اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

فاندامنتال بازار لایو چی میگه (صحبت لحظه ای بازار )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

د ج - حرف بازار: بانک اچ.اس.بی.سی لزوم فروش پوند انگلستان طبق نظر شورای حل اختلاف اروپا را زیر سؤال می برد
    بانک اچ.اس.بی.سی (hsbc) این پرسش را مطرح می نماید که چرا باید طبق نظر شورای حل اختلاف اروپا (موسوم به ectr) اقدام به فروش پوند انگلستان نمود، چرا که این اقدام بانک مرکزی انگلستان برای آن است که از طریق تسهیل اعتباری و تزریق نقدینگی اقتصاد انگلستان را به تحرک وا دارد.
    آقای داراگ ماهر، متخصص راهبردی مبادلات ارزی در بانک اچ.اس.بی.سی می گوید: "فروش گسترده پوند انگلستان با آغاز ساعات مبادلاتی در اروپا بیشتر عکس العمل غیر ارادی بازار به احتمال اجرای دور جدیدی از سیاستهای تسهیل مالی بود. با این حال، اگر عملیات تمدید تسهیلات تضمینی برای به حرکت در آوردن اقتصاد انگلستان طراحی شده است، بنابراین چرا باید اقدام به فروش پوند انگلستان نمود؟"
    در حال حاضر، پوند در برابر دلار با نرخ 1/5492 مبادله می شود، و نرخ برابری یورو در برابر پوند نیز 0/8148 می باشد.
    WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
    account demo

نظر

د ج - حرف بازار: افت نرخ برابری پوند انگلستان تحت تأثیر رویدادهای گذشته -- بانک نومورا
      بانک نامورا (Nomura) می گوید افت در نرخ برابری پوند انگلستان تحت تأثیر رویدادهای گذشته صورت گرفته است در شرایطی که نرخ بهره بین بانکی پوند انگلستان افتی شدید را تجربه کرده و در نتیجه باعث شده که پوند نیز افت کند - روندی که سابقه ای طولانی دارد.
      جوف کندریک، مدیر بخش راهبرد مبادلات ارزی اروپا در بانک نامورا خاطر نشان می کند "این الگوی افت که پس از کاهش نرخ بهره امروز صبح روی داد، الگویی بسیار قدیمی از نوسان ارزی است."
      نرخ برابری پوند انگلستان هم اکنون 1/5998 است. یورو در مقابل پوند انگلستان هم اکنون با نرخ برابری 0/8147 داد و ستد می شود.
      WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
      account demo

نظر

د ج - حرف بازار: پیش بینی جهش محدود نرخ برابری یورو در مقابل پوند انگلستان توسط بانک بارکلیز کاپیتال
        بانک بارکلیز کاپیتال پیش بینی می کند که نرخ برابری یورو در برابر پوند انگلستان با جهش محدودی روبرو خواهد شد، و این روند احتمالاً در سطوح مقاومت 0/8150 تا 0/8170 متوقف خواهد شد. این بانک معتقد است که افزایش قراردادهای آتی فروش پوند انگلستان موجب افت ارزش این ارز در کوتاه مدت شده است، اما با توجه به روند نزولی نرخ یورو در برابر پوند انگلستان در سال 2012، این بانک انتظار دارد که روند افزایشی فعلی متوقف گردد.
        در حال حاضر، یورو در برابر پوند انگلستان با نرخ 0/8142 مبادله می شود، اما در بالاترین سطح امروز خود بر روی 0/8152 قرار داشت.
        WE LOVE YOU , PCM

