اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

فاندامنتال بازار لایو چی میگه (صحبت لحظه ای بازار )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

د ج - حرف بازار: سیتی بانک پیشنهاد می کند پوند انگلستان را در مقابل دلار استرالیا بفروشید
    سیتی بانک پیشنهاد می کند که پوند انگلستان را در مقابل دلار استرالیا بفروشید زیرا پیش از انتشار داده های شاخص بهای کالاهای مصرفی در صبح امروز در ساعت 8:30 به وقت گرینویچ پوند انگلستان آسیب پذیر به نظر می رسد و همچنین این ارز می تواند تا پیش از انتشار آخرین صورت جلسه بانک مرکزی انگلستان تحت فشار باشد.
    این بانک می گوید، هر دو این وقایع تاکیدی است بر ریسک سیاست تسهیل پولی بیشتر در اقتصاد و صورت جلسه می تواند نشان دهد که آیا خرید بعدی دارایی ها در ماه ژوئیه رخ می دهد یا خیر.
    این بانک می افزاید: "ما تصور می کنیم که در آینده نزدیک، پوند انگلستان در مقابل دلار استرالیا و دیگر ارزهای مرتبط با ریسک به کاهش ارزش خود ادامه می دهد" و خرید دارایی های بیشتر می تواند اختلاف نرخ بهره بین پوند انگلستان و دلار استرالیا را افزایش دهد و این فشار بیشتری را بر بهای جفت ارزی پوند انگلستان و دلار استرالیا ایجاد می کند.
    نرخ برابری پوند انگلستان در مقابل دلار استرالیا اکنون 1/5478 است.
    WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
    account demo

نظر

د ج - حرف بازار: در نوسانات نرخ برابری یورو در مقابل دلار امریکا باید مراقب سطوح 1/2746 و 1/2541 بود -- کامرز بانک
      به گفته خانم کارن جونز، تحلیلگر فنی کامرز بانک، در نوسانات نرخ برابری یورو در مقابل دلار امریکا، باید به دقت مراقب سطوح 1/2746 و 1/2541 بود. نرخ اول بیانگر 38/2 درصد از روند بازگشت فیبوناچی در خلال نوسانات این سال است و در صورت افزایش این نرخ به بالای سطح مذکور، این نرخ به سوی سطح میانگین نوسانات 55 روزه خود بر روی 1/2855 و فراتر از آن پیش خواهد رفت و در بالای سطح 1/3031 متوقف خواهد شد.
      همچنین، در صورت شکست این نرخ به زیر سطح افزایشی بلند مدت خود بر روی 1/2541، فشار صعودی از روی این نرخ برداشته خواهد شد، و خطر رسیدن این نرخ به سطح حمایت 1/2435 و سپس سطح پایین سال 2012 بر روی 1/2288 مطرح خواهد شد.
      در حال حاضر، یورو در برابر دلار با نرخ 1/2615 مبادله می شود.
      WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
      account demo

نظر

د ج - حرف بازار: افزایش ارزش کرون سوئد در آستانه انتشار آمار بیکاری
        در آستانه انتشار آمار بیکاری، ارزش کرون سوئد با افزایش مواجه شده است و نرخ برابری یورو در مقابل کرون سوئد نیز اکنون به سطح پایین روزانه در 8/8219 رسیده است. قرار است آمار بیکاری در ساعت 7:30 به وقت محلی گرینویچ منتشر شود.
        سیتی بانک پیش بینی می کند که نرخ بیکاری در ماه می نزدیک به 7/8 درصد باشد. پیش بینی بانك مركزي سوئد "موسوم به ریکس بانک" رقم 7/7 درصد بوده است. سیتی بانک خاطر نشان می کند که آمار منعطف و در عین حال مقاوم باعث شده است این بانک مرکزی در طول ماه های اخیر از اتخاذ موضعی شدید در حمایت کاهش نرخ بهره فاصله بگیرد.
        این بانک اضافه می کند "تردید داریم که شاهد آماری غافگیر کننده و یا شاهد بهبودی جدی در گرایش به ریسک باشیم که منجر به افت شدید در ارزش کرون سوئد شود."
        سیتی بانک ادامه می دهد افزایش ریسکهای این ارز باعث افزایش ابهامات می شود و چنین شرایطی باعث وارد شدن ضربه کمتری به ارزهای نقدی مانند کرون سوئد می شود.
        نرخ برابری یورو در مقابل کرون سوئد 8/8265 است.
        WE LOVE YOU , PCM

