اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

ترید های صادق

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

سلام
    هیچ پایانی برای چیزهایی که میتونیم تجربه کنیم وجود نداره...
    باورهای محکم و قاطع حقیقت را بیش از دروغ تهدید میکنند
    .

نظر

ای بابا
      من هم توی هر تاپیکی میخوام برم این پیغام میاد:
      sadegh, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
      این شیطان هم دست از سرم بر نمیداره هی میگه سریع 30-40 تا پست بزن هر جا خواستی برو

لعنت بر شیطان...بگذریم...

مدت کمی فقط روی یورو دلار کار کردم و ... راستش رو بخواید سودی برام نداشت...
      چون همه ی وقتم آزاد نیست نمیتونم روی کارم تمرکز کنم...

به هر حال میخوام از این به بعد روی تمام جفت ارز ها تحلیل کنم
      و از مدیر محترم تقاضا دارم که عنوان تاپیک رو به به "تحلیل تکنیکال همه ارز ها از دید صادق" تغییر دهد

با تشکر
      .

نظر

Aud&eur)/usd)

AUD USD
        با توجه به ریزش قوی اخیر و احتمالا تشکیل الگویی شبیه BAT احتمال ریزش و تغییر روند را داریم
        تریگر رو با یک خط مشخص کردم

EUR USD
        به اکستنشن 161% AB و یک مقاوت کلاسیک قوی رسیدیم
        تارگت اول رو با یک خط مشخص کردم

شب خوش
        .

نظر

eurusd
          inv ab=cd
          .

نظر

usd chf
            .

نظر

usd jpy
              واگرایی rd-
              hd-
              با تریگز مناسل میتوان وارد شد
              .

نظر

نتیجه تریدها

سلام
                تا دقایقی دیگر بازار بسته میشه و من یک نگاه به اکانت هستوریم انداختم و به بررسی تحلیل ها و ترید ها پرداختم
                از 22/2/2012 تا 9/3/2012
                میشه 13 روز کاری...
                در این 13 روز چندین تحلیل روی انواع جفت ارز ها داشتم
                در کل25 تا تحلیل داشتم که به خاطر شرایط نا مناسب بازار 10 تا از اون تحلیل ها کاملا از بیخ غلط هستند!(تحت فشار روانی تحلیل کردم )
                خب میمونه 15 تا تحلیل دیگه...
                به تحلیل هایی که به 100% ab=cd رسیده باشن میگم تحلیل درست که 6 تا از تحلیل هام درست بوده
                و 6 تا هم حتی با ab=61%cd هم نرسیده که به اینا میگم اشتباه
                1دونه از تحلیل هام رو از تحلیل آقا مصطفی تقلب کردم که به کنار
                1دونه هم از روی دست آقای آزادی تقلب کردم که اونم به کنار
                1 دونه از تحلیل ها هم به ab=61%cd رسید و من حتی ترید کردم و سود هم کردم اما به هدف اصلیش نرسید و برگشت که نمیدونم جز دسته درستا بذارمش یا اشتباها...

به هر حال نتیجه این 13 روز تحلیلگری و معامله گری 60 پیپ سود هست (250 پیپ مثبت و 190 پیپ منفی )که چندین و چند اشتباه تریدری(نداشتن نظم کافی در تریدری)و تحلیلگری(تحلیل اشتباه)رو شامل میشه....
                هفته بعدی به این امید شروع میکنم که اصلا تحلیل از بیخ اشتباه انجام ندم! و اشتباه تریدری هم تقریبا کم باشه...

اگر کسی راهنمایی یا پیشنهاد یا انتقاد داره ممنون میشم بگه

با تشکر صادق
                شب همه خوش
                Gross Profit: 25.71 Gross Loss: 19.69 Total Net Profit: 6.02
                Profit Factor: 1.31 Expected Payoff: 0.30
                Absolute Drawdown: 8.88 Maximal Drawdown: 6.02 (37.02%) Relative Drawdown: 37.02% (6.02)
                Total Trades: 20 Short Positions (won %): 15 (46.67%) Long Positions (won %): 5 (80.00%)
                Profit Trades (% of total): 11 (55.00%) Loss trades (% of total): 9 (45.00%)
                Largest profit trade: 7.61 loss trade: -4.12
                Average profit trade: 2.34 loss trade: -2.19
                Maximum consecutive wins ($): 3 (14.78) consecutive losses ($): 2 (-5.90)
                Maximal consecutive profit (count): 14.78 (3) consecutive loss (count): -5.90 (2)
                Average consecutive wins: 2 consecutive losses: 2
                .

نظر

usd cad

احتمال صعود
                  .

نظر

usd chf
                    .

نظر

Nzd chf
                      ab=cd
                      88.6%
                      .

نظر

gbpusd

واگرایی منفیشکسته شدن کف قبلیبا یک تریگر در تایم پایین میشه وا وارد معامله فروش شد
                        .

