اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

2000 پيپ ماهيانه سريعتر از كيشور

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سيگنال پوند-ين هم در اكانت زده شده و احتمال صعود خوبي را از خود نشان ميدهد و فاز صعودي آبي رنگ صد در صد كامل شده است و مووينگ هاي متحرك صعودي هم جهت مناسب صعودي را بخوبي نمايان كرده اند.ميتوانيد با حجم مناسب با رعايت مديريت سرمايه وارد شويد.احتمالا اكثر پوندها هم همراه با يورو صعود قابل توجهي از خود نشان دهند.سيگنال آبي ميباشد

جهت پيگيري به اكانت مراجعه نماييد.
    alexshad2013@hotmail.com

نظر

• نوشته اصلی توسط كيشور فستر نمایش پست ها
      سيگنال پوند-ين هم در اكانت زده شده و احتمال صعود خوبي را از خود نشان ميدهد و فاز صعودي آبي رنگ صد در صد كامل شده است و مووينگ هاي متحرك صعودي هم جهت مناسب صعودي را بخوبي نمايان كرده اند.ميتوانيد با حجم مناسب با رعايت مديريت سرمايه وارد شويد.احتمالا اكثر پوندها هم همراه با يورو صعود قابل توجهي از خود نشان دهند.سيگنال آبي ميباشد

جهت پيگيري به اكانت مراجعه نماييد.
      اهداف پوند و كد و يورو -ين زده شد

سيگنال آبي

buy 0.10 nzdcad.i 0.81552 0.80936 0.82080

اميدوارم دوستان سودهاي خوبي گرفته باشند
      alexshad2013@hotmail.com

نظر

• از gbpaud غافل نشويد.كمي چاشني شانس به كمك بياييد سود خوبي خواهيم گرفت.در دو وضعيت حالت صعودي بر قرار شد كه هر دو حالت تريد انجام شد.به اكانت مراجعه كنيد...سيگنال قرمز
        alexshad2013@hotmail.com

نظر

• نوشته اصلی توسط كيشور فستر نمایش پست ها
          از gbpaud غافل نشويد.كمي چاشني شانس به كمك بياييد سود خوبي خواهيم گرفت.در دو وضعيت حالت صعودي بر قرار شد كه هر دو حالت تريد انجام شد.به اكانت مراجعه كنيد...سيگنال قرمز

و همچنين مجددا تاييد صعود يورو در جفت ارز مهم eurgbp با سيگنال قرمز. كه به لمس تارگتش بسيار اميدوارم

توجه كنيد يوروها تقريبا همگي در حالت صعودي قرار دارند و ميتوان در هفته بعد پيگير كار باشيم.دوستاني كه اينهفته هم با ما بودند خسته نباشيد.حدودا اينهفته بايد بين 350 تا 400 پيپ را شكار كرده باشيد و اكانتتان متوسط بين سه تا چهار درصد رشد كرده باشد.

تريدها را باز بگذاريد براي هفته بعد....

buy
          0.10 eurgbp.i 0.81120 0.79945 0.81900
          alexshad2013@hotmail.com

نظر

• سلام عزیزم
            نوشته پایین برداشت من از تریدهای شماست اگر امکان دارد تایید کنید یا نفی:

1-برای من چیزی که جالبه اینکه نقاط ورود به پوزشن شما درست موقعی که به یک مقاومت میخوره و همه فکر میکنند که احتمال برگشت وجود دارد شما عکس میگیریدو جالبه که اکثر مواقع هم به تارکت میخوره بعد بازار برمیگردد . درسته جاهای که اکثرا" استاب میخورند تارکت شما به سود میرسد.
            من با شما ترید نمیکنم ولی پوزشنها شما رو چک میکنم و دارم چیزهای از ترد کردن شما یاد میگیرم که قبلا" توجه نمیکردم با تشکر از شما
            2-فرق تحلیل گر و تریدر رو از تریدهای مشه فهمید و شماهم sell و buyهم میگرید و ترید میکنید و تریدر هستید زیاد توجه به تحلیل ها ندارید چراکه در پوزشنهاتان سل و بای باهم دارید.
            3-نمیدانم این قدرت سنجی شما از رو چیست که ارزی رو که میگویید قوی شده برعکس فاندامنتال درست ازآب در میاد کمی توضیح دهید؟؟؟؟
            4-استابها که میگزارید منو کشته ریوارد تو ریسک رو رعایت نمیکنی ولی نسب سود و ضررت بخاطر مانیمنجمنت درسته و ضررکمی میدهد آفرین به شما (حرف ندارند)
            5-آیا واقعا" ..... در ریل هم به همین نصبت ترید میکنی یا کمی چاشنی هم اضافه میکنی؟
            با تشکر فراوان از شما که شجاعت نشان دادن ترید آنلاین رو نشان دادید.
            WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
            account demo

