نوشته اصلی توسط Mehrdad
نمایش پست ها
واقعا" از روزی که سئوال طرح کردید اینقدر مطلب که فکر می کردم با سئوال شما مرتبط است خوندم که داره راه رفتن خوذم هم یادم میره. شاید صورت مساله مشکل دارد!!!! چون آقای جان مورفی گفته حجت تمام است!با این همه تایم فریم مختلف و تریدر هائی که در هر کدام ترید میکنند، در یکی الگوی بولیش تشکیل میشود و در دو تایم بالاتر همان کالا الگوی ریزشی، تکرار اینجا چگونه است؟ تنها چیز مشترک که تکرار میشود رفتار آدمهاست. عرضه وتقاضا است. اصلا" خود این زمان تایم فریمها را اگر از روی چارت حذف کنیم دنبال تکرار تاریخ در چه تایم فریمی و کجا باید باشیم؟ در این صورت فقط قیمت را داریم و حجم.شاید فقط از روی حجم بدون در نظر گرفتن زمان بتوان فهمید حمایت و مقاومت اصلی و واقعی کجاست. اما خود این کلید اصلی را کجا باید یافت؟ شاید گاهی براساس نقاط جا مانده(نقاطی که به سرعت قیمت از آن عبور کرده و خرید و فروش چندانی در آن نشده باشد.نوعی گپ قیمتی) و استراتژی عکس نقاط جامانده، قیمت دوباره برگردد به سطوحی را که ما نقطه تعادل بنامیم، ولی این هم امکان فیل شدن دارد و بعبارتی آنچنان شدت عرضه یا تقاضا بالا باشد که زمان زیادی برای این بازگشت نیاز باشد. درست است که تاریخ تکرار شده ولی در عمل من درگیر کلی تردید برای ترید میشوم......مهرداد جان شما یک چیزی در مورد نقش این جمله بر روی چارت یافتید و ادراک کردید ولی با طرح سئوال بدون سرنخ نمی توان به برداشت شما رسید....چیزی که من بدنبالش هستم این است که من الان چارت را باز میکنم،100 درصد مطمئن و بی شک و تردیدو بدون هیچ اندیکاتور یا تحلیل در یک تایم فریم خاص بدون ابزار فقط با دیدن چند کندل آخر بفهمم،همین الان بخرم یا بفروشم(اگر فاصله ورود تا حد ضرر مناسب باشد)؟ حد ضرر کجاست وتا کجا با روند میتوان رفت یا بتوانم حد گرفتن سود را پیدا کنم. تنها استفاده ای که من از گذشته بتوانم بکنم همین است.
در مورد قسمت قرمز رنگ اگه این مورد را درست فرض کنیم و فیل شدن الگو ها را جزوی از بازار یا تاریخ بدانیم چه دلیلی دارد با انها ترید کنیم و سرمایه ی خود را به خطر بیاندازیم!!؟؟؟؟؟؟؟این همه وقت بگذاریم برای یاد گیری چیزی که فیل شدنش جزوی از ذات بازار است!!!!!! فکر کنم الان برای همین اینجا جمع شدیم که راهی متفاوت با آموخته هایمان و روش تریدمان پیدا کنیم.
با قبول این تفکر ترید کردن همانند قمار کردن است و بازار ارزش به خرج دادن وقت و انرژی و سرمایه را نخواهد داشت ....درسته؟؟؟ شاید هم داشتم قمار میکردم ولی فکر می کردم دارم ترید می کنم.
چیزی که فکر می کنم بین قمار و ترید فاصله ایجاد می کند، دانستن، است. در قمار ما حدس میزنیم و در جهت حدسیات(احتمالات) پوزیشن میگیریم ولی در ترید ما می دانیم کجا هستیم و چی می خواهیم. بنابراین با این تعریف فیل شدن حاشیه است.
ببخشید چون فرمودید نگران درست و غلط پاسخ نباشم پرگوئی کردم.
با احترام
نظر