د ج – حرف بازار: افت اشتغال در منطقه پولی یورو برای سومین ماه متوالی و ثبت رکورد جدید بیکاری در این منطقه در ماه آوریل
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
فاندامنتال بازار لایو چی میگه (صحبت لحظه ای بازار )
بستن
X
-
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
-
د ج - حرف بازار: دلار کانادا ممکن است امروز با نوسان مواجه باشد، اما چشم انداز بلند مدت تر آن مثبت است
به گفته بانک اسکوتیا (Scotiabank)، در ساعات مبادلات بازرهای آسیایی و اروپایی، دایره نوسانات دلار کانادا محدود بود و تنها 26 واحد نوسان داشت. حال با آغاز ساعات مبادلاتی در امریکای شمالی، این ارز نسبت به پایان روز پنجشنبه تغییری نداشته است.
به نظر می رسد که بازارها به سوی ثبات در حرکتند و ریسک و بهای مبادلات رو به ثبات می باشند و این برای دلار کانادا نتایج مثبتی در پی دارد.
نشست آتی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) در هفته آینده احتمالاً سهل گیرانه خواهد بود. این در حالی است که سیاستهای بانک مرکزی کانادا نسبتاً سختگیرانه است. این امر نیز به عقیده این بانک به سود دلار کانادا تمام خواهد شد.
این بانک می گوید: "امروز ممکن است روز پر نوسانی باشد، اما ما معتقدیم که روند افزایش خطر متوقف شده است، چرا که سرمایه گذاران اطمینان دارند که حتی در بدترین وضعیت نیز بانک مرکزی از این ارز حمایت خواهد نمود. بنابراین، تعادل ریسک ها به سود دلار کانادا طی روزهای میانی هفته آتی است".WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
د ج – حرف بازار: فروش تولیدات کارخانه ای مربوط به ماه آوریل کانادا افت غیر منتظره 0/8 درصدی را نشان می دهدWE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج – حرف بازار: میزان بدهی خانوارها در سه ماهه اول سال جاری در کانادا رکورد بالای جدیدی را به ثبت رسانده استWE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج – حرف بازار: افزایش نرخ برابری پوند انگلستان در مقابل دلار آمریکا به بالای سطح 1/5600 دلار که نرخ بالای جدید جلسات معاملات روز جاری بشمار می آیدWE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: نا امیدکننده بودن نتایج پیمایش امپایر استیت و افت در سایر داده های اقتصادی منتشر شده در روز جمعه
آمار اقتصادی امروز آمریکا همه به نفع حمایت از راهبرد اجرای دور سوم تسهیل مالی توسط فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) می باشند. بازده تولیدات کارخانه ای آمریکا در ماه می افت داشته است. طبق پیمایش امپایر استیت، کارخانجات نیویورک گزارش کرده اند که در ماه ژوئن معاملات آنها بسیار کم حجم بوده است.
علاوه بر این، شاخص اصلی تمایل مصرف کننده رویترز - دانشگاه میشیگان نیز حاکی از آنست که مصرف کنندگان خوش بینی نسبت به اتحادیه اروپا را در ماه می از دست داده اند و در ابتدای ماه ژوئن به بدبینی گذشته بازگشته اند.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
سلام دوستان
این تاپیک صحبتهای افراد , بانکها و موسسه های مالی بزرگ و تاثیر گذار ، در لحظه صحبت میباشد . و این متنهای ارسالی کپی است و هیچ نظر و تحلیلی از اینجانب نیست فقط جهت اطلاع به دوستان گلم می باشد.و کاربرد این اطلاعات ، مناسب افرادی می باشد.که فاندامنتال را بصورت خوب بلدهسنتد
شادی سراسر وجودتان
ویرایش توسط saman51 : https://www.traderha.com/member/3847-saman51 در ساعت 06-17-2012, 10:57 PMWE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: افزایش نرخ برابری دلار نیوزیلند در برابر دلار امریکا پس از اعلام مواضع سختگیرانه بانک مرکزی استرالیا -- بانک وستپک
به گفته آقای ایمر اسپیزر، متخصص راهبردی ارشد بانک وستپک (Westpac)، نرخ برابری دلار نیوزیلند در برابر دلار امریکا در حال افزایش است و با راهبردهای سختگیرانه بانک مرکزی استرالیا تقویت شده است.
