اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تحلیل تکنیکال aud-usd

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط Barcelona نمایش پست ها
    درود دوباره

آقای یزدی با اجازتون،

این کندل آخری نسبت به کندل ماریبوزوی قبلی نشون میده خریدارا هم دارم وارد بازار میشن، چون شادو نشون دهنده جنگ بین این دو دسته در بازاره.(البته بعلاوه آنالیز opov)

یه راست زدی تو خال ..

نظر

نوشته اصلی توسط Barcelona نمایش پست ها
      درود دوباره

آقای یزدی با اجازتون،

این کندل آخری نسبت به کندل ماریبوزوی قبلی نشون میده خریدارا هم دارم وارد بازار میشن، چون شادو نشون دهنده جنگ بین این دو دسته در بازاره.(البته بعلاوه آنالیز opov)
      نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست ها
      سلام و درود

سلام و درود

با توجه به اینکه بحث علمی و قشنگ داره پیش میره خواستم تبادل دیدگاه کنیم تا از نکات آموزنده به شخصه استفاده کنم .
      طاها جان ضمن اینکه با نظر شما موافقم اما یک فرق در دیدگاه داریم من در بالا همانطور که گفتم روند را در بلند مدت توصیف کردم و مضاف بر اینکه هنوز کندل ماهانه بسته نشده که بتوان در موردش اضهار نظر داشت پس صبر میکنم تا کندل ماهانه بسته شود سپس به ارزیابی بپردازم . در حالی که در میان مدت طبق تحلیل پستهای قبلی نظرم بر صعود این جفت ارز می باشد اما فقط در یک سیکل اصلاحی نه تغییر روند کلی یا بلند مدت . بنا به دلایل زیر
      . صعود میان مدت که تحلیل آن در زیر که مربوط به پستهای قبلی می باشد .

همانطور که در چارت مشاهده مییشود الگوی AB=CD تشکیل گردیده که در تراز 100 فیبو شاهد شکل گیری کف دوقلو هستیم با عبور قیمت از 0.9270 میتوان با تارگت اول تا 0.9470 وارد پوزیشن خرید گردید .

اما دلیل بر نزول بیشتر در بلند مدت همانطور که میدانید روند بلند مدت را کسانی ترتیب میدهند که در نقش اینوستور های بازار هستند و خرده پا ها چاره ای ندارند جز اینکه در مسیر اینوستر ها حرکت کنند حتی سفته بازها . حال اگر خودمون را جای یک اینوستور از نظر معاملاتی قرار بدیم من چنین میبینم که ورود به یک معامله از نظر مدیریت سرمایه باید در ریسک به ریوارد معقولی قرار داشته باشد تا وارد شوم یعنی حداقل ریسک به ریوارد یک به دو در حالی که در شکل زیر همانطور که مشاهده میشود اگر تعادل یک به دو را هم در نظر بگیرم پس ورود در 0.9071 میتواند ریسک به ریوارد یک به دو را برای من ایجاد نماید پس تا قبل از رسیدن به این محدوده به دلیل فاقد ریسک معقول به خرید فکر نمیکنم پس ترجیح میدم صبر کنم تا اصلاحاتی صورت بگیره که در مسیر فروش ریسک معقول را برای من ایجاد نماید تا دوباره وارد پوزیشن فروش شوم چون هرچه نمودار بالا رود میتونه موقعیت های فروش ایجاد نماید تا خرید همانطور که در نزول ها و صعود های از سقف مشاهده میشود . این نظر شخصی بود نسبت به این جفت ارز.

ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 06-26-2013, 03:16 PM
      آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
      گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
      آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
      پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
      پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
      پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

بله دقیقا آقای یزدی، چون ماهیت سفته بازها که از اسمشون هم معلومه، ایجاد نوسان و استفاده بیشینه از این نوسان برای به سقف رسوندن سودشون در بازاره.

دقیقا حق با شماست باید منتظر بود تا کندل ماهانه بسته بشه!

بنده صرفا وضعیت حال حاضر رو گفتم و با توجه به اینکه در هفته پایانی ماه هستیم و نمی توان انتظار تغییرات چشمگیر یا شدیدی در بازار را داشت که بتونه شکل و style اصلی کندل رو بهم بریزه.)