accuont real
        account demo

نظر

د ج – حرف بازار: افزایش اندک نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل دلار هنگ کنگ؛ افزایش شدید بعید است؛ سقف نرخ برابری 7/7620
          یک معامله گر ارشد در یک بانک چینی می گوید، نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل دلار هنگ کنگ، از سطح 7/7590 در پایان معاملات روز دوشنبه آسیا، به سطح 7/7591 رسیده است، زیرا تضعیف بازار سهام داخلی دلار آمریکا را تقویت کرده است.
          شاخص بازار سهام هنگ کنگ، موسوم به اچ.اس.آی (hsi) به میزان0/2 درصد افت داشته است.
          این معامله گر می گوید: "انتظار ندارم بهای این جفت ارزی آنچنان افزایش یابد، زیرا سرمایه گذاران وجوه خود را از بازار خارج کرده اند. این سرمایه گذاران تصور می کنند که بازارهای مالی هنگ کنگ نقدینگی زیادی دارد و ارز این کشور، (که ارزش آن توسط بانک مرکزی این کشور به دلار آمریکا حفظ شده است) در برابر دیگر ارزهای آسیایی ثبات بیشتری دارد."
          وی معتقد است که در نزدیک مدت جفت ارزی دلار آمریکا و دلار هنگ کنگ در محدوده 7/7580 تا 7/7620 معامله می شود.
          WE LOVE YOU , PCM

accuont real
          account demo

نظر

د ج - حرف بازار: بانک دانسکه به دنبال خرید پوند انگلستان در برابر دلار امریکا در سطح 1/5660 است
            بانک دانسکه (Danske) به دنبال خرید پوند انگلستان در برابر دلار امریکا در سطح 1/5660 است تا با رسیدن این نرخ به سطح هدف 1/5805 سود کسب نماید. این بانک سطح توقف این مبالات خود را بر روی 1/5581 قرار داده است.
            در حال حاضر، پوند انگلستان در برابر دلار آمریکا در پایین ترین سطح روزانه خود با نرخ 1/5665 مبادله می شود.
            WE LOVE YOU , PCM

accuont real
            account demo

نظر

ممنون . اخبار خیلی خوبی است .

موفق و شاد باشی دوست عزیز .
              مدیریت سرمایه حرفه ای شرط ماندگاری و موفقیت

نظر

سلام
                خواهش میکنم نظر لطفا شماست مسعود جان
                انشالله دوستان برداشت درستی از موضوع گرفته شود و در ترید استفاده نشود بلکه دید آینده را از بازار بگیرند.
                ویرایش توسط saman51 : https://www.traderha.com/member/3847-saman51 در ساعت 06-19-2012, 01:37 PM
                WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                account demo

نظر

د ج - حرف بازار: منتظر آزمودن سطح پایین 1/2515 توسط جفت ارزی یورو و دلار آمریکا باشید -- بانک کردیت اگریکول
                  میتل کوتچا، تحلیلگر مبادلات ارزی در بانک کردیت اگریکول می گوید پس از بین رفتن سریع واکنش مثبت یورو به انتخابات یونان در انتظار تجربه سطح پایین 1/2515 از سوی جفت ارزی یورو و دلار آمریکا باشید.
                  وی اضافه می کند "ناتوانی یورو در محکم کردن عواید خود در مقابل دلار آمریکا در بالای سطح 1/2700، آنهم با وجود موضع افراطی فروش بازار، فقدان اعتماد به حل شدن بحران را برجسته می کند."
                  وی ادامه می دهد که " تنها در صورتیکه اقدامات ملموسی در نشست وزرای دارایی ناحیه پولی یورو در طول چند روز آینده طرح ریزی شوند این موضوع می تواند باعث ایجاد اندکی آرامش در بازار گردد. در این بین، ما در انتظار ثبت نرخ برابری 1/2515 برای جفت ارزی یورو و دلار آمریکا هستیم؛ نرخی که می تواند به سرعت حتی امروز، سه شنبه، تجربه شود."
                  نرخ برابری کنونی یورو در مقابل دلار آمریکا 1/2602 است.
                  WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                  account demo

نظر

د ج – حرف بازار: مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: معاملات اختیار معامله یورو در یونان همچنان پس از انتخابات پارلمانی این کشور مانند قبل می باشند

د ج – حرف بازار: مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: تقریباً تمام بخشهای آلمان دارای چشم انداز منفی در مورد 6 ماه آینده می باشند
                    WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                    account demo

نظر

د ج – حرف بازار: مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: اکثر فعالان بازار انتظار دارند بانک مرکزی اروپا در 6 ماه آینده و نه در ماه می نرخ بهره را کاهش دهد
                      WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                      account demo

