اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

ایده های خرید و فروش بر اساس فیبو و پیووتها

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• ---2 ایده از نظر zarnegar

از آنجایی که کم پیش اومده مطابق مسیری که ایشون پیش بینی کردن پیش بره ، به همین جهت نظراتی رو ازشون قرار دادم که خودم هم باهاش تا حدودی موافق باشم یا حداقل مخالف نباشد امیدوارم برداشت بهتری بشه ازش

در یورو انتظارشون خیلی نزدیک به تحلیل خودم هست

در خصوص طلا نیز خودم تحلیل جدیدی انجام ندادم اما موافق نظرشون هستم

مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

• نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها
      سلام
      همیشه موج یک را در تریدهایمان از دست میدهیم!!!! فاندامنتال و تکنیکال نمیتوانند شروع موج یک را به ما نشان دهند،موج 2 شروع میشود و ما تردید داریم که وارد بشویم یا نه برای انتهای موج 2 برنامه ریزی میکنیم :از 50 درصد قیمت برمیگردد....نه از 62 درصد برمیگردد...قیمت پایین میرود و 78 درصد را هم رد میکند و به 88.6 درصد میرسد....نمیدانیم چه کنیم یاد جمله گلن نلی می افتیم که وقتی موج 2 نسبت 78 درصد را رد کند مشکوک میشود(اصلاحهای بیش از 78 درصد مشکوک هستند و حتی به واگرایی ها هم نمیتوان بها داد...)
      هنوز وارد بازار نشده ایم و تردید داریم ..تا الان یک سقف بالاتر در قیمت دیده ایم و به نظر یک کف بالاتر هم داریم تئوری داو به ما میگوید برای تایید روند باید سقف قبل بشکند(در روند صعودی)...پس هنوز جرات نمیکنیم وارد شویم منتظر میمانیم تا سقف قبل بشکند!!!!در همین گیر و دار و شک سراغ هارمونیک میرویم و میبینیم گارتلی و یا بت هم تشکیل شده و واگرایی هم داریم باز یاد جمله نیما در کتابش میافتیم که واگرایی در سطوح غیر مهم سوخته میشود....پس هنوز ترید میکنیم !!! سراغ تحلیل زمانی میرویم و عکسی از چارت میگیریم و میزنیم توی تاپیک تحلیهایمان تا چنتا لایک بگیریم و دل خوش بشویم....سقف قبل شکسته میشود،با عجله میخواهیم وارد شویم :ریسک به ریوارد نمیخورد ،پلن مدیریت سرمایه انگار میخواهد جلوی سودها ما را بگیرد!!!با خود میگوییم لعنت به این چارت و بازار ،از نوشتن پلن و زمانی که برای آن صرف کرده ایم دلزده میشویم ،،،قیمت همچنان با شتاب بالا میرود و نسبت 100 درصد موج 1 را هم رد میکند ...بالاخره با دور زدن پلن مدیریت سرمایه و ریسک به ریوارد و...وارد میشویم اما موج 4 شروع شده!!!این موج برای تریدر دام بلاست،صبر خود را از دست میدهیم ...50پیپی هم تو ضرریم شروع میکنیم به تفسیر موج 4:
      احتمالا فلت است!قیمت پایین میرود،،،نه زیگزاگ است! زمان بر میشود...احتمالا مثلث است،سر و شانه است،سقف دو قلو و.........ساعت به 19 روز میرسد و روند جان خود را از دست داده و ما 100 پیپ در ضرریم ....به منابعی که تا کنون مطالعه کردیم و زمانی که صرف کردیم فکر میکنیم ،به پوچی میرسیم....از زمین و زمان خسته میشویم و سعی میکنیم ضررمان را جبران کنیم به سراغ جفت ارز دیگری میرویم و خلاف پلن ترید میکنیم و ضرری دیگر....تصمیم میگیریم فردا به محض دیدن موج 1 وارد شویم !!!! با خود میگوییم چرا اکثرا موج 3 را از دست میدهند برای ترید؟؟؟!!؟؟!!!؟؟؟
      چرا همه استراتژی ها اکثرا در روند های رنج جواب بهتری میدهند؟؟؟
      چرا اکثر ابزار های تحلیل دنبال برگشت روند هستند؟؟؟
      چطور میتوان روند های قوی را شکار کنیم و قویترین موج را ترید کنیم؟؟؟
      چرا و چرا و چرا؟؟؟؟؟
      ببخشید نظم تاپیک را به هم زدم این مروری بود بر ترید ها و وقتی که پای چارت اکثر ما هر روز هدر میدهیم بدون بهره وری کافی ،بدون نتیجه و با فرسایش روح و جسم...
      راستی چه باید کرد؟؟؟
      پیرو صحبت های دوست عزیزمون مهرداد خان باید خدمت همه دوستان گلم عرض کنم شاید خیلی ها با این صحبت هایی که این دوستمون بیان کردند احساس کنند اااا دقیقا همین اتفاق برای من افتاده و یک حس آشنایی با خوندن این متن بهشون دست بده .
      اما دوست دارم به عنوان برادر کوچک تر بگم بخدا همه این مشکلات راه داره دوستان . به همون خدایی که می پرستید راه داره .
      میشه خیلی بی دردسرتر ترید کرد
      میشه بدون افسوس و حسرت ترید کرد
      میشه بدون استرس ترید کرد
      میشه شاد بود و ترید کرد
      میشه هم ترید کرد و هم بیشتر وقت خود رو به خودتون و خانوادهاتون اختصاص بدید.
      میشه به راحتی با همین فارکس خرج خانواده هاتون رو در بیارید.
      هزارتا میشه دیگه .....
      واقعا همه این مواردی که نام بردم شدنی هست .
      شاید خیلی از دوستان من رو بشناسند آدمی نیستم که همینطوری یک چیزی بگم تا راهی رو نرفته باشم ازش نمی گم همه این کارهارو انجام دادم که می گم میشه که میگم شما هم می تونید.
      و تنها راه این هست که دید خودمون رو عوض کنیم، بیایم برای یک بار هم که شده ببینیم واقعا اصل ترید در فارکس چی بوده، چگونه بوده بر چه اساسی، در چه تایمی بوده و ما داریم چه می کنیم در فارکس.
      چطور اصول فارکس رو زیر پا گذاشتیم و حتی این اصول را نمی دونیم، بعد انتظار سود کردن و حتی میلیونر شدن در اون رو داریم .
      بخدا قسم با این شیوه ای که اکثر تریدرها در پیش گرفتن فقط عمر و پول و اعصاب خودشون رو دارند تلف می کنند.
      بیاید برای یک بار هم که شده کمی فکر کنید . اگر بخواهید میشه به هرچه که می خواهید برسید حتی در فارکس .فقط کافیه بخواهید و تصمیمتون رو بگیرید . فقط کافیه تصمیم بگیرید،همین.
      تصمیم بگیرید و قدم اول رو با آگاهی و امید بردارید .قول میدم براتون گارانتی میکنم بهش خواهید رسید. به راحتی میشه به درآمد های هفته ای چند ده میلیونی در هفته رسید فقط اون تصمیم رو بگیرید.

