپ میریزه یا صعود میکنه....بنابراین به قول جناب مهندس گیتی عزیز بهترین و کاربردی ترین استراتژی فروش زیر خط مقاومت و خرید روی خط حمایت است...

------------------------------------------------------

با این مطلبتون موافقم و معتقدم قبل از اینکه تحلیل زمانی صورت بگیره حتما باید تحلیل قیمتی صورت بگیره...زمان کمک میکنه در بهترین موقعیت قیمتی وارد بشیم...

--------------------------------------------
            سلام
            در بخش اول مطالب خوبی عنوان کردید اگه امکانش براتون فراهم هست یک مثال تصویری درج کنید.
            در بخش دوم باید بگم که زمان برای ورود به ترید خیلی مهمه ولی بنده هیچ اعتقادی به تحلیل زمانی به سبکی که اموزش و انجام میشه به صورت عمومی ندارم ولی اگر شخصی داره از این روش سود میگیره این به پلن اون بستگی داره...

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
              ممکنه بعضی اوقات واقعا ما تکرار رو اشتباه مد نظر داشته باشیم ؟!

یک جواب کلیشه ای تو ذهن ماست چون بازار احتمالاته ... ... چون معامله گرای بزرگ به الگو اهمیت ندادند ... و ... ساده ترین جواب هم همین است
              کمتر دیدیم به دنبال دلایل آن بگردیم ( دلایل واقعا درست )

تاریخ تکرار میشه اما ممکنه مدل این تکرار دقیقا در جزییات با مدل قبل یکی نباشد . سوال که تو ذهن من مطرح میشه وقتی یک الگو رو میبینم اینه که آیا شرایط همان مشابه داریم که معامله گر بزرگ هم به آن اهمیت دهد ؟! یا فقط پس از درست پیش نیامدن شرایط از آن مورد میگذرم یا آنرا ویرایش میکنم ؟!

آیا هر چی الگو دیدیم در یک آیتم باید رسم کنیم ؟

در خصوص مقاومت در صورتی که درست تشخص داده باشیم سوالی که مطرح میشود این است که آیا شرایط نسبت به زمان قبلی که قیمت به این نقطه رسید یکسان است که ما انتظار توقف قیمت در این سطح رو داریم ؟؟

هر چه بیشتر قوانین بازار را بدانیم و اجرا کنیم موفق تر هستیم. آیا من از قوانین این بازار مطلع هستم ؟ و گمان کنم ما در مرحله اول حتی قوانین را هم به خوبی نمیدانیم !

(برای مثال پیش بینی کرش در سهام های com. که بار قبل در سال های 2000 و 2001 شاهد بودیم)

سپاس مهرداد جان از مطرح کردی موضوع
              سلام
              وقتی الگویی میبینیم یا قیمت به مقاومتی میرسه چجور باید بررسی کنیم ببینیم ایا شرایط الگوهای قبل را داراست یا نه؟/؟؟؟؟؟
              قوانینی که ما باید بدانیم و نمیدانیم چه هستند >؟؟
              یک سوال را با چندین سوال پاسخ دادی امیر جان لطفا توضیحات واضح را بنویس تا اگه قراره نتیجه خوب بگیریم راحت تر باشه...