او می گوید: "بانک مرکزی نیوزیلند همچنان قصد دارد تا نرخ بهره خود را برای حداقل یک سال دیگر نیز ثابت نگاه دارد، در حالی که بانک مرکزی استرالیا ممکن است دوباره اقدام به کاهش نرخ بهره نماید، اما نه در ماه جولای".
صورتجلسه نشست شورای سیاستگذاری بانک مرکزی استرالیا در تاریخ 5 ماه ژوئن موجب شد تا چشم انداز مثبت رو به آینده کمی تقویت شود، اما بانک مرکزی استرالیا اعلام نموده است که انتظار دارد طی چند ماه آینده شاهد تأثیر این کاهش نرخ بهره خود در گردش اقتصاد داخلی این کشور باشد.
نرخ برابری دلار نیوزیلند در برابر دلار امریکا هم اکنون بر روی 0/7933 می باشد، در حالی که در ساعات اولیه روز سه شنبه در نیوزیلند این نرخ بر روی 0/7922 قرار داشت. آقای اسپیزر معتقد است که سرمایه گذاران هم اکنون بر روی بیانیه پایانی نشست سران کشورهای گروه 20 تمرکز خواهند نمود، که قرار است در ادامه روز جهانی منتشر گردد.
همچنین، به عقیده او، اخبار جدیدی در مورد مشارکت بالای صندوق بین المللی پول و نیز اخبار مربوط به وضعیت یونان و نیز مواضع کمیته بازار آزاد فدرال بانک فدرال رزرو در این هفته مورد توجه بازار خواهند بود.
او معتقد است که افزایش نرخ مذکور به بالای سطح 0/7940 می تواند راه را برای صعود آن به سطح 0/8060 هموار نماید. سطح حمایت این نرخ نیز بر روی 0/7890 پیش بینی شده است.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: خلاصه بازارهای مالی آسیا: نوسان در بازارهای سهام آسیا؛ افت نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن پیش از نشست کمیته بازارهای آزاد فدرال
بازارهای منطقه ای آسیا دچار نوسان شده اند چرا که سرمایه گذاران توجه خود را مجدداً به نگرانی های مالی موجود در مورد اسپانیا متوجه کرده اند. شاخص نیکی (Nikkei) کاهشی یک درصدی را ثبت کرده است. شاخص اس اند پی -ای.اس.اکس (S&P/ASX) هم نیم درصد پایین تر است. شاخص اچ.اس.آی (HSI) نیز به همین میزان افت را ثبت کرده است. افت در شاخص کوسپی (Kospi) به میزان 0/2 درصد بوده است. شاخص شانگهای کامپوزیت (Shanghai Composite) کاهشی 0/4 درصدی داشته است. شاخص اس.تی.آی (STI) اما نیم درصد رشد داشته است. شاخص سنسکس (Sensex) نیز 0/2 افزایش را تجربه کرده است.
در بازارهای مبادلات ارزهای خارجی، نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن افت داشته است. این کاهش در میان پیش بینی هایی مبنی بر اینکه ممکن است فدرال رزرو اقدامات تسهیلی بیشتری اتخاذ کند، رخ داده است.
این اقدامات تسهیلی برای مقابله با کند شدن اقتصاد جهانی و مشکلات جاری بدهی اروپا خواهند بود. نشست دو روزه کمیته بازارهای آزاد فدرال در ساعات بعدی امروز، سه شنبه آغاز خواهد شد. نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن هم اکنون 78/96 است. پیشتر در اواخر وقت دوشنبه نیویورک این جفت ارزی با نرخ 79/12 مبادله می شد. نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا هم از 1/2577 به 1/2603 رشد کرده است. یورو که با نرخ برابری 99/47 داد و ستد می شد، هم اکنون با نرخ برابری 99/52 معامله می شود.
