اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Mamadreza ------ CandleStick

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• {{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• نوشته اصلی توسط sardar نمایش پست ها

{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

این رو هم دیکه ریسک فری میکنم و با خیال راحت زیر نظر دارمش اگه دیدم داره برمیگرد دستی میبندم اگه تیپی رو بزنه که +40 پیپ ...

{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• سلام.
          جناب سردار عزیز، نمیخوام جسارت کنم خدای نکرده، اما اگر بازم لطف کنید و مثل پست قبل معاملات ریل تایمتون رو (هر چقدر که صلاح میدونید) همزمان با گرفتن معامله بذارید واقعا ممنونتون میشم. بالاخره تازه کارهایی مثل من در کنار تلاش برای انجام تحلیل و یادگیری روش تحلیل شخصی، تا یه مدتی از رو دست بزرگان هم تقلب کوچولویی میکنیم که کال نشیم
          بازم ممنون از تمام راهنماییها و وقتی که میذارید.

نظر

• نوشته اصلی توسط Sarsa نمایش پست ها
            سلام.
            جناب سردار عزیز، نمیخوام جسارت کنم خدای نکرده، اما اگر بازم لطف کنید و مثل پست قبل معاملات ریل تایمتون رو (هر چقدر که صلاح میدونید) همزمان با گرفتن معامله بذارید واقعا ممنونتون میشم. بالاخره تازه کارهایی مثل من در کنار تلاش برای انجام تحلیل و یادگیری روش تحلیل شخصی، تا یه مدتی از رو دست بزرگان هم تقلب کوچولویی میکنیم که کال نشیم
            بازم ممنون از تمام راهنماییها و وقتی که میذارید.

با سلام خدمت شما آقا سعید عزیز ...چشم من بازهم ترید لایو میزارم تو تاپیک.. اما دوست من با خواندن پست شما لازم دونستم چند نکته رو بگم : حرف آخر رو که همین اول بگم و اون همون داستان ماهی و ماهیگیر هستش که حتما داستانش رو میدونی و تائید میکنی که یاد گرفتن ماهیگری منطقی تر هستش تا گرفتن ماهی ..... و اینکه خودتون فرموذین که تازه کار هستین و از صحبت های شما فکر میکنم که هنوز به یک استراتژی واحد و مشخص هم هنوز نرسیده باشید با این شرایط فکر نمیکنم دلیلی باشه که در این مرحله و سطح تریدری که قرار دارید تا وقتی دمو هست شما نباید حساب ریل باز بکنید و روی حساب ریل آزمون و خطا بکنید که اونقت بخواد خطر کال شدن هم شما رو تهدید بکنه و در زمانی که تمرکز شما باید روی آموزش باشه تهد تاثیر استرس ناشی از حساب ریل و کال شدن قرار بگیری . درباره استفاده از حساب ریل در نهایت تصمیم با خودتون هست اما درباره تریدهای لایوی که من میذارم لازم میدونم یادآور بشم مسئولیت سود یا ضررش با خودتون هستش چون من فقط هدفم نشان دادن این موضوع به شما و سایر عزیزانی که این تاپیک رو دنبال میکنن ااینه که ببیند بدون نیاز به هیچ اندیکاتور و ابزاری و بدون داشتن رموز ستاره داوود ! و علم ستاره شناسی !! فقط وفقط با تمرکز بر رفتار قیمت هم میشه از این بازار سود گرفت همین .... با آرزوی موفقیت برای شما و همه تریدرهای ایرانی .

نظر

• ممنون از شما بابت لطفی که به من دارید. مطمئن باشید من قصدم معامله بر اساس تحلیل بزرگان نیست، اما واقعا هرچه تعداد بیشتری تحلیل میبینم و مخصوصا وقتی بصورت ریل تایم روی چارت دنبالشون میکنم خیلی بیشتر میتونم با تحلیلها ارتباط برقرار کنم و نتیجه گیری های مفیدتری داشته باشم.
              در مورد معامله بر اساس تحلیل های اساتید هم این حرف من بیشتر جنبه مزاح داشت، اما واقعا چندین بار دیدن و مطالعه تحلیلهای اساتید چندبار من رو از اشتباه خودم در تحلیلم آگاه کرده و جلوی ضررم گرفته شده و تحلیلم رو هم اصلاح کردم. هدف اصلی من هم از حضور مستمر در فروم و مطالعه تحلیلهای اساتید، نقد و بررسی تحلیلهای دست و پا شکسته خودم در قیاس با اونهاست.
              نهایتا از لطف و گشاده دستی شما بسیار ممنونم سردار عزیز.
              ارادتمند.