نظر

سوال

1-امروز صبح تمام دلار تقویت شد و تمام جفت ارز هایی که بااون در ارتباط بودندحرکت کردند...
                          2-من روی پوند دلار 0.03 پزیشن داشتم و روی یورو دلار 0.01 (چون موقعیت پوند رو واسه ریزش بهتر از یورو میدیدم ) و پزیشن یورو دلار من راحت بیش از 90 پیپ توی سود رفت اما پوند رو 20 پیپ موند و پایین نرفت
                          3-منم فکر کردم چون پوند پایین نرفته پس نمیخواد اصلا پایین بره و داره مثل دلار تقویت میشه...
                          4-واسه همین پزیشن پوند رو بستم
                          5-و بعد از بستن من پوند دلار ریخت...
                          سوال این است که آیا تفکر من از بیخ اشتباه بوده یا این اتفاقی هست که واسه هر کسی اتفاق بیفته مشکلی نداره ؟
                          یعنی مواقعی هم پیش میاد که مثلا یرو بریزه و پوند مقاومت کنه و بعد بره بالا ؟
                          .

نظر

پاسخ یک مبتدی مبتدی

نوشته اصلی توسط sadegh نمایش پست ها
                            1-امروز صبح تمام دلار تقویت شد و تمام جفت ارز هایی که بااون در ارتباط بودندحرکت کردند...
                            2-من روی پوند دلار 0.03 پزیشن داشتم و روی یورو دلار 0.01 (چون موقعیت پوند رو واسه ریزش بهتر از یورو میدیدم ) و پزیشن یورو دلار من راحت بیش از 90 پیپ توی سود رفت اما پوند رو 20 پیپ موند و پایین نرفت
                            3-منم فکر کردم چون پوند پایین نرفته پس نمیخواد اصلا پایین بره و داره مثل دلار تقویت میشه...
                            4-واسه همین پزیشن پوند رو بستم
                            5-و بعد از بستن من پوند دلار ریخت...
                            سوال این است که آیا تفکر من از بیخ اشتباه بوده یا این اتفاقی هست که واسه هر کسی اتفاق بیفته مشکلی نداره ؟
                            یعنی مواقعی هم پیش میاد که مثلا یرو بریزه و پوند مقاومت کنه و بعد بره بالا ؟
                            دقیقا قربان این اتفاق برای من افتاده .اگر منظور شمارو درست متوجه شده باشم که حرکت این دو جفت ارز با همه باید بگم پوند با تاخیر نسبت به عکس العمل های یورو واکنش نشون میده
                            مثلاباید یورو یک روند نزولی ادامه دار بدون هیچ مکسی باشه تا پوند نیز همراه با یورو حرکت کنه
                            اینکه این دو جفت ارز باهم حرکت کرده هیچ شکی نیست ولی بنظر من یورو لیدر هست و پوند یک خرس تنبل که طول میکشه دور ورداره برای ریزش
                            امیدوارم منظور سوال شما رو خوب متوجه شده باشم

نظر

سلام
                              حساب بنده مثل هر حساب دیگه که قبلا باز کردم دوباره کال مارجین شد...
                              همیشه مینشستم و ترید هایی که به استاپ خودن رو برسی میکردم و میگفتم روی حساب بهدی این کارا رو نباید کنم...
                              اما این دفعه ترید های مثبتم رو برسی کردم و با خودم گفتم باید اینطور معامله کنم
                              از ترید های مثبتم عکس گرفتم...
                              خلاصه تصمیم گرفتم یک حساب n دلاری باز کنم و با یک مدیریت سرمایه خاص رشدش بدم(فعلا روی هز پزیشن 5% سرمایه رو ریسک میکنم)
                              البته اگر هم کم شد بازم براش برنامه ریزی کردم
                              در این حسابم حد اکثر 40 ترید انجام میدم
                              و سعی میکنم 20 تا ترید اول نتیجه مثبتی داشته باشه تا بعد از 20 ترید حسابم رو ببندم و به برسی آمار و ارقام بپردازم
                              هر وقت که یک ترید داشتم عکسش رو اینجا خواهم گذاشت
                              در پست بعدی اکانت هیستوری حساب کال مارجین شده رو میذارم تا واسه بقیه(از بقیه مهم تر خودم) درس عبرت شه
                              که به حجم پزیشن هایی که در سود رفتن الکی و بدون حساب کتاب اضاف نکنیم یا نکنید یا نکنم...
                              .

نظر

البته اکوییتی به 75 دلار هم رسید
                                ولی همانجور که عرض کردم به حجم پزیشن ها اضافه کردم و اضافه کردم ... تا قیمت برگشت و ...

بعد از ظهر خوبی داشته باشید
                                .

نظر

پردازش ...
                                X