نظر

• نوشته اصلی توسط Absorptive Money نمایش پست ها
        پیرو صحبت های دوست عزیزمون مهرداد خان باید خدمت همه دوستان گلم عرض کنم شاید خیلی ها با این صحبت هایی که این دوستمون بیان کردند احساس کنند اااا دقیقا همین اتفاق برای من افتاده و یک حس آشنایی با خوندن این متن بهشون دست بده .
        اما دوست دارم به عنوان برادر کوچک تر بگم بخدا همه این مشکلات راه داره دوستان . به همون خدایی که می پرستید راه داره .
        میشه خیلی بی دردسرتر ترید کرد
        میشه بدون افسوس و حسرت ترید کرد
        میشه بدون استرس ترید کرد
        میشه شاد بود و ترید کرد
        میشه هم ترید کرد و هم بیشتر وقت خود رو به خودتون و خانوادهاتون اختصاص بدید.
        میشه به راحتی با همین بازار تبادلات ارزی خرج خانواده هاتون رو در بیارید.
        هزارتا میشه دیگه .....
        واقعا همه این مواردی که نام بردم شدنی هست .
        شاید خیلی از دوستان من رو بشناسند آدمی نیستم که همینطوری یک چیزی بگم تا راهی رو نرفته باشم ازش نمی گم همه این کارهارو انجام دادم که می گم میشه که میگم شما هم می تونید.
        و تنها راه این هست که دید خودمون رو عوض کنیم، بیایم برای یک بار هم که شده ببینیم واقعا اصل ترید در بازار تبادلات ارزی چی بوده، چگونه بوده بر چه اساسی، در چه تایمی بوده و ما داریم چه می کنیم در بازار تبادلات ارزی.
        چطور اصول بازار تبادلات ارزی رو زیر پا گذاشتیم و حتی این اصول را نمی دونیم، بعد انتظار سود کردن و حتی میلیونر شدن در اون رو داریم .
        بخدا قسم با این شیوه ای که اکثر تریدرها در پیش گرفتن فقط عمر و پول و اعصاب خودشون رو دارند تلف می کنند.
        بیاید برای یک بار هم که شده کمی فکر کنید . اگر بخواهید میشه به هرچه که می خواهید برسید حتی در بازار تبادلات ارزی .فقط کافیه بخواهید و تصمیمتون رو بگیرید . فقط کافیه تصمیم بگیرید،همین.
        تصمیم بگیرید و قدم اول رو با آگاهی و امید بردارید .قول میدم براتون گارانتی میکنم بهش خواهید رسید. به راحتی میشه به درآمد های هفته ای چند ده میلیونی در هفته رسید فقط اون تصمیم رو بگیرید.