نظر

د ج – حرف بازار: مرکز پژوهشهای اقتصادی اروپا: اقتصاد آلمان همچنان در وضعیت بسیار بی ثباتی قرار دارد
                        WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                        account demo

نظر

د ج – حرف بازار: نرخ تورم در انگلستان در ماه می از روند آهسته ای برخوردار بوده است
                          WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                          account demo

نظر

د ج - حرف بازار: شاخص بهای کالاهای مصرفی هنگ کنگ در ماه می احتمالاً 4/2 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است -- نظرسنجی
                            بر اساس میانگین پیش بینی های صورت گرفته توسط هفت اقتصاددان که در نظر سنجی صورت گرفته توسط خبرگزاری داو جونز شرکت نموده اند، ارقام مربوط به شاخص کلی بهای مصرف کننده هنگ کنگ در ماه می احتمالاً نسبت به سال گذشته در همین ماه 4/2 درصد افزایش داشته است، حال آنکه روند افزایش این شاخص نسبت به ماه آوریل کاهش داشته است، چرا که در ماه آوریل این شاخص 4/7 درصد افزایش یافته بود.
                            طبق نظر این اقتصاددانان کاهش بهای مواد خوراکی و اجاره های شخصی موجب شده تا تورم این شهر با فشار نزولی روبرو شود. با این حال، آقای ریموند یانگ، اقتصاددان ارشد گروه بانکداری استرالیا و نیوزلند می گوید:
                            "ریسک صعودی این شاخص هم وجود دارد. دولت این کشور تمایل دارد تا اجاره بهای خانه های دولتی را افزایش دهد و شرکت های حمل و نقل نیز در صدد افزایش بهای خدمات خود می باشند. روند افزایش حقوقها نیز از این روند بازمانده است. بهای کالاهای محلی احتمالاً ثابت خواهد ماند". او پیش بینی می کند که شاخص بهای کالاهای مصرفی هنگ کنگ در سال 2012 به میزان 3/8 درصد افزایش یابد.
                            این داده ها قرار است در ساعت 8:30 صبح روز پنجشنبه به وقت گرینویچ توسط دولت هنگ کنگ منتشر شوند.
                            WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                            account demo

نظر

د ج - حرف بازار: بانک مرکزی اروپا در حال خرید اوراق قرضه کشورهای حاشیه ای ناحیه پولی یورو نیست -- معامله گران
                              معامله گران شایعه ها در مورد خرید اوراق قرضه کشورهای حاشیه ناحیه پولی یورو از سوی بانک مرکزی اروپا را تکذیب می کنند، هر چند که به نظر می رسد این گمانه که بانک مرکزی در حال خرید اوراق قرضه است، عامل پیش برنده بازار است. بازارسازان می گویند که هیچ شواهدی از مداخله بانک مرکزی اروپا ندیده اند مگر "زمزمه های معمول" که هنگام کاهش سود اوراق قرضه کشورهای حاشیه ای ناحیه پولی یورو بروز می کنند.
                              یک بازارساز می گوید "خریدهای پراکنده ای" وجود داشته اند که پس از آنکه حراج اوراق قرضه دولتی آمریکا به خوبی انجام شد، شاهد کاهش سود اوراق قرضه اسپانیا بوده اند.
                              یک معامله گر اضافه می کند "این جابجایی ها بیشتر محصول عقب کشیدن فروشندگان هستند." یک معامله گر دیگر اضافه می کند که میزانی از خرید اوراق قرضه دولتی اسپانیا با سررسید ده ساله گزارش شده است، اما هیچ نشانه ای از دخالت بانک مرکزی اروپا وجود ندارد.
                              سود اوراق قرضه دولتی اسپانیا با سررسید ده ساله هم اکنون با افتی 12 صدم درصدی 7/00 درصد است.
                              WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                              account demo