نظر

با سلام خدمت شما آقا سعید عزیز ...چشم من بازهم ترید لایو میزارم تو تاپیک.. اما دوست من با خواندن پست شما لازم دونستم چند نکته رو بگم : حرف آخر رو که همین اول بگم و اون همون داستان ماهی و ماهیگیر هستش که حتما داستانش رو میدونی و تائید میکنی که یاد گرفتن ماهیگری منطقی تر هستش تا گرفتن ماهی ..... و اینکه خودتون فرموذین که تازه کار هستین و از صحبت های شما فکر میکنم که هنوز به یک استراتژی واحد و مشخص هم هنوز نرسیده باشید با این شرایط فکر نمیکنم دلیلی باشه که در این مرحله و سطح تریدری که قرار دارید تا وقتی دمو هست شما نباید حساب ریل باز بکنید و روی حساب ریل آزمون و خطا بکنید که اونقت بخواد خطر کال شدن هم شما رو تهدید بکنه و در زمانی که تمرکز شما باید روی آموزش باشه تهد تاثیر استرس ناشی از حساب ریل و کال شدن قرار بگیری . درباره استفاده از حساب ریل در نهایت تصمیم با خودتون هست اما درباره تریدهای لایوی که من میذارم لازم میدونم یادآور بشم مسئولیت سود یا ضررش با خودتون هستش چون من فقط هدفم نشان دادن این موضوع به شما و سایر عزیزانی که این تاپیک رو دنبال میکنن ااینه که ببیند بدون نیاز به هیچ اندیکاتور و ابزاری و بدون داشتن رموز ستاره داوود ! و علم ستاره شناسی !! فقط وفقط با تمرکز بر رفتار قیمت هم میشه از این بازار سود گرفت همین .... با آرزوی موفقیت برای شما و همه تریدرهای ایرانی .
                سلام میشه چند نمونه الگوی کندلی بزارید تمضیح بدید

نظر

• نوشته اصلی توسط piam نمایش پست ها
                  سلام میشه چند نمونه الگوی کندلی بزارید تمضیح بدید
                  با سلام

همانطور که در چند پست قبلتر هم برای یکی دیگه از دوستان گفتم در همین فـــــــــــــروم 2 تا تاپیک وجود داره یکی با نام { کندل استیک } و دیگری { price Action } که به نظر من هر کدوم

در ضمینه خودشون حق مطلب رو بیان کردن و چون بنده در این دو مورد یه تجربه اکی دارم ! به جرات خدمت شما عرض میکنم جهت آموزش و یادگیری اصل مطلب کندلها و پرایس اکشن در این

2 تاپیک بسیار کامل و همراه با شکلها و تصاویر کامل و با ارزشی است که اگه منم بخوام الگوها و ستاپ ها رو به شما نشون بدم در بهترین حالت بتونم یک تاپیک مثل دوستان درست بکنم که

این امر جزء تکرار مکررات چیزی نیست !!! و من به شما عرض میکنم جهت آموزش های ابتدایی به اون 2تاپیک مهم و زیبای دوستان خوبم متین و لیندا ی عزیز مراجعه بکنید و بعد از آن برای

تمرین کردنو یا سوالات احتمالی بوجود آمده در این تاپیک اگه دوست داشته باشین در خدمت شما هستم و خوشحال هم میشم که شما و یا هر یک از دوستان در این تاپیک مشارکت بکنید و

تمرینها و تحلیل های خودتون رو بر اساس کندلها و ستاپ های پرایس اکشن در این تاپیک بزارید و
                  منم اگه کمکی از دستم بربیاد کوتاهی نمکنم . و در آخر هم چشم از این به بعد سعی میکنم

روی خود چارت درباره معاملات توضیح بشتری بدم .

نظر

• تا داشتم توضیحات روی شکل میدادم که لایو بزارم دیدم یه تیکه تیپی ها رو زده ! :-)

سیگنال پوند هم دقیقا همون ستاپ فرانک است که روی شکل توضیح دادم ....