با سلام خدمت دوست گرامی و عزیز

اگر مایلید بحث را کمی بازتر بفرمایید...خواهان استیمنت نیستیم و نمیخواهیم روش کاریتان را بیان بفرمایید...کمی از دیدگاه هاتون در مورد بازار بفرمایید تا کسب علم کنیم...

از صحبتهای شما : واقعا اصل ترید دربازار تبادلات ارزی چی بوده، چگونه بوده بر چه اساسی، در چه تایمی بوده و ما داریم چه می کنیم در بازار تبادلات ارزی :

اینطور دریافت میکنم که شما قبل از اینکه از تکنیکال در ترید استفاده کنید به دنبال ارزهای قوی و ضعیف هستید و انتخاب انها برای ترید و شاید این موضوع مرتبط با بحث اصل ترید که فرمودید باشد شاید هم نه...

راه ها متفاوت است...مایلیم دیدگاه هایتان را بشنویم...

با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
          با سلام خدمت دوست گرامی و عزیز

اگر مایلید بحث را کمی بازتر بفرمایید...خواهان استیمنت نیستیم و نمیخواهیم روش کاریتان را بیان بفرمایید...کمی از دیدگاه هاتون در مورد بازار بفرمایید تا کسب علم کنیم...

از صحبتهای شما : واقعا اصل ترید دربازار تبادلات ارزی چی بوده، چگونه بوده بر چه اساسی، در چه تایمی بوده و ما داریم چه می کنیم در بازار تبادلات ارزی :

اینطور دریافت میکنم که شما قبل از اینکه از تکنیکال در ترید استفاده کنید به دنبال ارزهای قوی و ضعیف هستید و انتخاب انها برای ترید و شاید این موضوع مرتبط با بحث اصل ترید که فرمودید باشد شاید هم نه...

راه ها متفاوت است...مایلیم دیدگاه هایتان را بشنویم...

با تشکر
          نه دوست عزیز منظور من کاملا کلی بود اصلا به ارز خاصی کار ندارم .
          منظورم این بود که از اول کار در فارکس و اصل فارکس کار در چه تایم فریمی بود چگونه انجام میشد و بعد ها تریدرها اون رو به چ شکلی در آوردن تایم فریم های دیگه رو از خودشون بصورت خودجوش درآوردن و همه چی رو زیر سوال بردند .فقط به عنوان نمونه خدمتتون عرض کنم اصل فارکس تایم دیلی بوده بقیه تایم ها یک دام بزرگ برای کار در قارکس هست دیگه به نحوه ترید و ادا و اصول هایی که امروزه در فروم ها میبینید کار ندارم هر روز یک روش من درآوردی یک اندیکاتور من درآوردی از گوشه کنار دنیا مشاهده می کنید که بعد از یک مدت کوتاه که بصورت شانسی کارایی داره بعدش دیگه کاربرد خودشو از دست میده و ضرر ده میشه.دیگه اکسپرت های مسخره و ضرر ده رو کار ندارم اصلا .
          همه اینا برای بازی دادن تریدرهای سست عنصر متزلزل که هر روز دنباله رو یک روش و یک اندیکاتور هستند ساخته شده .
          خواهشا به جای ترید، یک روز فقط به کارهایی که تاکنون کردید و نتیحه نگرفتید به نحوه ترید خود فکر کنید برای یک بار هم که شده با خودتون رو راست باشید همین

نظر

• بطور مثال عرض می کنم اگر شما تریدر باشید باید بتونید یک چارت رو که حتی روی یک برگه روزنامه هم کشیده شده و به شما می دهند بتونید تحلیل کنید بدن هیچ ابزاری بدون هیچ اندیکاتوری .دیگه نمی دونم چطور منظورم رو به شما برسونم.
            به ولله دلم میسوزه برای تریدرهایی که هدفشون شده چاق تر کردن شکم بروکرها.
            یک دلیل دیگه برای استفاده نکردن از تایم های پایین رو الان عرض می کنم که روشن تر بشید. دوست دارم بقیه دوستان حتی تمام بچه های فروم در بحث شرکت کنند
            دلم می خواد این بحث بشه یک دلیل یک موج بزرگ در جهت عوض کردن تفکر تریدری بطور کامل در این فروم لااقل :

