نوشته اصلی توسط syzygy
نمایش پست ها
دوست محترم و نازنین سلام
با دقت پستتان را خوندم و بعنوان شخصی که سالهاست دارم حرکت امواج را از دید تکنیکال نگاه و بررسی میکنم با نهایت غذرخواهی عرض میکنم که کلا با استدلالتان مخالفم و موارد زیر را به جرات و قاطعیت عرض میکنم
1 = اولا بنده در مقابل چنین عظمت و چنین نظمی که در حرکت امواج وجود داره هنوز در ابتدای راهم و مواردی که ذیلا عرض میکنم نظر یک داش اموزی بیش نیست
2 = حرکت امواج در درون قالب هائی مثل بلوک سیمانی یا اجر های یک ساختمان با نظم چیده میشوند و امواج بزرگتر را بوجود میاورند به نحوی که همون نظمی که در موجی در بازه زمانی روزانه دیده میشه با همون نظم و دقت در بازه زمانی یک دقیقه وجود داره
3 = از عوامل بنیادی اسم اورده بودید ، عامل بنیادی هیچ تاثیر ماهوی در شکل اجرهائی که در اول پست بهش اشاره کردم ایجاد نمیکنه ( یعنی ماهیت موج ) ، کاری که میکنه سرعت چیدمان اجر ها را بیشتر میکنه
4 = اینکه کسی سود نمیکنه صرفا مربوط به کمبود علم و اگاهی یا ترس و طمع تریدر هست ،
5 = در یک کلام نظمی که در حرکت امواج وجود داره در کمتر پدیده افرینش موجوده
اینکه برخی ادعا میکنند نظمی در امواج وجود نداره دلیلش اینه که اون نظم را متوجه نشده اند
بنده بشخصه تریدر نیستم ولی در گروهی در تلگرام برای اثبات سود اوری فارک س ، حساب زیر را که سه روز قبل 45 دلار بود در عرض 4 روز 4 برابر رشد دادم ، ( به فلوتینگ اکویتی توجه کنید که صفر هست یعنی پوزیشنی باز نیست )
ارادتمند
نظر