نظر

• نوشته اصلی توسط shahabi.ma نمایش پست ها
                سلام،
                سئوال شما ظاهرش ساده است ولی باطنش سخت. جوابش را با کپی پیست نمی توان داد باید تجربه کرده باشید.علت اول مشارکت پائین همین است.
                تاریخ تکرار میشود بدلیل:
                1- ترس و طمع: قیمت برگرفته از کلیه عوامل بنیادی بعلاوه شایعات و روانشناسی است که یک تریدر با دیدن یک قیمت خاص به لحاظ روانی طمع میکند میخرد یا میترسد میفروشد. به این طریق سیکلی تشکیل میشود و این دایره مداوم تکرار میشود.
                2- هر ارز یا کالائی دارای یک قیمت ذاتی است ولی بازار گردان و بازیگران بزرگی هستند که خواستشان را بازار دیکته می کنند و بازار را جهت تمایلشان (چه صعودی یا نزولی) به واسطه قدرتی که دارند می کشانند ولی در نهایت قیمت را به ارزش ذاتیش باز می گردانند. حد و مرز و زمان بالا و پائین کردن بازار را گروهی تعیین می کنند و براساس نظر جمعشان و تا هنگامی که منافع جمع تامین میشود این دایره تکرار میشود. قلبا" به این نظر اعتقاد دارد.
                3- اشتباه ما: ما بازار را قضاوت میکنیم و بواسطه پیش بینی و قضاوتمان وارد یا خارج از موقعیتمان میشویم. قضاوت اشتباه است چون بعد از آن رای مان را به بازار میخواهیم تحمیل کنیم و دستکم آن ،این است که با آن خودمان را توجیه می کنیم. مدامیکه این اشتباه را دارم تاریخ برایم تکرار میشود.
                سلام شهاب جان
                1.چه سخت یا چه اسان همانطور که گفتم شرط موفقیت درک پاسخ همین سوال است که تاریخ تکرار میشود یعنی چه؟اگر تکرار میشود چرا اکثر الگو ها فیل میشوند؟
                2.بازار از پیش طراحی شده نیست و گردانندگانی ندارد
                3.وقتی بخواهیم بازار را پیش بینی نکنیم بحث همان بحث احتمالات خواهد بود و ترید کردن چیزی جز قمار کردن نخواهد بود...
                هدف پیگیری سوال اول بنده است والا هر کدام از موارد عنوان شده از طرف شما توضیحات مبسوطی دارد که گفتنش را در اینجا مناسب نمیدانم و بهتر است بحث را با روال عادی پیش ببریم..

نظر

سلام شهاب جان
                  1.چه سخت یا چه اسان همانطور که گفتم شرط موفقیت درک پاسخ همین سوال است که تاریخ تکرار میشود یعنی چه؟اگر تکرار میشود چرا اکثر الگو ها فیل میشوند؟
                  3.وقتی بخواهیم بازار را پیش بینی نکنیم بحث همان بحث احتمالات خواهد بود و ترید کردن چیزی جز قمار کردن نخواهد بود...
                  هدف پیگیری سوال اول بنده است والا هر کدام از موارد عنوان شده از طرف شما توضیحات مبسوطی دارد که گفتنش را در اینجا مناسب نمیدانم و بهتر است بحث را با روال عادی پیش ببریم..
                  مهرداد عزیز،
                  عذر خواهی می کنم که جواب نا مربوط بود.ظاهرا" سئوال را درست متوجه نشدم.
                  در مورد جواب سئوال فکر می کنم که فیل شدن الگوها یا خطوط روند یا مقاومت/حمایت هم بخشی از تکرار تاریخ است. در واقع الزامی نیست که قیمت به قوانینی و چارچوبی که ما برایش مشخص میکنیم(مثلا موج شماری یا الگوی ...)همیشه عمل کند.تنها چیزی که در چارت می بینم تکرار میشود عرضه هست و تقاضا.
                  یک سئوال هم من دارم: اصلا" تاریخ تکرار میشود(در چارت)؟ یا گاهی تشابهاتی را که می بینیم اسمش را تکرار تاریخ میگذاریم.

نظر

• نوشته اصلی توسط shahabi.ma نمایش پست ها
                    مهرداد عزیز،
                    عذر خواهی می کنم که جواب نا مربوط بود.ظاهرا" سئوال را درست متوجه نشدم.
                    در مورد جواب سئوال فکر می کنم که فیل شدن الگوها یا خطوط روند یا مقاومت/حمایت هم بخشی از تکرار تاریخ است. در واقع الزامی نیست که قیمت به قوانینی و چارچوبی که ما برایش مشخص میکنیم(مثلا موج شماری یا الگوی ...)همیشه عمل کند.تنها چیزی که در چارت می بینم تکرار میشود عرضه هست و تقاضا.
                    یک سئوال هم من دارم: اصلا" تاریخ تکرار میشود(در چارت)؟ یا گاهی تشابهاتی را که می بینیم اسمش را تکرار تاریخ میگذاریم.
                    سلام
                    هدف این نیست که همه جواب درست بدهیم بلکه هدف این است که به نتیجه درستی برسیم پس نگران پاسخت نباش...
                    در مورد قسمت قرمز رنگ اگه این مورد را درست فرض کنیم و فیل شدن الگو ها را جزوی از بازار یا تاریخ بدانیم چه دلیلی دارد با انها ترید کنیم و سرمایه ی خود را به خطر بیاندازیم!!؟؟؟؟؟؟؟این همه وقت بگذاریم برای یاد گیری چیزی که فیل شدنش جزوی از ذات بازار است!!!!!!با قبول این تفکر ترید کردن همانند قمار کردن است و بازار ارزش به خرج دادن وقت و انرژی و سرمایه را نخواهد داشت ....درسته؟؟؟
                    در مورد سوال شما هم کلا هدف من دست یابی به پاسخ این سوال از اهداف طرح سوال بود که محسن جان تا حدودی به آن اشاره کردند..و مایلم با همفکری به جواب این سوال برسیم...