بانک مرکزی استرالیا می گوید که تصمیم این بانک برای کاهش نرخ بهره در ابتدای ماه ژوئن "ترازی معقول" داشت اما در عین حال با توجه به وخیم تر شدن پس زمینه شرایط اقتصاد جهانی در هفته های پیشین، اقدامی ضروری بود.
اداره کشاورزی و منابع اقتصادی و علوم استرالیا، که سازمان اصلی پیش بینی کننده شرایط کالاست، پیش بینی می کند که نرخ برابری دلار استرالیا در مقابل دلار آمریکا در طول سال مالی آتی در نرخ تساوی باقی بماند. علت این پیش بینی آن است که نرخ بهره به نسبت بالای این کشور باعث تشویق شمار بیشتری از سرمایه گذاران برای خرید دارایی های مرتبط با ارز این کشور می شود. نرخ برابری دلار استرالیا در مقابل دلار آمریکا هم اکنون 1/0125 است.
طلای نقدی با کاهشی 40 نسبت به بهای پایانی خود در نیویورک، هم اکنون 1628/30 دلار در هر اونس است. قراردادهای آتی نفت خام نایمکس برای تحویل در ماه جولای با افتی 32 سنتی، هم اکنون 82/95 دلار در بشکه است.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج – بازار جهانی ارز: کاهش ارزش دلار آمریکا در برابر ین ژاپن، احتمال افت بیشتر پس از نشست کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا
توکیو (داو جونز): در روز معاملاتی سه شنبه در بازارهای آسیا دلار آمریکا در برابر ین ژاپن با کاهش مواجه شده است چرا که صرفنظر از نتیجه نشست کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا در هفته جاری سرمایه گذاران پیش بینی کرده اند که کاهش های دلار آمریکا افزایش خواهد یافت.
کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا نشست دو روزه خود را در ساعات بعدی روز جاری (سه شنبه) آغاز خواهد کرد و سرمایه گذاران به این موضوع توجه خواهند نمود که آیا فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای غلبه بر روند کُند رشد اقتصادی در جهان و مشکلات مستمر بدهی در کشورهای اروپایی اقدامات تسهیل پولی جدیدی را اعلام خواهد نمود یا خیر.
بازار در این رابطه دارای دو دیدگاه می باشد اما معامله گران می گویند که احتمالاً در هر صورت دلار آمریکا با کاهش بیشتری مواجه خواهد شد.
یوجی سایتو، مدیر بخش مبادلات ارزهای خارجی در بانک کردیت اگریکول مستقر در توکیو، می گوید که تسهیل پولی بیشتر موجب کاهش ارزش دلار آمریکا خواهد گردید اما عدم اجرای تسهیل پولی باعث کاهش بازارهای سهام و افزایش تقاضا برای ارز امن ین ژاپن خواهد شد.
طبق اعلام شرکت ای. بی. اس. آمریکا از طریق سی. کیو. جی. دلار آمریکا در برابر ین ژاپن در مقایسه با سطح 79/12 ین در اواخر روز معاملاتی دوشنبه در نیویورک، در روز جاری در ساعت 4 و 50 دقیقه به وقت گرینویچ به سطح 79/01 ین رسیده است.
شاخص دلار آی. سی. ای – که دنباله روی دلار آمریکا در برابر سبد ارزها می باشد – نیز در مقایسه با سطح 81/959 به سطح در حدود 81/959 رسیده است.
در همین حال، یورو در برابر دلار آمریکا در مقایسه با سطح 1/2577 دلار به سطح 1/2609 دلار رسیده است. همچنین ارز رایج اروپا در برابر ین ژاپن در مقایسه با سطح 99/47 ین به سطح 99/61 ین رسیده است.
همچنین سرمایه گذاران منتظر نتیجه حسابرسی بانک های اسپانیا هستند که انتظار می رود در روزهای بعدی هفته جاری اعلام شود.