accuont real
        account demo

نظر

د ج – فلزات گرانبها: قیمت نقدی طلا تقریبا ثابت بوده است؛ امیدها مبنی بر اجرای سیاست های تسهیل پولی بیشتر از قیمت طلا حمایت کرده است
          لندن (داو جونز) – قیمت نقدی طلا در روز جمعه در بازار اروپا اندکی افزایش یافته است، انتظار می رود که پیش از برگزاری انتخابات یونان در تعطیلات آخر هفته و قبل از آغاز یک روند صعودی در هفته آینده، در روز معاملاتی جاری نوسانات زیادی داشته باشد.
          در ساعت 07:36 به وقت گرینویچ، قیمت نقدی طلا تنها با 0/02 درصد افزایش به 1623/27 دلار در هر اونس رسید. تا کنون در روز معاملاتی جاری این فلز زرد رنگ در یک محدوده 8 دلاری مبادله شده است.
          تحلیلگران می گویند، احتمالا سرمایه گذاران پیش از برگزاری انتخابات یونان در تعطیلات آخر هفته در روز جمعه از هر گونه اقدام جسورانه ای اجتناب خواهند کرد.
          نتایج آرا در روز یکشنبه می تواند تعیین کننده این موضوع باشد که آیا این کشور در منطقه پولی یورو باقی خواهد ماند یا خیر. اگر سران یونان نتوانند، یا نخواهند، شرایط وضع شده توسط اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول را به عنوان بخشی از بسته نجات 173 میلیارد یورویی (معادل 216 میلیارد دلار آمریکا) بپذیرند، بروکسل می تواند از کمک خود صرفنظر کند و به طور موثری یونان را از منطقه ارز واحد اروپا خارج کند.
          رویترز در گزارشی گفته است که بانک های مرکزی خود را برای یک اقدام هماهنگ آماده می کنند تا در صورتی که انتخابات یونان منجر به ایجاد آشفتگی در بازار شود، نقدینگی مورد نیاز را فراهم کنند. چنین اقدامی می تواند به نفع طلا باشد، چرا که طلا در زمان افزایش نقدینگی به عنوان مانعی در مقابل تورم و تضعیف ارز در نظر گرفته می شود.
          ادوارد میر تحلیلگر شرکت اینتل اف. سی. استون (INTL FCStone) می گوید اگرچه، در صورتی که احزاب طرفدار دریافت بسته نجات مالی حداکثر آرا را به خود اختصاص دهند، طلا همچنان می تواند عواید کسب کند.
          میر می گوید، "اگرچه از لحاظ تئوری، طلا در یک چنین سناریویی می بایست عقب نشینی کند، ما تردید داریم که با وجود حمایت یورو تقویت شده و انتظارات مبنی بر این که مقامات اروپا در حال حاضر باید حتی با کاهش شرایط بازپرداخت این وام به بازگشت یونان به شرایط عادی کمک کنند، سرمایه گذاران مبادله طلا را افزایش دهند."
          وی می افزاید، "علاوه بر این، ممکن است مقامات مجبور شوند سیاست های تطبیقی وام دهی بیشتری را در مقایسه با سایر کشورها طراحی کنند، کشورهایی که هم اکنون نیز در مورد حواشی این مساله نوسانات زیادی را تجربه می کنند."
          از آنجایی که ارزش طلا بر حسب دلار آمریکا سنجیده می شود، وقتی که ارزش دلار آمریکا در مقابل سایر ارزها کاهش می یابد، طلا ارزان تر به نظر می رسد.
          پس از برگزاری انتخابات آخر هفته، انتظار می رود که سرمایه گذاران توجه خود را بر روی نشست کمیته سیاست گذاری فدرال رزرو آمریکا معطوف کنند که قرار است در روزهای 19 و 20 ژوئن برگزار شود. امیدهایی مبنی بر این که فدرال رزرو دور سوم سیاست های تسهیل پولی را اجرا خواهد کرد قیمت های طلا را در روزهای معاملاتی اخیر مورد حمایت قرار داده است.
          جیمز استیل تحلیلگر بانک اچ. اس. بی. سی. می گوید، "قیمت های طلا نسبت به تغییرات در میزان تمایل مربوط به انتظارات سیاست پولی حساس بوده است. اگر انتظارات سرمایه گذاران در مورد تسهیل پولی بیشتر افزایش یابد، ما بر این باور هستیم که این امر به نفع طلا خواهد بود."
          در سایر بازارهای فلزات گرانبها در روز جمعه، قیمت نقدی نقره با 0/3 درصد به 28/720 دلار آمریکا در هر اونس رسید، قیمت نقدی پلاتین با 0/2 درصد افزایش به 1493/50 دلار آمریکا در هر اونس و قیمت نقدی پالادیوم با 0/4 درصد افزایش به 634/40 دلار آمریکا در هر اونس رسید.
          WE LOVE YOU , PCM

accuont real
          account demo

نظر

د ج - حرف بازار: تا زمانی که نرخ برابری پوند انگلستان در مقابل دلار امریکا زیر سطح 1/5660 باشد، این نرخ تحت فشار خواهد بود -- بانک بارکلیز کاپیتال
            بانک بارکلیز کاپیتال می گوید تا زمانیکه نرخ برابری پوند انگلستان در مقابل دلار امریکا زیر سطح 1/5660 باشد، این نرخ تحت فشار قرار خواهد داشت و خطر سقوط آن به 1/54 طی یک یا دو هفته آتی وجود دارد.
            به گفته این بانک، در صورتی که روند نزولی این نرخ باز هم ادامه یابد و این نرخ از سطح مذکور نیز پایین تر رود، خطر سقوط آن به سطوح مهم حمایت خود بر روی 1/5320 و 1/5270 افزایش خواهد یافت.
            WE LOVE YOU , PCM

