نوشته اصلی توسط vanda
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
Mamadreza ------ CandleStick
بستن
این موضوع بسته شده است
X
X
-
نوشته اصلی توسط vanda نمایش پست هااینجا ورودمون درست بود استپ خوردhttps://www.mql5.com/en/charts/33927...m-brokers-dmcc
از نظر من نه... غلط به دو دلیل یک همون از نظر زمانی که تصویر ترید قبلی هم این مشکل رو داشت { بازار آسیا} و از نظر تکنیکی وقتی در حرکت اصلاحی کندل یا کندلها قوی و بزرگ میشوند یعنی باید کمی محتات تر شد و با تشکیل یک کندل به تنهایی نباید دست به ترید زد حداقل باید عبور قبمت از 50% کندل بزرک صبر کرد و یک نکته دیگه اینکه بالافاصله بعد از تشکیل کندل سیگنال ورود کردن از ریسک بالاتری برخوردار است تا اینکه کمی صبر بکنیم تا ابتدا از حرکت بازار در جهت الگو مطمئن بشیم { در حد چند پیپ} بعد ترید بکنیم بهتر هستش . که شما اگر هر 3نکته مطرح شده { ساعت ترید / دقت به تشکیل کندل بزرگ و قوی در اصلاح / عدم ورود بالافاصله بعد از تشکیل الگو } یکی رو در نظر میگرفتی وارد نمیشدی و استاپ نمی خوردی . اما مهم نیست چیزی که مهم است اینه که حالا از این به بعد دقت بکنی و معاملاتی رو انجام ندی که بدون توجه به این نکات باشه و بازم اگه اینا رو رعایت میکردی استاپ نمیخوردی .... همون جمله معروف که میگه آدم عاقل از یک سوراخ دو بار نیش نمیخوره !!! این خیلی مهم هستش ...
vanda عزیر اگه لطف بکنی بعد از سیو تصاویر در کامپیوتر یا ... بجای اینکه مستقیما در تاپیک قرار بدی که انجوری بشه که بجای تصویر لینک مربوطه در تاپیک بیاد لطفا بعد از سیو از طرق آپشن بارکذاری تصاویر و فایل در بالا سمت چپ فروم تصاویر رو آپلود بکن تا خود تصویر در تاپیک قرار بگیره . مــرسی ..{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}
نظر
-
نوشته اصلی توسط vanda نمایش پست هامحمد رضا جان مرس بابت جوابتون. کاری که میگین رو انجام میدم اما همش میگه فایل خراب است{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}
نظر
-
راستی دوستان من بشخصه از چارت شلوغ خوشم نمیاد و بنظر باعث گمراه شدن آدم میشه بیشتر تا کمک حال باشه از این رو همانطور که قبلا هم بهراد عزیز اشاره کرده بود من این موینگ ها رو از روی استراتژی MACD / 5min آقای فیلیپ نــل گرفته بودم جهت شناسای روند و محل تشکیل الگوهای مهم جهت ورود . اما دیروز که اون استاپ رو خوردم دربارش کلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم برای روش ما بهتر که اصلا EMA 21 حذف و از EMA 50 به جای SMA50 استفاده بشه یعنی از EMA 50 جهت شناسایی روند از روی شیبش استفاده میکنیم و رویEMA 10 به ذنبال تشگیل الگو برای ورود میگردیم . فـــکر میکنم اینجوری بهتر جواب میده برای این روش .{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}
نظر
-
نوشته اصلی توسط kiumarth نمایش پست هاسلام
دوستان فکر میکنید در تایم فریم 5 دقیقه، چند پیپ بدست بیاریم منطقی هست؟
اون خط قرمز - اون تمع - تا کجا هست چند پیپ؟{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}
نظر
-
سلام
من سوالمو یه جور دیگه مطرح میکنم:
فرض کنیم یک بار در 5 دقیقه و یک بار در 1 ساعت حق ترید داریم فقط و فقط یک بار .
معمولا در یک ساعته، بیشتر پیپ جابه جا میشه تا 5 دقیقه .
با توجه به عکس در تاپیک 241 که دوست خوبمون استاب خورد در حالی که تو سود بود
آیا اصلا تعداد پیپ مهم است؟ یا اینکه مثلا در 1 دقیقه 10 پیپ در 5 دقیقه فرضا 15 در 30 دقیقه 30 پیپ و در یک ساعت 50 پیپ ؟؟؟؟
نمیدونم درک کردی یا نه!!!!poor
نظر
-
نوشته اصلی توسط kiumarth نمایش پست هاسلام
من سوالمو یه جور دیگه مطرح میکنم:
فرض کنیم یک بار در 5 دقیقه و یک بار در 1 ساعت حق ترید داریم فقط و فقط یک بار .
معمولا در یک ساعته، بیشتر پیپ جابه جا میشه تا 5 دقیقه .
با توجه به عکس در تاپیک 241 که دوست خوبمون استاب خورد در حالی که تو سود بود
آیا اصلا تعداد پیپ مهم است؟ یا اینکه مثلا در 1 دقیقه 10 پیپ در 5 دقیقه فرضا 15 در 30 دقیقه 30 پیپ و در یک ساعت 50 پیپ ؟؟؟؟
نمیدونم درک کردی یا نه!!!!
راستش من چندبار این پست شما رو خوندم اما متاسفانه مطمئن نیستم درست متوجه منظور شما شده باشم . دوستان هم اگه متوجه اصل منظور دوست خوبمون شدن لطف بکنید من رو هم راهنمایی بفرمایید . اما یه نکته وجود داره و اون اینه... انجوری که از ظاهر قضیه بر میاد شما از مثالهای vanda عزیز کمک گرفتین برای فهم بهتر من از منظورتون اما در دو تصویر که ایشون فرستادن یکی که به حد سود رسیده و یکی دیگر نیم پیپ حتی توی سود نرفته و استاپ خورده .... اما شما میگین توی سود رفته بعد استاپ خورده ! اما اگه منظور شما این است که در تایم 5 دقیقه حد سود منطقی چقدر است ؟ فارغ از نوع تایم فریم و در هر تایمی هر تریدی با توجه به شرایط بازار و و و و و ... این عدد متغییر است . اما من باتوجه به اون مسئله طول حرکت نرمال کندلها برای هر جفت ارز در هر تایم که چند پست قبلتر مطرح کردم و لحاظ کردن اسپرد هر معامله من تقریبا کف حرکت یعنی 5پیپ رو بعوان حد سود معمولا در ترید هام در نظر میگریم در حال حاضر ...... امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم .{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}
نظر
-
این فک کنم درست باشه الته ی کندل قبل باید وارد مشدم اگه اشتباه نکنم
http://uupload.ir/files/o7pz_eurusd.micm5.jpg
نظر
نظر