نظر

• سلام امکان داره اندیکاتوری که رو چارت هست رو پیووت لینک دانلود بزارین ؟

ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط pip نمایش پست ها
                        سلام امکان داره اندیکاتوری که رو چارت هست رو پیووت لینک دانلود بزارین ؟

ممنون

خدمت شما ....... موینگ هم ema 21 است .

http://pcmupload.traderha.com/uploa...5979377951.rar
                        ویرایش توسط محمدرضا کاشانی : https://www.traderha.com/member/14264-محمدرضا-کاشانی در ساعت 03-10-2015, 01:55 PM

نظر

خدمت شما ....... موینگ هم ema 21 است .

http://pcmupload.traderha.com/uploa...5979377951.rar
                          سلام ممنون از سردار عزیز

نظر

• سلام سردار جان
                            اسمت رو نمیدونم ولی با دیدن تحلیلهات میدونم و مطمئنم که به موفقیت رسیدی انشالله موفق باشی هم در ف ا ر ک س هم در زندگی.
                            سردار عزیز شرمنده چند ساله در بازارهای مالی مشغول فعالیتید و چه زمان به این موفقیت رسیدید بعد چند سال و ایا تجربه شخصیتونه یا با همفکری دیگران بوده. اگر جواب هم ندادید اشکالی نداره اما برای این که بدونیم انسان چقدر زمان میبره تا به تنهایی در این بازار موفق بشه خودش کلیه.
                            من مطمینم شما به موفقیت رسیدید از تحلیلهای هر کسی میشه فهمید طرف چه کارست.امیدوارم از پست من برداشت اشتباهی نکنید.
                            دوستدار شما حسن.
                            موفق باشید در تمام مراحل زندگی.
                            بر سر در مدرسه و اکادمی افلاطون نوشته بوده:
                            گر هندسه نمیدانید وارد نشوید.
                            من میگم گر هندسه و ریاضی نمیدانید و دیدگاه ریاضی ندارید وارد ف.ا.رکس نشوید.و با چارت خالی و فارغ از ایندیکاتور کار کنید.که این همان راه اصلی هست.

نظر

• {{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• نوشته اصلی توسط yek do نمایش پست ها
                                سلام سردار جان
                                اسمت رو نمیدونم { اسم من محمدرضا ست}ولی با دیدن تحلیلهات میدونم و مطمئنم که به موفقیت رسیدی انشالله موفق باشی هم در ف ا ر ک س هم در زندگی.{ شما لطف دارین}
                                سردار عزیز شرمنده چند ساله در بازارهای مالی مشغول فعالیتید{ باور کن دقیق یادم نیست اما آشنای با بازارمالی رو بیش از 12 -13سال و اولین حساب ریل خودم رو7 یا 8 سال پیش فکر کنم باز کردم شایدم زودتر باورکن دقیقش یادم نیست. اون قدیمی ترها یادشون بازاربورس دات کام و ان تو و....}و چه زمان به این موفقیت رسیدید بعد چند سال{4-5سالی هست که تمرکز خودم رو روی شمعها گذاشتم} و ایا تجربه شخصیتونه یا با همفکری دیگران بوده.{ خیر خودم با خودم! اما اون تا قبل از منموع شدن ف ا ر ک س کلاسهای خوبی گاها برگزار میشود که منم تو چند تایی از اونها شرکت داشتم} اگر جواب هم ندادید اشکالی نداره{ چرا نباید جواب بدم !!!؟؟}اما برای این که بدونیم انسان چقدر زمان میبره تا به تنهایی در این بازار موفق بشه خودش کلیه{ اینکه چقدر زمان میبره دیگه واقعا یه چیز شخصی هستش یکی شاید بعد از 6ماه از این بازار سود بگیره یکی تا آخرین لحظه که در این کار است ممکن ضرر بده .}

من مطمینم شما به موفقیت رسیدید از تحلیلهای هر کسی میشه فهمید طرف چه کارست.امیدوارم از پست من برداشت اشتباهی نکنید{ شمالطف دارین}
                                دوستدار شما حسن.
                                موفق باشید در تمام مراحل زندگی.
                                ...

نظر

پردازش ...
                                X