احتمالاً این حسابرسی تا حد زیادی نشان می دهد که کمک مالی 100 میلیارد یورویی که اخیراً درخواست شده است برای نجات دادن تمام بانک های به دردسر افتاده اسپانیا کافی نخواهد بود. معامله گران می گویند در صورتیکه چنین موردی درست باشد قطعاً کاهش های یورو در برابر ارزهای رقیب اصلی آن از سر گرفته خواهد شد.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: چشم انداز نرخ دلار نیوزیلند تا حدی به نوسانات بهای شیر وابسته است -- بانک وستپک
به گفته آقای ایمر اسپیزر، متخصص راهبردی ارشد بانک وستپک (Westpac)، سیستم مبادلاتی مزایده شرکت گلوبال دیلی ترید (GlobalDairyTrade) در روز مبادلاتی جهانی به دقت بررسی خواهد شد، چرا که دو هفته گذشته، محصولات رایج در مبادلات به میزان بالای 13/5 درصد کاهش یافت.
از نظر ایشان این مزایده احتمالاً نتایج مثبتی خواهد داشت، اما دلار نیوزیلند احتمالاً تنها کمی افزایش خواهد یافت، چرا که اخیراً "وضعیت ریسک پذیری عامل اصلی نوسانات نرخ دلار نیوزیلند بوده است". به اعتقاد او، در بلند مدت، روند تغییرات بهای شیر عاملی کلیدی است، چرا که "بهای کالاهای نیوزیلند در بلند مدت تأثیر مستقیمی بر ارزش دلار نیوزیلند دارد".
بانک وستپک پیش بینی می کند که بهای شیر پرچرب تا ماه سپتامبر به حدود 2/600 دلار امریکا در هر تن کاهش خواهد یافت، اما پس از آن مجدداً روند صعودی به خود خواهد گرفت. آقای اسپیزر می گوید: "جهش ارز این کشور با چشم اندازهای مثبت از وضعیت اقتصادی چین هم سو است و روند کاهش خطر در تولید کالاها در آینده نیز در همین مسیر قرار دارد".
او معتقد است که چشم انداز میان مدت نرخ برابری دلار نیوزیلند در برابر دلار امریکا به میزان زیادی وابسته به سیر نوسانات بهای شیر است. در حال حاضر، این نرخ بر روی 0/7925 قرار دارد و از نظر آقای اسپیزر به محض پایان روند افزایشی فعلی، این نرخ به پایین ترین سطح خود طی چند ماه اخیر خواهد رسید و به سطح 0/7400 نزدیک خواهد شد، اما دوباره در اواخر سال 2012 روند افزایشی بلند مدتی را تجربه خواهد نمود.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: بانک مرکزی استرالیا از منحنی تغییرات نرخ بهره جلوتر است -- بانک اچ.اس.بی.سی
به گفته آقای پاول بلوکسهام، اقتصاددان ارشد بانک اچ.اس.بی.سی، بانک مرکزی استرالیا پس از کاهش نرخ بهره در ماه جاری، "کمی جلوتر از منحنی نوسانات نرخ بهره است".
صورتجلسه نشست کمیته تعیین نرخ بهره این بانک مرکزی در ماه ژوئن نشان می دهد که این بانک مرکزی فقط با در نظر گرفتن شرایط محلی احتمالاً نرخ بهره را ثابت نگاه می داشت، اما وضعیت رو به نزول اقتصاد جهانی موجب شد تا این بانک اقدام به کاهش نرخ بهره نماید.
با این وجود، به دلیل آنکه وضعیت ریسک پذیری جهانی رو به کاهش است، بانک اچ.اس.بی.سی معتقد است که یک دور جدید کاهش نرخ بهره به میزان 25 صدم درصد نیز در نیمه دوم سال 2012 در راه است، اگرچه این امر هنوز چندان قطعی نیست، زیرا نرخ های بهره مدتی است که در حوزه تحریک آمیز قرار دارند و پیش بینی می شود که رشد اقتصادی محلی در نیمه دوم سال جاری نیز ثابت بماند و نرخ تورم افزایش یابد.