نظر

• نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
              سلام عزیزم
              نوشته پایین برداشت من از تریدهای شماست اگر امکان دارد تایید کنید یا نفی:

1-برای من چیزی که جالبه اینکه نقاط ورود به پوزشن شما درست موقعی که به یک مقاومت میخوره و همه فکر میکنند که احتمال برگشت وجود دارد شما عکس میگیریدو جالبه که اکثر مواقع هم به تارکت میخوره بعد بازار برمیگردد . درسته جاهای که اکثرا" استاب میخورند تارکت شما به سود میرسد.
              من با شما ترید نمیکنم ولی پوزشنها شما رو چک میکنم و دارم چیزهای از ترد کردن شما یاد میگیرم که قبلا" توجه نمیکردم با تشکر از شما
              2-فرق تحلیل گر و تریدر رو از تریدهای مشه فهمید و شماهم sell و buyهم میگرید و ترید میکنید و تریدر هستید زیاد توجه به تحلیل ها ندارید چراکه در پوزشنهاتان سل و بای باهم دارید.
              3-نمیدانم این قدرت سنجی شما از رو چیست که ارزی رو که میگویید قوی شده برعکس فاندامنتال درست ازآب در میاد کمی توضیح دهید؟؟؟؟
              4-استابها که میگزارید منو کشته ریوارد تو ریسک رو رعایت نمیکنی ولی نسب سود و ضررت بخاطر مانیمنجمنت درسته و ضررکمی میدهد آفرین به شما (حرف ندارند)
              5-آیا واقعا" ..... در ریل هم به همین نصبت ترید میکنی یا کمی چاشنی هم اضافه میکنی؟
              با تشکر فراوان از شما که شجاعت نشان دادن ترید آنلاین رو نشان دادید.
              با سلام خدمت شما

جواب ها را به ترتيب شماره عرض ميكنم

جواب 1 : دوستي به من ايميل زد كه شما دقيقا خريد و فروش هاتون روي نسبت هاي فيبونانچي هست من بررسي كردم اينطوريه.آيا اينطوره؟ گفتم خير ..و علت اون اين بود كه چون تعداد تريدهاي من زياد هست بر حسب اتفاق ده تا يا مثلا سيزده تاش دقيقا رو نسبت هاي فيبونانچي مي افتاد و ايشون تصورش چنين بود روي اين نقاط خريد و فروش انجام ميشه.در اصل شما بايد ببينيد من هميشه اينكار رو انجام ميدم يا گاها اين اتفاق ميافتد. مسلما گاهي بدليل تريد زياد اين اتفاق ممكنه بيافته ولي ربطي به مقاومت ندارد وگرنه بازار و ماركت پر از مقاومت هست ...آيا بر روي همه مقاومتها و ساپورت ها اين عمل انجام ميشه؟؟ مسلما خير...علت اينكه شما اينطور فهميديد چون تعداد تريد بالاست ممكنه اين اتفاق گاها بيفته اگر هميشگي بود حدس شما درست بود...

