اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
تحليلهاي بابك
بستن
X
-
Gold
طلا در تایم یک ساعته در حال حرکت در یک کانال صعودی است که اکنون به کف کانال رسیده که همزمان شده با انتهای موج 4 الیوتی، ضمن اینکه واگرایی اندیکاتور هم شروع موج 5 را آلارم میدهد.البته به نظر میرسد موج 5 از نوع Truncation باشد و نهایتا تا سقف محدوده مشخص شده یعنی 1485 بیشتر توان صعود نداشته باشد، مگر اینکه خبر تحریک کننده ای همچون سخنرانی برنانکه در روز جمعه تاثیری داشته باشد که طلا را تا سقفهای بالاتری هدایت کند.
منتظر راهنماییهاتون هستم.
ﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
نوشته اصلی توسط mahmood1900 نمایش پست هاbabak ye talil az sahand bezar mamnoon
اولا که خوش اومدی یه این فروم
دوم اینکه، من هم هنوز تازه کارم مخصوصا تو بورس داخلی. بهتره برای کمک تو این زمیبه از اساتید مجرب اینجا بهره ببری.
چند روز تو این فروم بچرخی میشناسیشون.
اینجا برو سوالتو مطرح کن حتما نتیجه میگیری.
درددلهای بورسی
شاد و موفق باشیﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
نوشته اصلی توسط داود$ نمایش پست هادمت گرم زدی وسط هدف نظر هم میخایی !!!!!گلی به گوشه جمالت یه مقداریش رو گرفتم
لطف داری . من هنوز دارم شاگردی میکنم پیش استادای این فروم.
شاد زیﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
نوشته اصلی توسط داود$ نمایش پست هاپسر خوب داود یه دونه واو داره!!!!!!ﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
Gbpusd
در نمودار 4 ساعته این جفت ارز شاهد تشکیل الگوی Rec AB=CD نیمه ایده آل هستیم. که نقطه D همزمان شده با با خستگی روند برگرفته از کندل شماری دی مارک و حمایت دی مارکی و همچنین حمایت روانی 1.5200.واگرایی قیمتی در این محدوده نیز دیده میشود. ضمن اینکه در تایم 1 ساعته به کف کانال نزولی رسیده ایم. با تریگر مناسب میتوان وارد موقعیت خرید شد.
منتظر راهنمییهاتون هستم.
ﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
نظر