accuont real
            account demo

نظر

د ج - حرف بازار: احتمالاً تصحیح نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا در آخرین مراحل خود است -- بانک ام.آی.جی
              بانک ام.آی.جی (MIG Bank) می گوید که احتمالاً روند تصحیحی نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا از نرخ 1/2446 در حال به پایان رسیدن است و این بانک در انتظار ثبت شدن نرخ برابری 1/2740 است تا اقدام به فروش کند. سطوح هدف نزولی نرخ های 1/2540، 1/20 و در نهایت 1/1650 است. سطح توقف برای این بانک نرخ 1/2940 می باشد.
              نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا هم اکنون 1/2630 است.
              WE LOVE YOU , PCM

accuont real
              account demo

نظر

د ج - حرف بازار: در صورت خروج یونان از منطقه پولی یورو، نرخ کف یورو در برابر فرانک سوئیس همچنان توسط بانک مرکزی سوئیس حفظ خواهد شد -- مؤسسه تحقیقاتی باک باسل
                موسسه تحقیقات اقتصادی باک باسل (BAK Basel) انتظار دارد که در صورت خروج یونان از منطقه پولی یورو، بانک مرکزی سوئیس نرخ کف تعیین شده در مورد یورو در مقابل فرانک را همچنان حفظ نماید، البته تا زمانی که بتوان از شکست بازارهای مالی بین المللی اجتناب نمود.
                این مؤسسه تحقیقاتی سوئیسی معتقد است که پس از خروج یونان از منطقه پولی یورو، فرانک سوئیس ممکن است در برابر یورو ضعیف تر نیز شود.
                این مؤسسه تحقیقات اقتصادی در گزارش خود آورده است: "در صورت بروز چنین واقعه ای، فرانک در ابتدا با فشار فزاینده صعودی روبرو خواهد شد و همین امر موجب خواهد گردید تا بانک مرکزی سوئیس اقدام به مداخله در بازار ارز کند. با این حال، نرخ کف 1/20 فرانک به ازای هر یورو قطعاً حفظ خواهد شد".
                WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                account demo

نظر

د ج – حرف بازار: انگلستان دومین کسری تجاری بزرگ خود را در ماه آوریل ثبت کرده است
                  WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                  account demo

نظر

د ج – حرف بازار: میزان واردات و صادرات منطقه پولی یورو در ماه آوریل کاهش داشته است
                    WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                    account demo

نظر

درود به عزیزان
                      جناب سامان ضمن تشکر مطالب ارائه شده مفید بود
                      شاد باشید
                      ویرایش توسط masoud_s : https://www.traderha.com/member/4460-masoud_s در ساعت 06-15-2012, 03:52 PM

نظر

د ج - حرف بازار: احتمالا نرخ بیکاری هنگ کنگ در ماه های مارس تا می 3/3 درصد اعلام خواهد شد -- نظر سنجی
                        بر اساس نظرسنجی داو جونز از شش اقتصاددان، پیش بینی شده است که نرخ بیکاری بین ماه های مارس تا می در هنگ کنگ برابر با 3/3 درصد باشد که در این صورت تغییری را نسبت به دوره بین ماه های فوریه و آوریل ثبت نخواهد کرد.
                        جیانگ لو، اقتصاددان بانک جی پی مورگان می گوید که بر جای ماندن نگرانی ها در مورد بحران بدهی در ناحیه پولی یورو و نیز بهبود ناپایدار اقتصادی آمریکا می تواند رویکرد بکارگیری نیروی کار را تغییر دهد و فشار فزاینده را بر نرخ بیکاری در ماه های پیش رو وارد کند. با این حال، ریموند یونگ، اقتصاددان ارشد گروه بانکداری استرالیا و نیوزلند (anz) می گوید "زمانی که موتور رشد چین روشن شود، بازار اشتغال مجدد محدود خواهد شد."
                        قرار است دولت هنگ کنگ آمار اشتغال را در روز دوشنبه در ساعت 8:30 به وقت محلی گرینویچ منتشر کند.
                        WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                        account demo