جواب 2: ما حدودا 8 سال دگه تو كشورمون تحليلگر خواهيم داشت.در حال حاضر كسي تحليلگر نداريم با احتساب زمان ورود فاركس در ايران در اوج شكوفايي خود مثلا سال 1384 يك شخص بعد از 15 سال تريدري تحليلگر ميشود.اصولا تحليلگري متعلق به دوره بازنشستگي تريدرها ميباشد . تا تريدر نباشيد و چندين سال مينيموم 15 سال تريد نكنيد تحليلگر نميشويد و اصولا در تحليلگري سودي نيست مگر اينكه به رسانه و راديو تلويزيون دعوت شويد كه حتي در صورت اشتباه بودن تحليل شما حق الزحمه شما پرداخت ميشود.البته حرف ما بر سر تحليلگران فارغ التحصيل در رشته اقتصاد نيست اونها قضيه متفاوت دارند و بحث ما نيست

راه تحليلگري از تريدري ميگذرد.تا تريدر نباشيد تحليلگر نميشويد. هميشه بدانيد يك تريدر خوب تحليلگر خوبي هست ولي تحليلگر ميتواند تريدر خوبي نباشد.بعضا بسياري از افراد با پناه بردن به تحليل ضعف تريدري خودشون رو از ديگران مخفي ميكنند .بهيچوجه به يك تحليلگر بدون سابقه تريدري اعتماد نكنيد.تحليلگري حرف است و تريدري عمل....

جواب 3: دوري جستن از فاندامنتال براي يك تريدر خرده پا مثل من و شما و ديگر افراد يكي از راههاي موفقيت در بازار ميباشد.تكنيكال با قدرت بالا پدر فاندامنتال ميباشد.شما با فاندامنتال حتي اگر دقت بالا هم پيش بيني كند مجبوريد به تكنيكال براي ورود و خروج روي بياوريد.اگر به قدرت تكنيكال با حد بالا دست يافتيد فاندامنتال را فراموش خواهيد كرد.البته فاندامنتال به جاي خودش براي بزرگان و اقتصاددانان كاربرد دارد ولي براي بازاري مثل فاركس فقط به تكنيكال حرفه اي فكر كنيد.فاندامنتال محرك خوبي براي تكنيكال هست اما جهت ياب نيست و تريدر بهتر است فقط نگاهي به اخبار داشته باشد تا محرك هاي روز را فقط ببيند كه امروز كدام تريدش كه بر مبناي تكنيكال گرفته است ممكن است با محرك فاندامنتال زودتر بسته شود(چه سود چه ضرر) تا در موقعيت ديگر بتواند مجددا وارد شود....///

جواب 4 : هميشه هم استاپ ها بزرگتر نيست گاها برابر و گاها كوچكتر از تي پي ميباشد.گذاشتن تي پي و استاپ نيازمند دانستن اطلاعات قيمت ميباشد.كنار دست من ماشين حساب ميباشد و تمام هفته اين ماشين حساب روشن هست و تيك پرافيت و استاپ لاس را محاسبه ميكند.ماشين حساب ريسك به ريوارد را نميداند آنچه كه بايد در مورد قيمت بدهد همان را ارائه ميدهد.تي پي ها و استاپ ها هميشه مورد اعتماد هستند.اگر شما در گذاشتن تي پي و استاپ از انديكاتور و پيوت و مقاومت و ساپورت استفاده ميكنيد موفقيتي حاصل نخواهيد كرد.يك ماشين حساب نياز شماست.

جواب 5 : در ريل هم همينطور تريد خواهم كرد.ريل و تريد براي من عادي شده است .فرقي با هم ندارند و اين فقط بستگي به ديد شما دارد.اگر همين حساب حساب ريل بود .همين مقدار سود حاصل ميشد.همانطوري كه الان هم در ريل مشغولم...///

اگر بدنبال سودگيري و حرفه اي شدن هستيد تمام آنچه تاكنون در كتب و جزوات و ابزارها ياد گرفته ايد فراموش كنيد و به فكر يك ديدگاه جديد نسبت به بازار باشيد.قيمت همه چيز هست و همه چيز قيمت ميباشد.

تشكر و موفق باشيد هميشه....///(نظرات شخصي بود)
              alexshad2013@hotmail.com

نظر

• "اگر بدنبال سودگيري و حرفه اي شدن هستيد تمام آنچه تاكنون در كتب و جزوات و ابزارها ياد گرفته ايد فراموش كنيد و به فكر يك ديدگاه جديد نسبت به بازار باشيد"

و صد البته بنده با شما موافقم دوست عزیز
                در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !

