نوشته اصلی توسط mohsen_hps
نمایش پست ها
در مورد نکته اول که فرمودید : این حساب برای تست استراتژی هست و استاپ ها و تی پی نمیذارم و اگر هم بذارم غیر واقعی هست. محسن جان مطمئنا با تجربه ای که داری می دونی هر استراتژی برای خودش اصول و قوانینی داره. تعریفی از مدیریت سرمایه داره. هر استراتژی مکتوبی این پارامتر های مهم رو در نظر گرفته . پس اگر بخواهیم استراتژی مدونی داشته باشیم باید این نکات بسیار مهم مدیریت سرمایه مشخص بشه ، وقتی مدیریت سرمایه مشخص شد اون موقع باید تی پی و استاپ ها در هر معامله مشخص بشه.
اگر چیزی که شما اون رو تست استراتژی می نامید واقعا استراتژِی هست ، پس مدیریت سرمایه داره. سوال اینه اگر داره چرا تی پی و استاپ گذاشته نمیشه؟ اینکه اگر بذارم غیر واقعیه" دو برداشت میشه ازش کرد : 1) شما حد ریسک ضرر رو به حد زیادی افزایش میدید که احساس می کنید نیاز به استاپ گذاشتن نیست و این حس رو دارید که استاپ نمی خورید که این به خوبی در نوع معاملات شما درک میشه. 2 ) استراتژی شما فاقد یک مدیریت سرمایه مدون هست که شما رو ملزم به رعایتش کنه. 3) حساب دمو هست و تسته ( بقولی پولی که دست نمیره ولش کنم ببینم تا کجا پیش میره یا سود یا ضرره دیگه .... یا شانس و الـــقمار! )
نکته دوم اینکه فرمودید من گفتم " برای 100 هزار دلار باید 5 لات زد " برداشت شما غلط هست . بنده چنین حرفی نزدم. این مطلب رو عرض کردم " .... به عنوان مثال لات سایز های 5 برای چنین حسابی بسیار زیاد هست این مقدار برای حساب 100 هزار دلاری شاید مناسب باشه ... " پس بنده عرض نکردم باید! (خودم به این کلمه باید حساسیت عجیبی دارم چون همیشه بازار رو روی احتمالات میدونم لفظ باید و حتما در نوشتارم به ندرت به چشم می خوره و از شاید و احتمالا استفاده می کنم. ) خب از این مطلب بگذریم.
نکته سوم فرمودید : " در این حساب اگه بخوام قوانین پلن رو رعایت کنم با توجه به سه فاکتور مورد نظر من 3 لات به راحتی میتونم بگیرم با ریسک بسیار پایین " . اگر استراتژی شما قوانینی داره که می تونید " به راحتی " و "با ریسک پایین " پوزیشن بگیرید!! ( که اینم جای بسی تامل هست ! ) پس چرا خودتون رو ملزم به رعایت اجرای قوانین پلن نمی دونید؟ چرا تی پی و استاپ مشخص نمیشه؟ اگر ریسک به ریوارد شما تعیین شده چرا در یک پوزیشن 15 درصد ریسک می کنید در یکجا 5 درصد و در سود هم همینطور یکجا 10 درصد جای دیگه فقط 2 درصد سود؟ اگر استراتژی قوانین داره، اگر R/R مشخص شده پس چرا انقدر تناقض در ریسک و ریوارد در معاملات شما به چشم می خوره؟! اگر R/R در استراتژی شما مشخص شده لطفا بفرمایید چقدر هست؟ اصلا چرا باید تی پی و استاپ گذاشتن در استراتژی شما غیر واقعی باشه؟
نکته چهارم "
فرمودید که " نکته بعدی راجب شخصی که کل سرمایش 10 هزار دلار همونو اورده تو بازار همون بهتر که پلش رو از بازار از دست بده بره و دیگهوارد مارکت نشه بهتره.ادمیکه با هچین تفکری وارد مارکت میشه بمحکوم به شکست هست ادمی که نظم داشته باشه و عقلانی فکر کنه 25 درصد رو وارد میکنه نه کل سرمایش و پس این شخص هیچگونه مدیریتی در کارش نداره. "
بنده عرض کردم مثلا اگر کسی نیمی از سرمایه رو وارد چنین بازاری کنه نگفتم کل سرمایه . اینجا ظاهرا یک سوء برداشت از شما شد. حالا بقول شما 25 درصد از سرمایه اش وارد این بازار بشه. برای همون 25 درصد سرمایه نباید اصول مدیریت سرمایه رعایت بشه و بقول شما " نظم " داشته باشه ؟ آیا معقول بنظر میرسه شخصی دراو داون حساب خود را تا 40 درصد ببره؟ آیا چنین ریسک های در حساب واقعی حتی بفرض 25 درصد از کل دارایی معقول هست؟
شرمنده منم کمی رک هستم. خخخخ
نظر