نظر

د ج - حرف بازار: بازگشت مجدد نرخ برابری دلار امریکا در مقابل فرانک سوئیس به سطوح پایین خود -- بانک بارکلیز کاپیتال
                          به گفته بانک بارکلیز کاپیتال نرخ برابری دلار امریکا در مقابل فرانک سوئیس دوباره به سطوح پایین خود بازگشته است.
                          این بانک پیش بینی می کند که سطح 0/9480 به عنوان سطح حمایت فعلی این نرخ عمل نماید. با این وجود، اگر این سطح حمایت شکسته شود، خطر سقوط این نرخ به سطح پایین 0/9370 خود در تاریخ 22 می تقویت خواهد شد.
                          نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل فرانک سوئیس از سطح 0/9496 در حال حاضر به سطح 0/9518 رسیده است.
                          WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                          account demo

نظر

د ج – بازار جهانی ارز: آرامش غیر عادی پیش از برگزاری انتخابات یونان؛ افت پوند انگلستان
                            لندن (داو جونز): در روز معاملاتی جمعه در بازارهای اروپا و در جلسات آرام معاملاتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات پارلمانی یونان پوند انگلستان در برابر سایر ارزهای عمده با کاهش مواجه شده است چرا که بانک مرکزی انگلستان تسهیل نقدینگی جدیدی را برای کمک به حمایت انگلستان در برابر تأثیر بحران یورو اعلام نموده است که این امر باعث افزایش گمانه پردازی ها در مورد آن شده است که این بانک مرکزی در حال آماده شده برای کاهش نرخ بهره می باشد.
                            پوند انگلستان در برابر دلار آمریکا با 0/3 درصد کاهش مواجه شده و در سطح پایین 1/5477 دلار معامله شده است و همچنین یورو در برابر پوند انگلستان به بالاترین سطح روزانه خود رسیده و در سطح بالای 0/8152 پوند معامله گردیده است چرا که معامله گران لندن اخبار جدید را هضم کرده اند مبنی بر آنکه بانک مرکزی انگلستان اولین اقدام خود را بعنوان بخشی از مجموعه اقدامات اضطراری نقدینگی آغاز خواهد کرد که به موجب آن در تبادل دامنه گسترده ای از تضمین وام های شش ماهه را به بانک های انگلستان ارائه خواهد نمود.
                            اعلام این برنامه باعث افزایش انتظارات از آن شده است که بانک مرکزی انگلستان احتمالاً برنامه خرید دارایی یا تسهیل پولی کمّی خود را در نشست راهبردی پولی بعدی خود در ماه آینده گسترش خواهد داد. بانک بارکلیز کاپیتال نیز که یکی از بانک های برجسته انگلستان بشمار می آید دیدگاه خود را تغییر داده است و اکنون انتظار دارد شاهد افزایش تسهیل پولی بانک مرکزی انگلستان در نشست ماه جولای این بانک مرکزی باشیم.
                            همچنین با توجه به افزایش فروشندگان پوند انگلستان، بانک مرکزی انگلستان نیز اعلام نموده ابهام بیشتری در مورد رشد اقتصادی انگلستان و نگرانی های مربوط به تأثیر بحران یورو وجود دارد. علاوه بر افزایش نقدینگی، بانک مرکزی انگلستان برنامه جدیدی را برای ترغیب بانک ها به اعطای وام به شرکت های تجاری آغاز کرده است.
                            سایمون هیز، اقتصاددان در بانک بارکلیز کاپیتال مستقر در لندن، می گوید که هشدار در مورد عمیق تر شدن بحران منطقه پولی یورو در محافل رسمی برنامه های جدید حمایتی این بانک مشهود می باشد. هنوز این موضوع باقی مانده است که ببینیم این دو اقدام چگونه موثر خواهند بود و در عین حال بر این باور هستیم که بحث بسیار زیادی در مورد افزایش آنها با تسهیل پولی بیشتر وجود دارد.
                            هرچند زنگ های هشدار دهنده برای بلند مدت به صدا در نیامدند و پوند انگلستان با جهش مجدد به سطوح مشاهده در طی شب گذشته در ساعات معاملاتی بازارهای آسیا مواجه گردید.
                            از طرف دیگر معاملات یورو با ثبات صورت گرفته اند و پیش از برگزاری دور دوم انتخابات پارلمانی یونان در روز یکشنبه عواید اندک بدست آمده ارز رایج اروپا در برابر دلار آمریکا در طی شب گذشته حفظ شده اند، نتیجه انتخابات یونان می تواند تعیین کند که آیا این کشور در منطقه پولی یورو باقی خواهد ماند یا خیر.
                            پیش از برگزاری انتخابات یونان که بعنوان یک همه پرسی در مورد عضویت یونان در منطقه پولی یورو در نظر گرفته می شود بعضی از سرمایه گذاران به دنبال ارزهای امن برای وجوه نقد خود می باشند. جستجوی سرمایه گذاران برای یافتن ارز امن موجب شده کرون نروژ در برابر یورو به بالاترین سطح خود در طی سه ماه گذشته برسد و کرون سوئد نیز در برابر یورو به بالاترین سطح روزانه خود برسد. همچنین ین ژاپن از جریان های ارز امن منتفع شده است و در برابر دلار آمریکا به بالاترین سطح خود در طی یک هفته اخیر رسیده است.
                            پس از آنکه داده های اقتصادی آمریکا در روز پنج شنبه ضعیف ظاهر شدند، در ساعات بعدی روز معاملاتی جاری قرار است پیمایش تولیدات کارخانه ای مربوط به ماه جوئن آمریکا توسط امپایر استیت (Empire State) در ساعت 12 و 30 دقیقه به وقت گرینویچ منتشر گردد. همچنین قرار است داده های مربوط به تولیدات صنعتی مربوط به ماه می آمریکا در ساعت 13 و 15 دقیقه به وقت گرینویچ منتشر شوند.
                            طبق اعلام شرکت ای. بی. اس آمریکا از طریق سی. کیو. جی. یورو در مقابل دلار آمریکا در مقایسه با سطح 1/2633 دلار در اواخر روز معاملاتی پنج شنبه در نیویورک، در روز جاری در ساعت 10 و 5 دقیقه به وقت گرینویچ به سطح 1/2619 دلار رسیده است. دلار آمریکا نیز در مقابل ین ژاپن در مقایسه با سطح 79/35 ین به سطح 78/68 ین رسیده است، درحالیکه یورو در مقابل ین ژاپن در مقایسه با سطح 100/26 ین به سطح 99/29 ین رسیده است.
                            در همین حال، پوند انگلستان نیز در مقابل دلار آمریکا در مقایسه با سطح 1/5563 دلار در اواخر روز معاملاتی پنج شنبه در نیویورک، در حال حاضر به سطح 1/5548 دلار رسیده است.
                            شاخص دلار آی. سی. ای – که دنباله روی دلار آمریکا در برابر سبد ارزها می باشد – نیز در مقایسه با سطح در حدود 81/810 به سطح 81/786 رسیده است.
                            WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                            account demo