نظر

د ج – فلزات گرانبها: افزایش اندک قیمت نقدی طلا ؛ توجهات معطوف به نشست فدرال رزرو
                                لندن (داو جونز) – قیمت نقدی طلا در روز سه شنبه در بازار اروپا اندکی افزایش یافته است، اما فاقد تغییر قابل توجهی بوده است زیرا پیش از آغاز نشست فدرال رزرو آمریکا در ساعات آتی روز معاملاتی جهانی که بازار بی صبرانه منتظر آن است، سرمایه گذاران محتاطانه عمل می کنند.
                                در ساعت 9:10 به وقت گرینویچ، قیمت نقدی طلا تنها با 0/2 درصد افزایش نسبت به همین زمان در روز گذشته به 1630/15 دلار آمریکا در هر اونس رسیده است.
                                دیوید گاوت، رئیس بخش فلزات گرانبها در در شرکت کارگزاری و خدمات مالی مارکس اسپکترون (Marex Spectron)، می گوید که در حال حاضر و پیش از برگزاری نشست دو روزه فدرال رزرو به منظور تعیین نرخ بهره، طلا یک "الگوی ثابت" دارد. عوامل بازار این نشست را زیر نظر خواهند داشت تا ببینند آیا با وجود انتشار داده های ضعیف اقتصادی اخیر آمریکا، فدرال رزرو در جهت حمایت از اقتصاد اقدام خواهد کرد یا خیر.
                                آقای گاوت می گوید، "تصور می کنم پیش از برگزاری این نشست بازار در موقعیت خرید قرار دارد و اگر فردا بعد از ظهر هیچ اشاره ای به اجرای سیاست تسهیل پولی یا برنامه هایی مانند آن صورت نگیرد، ما قطعاً شاهد فروش به دلیل نا امیدی خواهیم بود.
                                وی می افزاید، "پیش از انتشار هر گونه بیانیه ای، بازار همچنان بی رونق، عصبی و پر نوسان خواهد بود."
                                اغلب طلا در زمان های سیاست های پولی سهل گیرانه به عنوان یک ارز جایگزین و مانعی در مقابل تورم در نظر گرفته می شود.
                                بر اساس گزارش تحلیلگران، تثبیت نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا در روز سه شنبه تا حدی باعث حمایت از طلا شده است. از آنجا که ارزش طلا بر حسب دلار آمریکا سنجیده می شود، هنگامی که ارزش دلار آمریکا کاهش می یابد، طلا برای دارندگان سایر ارزها ارزان تر می شود.
                                جیمز استیل، تحلیلگر بانک اچ. اس. بی. سی. می گوید، احتمالاً تقویت نسبی یورو در مقابل دلار آمریکا یکی از عوامل مهم تعیین کننده قیمت طلا در هفته های پیش رو خواهد بود.
                                بر اساس گزارش بانک اچ. اس. بی. سی.، برای آنکه یورو به طور قابل توجهی تغییر کند سطح اطمینان در بازار در رابطه با منطقه پولی یورو باید به شدت افزایش یابد یا آنکه انتظارات در مورد سیاست های تسهیلی افزایش یابند.
                                آقای استیل می گوید ما بر این باور هستیم که یک روند صعودی محدود برای یورو در نزدیک مدت احتمالاً روند صعودی طلا را نیز محدود خواهد کرد.
                                در ساعت 09:09 به وقت گرینویچ، یورو با نرخ 1/26036 مبادله شده است، که نسبت به همین زمان در روز گذشته 0/2 درصد افزایش داشته است. بر اساس گزارش متخصص راهبردی ارز بانک اچ. اس. بی. سی. سطح مقاومت یورو در حال حاضر در سطحی حدود 1/2750 به ازای هر دلار آمریکا قرار دارد.
                                در سایر بازارهای فلزات گرانبها در روز سه شنبه، قیمت نقدی نقره با 0/4 درصد افزایش به 28/820 دلار آمریکا در هر اونس رسیده است، قیمت نقدی پلاتین با 0/6 درصد افزایش به 1484 دلار آمریکا در هر اونس و قیمت نقدی پالادیوم با 0/1 درصد افزایش به 628/25 دلار آمریکا در هر اونس رسیده است.
                                بر اساس گزارش آلکس رادولف، تحلیلگر فنی کامرز بانک، در طول چند هفته آینده قیمت های نقره نسبت به کاهش بیشتر آسیب پذیر هستند.
                                وی می گوید، در حالیکه هنوز هم امکان دارد که این فلز سطح مهم روانی 30 دلار آمریکا در هر اونس را مجدداً مورد آزمون قرار دهد، حمایت در سطوح 27/21 و 26/74 دلار آمریکا در هر اونس می بایست نهایتاً از بین بروند و این امر باعث می شود که ناحیه حمایتی عمده بین 26/36 تا 26/02 دلار آمریکا در هر اونس مجدداً در نظر گرفته شود.
                                آقای رادولف می افزاید، "در صورتی که این سناریو با شکست مواجه شود، میانگین متحرک 200 هفته ای در سطح 23/30 دلار آمریکا در هر اونس مورد توجه قرار گیرد. تا زمانی که قیمت نقره در سطحی کمتر از 31/49 قرار داشته باشد ما چشم انداز میان مدت نزولی خود را حفظ خواهیم کرد."
                                WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                                account demo

نظر

پردازش ...
                                X