ارادت
        Think / Act / Enjoy

نظر

طه جان کشته مرده ی اون استایل گفتنتم. چهار پنج تا از این حرفای با کلاس برام پیام خصوصی کن با معادل فارسیش فردا یه جای با کلاس قرار دارم داداش.

تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

سلام

در تایم 4 ساعته من وضعیت امواج را بدین صورت میبینم

نظر

نوشته اصلی توسط civilcad11 نمایش پست ها
              نه برادر عیسی به دین خود و ....

این نظر منه و بس.اصراری هم به قبول کردش از طرف کسی نکردم

یافتن راه صحیح همیشه دلیل اشتباه راه موجود نیست.
              میدونید چرا؟
              چون تا الان از هیچکدوم از دوستان پرمدعای ان کار (کسی به خودش نگیره لطفا) یک استیت منت حداکثر 1 ساله صعودی ندیدم.
              اگه موجود هست ارئه شود تا من حرفم رو پس بگیرم.این به نظر من یعنی حرکت به سوی ترکستان.
              پس یاد بگیریم که احترام بگزاریم !
              من اتفاقا هر ایده جدیدی که مطرح میشه اصرار دارم که زیر بنای آن را درک کنم و بدانم شاید مورد استفاده من قرار نگیرد اما دیدگاهم را وسیع تر خواهد کرد و در این زمینه از شما خواهش میکنم بیشتر توضیح دهید

حداقل اشاره ای کنید اگر از ابزارهای موجود استفاده نبریم از چی بهره مند شویم یک سر نخ به من بدهید تا حداقل برای خودم تحقیقاتی به عمل بیاورم .

یافتن راه صحیح اگر دلیل بر اشتباه نبودن راه موجود نیست پس چطور تشخیص داده میشه که این درست و دیگری اشتباه هست؟

بحث را بازتر و علمی نر کنید حداقل به ما که سطح علمی کمتری در این زمینه داریم کمکی بشه و دیدگاهمون و معلوماتمون افزایش پیدا کند چرا که از قدیم گفتند ندانستن عیب هست نه سوال کردن !

و من به شخصه مثل بقیه دوستان اطلاعات خاصی در یک زمینه را دارا هستم و در زمینه دیگر بی سواد ... و هیچکس هم در این بادی مبراه نیست !

در مورد استیتمنت قبلا اشاره کرده بودم که به شما دوست عزیز قول شرف میدهم که هستند کسانی که سود میکنند با همین ابزار با همین سبک ها ولی نیازی نمیبینن اطلاعات حساب در اختیار کسی بزارند

به شرفم قسم ، این سوال شما برای بنده یعنی اینکه خلیل رحمانی لطف کن یک کلیپ از رابطه ات با دوست دخترت بگیر و اینجا قرار بده تا بدانیم شما هم دوست دختر دارید !؟ (می دانم کلی گفتید اما برای شخص بنده این تداعی میشه)

برای برطرف شدن شک و شبه های شما بعد از اتمام دوره آموزشی سربازیم که برج شش الی هشت استارت میخوره و نهایتا برج ده تمام میشود یک حساب باز خواهم کرد و پسورد اینوستور که هیچ پسورد اصلی برای شما ارسال میکنم

سرمایه اولیه هم مهم نیست پونصد الی هزار دلار شارژ خواهم کرد و بر اساس مدیریت ریسک و سرمایه ( دو درصد در هر معامله و مقدار ریسک پوزیشن های همزمان سه درصد ) استارت خواهیم زد

بر اساس همین مفاهیم تشریح شده در فروم ، روی هر پوزیشن همراه با توضیحات خدمت شما ارسال خواهم کرد و پوزیشن ست خواهد شد ، اینکارو ادامه میدیم تا یک الی دو سال ... اگر نتیجه کار مناسب نبود من به شخصه دست از تمام آموزه هام میکشم و از صفر شروع به یادگیری و تحقیق میکنم !

امیدوارم که بتوانم یک کاری انجام دهم !

موفق باشید
              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

در حال گشت زنی بودم در فایل های بایگانی شده سیستمم و منظم میکردم، دیدم استیتمنتی واسه برج ده سال 2012 هنوز مونده...
                http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...7230052571.zip

176.59$ کمیسیون پرداخت شد

6.12$ سواپ پرداخت شد

667.10$ سود حاصل شد

158.66$ پوزیشن باز در سود بود

مجموع پول کسب شده درداین ماه :1008.47 $

این استیتمنت حساب دوستم ، خودم از ترمینال گرفته بودم !

