همانند رشد سهام های فناوری در آمریکا که خاطرات برخی از فعالین در آن زمان مثال زدنی است . در آن زمان افرادی از کنار خیابان ها و در مغازه ها یافت میشد که بر اثر رشد دو سه ساله سهام های فناوری به بیش از 40 هزار دلار درآمد بدست آورده بودند و در یکی از کنفرانس ها توی هتل که برپا کرده بودم دو خدمتکار در گوش خود پچ پچ میکردند که این طرف چقدر بیسواد هست ما خود همه تریدر و معامله گریم و تا به اکنون بیش از 40 هزار دلار را کسب کردیم و میتوانیم به راحتی کلاس های اینچنینی را برگزار کنیم و سخنرانی داشته باشیم. در سال 2000 با فاجعه صنعت فناوری و ورود به یک رکود ، اکثر افراد مایه خود را باختند ... در آن زمان باز به همان هتل برای سیمینار رفته بودم اثری از آن دو خدمتکار نبود و وقتی مسئله را جویا شدم، انگاری در دام این طوفان سهمگین اقتاده بودند و دارایی خود را باخته بودند.
واقعه ورود به بازارها و انجام معامله به سادگی هست ، کافیه سرمایه خود را نزد یک خدمات دهننده به ودیعه بگذارید و مدارک شناسایی خود را ارسال و چندین اوراق را امضاء کنید ، از طریق ترمینال های برخط و کاربر پسند ، دستورات خرید و فروش را بفشارید . اما باز دلیلی بر موفقیت نیست و برعکس سخت ترین شغل از شغل های دنیا را انتخاب نمودید که باخت در آن برای تازه واردین 90% به بالا میباشد
واقعه ورود به بازارها و انجام معامله به سادگی هست ، کافیه سرمایه خود را نزد یک خدمات دهننده به ودیعه بگذارید و مدارک شناسایی خود را ارسال و چندین اوراق را امضاء کنید ، از طریق ترمینال های برخط و کاربر پسند ، دستورات خرید و فروش را بفشارید . اما باز دلیلی بر موفقیت نیست و برعکس سخت ترین شغل از شغل های دنیا را انتخاب نمودید که باخت در آن برای تازه واردین 90% به بالا میباشد
نظر