نظر

د ج – معاملات آتی نفت: افزایش بهای نفت خام در پی امیدواری ها برای انجام اقدامات محرک اقتصادی توسط فدرال رزرو
                              نوشته: جنی گراس
                              سرویس خبری داو جونز
                              لندن (داو جونز) – در روز جمعه ارزش معاملات آتی نفت خام با افزایش مواجه شده است که این افزایش در پی گمانه پردازی بر سر این موضوع صورت گرفته است که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) در نشست هفته آینده خود اقدامات محرک اقتصادی را ارائه خواهد نمود.
                              در ساعت 10 و 58 دقیقه به وقت گرینویچ، قرارداد نفت برنت در بازار مبادله معاملات آتی لندن برای تحویل در ماه آگوست با 45 سنت افزایش – برابر با 0/5 درصد – به ارزش 97/62 دلار در هر بشکه معامله شد.
                              قرارداد نفت در بازار نیویورک نیز برای تحویل در ماه جولای با 58 سنت افزایش – برابر با 0/7 درصد – به ارزش 84/51 دلار در هر بشکه داد و ستد گردید.
                              در ساعت 11 و 1 دقیقه به وقت گرینویچ، قرارداد گازوئیل در بازار نفت لندن برای تحویل در ماه جولای با 6/25 دلار افزایش به ارزش 851/00 دلار در هر تن معامله شد، در حالیکه بنزین نیویورک (نایمکس) برای تحویل در ماه جولای با 87 واحد افزایش به ارزش 2/6851 دلار در هر گالن معامله گردید.
                              WE LOVE YOU , PCM

accuont real
                              account demo

نظر

سلام

باسلام خدمت شما
                                سامان جان بابت مطالب مفیدی که ارایه میکنید کمال تشکر را دارم
                                اگر ممکنه منبع اطلاعاتی خود را بفرمایید ممنون
                                (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

نظر

پردازش ...
                                X