نظر

سلام شهاب جان

- تا به حال در دو بعد به نظرم قابل بررسي است ، يک فاند ( براي اشل هاي بزرگ) هست که من سر رشته اي ندارم . دوم تکنيکالي (براي همه اشل ها ) هست که شامل مقايسه مدل هاي ريزش يا افزايش قيمت ، شتاب و امار است.

- اين قوانين متعدد هستند و من هم جوياي اونها ... (احتمالا موضوعی که شروع کردین یکی از قوانین باشه )

درست ميفرماييد شيوايي کلام از ويژگي هايي نيست که در نوشتار من بتوان ديد

نظر

• سلام به آقا مهرداد عزیز و بقیه دوستان

برداشت من از تکرار شدن تاریخ که جان مورفی گفته به این صورت هست

من فکر میکنم منظور از تکرار تاریخ در بازار تکرار و مشابهت در رفتار ها و عکس العمل های معامله گران در لایه های مختلف بازار هست اما ،این رفتارها نمیتواند عینا قدرتی مشابه گذشته داشته باشند و اینکه برآیند این عکس العمل ها بازار را به کدام سمت سوق بدهد برای شرایط حال حاضر بازار کاملا منحصر به فرد است وبستگی به نحوه قدرت نمایی موافقان،مخالفان و ناظران آن سطح دارد و اصولا همین تفاوت در قدرت موافقان و مخالفان وناظران در زمانهای مختلف هست که در لایه های مختلف (تایم فریم های مختلف) باعث تشکیل الگوهای متنوع میشود.به نظر میرسد پی آر زد یک الگو برای کسی که در تایم پنج دقیقه پلن گذاشته و هدف او مثلا سی و پنج پیپ است خیلی هم راضی کننده باشد و پلن خود را به خوبی اجرا کند وخارج شود ولی برای کسی در تایم یک ساعته منتظر تریگر است هیچ سیگنالی برای ورود محقق نشود و الگو فیل شده فرض شود.حال این سناریو را برای هزاران هزار نفر با پلن ها و تصمیمات گوناگون در تایم فریم های گوناگون متصور شویم!!پس منطقی و مبرهن است که هر الگویی یک عکس العمل یگانه در زمان تکمیل شدنش را بسازد.
                        در هر سطح همواره و همواره همین سه گروه (موافق،مخالف و ناظر) حتما حضور دارند و حضورشان قطعا در آینده هم تکرار شونده است اما نه با قدرتی شبیه گذشته و کشمکشهای جدیدو منحصر به فردی شکل خواهد گرفت.

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
                          - تا به حال در دو بعد به نظرم قابل بررسي است ، يک فاند ( براي اشل هاي بزرگ) هست که من سر رشته اي ندارم . دوم تکنيکالي (براي همه اشل ها ) هست که شامل مقايسه مدل هاي ريزش يا افزايش قيمت ، شتاب و امار است.

- اين قوانين متعدد هستند و من هم جوياي اونها ... (احتمالا موضوعی که شروع کردین یکی از قوانین باشه )

