اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Mamadreza ------ CandleStick

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست ها
    سلام و درود
    دیدم دوستان در این تاپیک علاقه مند به الگوهای کندلی هستند گفتم شاید این تصویر و این این ایندیکاتور به کارتون بیاد انشااله که مفید واقع بشه .

دانلود ایندیکاتور

من هم واقعا خیلی ممنونم!!!

نظر

• اینم آخرین ترید این هفته من :

{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست ها
        سلام و درود
        دیدم دوستان در این تاپیک علاقه مند به الگوهای کندلی هستند گفتم شاید این تصویر و این این ایندیکاتور به کارتون بیاد انشااله که مفید واقع بشه .

دانلود ایندیکاتور

جناب یزدی عزیز، همیشه از لطف و عنایت شما به دوستان تحت تاثیر قرار گرفتم. ممنون از بزرگواریتون.
        انشاله خداوند سلامتی و توفیق بده بهتون.

نظر

• Mamadreza ------ CandleStick

نوشته اصلی توسط محمدرضا کاشانی نمایش پست ها
          این هم اولین ترید امروز بعد از چند روز مهمون داری و استاپ خوردن ! اما الان که دارم با دقت بیشتری نگاهش میکنم یه نکته ای بود که اگه بهش دقت میکردم میفهمیدم نباید ورود میکردم ! به خط قرمزی که بعد از استاپ خوردن متوجه اون شدم نگاه بکنید ... نوش دارو بعد از مرگ سهراب !!!

رو كدوم كندل باي كردين
          نسبت پروف با استاپ هم جالب نيست
          ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 05-09-2015, 04:38 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط hdtrader نمایش پست ها
            رو كدوم كندل باي كردين
            نسبت پروف با استاپ هم جالب نيست
            دقیقا روی همون آخرین کندلی که در تصویر اول میبینید درباره حد سود هم بله بر اساس فرضیه اولیه که در ذهن شما است زیاد جالب نیست ! اما اگه از اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید متوجه میشود در این باره زیاد صحبت شده و بنده هم دلایلم رو گفتم ! حتی خود شما هم فکر میکنم در این باره در تاپیک لطف کردین و پست زدین قبلا ... به هر حال در چند صفحه قبل هم { 3 یا 4 صفحه } یک بار دیگه درباره حد سود و ضرر نظر شخصیه خودم رو گفتم و بارها گفتم بازم میگم که این نظر و نوع نگاه به حد سود کاملا شخصی بوده و در عین حال نظر اون دسته از دوستان که دنبال رعایت نسبت 2/1 یا 3/1 یا 1/1 یــــا .... از حد سود به ضرر هستن هم برای من کاملا محترم است ولی من اعتقادی بهش ندارم توضیحات بیشتر رو در چند صفحه قبل در یک پست دادم میتونید مطالعه بفرمایید .
            {{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• سلام-اندیکاتور بالایی را ورژن meta5 را اگر بذارید ممنون میشم.
              أللَّهمَ صَلِّ عَلی مُحمَّدوَّالِ مُحمَّد

نظر

اخرين كف تو تصوير اول با يك تقريبا دوجي خورده و تو كندل بعدش كندل نزول اينگالف شده پس اونجا ميتونستيد با استاپ لو دوجي وارد شيد و ريسك به ريوارد برابر هم براحتي عمل ميكرد
                به نظر من
                در مورد نسبت ريسك به ريوارد من خيلي مطالعه كردم و نهايت بازم رسيدم به ٥٠ به ٥٠
                وقتي تو كازينو هم بازي كنيم و دستگاه شرطبندي به شما باخت در برابر برد دو برابر پيشنهاد بده بدونيد احتمال موفقيت شما كمتر از يكچهارم است والا صاحب كازينو اجازه اين شرطبندي رو نميداد
                بنابراين اگر ريسك شما دو برابر ريوارد هم باشد ممكنه احتمال برد شما هم دو برابر باشد كه با هم خنثي شوند بنابراين من انتقاد به اين موضوع ندارم بشرط اينكه تريدر اين احساس رو داشته باشه
                ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 05-10-2015, 02:38 AM

