اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

نگاه های خاص یک تریدر

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Absorptive Money نمایش پست ها
    برای gbpjpy شاید باید منتظر عدد 147 باشیم ؟؟ ببینیم چی میشه
    نوشته اصلی توسط Absorptive Money نمایش پست ها
    برای کوتاه مدت باید صعود 450 پیپی داشته باشیم و سپس یک نزول خوب شاید تا تارگت پیش بینی شده
    خب از این 450 پیپ یک چیزی حدود 300 پیپی اومده مونده 150 تای دیگه تا نزول خوب شروع بشه

نظر

aud jpy در ساعت 12-12:30 به وقت بروکر من که میشه حدود 5 روز جمعه به وقت ایران به زحمتخود را به قیمت 95.35 خواهد رساند و از آنجا ریزش خوبی را شاهد خواهیم بود و تا آن زمان به انتظار خواهم نشست
      در مورد متن بالا یک اصلاحی باید بکنم این ریزش موقتی و در حد اصلاح هست چون تارگت صعود بلند مدت شده و برای 800 پیپ هست

نظر

والا زیاد طلا کار نمی کنم چون اصلا حرکاتش مخصوصا جدیدا با منطق ها و روش های من جور در نمی یاد اما برای دراز مدت نظر من اینه که قبل از رد کردن 1433 باید بره تا 1147 و سپس صعود خوب
        طلا دیگه کم کم باید از همین قیمت ها که هست باید بره برای 1147 که قبلا" در موردش گفتم

نظر

• سیگنال :

NZDJPY از قیمت 86.90 buy

حد ضرر 20 پیپ پایین تر ،حد سود هم 60 به بالا

نظر

• نوشته اصلی توسط absorptive money نمایش پست ها
            gbpusd وارد فروش میشه از 1.6480 برای حد سود 1.5900

سیگنالی که 4 ماه پیش داده شد داره کم کم به تحقق می پیونده حدود 400 پیپ تا منطقه prz مونده

نظر

• نوشته اصلی توسط Absorptive Money
              والا زیاد طلا کار نمی کنم چون اصلا حرکاتش مخصوصا جدیدا با منطق ها و روش های من جور در نمی یاد اما برای دراز مدت نظر من اینه که قبل از رد کردن 1433 باید بره تا 1147 و سپس صعود خوب
              طلا دیگه کم کم باید از همین قیمت ها که هست باید بره برای 1147 که قبلا" در موردش گفتم

دیگه به هدفی ک چند ماه پیش گفتم رسیده در حد 3و4 دلار فاصله داره که اون هم باید بیاد بزنه بعد یک صعود خوب پیش بینی میشه

نظر

• برای audjpy صعود 700 پیپی پیش بینی میشه از همین قیمت هایی که داره بازی میکنه (95.30) و سپس یک ریزش بلند مدت فقط دو هفته ای هست داره اذیت می کنه منتظر انقجار رو به بالاش هستم

نظر

• سرانجام طلا به قیمت پیش بینی شده رسید 1147

نظر

سرانجام طلا به قیمت پیش بینی شده رسید 1147
                    فعلا که انتظار میره حداقل تا 1137 که معادل s1 پیوت ماهیانه برابر با 161.8 اکستنش موج 5 کوچک هست نزدیک بشه..
                    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

نظر

• نوشته اصلی توسط karen92 نمایش پست ها
                      فعلا که انتظار میره حداقل تا 1137 که معادل s1 پیوت ماهیانه برابر با 161.8 اکستنش موج 5 کوچک هست نزدیک بشه..
                      با روش و تحلیل من زیاد نمیتونه پایین تر بره از این قیمت

نظر

با روش و تحلیل من زیاد نمیتونه پایین تر بره از این قیمت
                        1137 تاچ شد!
                        انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

نظر

• Eurjpy

این جفت ارز اگر خودش رو به 147.50 برسونه (احتمالش زیاده)ریزش خوبی رو رقم خواهد زد

نظر

• طلا هم بعد کمی نفوذ در قیمت 1147 که پیش بینی شده بود صعود خود رو شروع کرد و تا الان هم حدود 16 دلار افزایش قیمت داشته و تحلیل بنده میگه تا 1480-1500 دلار رشد خواهد داشت

نظر

• با سلام خدمت همه دوستان
                              امروز بعد از گذشت 5 سال از عمر کار در بازار تبادلات ارزی خودم افتخار این رو دارم که اعلام کنم با تمام تجربه های تلخ و شیرینی که در بازار بازار تبادلات ارزی داشتم امروز در جایگاهی از تجربه و نگاه های تریدری قرار گرفتم که میتونم هر روز برای دوستان روند حرکتی تقریبا تمامی جفت ارزها و فلزات ... را با ضریب خطای 10-15% مشخص کنم این یعنی بزرگترین موفقیتی هست که میشه تو بازار تبادلات ارزی کسب کرد.حالا باید دید تو عمل چطور این روش غوغا خواهد داد .
                              هرکدام از دوستان اگر علاقه داشت میتونه در ساعات اولیه شروع روز کاری درخواست بده تا مسیر حرکتی جفت ارز مورد نظرش رو اعلام کنم.
                              امروز واقعا خوشحالم برای این دستاورد ، و به همین منظور بود که اومدم و این موضوع رو با همه دوستان در میان گذاشتم.
                              به امید موفقیت همه ایرانی ها در بازار تبادلات ارزی
                              ویرایش توسط Absorptive Money : https://www.traderha.com/member/11282-absorptive-money در ساعت 01-28-2015, 11:08 AM

نظر

• با درود و تبریک به شما.
                                لطف کنید در همین تاپیک چند تحلیل یا سیگنال شخصی رو با نتیجه در تاپیک قرار بدید.

نظر

پردازش ...
                                X