یک سوال : چرا تایم های پایین در بازار تبادلات ارزی مد شد ؟چرا intraday بوجود آمد ؟

نظر

• نوشته اصلی توسط Absorptive Money نمایش پست ها
              بطور مثال عرض می کنم اگر شما تریدر باشید باید بتونید یک چارت رو که حتی روی یک برگه روزنامه هم کشیده شده و به شما می دهند بتونید تحلیل کنید بدن هیچ ابزاری بدون هیچ اندیکاتوری .دیگه نمی دونم چطور منظورم رو به شما برسونم.
              به ولله دلم میسوزه برای تریدرهایی که هدفشون شده چاق تر کردن شکم بروکرها.
              یک دلیل دیگه برای استفاده نکردن از تایم های پایین رو الان عرض می کنم که روشن تر بشید. دوست دارم بقیه دوستان حتی تمام بچه های فروم در بحث شرکت کنند
              دلم می خواد این بحث بشه یک دلیل یک موج بزرگ در جهت عوض کردن تفکر تریدری بطور کامل در این فروم لااقل :

یک سوال : چرا تایم های پایین در بازار تبادلات ارزی مد شد ؟چرا intraday بوجود آمد ؟
              مبحث رو ساده طرح کردید و ساده پاسخ میدهیم

تایم اینترادی و کلا تایم های پایین یعنی تریدر قصد دارد تریدهای کوتاه مدت انجام دهد یعنی قصد دارد نتیجه تریدهای خود را در کوتاه مدت ببیند

طبیعتا تارگت ها برای دریافت سود از نظر تعداد پیپ کوچک هستند بنابراین تریدر برای جبران تعداد پیپ کمی که در کوتاه مدت دریافت میکند از لوریج استفاده میکند تا سود دریافتی را از نظر دلاری بزرگ کند تا بتواند نیاز خود را ارضا کند...

این نیاز در وجود اکثر تریدرها وجود دارد و بروکرها با علم به این نیاز لوریج را در اختیار تریدرها قرار میدهند و همین لوریج مانع بزرگی برای موفقیت تریدرها میشود...

امیدوارم نزدیک شده باشم به مفهومی که قرار است برسانید...

منتظر ادامه بحث شما دوست عزیز هستیم...

نظر

• نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
                مبحث رو ساده طرح کردید و ساده پاسخ میدهیم

تایم اینترادی و کلا تایم های پایین یعنی تریدر قصد دارد تریدهای کوتاه مدت انجام دهد یعنی قصد دارد نتیجه تریدهای خود را در کوتاه مدت ببیند

طبیعتا تارگت ها برای دریافت سود از نظر تعداد پیپ کوچک هستند بنابراین تریدر برای جبران تعداد پیپ کمی که در کوتاه مدت دریافت میکند از لوریج استفاده میکند تا سود دریافتی را از نظر دلاری بزرگ کند تا بتواند نیاز خود را ارضا کند...

این نیاز در وجود اکثر تریدرها وجود دارد و بروکرها با علم به این نیاز لوریج را در اختیار تریدرها قرار میدهند و همین لوریج مانع بزرگی برای موفقیت تریدرها میشود...

امیدوارم نزدیک شده باشم به مفهومی که قرار است برسانید...

منتظر ادامه بحث شما دوست عزیز هستیم...

بله دوست عزیز درست اشاره فرمودید یکی از دلایل همین هست.
                دلیل دیگر این هست که به علت بعد روانی قضیه چون هیچ وقت تریدرهای آماتور که خیل عظیمی از تریدرها رو تشکیل می دهند به علت عجول بودن و برای بدست آوردن سودهای نجومی هرگز حاضر نیستند با بالانس های کوچک 100و200 و500 دلاری در تایم های بالا ترید کنند به سرعت پول خود را از دست می دهد و به جیب بروکر سرازیر می شود .
                توجیح این دست از تریدرها همین است که چون حجم بالانس کم هست نمیشه به تایم بالا رفت و تریدر کرد چون حاضر نیستند قدم به قدم و اصولی حساب را رشد بدهند حجم معاملات را بالا میببرند و به سرعت حساب کال خواهند کرد. از این رئ بروکر ها هم به شدت علاقه مند به ترید کردن شما در تایم پایین هستند به همین علت تایم های 12 ساعته و 8 ساعته رو در ورژن های جدید mt اضافه کردند.
                هرچه تایم پایین تر کال شدن حساب زودتر

نظر

پردازش ...
                X