سبک کاریش هم الیوته .

بگذریم که پست عیر تحلیلی در تاپیک تحلیلی درج میکنیم از همه دوستان عذرخواهی میکنم.

پ.ن: اکثر پوزیشن های که ست شده هم در تاپیک گروه شکاری موجود هست !
                ویرایش توسط عبدالرحمان : https://www.traderha.com/member/7755-عبدالرحمان در ساعت 06-27-2013, 07:28 AM
                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

سلام و درود

ممنون از همه دوستان به خاطر ارائه دانش و تجربیات . سروران گرام ما همه در این محیط مجازی جمع شدیم برای کسب دانش و ارائه تجربیات تا از محضر بزرگان و سروران بهره مند شویم . نه برای جبهه گرفتن و نقض عقائد و ایده ها . civilcad11 عزیز فکر نمیکنم ارائه استیتمنت دوای درد باشه , چرا که درست کردن یک استیتمنت نه یک ساله بلکه 10 ساله هم کار نیم ساعت است و دیدن استیتمنت , کسی را برای ما خدا نخواهد کرد . همه ما میدانیم که این بازار بازار ریسک و دانش و تجربه است . در فروم عزیزان زیادی با ارائه طریق و روش خود و ارائه پوزیشن های لایو و نحوه استفاده را در فروم قرار دادند که من کم تجربه بتونم از آنها آموزه های خوبی داشته باشم زمانی که عزیزی دانش و تجربه خودش را در تاپیکی عرضه میکنه و به همراه آن پوزیشن های لایو قرار داده میشه و تعقیب میکنند تا حصول نتیجه فکر نمیکنید که بهتر از یک استیتمنت ساختگی باشه . مضاف بر این که در این فروم کسی به قصد جمع آوری مشتری و ارائه دانش در ازاء کسب پول فعالیت نمیکند که نیازی به بردن پای میز محاکمه کسی باشه . همینکه زحمت میکشند و نتیجه تجربیات و دانش خودشون را بی ریا در اختیار امثال من قرار میدهند برای من جای دست بوسی داره . لذا از شما استاد گرانقدر هم تقاضا دارم به جای اینکه با هم مجادله کنیم اگر قبول زحمت نمایید و دانش و تجربیات خودتون را در اختیار امثال منه کم سواد قرار دهید نه روی ماهتان را بلکه دست و قلم تان را هم بوسه باران خواهم کرد . چرا که اگر نیازمند کسب دانش و تجربه در این امر نبودیم الان در این محیط هم نبودیم . از قدیم گفتن دیکته نانوشته غلط هم نداره . به نظر من نوشتن خود دیکته هم جسارت میخواد که هر کسی ندارد . نقض کردن دلایل دیگران فقط به صرف ادعا و بدون دلیل منطقی به نظر شما چه وجه ای میتواند داشته باشد .
                  لذا باز هم میگم بی صبرانه منتظرم جهت تکمیل دانش و تجربه خود , ارائه مطالب شما را در تاپیکی جداگانه در انجمن مربوط به ارائه استراتژی ها دنبال کرده تا از دانش و فضایل شما هم بهره مند شویم . امیدوارم که خدای نکرده حرفهای من اساعه ادب به شخصی نشده باشد که منظور چنین نبوده .

ارادتمند همه عزیزان غضو فروم
                  ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 06-27-2013, 11:48 AM
                  آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))

نظر

با عرض ارادت.

https://t.me/MoRaFx

نظر

نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                      به نظرم دلار استرالیا باید خواب سربالایی رو ببینه مگر تمام کراسهای دلار با هم برن بالا منظورم ضعف شدید دلاره وگرنه استرالیا هنوز هم جا داره که نسبت به بقیه ی ارزها ضعیف شه.

ارادتمند------------امیر
                      و همچنان دلار استرالیا خواب سربالایی رو می بیند.