نظر

• اگر بدنبال سودگيري و حرفه اي شدن هستيد تمام آنچه تاكنون در كتب و جزوات و ابزارها ياد گرفته ايد فراموش كنيد و به فكر يك ديدگاه جديد نسبت به بازار باشيد.قيمت همه چيز هست و همه چيز قيمت ميباشد.

بازهم یک شبه و نظر جدید از این باغ میرسد؟؟؟؟؟؟
                  (این که گفتی یعنی چه؟؟؟)

منظور روانشناسی عرضه و تقاضاست؟؟

حداقل کلی یک فهرست یا روش ر. بگویید بر چه اساسی قیمت رو مسنجید؟/
                  با تشکر از جوابها دقیقتان
                  WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
                  account demo

نظر

• نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
                    اگر بدنبال سودگيري و حرفه اي شدن هستيد تمام آنچه تاكنون در كتب و جزوات و ابزارها ياد گرفته ايد فراموش كنيد و به فكر يك ديدگاه جديد نسبت به بازار باشيد.قيمت همه چيز هست و همه چيز قيمت ميباشد.

بازهم یک شبه و نظر جدید از این باغ میرسد؟؟؟؟؟؟
                    (این که گفتی یعنی چه؟؟؟)

منظور روانشناسی عرضه و تقاضاست؟؟

حداقل کلی یک فهرست یا روش ر. بگویید بر چه اساسی قیمت رو مسنجید؟/
                    با تشکر از جوابها دقیقتان
                    علت اينكه افراد بدنبال وارد كردن ديتاي بورس تهران به متاتريدر هستند اين است كه نميتوانند با قيمت كار كنند.(البته اينكار اشتباه نيست بسيار هم خوب است).ولي اگر در چارت يورو دلار فقط قيمت فعلي و مثلا بالاترين قيمت و پايينترين قيمت در طول روز ارائه شود و فقط شما قيمت را ببينيد اكثرا نميتوانند دوام بياورند.يعني سخت ميشه حتي براي خود من و كساني كه چشمشان به چارت عادت كرده است.البته چارت بودن قيمت بسيار خوب هست ولي به شرطي اينكه قيمت هم مورد توجه قرار گيرد.افراد با وارد كردن ديتاي بورس به متاتريدر بدنبال كشيدن خطوط روند و تحليلات ديگر ميروند.ولي از اصل خود قيمت غافل ميشوند و البته حق هم دارند چون فهميدن و كار كردن با قيمت حقيقتا سخت هست.

وقتي يك محرك قوي جهت يورو را مثلا صعودي ميكند در مسير صعود هميشه قيمت هايي وجود دارد كه اين قيمت ها با لمس شدن قيمت را مجددا صعودي تر ميكنند. مثلا عدد 1.2948 در يورو دلار قيمت را صعودي تر ميكند.از يك قيمت صعودي به يك قيمت صعودي ضعيف تر تسويه انجام ميشود.

شما در 1.2812 كه يك قيمت صعود دهنده باشد خريد انجام داديد در قيمت 1.2877 يك قيمت صعود دهنده وجود دارد ولي احتمالش ضعيف تر ميباشد پس در 1.2877 تسويه انجام ميشود يعني شما در 1.2877 تيك پرافيت ميگذاريد و از بازار خارج ميشويد.پس شما با سود +65 از بازار خارج شديد استاپ لاس بر روي قيمت نزول دهنده قبلي قرار ميگيرد.

دريك روند صعودي مثلا خريداران ميخرند نمودار رشد ميكند در قيمت صعوددهنده ضعيف تر خارج ميشوند و تسويه ميكنند قيمت اصلاح ميشود همانكه شما شايد در اليوت به نام موج دوم يا موج چهارم ميشناسيد.خريدار منتظر ميماند تا خريداران ديگر و فروشندگان (گاوها و خرس ها) به جدال بپردازند در اين جدال اگر مجددا گاوها قيمت را بالا بردند خريداران اصلي منتظر لمس قيمت صعود دهنده قويتر هستند به محض لمس شدن مجددا وارد معاملات خريد ميشوند و قيمت رشد ميكند و اين همان روند يا همان موج سوم و يا همان بال خفاش يا پروانه ميباشد.

