اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
ژورنال تریدینگ sm_hosseini
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط SM_HOSSEINI نمایش پست ها
در مورد تحلیل و واگرایی بالا یکی دو نکته رو باید بگم اونم اینکه در هر تحلیل تاییدیه هایی لازم و کاربردی ایست که بر درست و اشتباه بودن تحلیل اثر گذاره.
یکی از مواردی که من بیشتر می پسندم برای واگرایی ؛ وجود منطقه PRZ و یا تراکمی فیبوناچی و یا هارمونیکی باشه و از نظر اسیلاتور مکدی من باید خط صفر رو به پایین بشکونه و تثبیت بشه و اسیلاتور بلند مدت تاییدش کنه به همراه شکست خط روند در تایم پایین تر.
برای یورو این اتفاق بوجود نیومد و قیمت با توجه به شکست خط روند و نفوذ در پیوت هفته ای خودشو تثبیت نکرد و مهمتر مکدی ما خط صفر رو هم نشکست
بنده دو اردر BUY_ SELL : STOP گذاشته بودم که پایین تر و بالاتر از پیوت و خط روند که به نفع BUY ختم گردید.
البته بنده در گذاشتن تصویر عجله کردم که محضر دوستان عذر خواهی میکنم
نظر
-
نوشته اصلی توسط SM_HOSSEINI نمایش پست هاسلام به دوستان عزیز
در مورد تحلیل و واگرایی بالا یکی دو نکته رو باید بگم اونم اینکه در هر تحلیل تاییدیه هایی لازم و کاربردی ایست که بر درست و اشتباه بودن تحلیل اثر گذاره.
یکی از مواردی که من بیشتر می پسندم برای واگرایی ؛ وجود منطقه PRZ و یا تراکمی فیبوناچی و یا هارمونیکی باشه و از نظر اسیلاتور مکدی من باید خط صفر رو به پایین بشکونه و تثبیت بشه و اسیلاتور بلند مدت تاییدش کنه به همراه شکست خط روند در تایم پایین تر.
برای یورو این اتفاق بوجود نیومد و قیمت با توجه به شکست خط روند و نفوذ در پیوت هفته ای خودشو تثبیت نکرد و مهمتر مکدی ما خط صفر رو هم نشکست
بنده دو اردر BUY_ SELL : STOP گذاشته بودم که پایین تر و بالاتر از پیوت و خط روند که به نفع BUY ختم گردید.
البته بنده در گذاشتن تصویر عجله کردم که محضر دوستان عذر خواهی میکنم
مثل خبر های اقتصادی واسه روزهای تعطیل که برای ژاپن با 100 پیپ گپ بازار شروع میشه
نصف پوزیشن در سقف کانال فرضی بسته شده و مابقی کندل تریلینگ تا تارگت پیوت هفته ای و ماهانه
نظر
-
نوشته اصلی توسط SM_HOSSEINIوضعیت یورو من بدین شکل میبینم
با توجه به کانال صعودی ؛ اسیلاتور ها به همراه مویینگ نشان از پایان استراحت قیمت میدن ؛ منتها تا زمانی که به کناره های کانال نرسیده تصمیم جدی نمیشه گرفت.
من بیشتر ترید رو بر اساس کانال ها به صورت BUY_SELL: STOP می پسندم
در صورت شکست مویینگ و مکدی سطح 3124 سطح حمایتی محسوب میشه که با پندینگ اردر از سطح مویینگ و تایید اسیلاتورها وارد چارت خواهم شد.
نوشته اصلی توسط SM_HOSSEINI نمایش پست هاسلام به دوستان و سروران عزیز
تحلیل بالا رو یه بروز رسانی میکنم
---------------------
همانطور که در تصویر پایین مشخصه کانال قیمت اعتبار خودش رو بیشتر کرده و تاییدیه های من هم برای ورود به چارت بوجود اومد
1- سطح اسیلاتور دوم : که همونطور که از یه روند صعودی انتظار داشتم نمی باید به زیر صفر برود
2- قیمت به حالت رنج از سطح مویینگ تا کناره کانال پیشروی کرد.
3- با یک اردر بای استاپ از بالای سطح مویینگ و شکست مقاومت کندل ها پوزیشن من فعال گردید.
فعلا" تا سطح مقاومتی پیشرو و و سقف کانال با ریسک فری خواهم ماند.
قیمت با برخورد به مقاومت هفته ای و ماهانه و پیوت مقاومتی اول روزانه در 1.3254 پوزیشن من با 70 پیپ بسته شد.
گذر از این منطقه مقاومتی رو با شرایط کانال و اسیلاتور ها و همچنین فاصله بین پیوت روزانه و مقاومت اول سخت به نظر میرسه
همچنین یه واگرایی نه چندان مطلوب در قله قیمت تشکیل شده که احتمال افت قیمت در مرحله اول تا کف کانال می رود
صبر میکنم تا قیمت به یکی از سطوح تریدری کانال ها (اسیلاتور , مویینگ ؛ مکدی ؛ پیوتها )برسد و درباره چارت اقدام میکنم.
چنانچه سطح مقاومتی هم شکسته شود باز پوزیشنی نخواهم گرفت هر چند در این زمان بعید به نظر میرسد.
نظر
-
نوشته اصلی توسط SM_HOSSEINI نمایش پست ها
این تحلیل و بروز میکنم و با استراتژی های مختلف سعی میکنم در چند پست بررسی رو انجام بدم
قیمت با توجه به پیش بینی و الگوی فوق در تایم هفته ای به محدوده 62% از فراکتال C رسیده و با توجه به نزدیک شدن به اولین فیبوی زمانی انتظار عکس العمل قیمت رو داریم. حد انتظار نزول قیمت حداکثر تا 1629 تا تاریخ 28 دسامبر و نهایت 25 ژانویه است.
و در صورت نزول بیشتر تا 1584 تا تاریخ 22 فوریه
--------------------------
همچنین در تایم روزانه نیز شاهد تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی هستیم که ظرف زمانی اون در حال تکمیل شدن است و حداکثر نزول قیمت در محدوده 1623 تا تاریخ 26 دسامبر میباشد.
که کاملا" منطبق با فراکتال C از الگوی هارمونیک در تایم هفته ای است.
چنانچه قیمت تا تاریخ 26 دسامبر به الگو واکنش نشان دهد و در ادامه از سطح 1675 عبور نماید و پایین تر از آن تثبیت نگردد الگو تکمیل شده قلمداد میگرد و انتظار رسیدن قیمت در مرحله اول به حد 1702 و در ادامه به 1786 دور از انتظار نیست.
نظر
نظر