درست ميفرماييد شيوايي کلام از ويژگي هايي نيست که در نوشتار من بتوان ديد
                          سلام دوست من
                          هدف همفکری است و رسیدن به آگاهی و یادگرفتن از همدیگر
                          به دلیل اینکه اینجا تاپیک بنده هست ومن شروع کننده موضوع بودم سعی در مدیریت بحث و جلو بردن موضوع دارم والا هدف بنده هم یادگیری از شماست و نکاتی که شما عنوان میکنید بی شک در پیشرفت بنده هم بسیار مفید خواهد بود لذا لطفا هر نظری دارید بدون هیچ مشکلی عنوان کنید...
                          من معتقدم صد درصد تاریخ تکرار شدنی است ،شما فرمودید وقتی الگویی در قیمت شکل میدهد بررسی میکنید ببینید آیا شرایط الگوهای قبل را دارسات اگر بله که همان واکنش گذشته را انتظار دارید و الا به الگو اهمیت نمیدهید (برداشت از مطالب شما)
                          پس شما معتقدید تاریخ تکرار میشود به شرطی که شرایطی فراهم باشد و این شرایط در دو اشل فاند و تکنیکال قابل بررسی است ...
                          ایا با این دیدگاه میتوان تریدی کرد ؟؟من بعضا تایم یک دقیقه هم ترید دارم ایا وقتی مثلا یک بت تشکیل شده و من میخواهم ترید کنم چطور باید در این دو اشل تحقیق کنم و وارد بازار بشم یا منصرف از ترید بشوم؟؟؟
                          سپاس از شما

نظر

• نوشته اصلی توسط shahab65 نمایش پست ها
                            سلام به آقا مهرداد عزیز و بقیه دوستان

من فکر میکنم منظور از تکرار تاریخ در بازار تکرار و مشابهت در رفتار ها و عکس العمل های معامله گران در لایه های مختلف بازار هست اما ،این رفتارها نمیتواند عینا قدرتی مشابه گذشته داشته باشند و اینکه برآیند این عکس العمل ها بازار را به کدام سمت سوق بدهد برای شرایط حال حاضر بازار کاملا منحصر به فرد است وبستگی به نحوه قدرت نمایی موافقان،مخالفان و ناظران آن سطح دارد و اصولا همین تفاوت در قدرت موافقان و مخالفان وناظران در زمانهای مختلف هست که در لایه های مختلف (تایم فریم های مختلف) باعث تشکیل الگوهای متنوع میشود.به نظر میرسد پی آر زد یک الگو برای کسی که در تایم پنج دقیقه پلن گذاشته و هدف او مثلا سی و پنج پیپ است خیلی هم راضی کننده باشد و پلن خود را به خوبی اجرا کند وخارج شود ولی برای کسی در تایم یک ساعته منتظر تریگر است هیچ سیگنالی برای ورود محقق نشود و الگو فیل شده فرض شود.حال این سناریو را برای هزاران هزار نفر با پلن ها و تصمیمات گوناگون در تایم فریم های گوناگون متصور شویم!!پس منطقی و مبرهن است که هر الگویی یک عکس العمل یگانه در زمان تکمیل شدنش را بسازد.
                            در هر سطح همواره و همواره همین سه گروه (موافق،مخالف و ناظر) حتما حضور دارند و حضورشان قطعا در آینده هم تکرار شونده است اما نه با قدرتی شبیه گذشته و کشمکشهای جدیدو منحصر به فردی شکل خواهد گرفت.
                            سلام
                            ممنون از توضیحات شما
                            به نظر من وقتی جان مورفی اعلام کردند که تاریخ تکرار شدنی است برای آن قیدی بیان نکردند و این تصورات ما بوده که همیشه به این ایده شاخ و برگ داده ایم و هر کدام با برداشت ذهنی خودمان به تفسیر موضوع پرداخته ایم (منظور از ما ،مای کلی است)
                            یکی در قالب الگوهای کلاسیک و یکی هارمونیک و یکی الیوت و ....سعی در تفسیر این موضوع بوده اند و سبک های مختلف تحلیل گری ایجاد شده اند و نتیجه این همه تلاش های ارزنده ی این بزرگان و مطالب سخت و پیچیده تنها همان 99 درصد بازنده در بازار است و هر چه به این مباحث تسلط بیشتری داشته باشی در حین ترید به نوع تریدت مشکوک تر خواهی شد .....
                            من از دید مطلق بودن به این موضوع نگاه میکنم و به نظرم این سه گروهی که شما عنوان کردید در بازار وجود ندارد ،الگو ها در اشل های مختلف وجود دارند ولی نتایج مختلف ندارند(اگر تبدیل سطحی در تایم ام 1 داشته باشیم در همین سطح در تایم دیگر هم قیمت واکنش خواهد داشت)...
                            سپاس از شما