نظر

اخرين كف تو تصوير اول با يك تقريبا دوجي خورده و تو كندل بعدش كندل نزول اينگالف شده پس اونجا ميتونستيد با استاپ لو دوجي وارد شيد و ريسك به ريوارد برابر هم براحتي عمل ميكرد
                  به نظر من
                  در مورد نسبت ريسك به ريوارد من خيلي مطالعه كردم و نهايت بازم رسيدم به ٥٠ به ٥٠
                  وقتي تو كازينو هم بازي كنيم و دستگاه شرطبندي به شما باخت در برابر برد دو برابر پيشنهاد بده بدونيد احتمال موفقيت شما كمتر از يكچهارم است والا صاحب كازينو اجازه اين شرطبندي رو نميداد
                  بنابراين اگر ريسك شما دو برابر ريوارد هم باشد ممكنه احتمال برد شما هم دو برابر باشد كه با هم خنثي شوند بنابراين من انتقاد به اين موضوع ندارم بشرط اينكه تريدر اين احساس رو داشته باشه

بـــله اونجا که شما فرمودین هم میشد ورود کرد و قطعا اگه بر اساس اون الگو ترید میکردم بجای استاپ خوردن تی پی رو میزد امـــا قبول بفرمایید تشخیص الگو و اینگه با کدوم الگو آدم ترید بکنه در گذشته چــارت کمی آسون تر از تشخیص و ترید کردن در موقعیت لایــــــو است .

نظر

• والا من نميدونم ناظر چكار كرده كه به قسمت استراتژي ها دسترسي ندارم از كسي هم تشكر نميتونم بكنم
                    به هر حال الگوهايي كه بهتر از نظر من ميشه باهاش تريد كرد
                    ImageUploadedByTapatalk1431271848.834653.jpgImageUploadedByTapatalk1431271863.898574.jpgImageUploadedByTapatalk1431271875.548257.jpg

نظر

والا من نميدونم ناظر چكار كرده كه به قسمت استراتژي ها دسترسي ندارم از كسي هم تشكر نميتونم بكنم
                      به هر حال الگوهايي كه بهتر از نظر من ميشه باهاش تريد كرد
                      [ATTACH]3927[/ATTACH][ATTACH]3928[/ATTACH][ATTACH]3929[/ATTACH]

این الگوی Bearish Englfing قـــــبلا هم چند بار گفتم بـــــی نظیر به نظر من ....

نظر

• {{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

• سلام.
                          آقای کاشانی
                          راجع به این چند کندل آخر یک توضیحی میدید اینکه سیگنال بوده یا نبوده و همچنین دلایل بودن یا نبودنش

نظر

• نوشته اصلی توسط baseri نمایش پست ها
                            سلام.
                            آقای کاشانی
                            راجع به این چند کندل آخر یک توضیحی میدید اینکه سیگنال بوده یا نبوده و همچنین دلایل بودن یا نبودنش

با سلام خدمت شما راستش دوست خوبم موضوع و روش کار اصلا این مدلی که شما طرح سوال کردین نیستش نه هر جای چارت و نه هر چند یا یک شمع در چارت الگوی کندل استیک تشکیل نمیدن... من به شما توصیه میکنم دسته کم تاپیک کندل استیک در همین فروم رو مطالعه بفرمایید و اینکه حداقل آن تک کتدل یا مجموعه از کندلهایی که از نظر شما الگوکندلی هستن را مشخص بکنید در تصاویر ارسالی تا سپس درباره درست بودن یا نبود الگوها در تاپیک تبادل نظر بکنیم .... راجع به این چند کندل آخر یه توضیحی میدید خیلی سوال نامفهومی هستش برای بحث کندل استیک ها . تنها جوابی که میتونم به سوال شما بدم اینه که هیچـــی ! این چند کندل که هیچ کل کندلهای این چارت هم به تنهایی هیچ معنا و مفهوم کندل استیکی ندارن مگر اینکه ؟؟؟؟ برای گرفتن جواب حداقل صفحه یک تاپیک کندل استیک همین تاپیک رو بخون تا به جواب برسی ... وسپس برای تمرین و رفع سوالات تا حدی که سوادش رو داشته باشم در این تاپیک در خدمت شما و سایر دوستان هستم . باتشکر

نظر

نوشته اصلی توسط baseri نمایش پست ها
                              سلام.
                              آقای کاشانی

بعد از سقف زدن
                              اگر سيگنالهاي باي رو بشمريم
                              سه تا سيگنال خريد كه جفتش استاپ خورده
                              ولي اخرين سيگنال خريد پروفيت خورد است
                              بازار همينه
                              ولي شما ٦٠ درصد اگه برنده باشي موفق ميشي
                              تايم ١٥ امكان موفقيتش به نظر من بيشتره
                              ویرایش توسط hdtrader : https://www.traderha.com/member/7025-hdtrader در ساعت 05-12-2015, 05:12 PM

نظر

• این موقعیت هم failشد درسته ؟

نظر

پردازش ...
                                X