با عرض سلام خدمت برادر گرامی ام، مهدی عزیز
آقا بنده که از شاگردان همیشگی شما بوده و هستم. جای بسی خوشحالی که رضایت شما را احساس می کنم.
عرضم به حضورتان که ترید بر اساس زیگ زاگ، همانگونه که شما فرمودید و بر اساس آموزشهای بسیار با ارزش جناب یزدی، که دلم برای پست هایشان خیلی تنگ شده، از بهترین روشهاست.
به نظر من مهمترین فوت کوزه گری اش، تسلط بر تشخیص اشباع بازوی زیگ است. در صورتی که اشباع را بتوان پیدا کرد، از هر بازویی می توان سود گرفت. شحصا هنوز به آن نقطه نرسیده ام.
مدتی است بر روی بازوهای زیگ در M30 تمرین می کنم که ورودش در تایم های پایین تر باشد. همانطور که در بالا عرض کردم، در صورت کسب تجربه و دانش لازم، به قول آقای یزدی، معجزه می توان دید.
در مورد پوزیشن بالا خدمتتان عرض کنم که حقیقتا روی طلا بندرت کار میکنم ولی تحلیل های شما، گهگداری وسوسه میکند ولی همانطور که خودتان هم گفته اید ، ترید با این فلز آسان نیست و نتایج با ارزها برای من حداقل بهتر بوده.
فردا سعی می کنم در خدمتتان باشم هر چند همیشه چنین امکانی هنگام کار روزمره برایم مهیا نیست.
ارادتمند شما
پس از اینکه به این نقطه رسیدیم که آخرین بازوی زیگ 30 دقیقه اشباع شده، به تایمهای پایین تر برای شکار یک ورود درست میرویم.
آقا بنده که از شاگردان همیشگی شما بوده و هستم. جای بسی خوشحالی که رضایت شما را احساس می کنم.
عرضم به حضورتان که ترید بر اساس زیگ زاگ، همانگونه که شما فرمودید و بر اساس آموزشهای بسیار با ارزش جناب یزدی، که دلم برای پست هایشان خیلی تنگ شده، از بهترین روشهاست.
به نظر من مهمترین فوت کوزه گری اش، تسلط بر تشخیص اشباع بازوی زیگ است. در صورتی که اشباع را بتوان پیدا کرد، از هر بازویی می توان سود گرفت. شحصا هنوز به آن نقطه نرسیده ام.
مدتی است بر روی بازوهای زیگ در M30 تمرین می کنم که ورودش در تایم های پایین تر باشد. همانطور که در بالا عرض کردم، در صورت کسب تجربه و دانش لازم، به قول آقای یزدی، معجزه می توان دید.
در مورد پوزیشن بالا خدمتتان عرض کنم که حقیقتا روی طلا بندرت کار میکنم ولی تحلیل های شما، گهگداری وسوسه میکند ولی همانطور که خودتان هم گفته اید ، ترید با این فلز آسان نیست و نتایج با ارزها برای من حداقل بهتر بوده.
فردا سعی می کنم در خدمتتان باشم هر چند همیشه چنین امکانی هنگام کار روزمره برایم مهیا نیست.
ارادتمند شما
پس از اینکه به این نقطه رسیدیم که آخرین بازوی زیگ 30 دقیقه اشباع شده، به تایمهای پایین تر برای شکار یک ورود درست میرویم.
نظر