نظر

سلام دوست من
                              هدف همفکری است و رسیدن به آگاهی و یادگرفتن از همدیگر
                              به دلیل اینکه اینجا تاپیک بنده هست ومن شروع کننده موضوع بودم سعی در مدیریت بحث و جلو بردن موضوع دارم والا هدف بنده هم یادگیری از شماست و نکاتی که شما عنوان میکنید بی شک در پیشرفت بنده هم بسیار مفید خواهد بود لذا لطفا هر نظری دارید بدون هیچ مشکلی عنوان کنید...
                              من معتقدم صد درصد تاریخ تکرار شدنی است ،شما فرمودید وقتی الگویی در قیمت شکل میدهد بررسی میکنید ببینید آیا شرایط الگوهای قبل را دارسات اگر بله که همان واکنش گذشته را انتظار دارید و الا به الگو اهمیت نمیدهید (برداشت از مطالب شما)
                              پس شما معتقدید تاریخ تکرار میشود به شرطی که شرایطی فراهم باشد و این شرایط در دو اشل فاند و تکنیکال قابل بررسی است ...
                              ایا با این دیدگاه میتوان تریدی کرد ؟؟من بعضا تایم یک دقیقه هم ترید دارم ایا وقتی مثلا یک بت تشکیل شده و من میخواهم ترید کنم چطور باید در این دو اشل تحقیق کنم و وارد بازار بشم یا منصرف از ترید بشوم؟؟؟
                              سپاس از شما
                              سلام مهرداد عزیز

"به دلیل اینکه همه جواب ها را ندارم و موضوعی که روش کار میکنم نا تمام است مجبورم سوال را بعضا با سوال پاسخ دهم"

در تایم های پایین همونطور که گفتم نمیشه از داده های فاند جهت ترید کمک گرفت (البته من دانش تایم بالاتر را نیز ندارم) پس فقط بررسی تکنیکال میماند

ممکن است شما دنبال تکرار اشتباه باشید ؟ وقتی دنبال تکرار اشتباه باشیم در صورت جواب ندادن الگو میگردیم دنبال انواع و اقسام دلایل که چرا فیل شد

مطلبی که من گفتم به این صورت نیست که هر چه الگو دیدیم به مقایسه اون با شرایط قبل مقایسه کنیم . وقتی برای ترید آماده هستیم یعنی باید از شرایط گذشته مطلع باشیم و حال میدانیم به دنبال چه شرایطی هستیم . در صورتی که شرایط مطابق پاسخ بازار بود میتوان وارد شد .

وقتی بت میبینم با فرض اینکه همان تکرار مورد نظر بازار باشد آنگاه بررسی میکنیم بت اهمیت داشته در چه موجی باشد ؟ بت اهمیت داشته به ترند لاین برخورد کند ؟ بت اهمیت داشته همراه با واگرایی باشد ؟ آیا اهمیت داشته با تبدیل سطوحی رسیده باشد ؟

نظر

• نوشته اصلی توسط shahab65 نمایش پست ها
                                سلام به آقا مهرداد عزیز و بقیه دوستان

شهاب عزیز با سپاس از نظری که فرمودید ، مطلبی را مطرح نمودید که از دوست خوبم مهرداد اجازه میخوام نظرم رو در خصوص پست شما بیان کنم

به نظرم نظر هزاران هزار معامله گر که سطح اعتبارشون در بازار مشخص نیست اهمیتی ندارد ، چه اهمیتی دارد اگر من به عنوان یک معامله گر خرد نظر درست یا غلطی داشته باشم ؟ در هر صورت نمیتوانم تاثیری بگذارم و در صورتی که درست تشخصی داده باشم فقط از همراهی با نظر بزرگان ( کسانی که اعتبار زیادی دارند ) نتیجه ی خوبی گرفته ام . اما تا زمانی که بانک ها و فاند های مختلف در بازار فعال هستند تنها نظر صحیح من است که باعث سودآوری من خواهد شد .

و به نظرم این موسسات بیش ازاین با هم تفاوت نظر داشته باشند بر سر حرکات بازار با هم موافق هستند (زیرا قوانین را میدانند !) اما اینکه کدام یک ترجیح میدهند کجا ورود و خروج کنند به پلن هاشان بستگی دارد . ( مثلا فلان موسسه پس از تکمیل الگو ترجیح میدهد معامله خود را ببندد و موسسه دیگر پس از اصلاح در منطقه ای جلوتر وارد میشود )

نظر

پردازش ...
                                X