در حال حاضر، نرخ بهره رسمی این بانک 3/50 درصد است.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: هیچ دلیلی برای فوریت کاهش بیشتر نرخ بهره از سوی بانک مرکزی استرالیا در ماه جولای وجود ندارد -- تی دی سکیوریتیز
انت بیچر، رئیس بخش پژوهش آسیا - اقیانوس آرام تی دی سکیوریتیز (TD Securities) می گوید که با توجه به آمار اقتصادی بهتر از انتظار هفته های اخیر، هیچ "دلیلی برای فوریت" تعدیل بیشتر نرخ بهره از سوی بانک مرکزی استرالیا در ماه جولای وجود ندارد.
در ساعات قبلی روز سه شنبه، بانک مرکزی استرالیا خلاصه مذاکرات نشست ماه ژوئن خود را منتشر کرد. تی دی سکیوریتیز، هر چند، پیش بینی می کند که در ماه آگوست مجدد شاهد کاهش نرخ بهره ای به میزان 25 صدم درصد باشیم که نرخ بهره رسمی نقدی را از میزان کنونی 3/50 به 3/25 کاهش می دهد.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج – حرف بازار: میزان کسری مبادلات تجاری ژاپن در ماه می 250 میلیارد ین ژاپن خواهد بود -- نظر سنجی
بر اساس متوسط پیش بینی های انجام شده توسط اقتصاددانان که توسط سرویس خبری داو جونز جمع آوری شده است و نیز بر اساس شاخص نیکی (Nikkei)، احتمالا ژاپن در ماه می 250 میلیارد ین ژاپن کسری تجارت کالا خواهد داشت، که این میزان نسبت به سال گذشته و نیز در مقایسه با کسری 522 میلیارد ینی در ماه آوریل در حدود 40 درصد کاهش داشته است.
اما این نمودار پیش بینی نشان دهنده سومین ماه است که به طور متوالی کسری وجود دارد، و این امر تاکیدی بر این موضوع است که حتی با وجود آن که میزان صادرات ژاپن اخیراً نشانه هایی از بهبود داشته است، اقتصاد ژاپن همچنان به روند نزولی خود ادامه خواهد داد.
اقتصاددانان می گویند، احتمالا میزان صادرات در ماه می نسبت به همین زمان در سال گذشته 8/9 درصد افزایش خواهد یافت که در مقایسه با افزایش 7/9 درصدی در ماه آوریل بیشتر شده است، در حالی که انتظار می رود واردات به میزان 2/7 درصد افزایش یابد، که این رقم بسیار کمتر از افزایش 8/1 درصدی در ماه آوریل است و این امر نوسانات اخیر قیمت های جهانی نفت را منعکس می کند.
اما انتظار می رود که توازن تجاری همچنان در منطقه خطر باقی بماند، که این امر احتمالاً به دلیل سطوح نوسانی واردات است که توسط افزایش میزان خریدهای خارجی انرژی در خلال بسته شدن موسسه انرژی هسته ای ژاپن صورت گرفته است.
قرار است این داده ها در ساعت 23:50 به وقت گرینویچ منتشر شوند.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
-
د ج - حرف بازار: احتمال باقی ماندن نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل دلار سنگاپور در دامنه بین 1/2750 - 1/2650 -- بانک او. سی. بی. سی
بخش تحقیقاتی بانک او. سی. بی. سی (ocbc) می گوید که احتمالا نرخ برابری دلار آمریکا در مقابل دلار سنگاپور در باقی روز معاملاتی جاری در دامنه بین 1/2750 - 1/2650 "باقی خواهد ماند" و این علی رغم رشدهای اندک در نرخ دلار سنگاپور است.
علت این پیش بینی "حس احتیاط مستولی شده بر بازار" است. این بخش تحقیقاتی خاطر نشان می کند "ضعف اخیر در ارزهای آسیایی ممکن است به واسطه نوسان قیمت تثبیتی که در انتظار سرنخ ایستاده است، مدتی متوقف شود."
نرخ برابری کنونی دلار آمریکا در مقابل دلار سنگاپور 1/2679 است. در ساعات اولیه روز معاملاتی در آسیا این جفت ارزی با نرخ برابری 1/2694 داد و ستد می شد.WE LOVE YOU , PCM
accuont real
account demo
نظر
نظر