اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تحلیل و ترید با forex men

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

جمع بندی هفته :

eurusd +70
    eurgbp +60
    gbpjpy -50
    gbpusd delet order
    eurusd -50
    audusd -25
    brent -70

نتیجه واقعی هفته -65 پیپ
    این هفته جالب نبود.. اما میتونست بهتر باشه ، چند موقعیت گرفته نشد .

هفته بعد جبران میکنیم و به سود دهی میرسیم به امید خدا.

همینجا هستم و با ضرر فرار نمیکنم

پر سود باشید
    بین شکست و پیروزی یک قدم فاصله است.مردم از ترس شکست ،شکست می خورند.

نظر

با عرض سلاموخسته نباشیدخدمت شما دوست عزیز ببخشید دیرجواب دادم منظور از اینکه میگویم سایت و دستگاه ندام این است که مثلامبلغ پنجهزار دلار نقد میخریم ونزد شخصی که درتهران باتحقیق قبول دارم میگذاریم بعدهرموقعی که خواستیم ترید و یا اردر بگذاریم به آن شخص زنگ میزنیم وطلا وجفت ارزها رامیخریم یا میفروشیم واستپ ان را توسط همان شخص میگذاریم وبعد از بسته شدن پوزیشنمان چه سود یا ضرر شود ازیک دهم تانیم دهم مبلغ پنج دلار ویک لات ده دلار ودولات بیست دلار کمسیون ازحساب دلار ماکم میکند وقبلا سنگین معامله می کردم ولی چون خیلی ضرر کردم دیگر میترسم سنگین معامله کنم ودر حد سه دهم تا نیم دهم معامله میکنم و ازشما بخاطر پوزیشنهایتان تشکر میکنم چون توی بازارفارکس هیچ چیزی قطعی نیست وتمام اینها نظر است منتها من چون تکنیکال بلد نیستم وضرر زیادی داده ام تصمیم گرفتم از روی دست دیگران تریدکنم باکمال تشکر

نظر

نوشته اصلی توسط m.shah نمایش پست ها
        با عرض سلاموخسته نباشیدخدمت شما دوست عزیز ببخشید دیرجواب دادم منظور از اینکه میگویم سایت و دستگاه ندام این است که مثلامبلغ پنجهزار دلار نقد میخریم ونزد شخصی که درتهران باتحقیق قبول دارم میگذاریم بعدهرموقعی که خواستیم ترید و یا اردر بگذاریم به آن شخص زنگ میزنیم وطلا وجفت ارزها رامیخریم یا میفروشیم واستپ ان را توسط همان شخص میگذاریم وبعد از بسته شدن پوزیشنمان چه سود یا ضرر شود ازیک دهم تانیم دهم مبلغ پنج دلار ویک لات ده دلار ودولات بیست دلار کمسیون ازحساب دلار ماکم میکند وقبلا سنگین معامله می کردم ولی چون خیلی ضرر کردم دیگر میترسم سنگین معامله کنم ودر حد سه دهم تا نیم دهم معامله میکنم و ازشما بخاطر پوزیشنهایتان تشکر میکنم چون توی بازاربازار تبادلات ارزی هیچ چیزی قطعی نیست وتمام اینها نظر است منتها من چون تکنیکال بلد نیستم وضرر زیادی داده ام تصمیم گرفتم از روی دست دیگران تریدکنم باکمال تشکر

سلام دوست من . خواهش میکنم . انشااله که شرمندتون نشم. آرزوی سود و موفقیت دارم برای شما.

به چه دلیل پول رو پیش فرد گذاشتید؟ چرا در بروکر معتبر حساب باز نکردید؟ من حس میکنم اون شخص نقش بروکر رو بازی میکنه و بر مبنای لوزر بودن اکثر افراد در این بازار پول رو پیش خودش نگه داشته و معاملات شما فقط سوری هست و اسما شما فلان مقدار دلار دارید. شایدم من زیادی بد بینم.

پر سود باشید

نظر

نوشته اصلی توسط forex men نمایش پست ها
          سلام دوست من . خواهش میکنم . انشااله که شرمندتون نشم. آرزوی سود و موفقیت دارم برای شما.

به چه دلیل پول رو پیش فرد گذاشتید؟ چرا در بروکر معتبر حساب باز نکردید؟ من حس میکنم اون شخص نقش بروکر رو بازی میکنه و بر مبنای لوزر بودن اکثر افراد در این بازار پول رو پیش خودش نگه داشته و معاملات شما فقط سوری هست و اسما شما فلان مقدار دلار دارید. شایدم من زیادی بد بینم.

پر سود باشید
          چه فرقی داره ؟!

حداقلش اینه که دلار از این مملکت خارج نمیشه

اینم اضافه کنم که خنده من از گریه غم انگیز تره ...
          ویرایش توسط ANAHITA : https://www.traderha.com/member/17286-anahita در ساعت 08-09-2015, 11:05 AM

نظر

نوشته اصلی توسط ANAHITA نمایش پست ها
            چه فرقی داره ؟!

حداقلش اینه که دلار از این مملکت خارج نمیشه

اینم اضافه کنم که خنده من از گریه غم انگیز تره ...

بله فرقی نداره البته برای افراد لوزر

نظر

با آرزوی هفته ای پر سود برای همه

eurusd buy stop at1.0982
              tp open
              sl 60

نظر

پوزیشن یورو هنوز فعال نشده

gbpusd sell stop at 1.5457
                tp open
                sl 90

نظر

پوزیشن یورو هنوز فعال نشده

gbpusd sell stop at 1.5457
                  tp open
                  sl 90
                  delet order

نظر

eurusd buy stop at1.0982
                    tp open
                    sl 60
                    پوزیشن در 50 پیپ سود است

break even

نظر

• نوشته اصلی توسط forex men نمایش پست ها

eurusd buy stop at1.0982
                      tp open
                      sl 60
                      پوزیشن در 50 پیپ سود است

break even
                      سلام صبح بخیر

پوزیشن در نقطه صفر استاپ خورد

نظر

• eurusd sell stop at 1.0967
                        sl 60
                        tp 60

نظر

• audusd sell stop at 0.7306
                          sl 40
                          tp 100

نظر

• نوشته اصلی توسط forex men نمایش پست ها
                            audusd sell stop at 0.7306 sl 40 tp 100
                            eurusd sell stop at 1.0967 sl 60 tp 60
                            بازار رفت و برگشتی شده استاپ خوردیم دو پوزیشن بای روی یورو و پوند فعال شد برای جبران ضرر

نظر

• با سلام،

پست 104 به بعد با استناد به بند 2-14 قوانین فروم تخلف محسوب میشوند و به بخش تخلفات منتقل شد. بارها عنوان شده که اگر کسی موردی با بروکر خود دارد باید از طریق مربوط خود پیگیر باشد. نظم فروم و رعایت قوانین اولویت دارد و اینکه کسی در بروکر چه مشکلی دارد برای فروم اهمیتی ندارد و همانطور که قبلا هم اعلام شد این فروم مدتی است متعلق به بروکر خاصی نیست.

لطفا با توجه و رعایت قوانین فروم به کار خود ادامه دهید.

با احترام

نظر

• امروز یکی از روزهای خوب و پر سود بازار بود. اگر کسی امروز ضرر کرده استراتژی شو عوض کنه ....

من نگفتم ضرر کردم گفتم از سودم کم شده ... بگذریم ....

دوستانی که امروز سیگنال گرفتن آیا ضرر کردن؟؟؟

نظر

پردازش ...
                                X