ارادتمند------------امیر
                      تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

نظر

Audusd_h4

در پست های گذشته گفتیم که روند آزی هم چنان در بلند مدت نزولی است . با توجه به ریزش اخیر در تایم چهارساعته انتظار یک موج اصلاحی را داریم . همانطور که در تصویر زیر مشاهده میشود نمودار در کف کانال نزولی فرضی الگوی سر و شانه و یا کف دوقلو شکل گرفته که از نظر اندیکاتور مک دی نیز تایید میشود لذا انتظار میرود در صورت شکست ترند داخلی رشد قیمت تا سقف کانال را شاهد باشیم . و در تراز های تععین شده در سقف میتوان دنبال تریگر برای پوزیشن فروش بود .
                        نکته : در صورتی که کف 0.9037 قبل از شکست ترند داخلی از پایین شکسته شود فرضیه صعود منتفی بوده و باید به دنبال تریگر های فروش بود

ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 07-08-2013, 07:52 PM

نظر

سلام میگم فکر کنم تصویر خراب شده یا مال من اینطوریه؟
                          دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                            به نظرم دلار استرالیا باید خواب سربالایی رو ببینه مگر تمام کراسهای دلار با هم برن بالا منظورم ضعف شدید دلاره وگرنه استرالیا هنوز هم جا داره که نسبت به بقیه ی ارزها ضعیف شه.

ارادتمند------------امیر

هنوزم داره خوابش رو میبینه

ارادتمند-----------امیر
                            تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

نظر

در پست های گذشته گفتیم که روند آزی هم چنان در بلند مدت نزولی است . با توجه به ریزش اخیر در تایم چهارساعته انتظار یک موج اصلاحی را داریم . همانطور که در تصویر زیر مشاهده میشود نمودار در کف کانال نزولی فرضی الگوی سر و شانه و یا کف دوقلو شکل گرفته که از نظر اندیکاتور مک دی نیز تایید میشود لذا انتظار میرود در صورت شکست ترند داخلی رشد قیمت تا سقف کانال را شاهد باشیم . و در تراز های تععین شده در سقف میتوان دنبال تریگر برای پوزیشن فروش بود .
                              نکته : در صورتی که کف 0.9037 قبل از شکست ترند داخلی از پایین شکسته شود فرضیه صعود منتفی بوده و باید به دنبال تریگر های فروش بود

همانطور که در تحلیل فوق بیان شده بود انتظار موج اصلاحی در کانال نزولی میرفت که با صعود قیمت تا 78 درصد ریترسمنت شاهد نزول فیمت بودیم که برای ارزیابی بیشتر به تایم با لاتر خواهیم رفت .

سلام و درود

همانطور که در تصویر زیر ملاحظه میشود در تایم ماهانه بلند مدت دو الگو متصور است که پی آر زد هر دو در یک محدوده هم پوشانی دارند . الگوی باتر فلای کوچک با پی آرزد 1.618 و الگوی بت بزرگتر . البته باید در نظر داشت که الگو های تایم ماهانه شکل گرفتنشون میتواند بین 6 تا یک سال طول بکشد .

همانطور که در تایم ماهانه مشاهده میشود قیمت در حال رسیدن به تراز پی آرزد باتر فلای کوچک در ناحیه 0.8990 می باشد که در این محدوده انتظار میرود کمی از فشار فروش کاسته شود و احتمالا" اصلاحاتی را پیش رو داشته باشیم . که برای این منظور در هفته آتی به بررسی بیشتر خواهیم پرداخت .

اصلاح قیمتی میرود با رسیدن به پی آرزد در هفته آتی

نظر

Audusd_d1 & h4

همانطور که در چارت مشاهده میشود در تایم دیلی شاهد نزول قیمت در یک کانال نزولی هستیم که ظاهرا" به پایان موج 5 از 3 نزدیک میشویم که در پایان روند شاهد الگوی ولفی می باشیم انتظار داریم با ورودبه محدوده سوئیت زون شاهد تریگر جهت یک موج اصلاحی تا محدوده EPA را داشته باشیم .

پس از دیلی به تایم چهارساعته رفته و مشاهده میشود که قیمت در یک کانال نزولی در محدوده کف کانال شاهد تشکیل الگوی AB=CD هستیم که الگوی ولف ویو نیز در حال تشکیل می باشد که محدوده 0.9000 تا 0.8900 محدوده سوئیت زون الگوی ولفی می باشد که تارگت زمانی بین 11 تا 17 جولای می باشد با سپری شدن ظرف زمان و وجود تریگر مناسب میتوان وارد پوزیشن خرید گردید

ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 07-15-2013, 01:25 AM

نظر

پردازش ...
                                X