سلام
ايا واقعا طلا ميتونه خودش رو زير ١٢٠٠ تثبيت كنه ؟
ايا شرايط اقتصادي دنيا انقدر خوب شده ؟
ايا شرايط امريكا انقدر مهيا هست كه بتونه چند بار نرخ بهره رو پشت هم بالا ببره؟
ظاهرا تو دسامبر امريكا ميخواد اين كار رو بكنه ... چقدر.. ايا./٢٥؟
خوب بعدش چي ايا تو سه ماه اول سال ٢٠١٧ باز ميتونه اين كار رو انجام بده؟
حالا اگه تو نوامبر نرخ بهره رو بالا نبره فكر ميكنيد چه اتفاقي ميافته؟
طبعا طلا سعي ميكنه خودش رو به اعداد بالاتري با هر زحمتي كه شده برسونه
مثلا محدوده ١٣٠٠ البته با كش و قوص فراوان بعد كم كم نزديك دسامبر ميشويم دو حالت داره يا قبل از اعلام كم كم ريزش هاي خودشو شروع ميكنه يا زمان اعلام ريزش ميكنه ...
خوب اگه قبل از خبر به استقبال پايين امدن نرخ بهره بره كه طبعا بعد از اعلام نميتونه زياد ريزش كنه ...حالا اگه كلا تا زمان قبل از اعلام خبر ريزش نكنه و اگر قيمت تو محدوده ٢٩٠-٣٠٠باشه
مگه چقدر ميتونه ريزش كنه ايا ميتونه زير ١٢٠٠ بياد و خودشو تثبيت كنه؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدتهاست ديلي ترد ميكنم و كلا كاري ندارم كه طلا بالا ميخواد بره يا پايين ، نگاه به چارتم ميكنم و باي يا سل ميزنم البته تحليل بلند خودم رو دارم ولي دليل نميشه كه اگه تحليل بلند مدت من
صعودي هست من سل نزنم يا برعكس.
اين هم بگم اگه روزي شرايط دنيا يا امريكا خوب بشه و تورم از عدد ٢ بخواد عبور كنه كم كم طلا خريد ميشه چون نقش ضد تورمي هم طلا هميشه داشته
البته اينها همه نظر شخصي هست و ميتونه اشتباه باشه تا نظر اساتيد چي باشه.
شب و روزتون به شادي.
ايا واقعا طلا ميتونه خودش رو زير ١٢٠٠ تثبيت كنه ؟
ايا شرايط اقتصادي دنيا انقدر خوب شده ؟
ايا شرايط امريكا انقدر مهيا هست كه بتونه چند بار نرخ بهره رو پشت هم بالا ببره؟
ظاهرا تو دسامبر امريكا ميخواد اين كار رو بكنه ... چقدر.. ايا./٢٥؟
خوب بعدش چي ايا تو سه ماه اول سال ٢٠١٧ باز ميتونه اين كار رو انجام بده؟
حالا اگه تو نوامبر نرخ بهره رو بالا نبره فكر ميكنيد چه اتفاقي ميافته؟
طبعا طلا سعي ميكنه خودش رو به اعداد بالاتري با هر زحمتي كه شده برسونه
مثلا محدوده ١٣٠٠ البته با كش و قوص فراوان بعد كم كم نزديك دسامبر ميشويم دو حالت داره يا قبل از اعلام كم كم ريزش هاي خودشو شروع ميكنه يا زمان اعلام ريزش ميكنه ...
خوب اگه قبل از خبر به استقبال پايين امدن نرخ بهره بره كه طبعا بعد از اعلام نميتونه زياد ريزش كنه ...حالا اگه كلا تا زمان قبل از اعلام خبر ريزش نكنه و اگر قيمت تو محدوده ٢٩٠-٣٠٠باشه
مگه چقدر ميتونه ريزش كنه ايا ميتونه زير ١٢٠٠ بياد و خودشو تثبيت كنه؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدتهاست ديلي ترد ميكنم و كلا كاري ندارم كه طلا بالا ميخواد بره يا پايين ، نگاه به چارتم ميكنم و باي يا سل ميزنم البته تحليل بلند خودم رو دارم ولي دليل نميشه كه اگه تحليل بلند مدت من
صعودي هست من سل نزنم يا برعكس.
اين هم بگم اگه روزي شرايط دنيا يا امريكا خوب بشه و تورم از عدد ٢ بخواد عبور كنه كم كم طلا خريد ميشه چون نقش ضد تورمي هم طلا هميشه داشته
البته اينها همه نظر شخصي هست و ميتونه اشتباه باشه تا نظر اساتيد چي باشه.
شب و روزتون به شادي.
نظر