حال ممكن است محرك فاندامنتال يا هر چيز ديگر جهت روند رو تغيير ميده .مجددا در روند نزولي افراد به دنبال قيمتهاي نزول دهنده هستند كه شناسايي اين نقاط در بحث ما نيست و طولاني ميشود.

اگر فاصله دو قيمت صعود دهنده زياد باشد تيك پرافيت بزرگتر ميباشد و اگر كم باشد تيك پرافيت كم ميشود استاپ هم در بهترين قيمت نزول دهنده قرار ميگيرد.گاها ممكن است دو قيمت با لمس شدن صعود دهنده باشند سيگنال آبي ميشود و گاها چندين قيمت صعود دهنده در نزديك هم قرار ميگيرد.مثلا در وضعيت فعلي يورو قيمت از 1.2948 و 1.2976 و 1.2995 و 1.3022 همه صعود دهنده هستند پس سيگنال قرمز براي صعود يورو قدرتمند ميشود و اقدام به خريد ميكنيم.

هميشه روند صعودي را خريدارن منتظر و طمعكار و روند نزولي را فروشندگان منتظر و طمع كار ميسازند.در روند صعودي يا نزولي براي تغيير روند بايد بدنبال قيمتهايي بگرديد كه با اطمينان خوبي نشان دهد واقعا روند تغيير يافته است.همين فاندامنتال يك محرك خوبي ميباشد ولي نه هميشه.

البته تمام اين چيزها كه گفته شد خطا هم دارد و گاها يك قيمت صعود دهنده روند را كاملا نزولي ميكند و فكر نكنيد بدون خطا ميباشد.در بازار هميشه خطا وجود دارد و بايد مديريت سرمايه را مرتبا رعايت نمود.

...با تشكر از دوستان///لطفا در اين تايپيك كه تايپيك سيگنال هست پستي يا سوالي ديگر نپرسند تا انسجام مطلب از هم پاشيده نشود...در حد توان توضيحاتي عرض كردم و بيشتر از اين نياز به فرصت و وقت طولاني در آينده دارد....////
                    alexshad2013@hotmail.com

نظر

• خوب با سلام خدمت دوستان.اين چند ساعت مانده به شروع بازار سيگنالهاي و موقعيت هاي مناسب را خدمتتان عرض ميكنم

بمحض باز شدن بازار اگر گپ صعودي نداشته باشيم وارد خريد يورو دلار بشويد.يورو ها پتانسيل صعودي دارند و با دقت بايد صعودشان را دنبال كنيم

بزرگترين هدف يورو فعلا 1.3464 ميباشد كه تحليلي ارائه شد(بلند مدت-سيگنال نداريم). هدف بعدي و كوتاه مدتر براي يورو كه سيگنالش هم فعال ميباشد خريد تا 1.3095 ميباشد و براي مدت كوتاه مدت تر هم اين سيگنال را از دست ندهيد و بمحض بازگشايي بازار وارد شويد

eurusd....buy...tp=1.3050

sl=1.2970

قيمت جاري فعلا 1.3004 ميباشد و سيگنال قرمز ميباشد يعني در اكانت قرار است با حجم 0.30 زده شود..البته اگر فرصت شد و گپ صعودي نداشتيم.ميتوانيم به بهترين صورت وارد شويم.

.................................................. ....................

موقعيت بعدي كه در آخر هفته هم گفتيم eurgbp ميباشد.صعود خوبي ميتواند در انتظارش باشد سيگنال را در اكانت ببينيد .اين سيگنال هم قرمز ميباشد.همچنان يوروها همگي صعودي بودنشون رو دارن نشون ميدهند.اميدوارم يك محرك ناخواسته اين همپيماني خوب را بهم نزنه

.................................................. ....................

نفت هم حالت صعودي آن قدرتمند شد.در هفته پيش بيشتر به نزول نفت اعتقاد داشتم ولي الان اعتقادم به صعود نفت بيشتر است.ميتوانيد نفت را با سيگنال بزرگ بخريد.فقط حجم را كم بگيريد زيرا استاپ لاس كمي بزرگ است.پس ميتوان به صعود نفت بسيار اميدوار بود

براي نفت سيگنال چنين است

crude oil...buy...tp=91.00

sl=86.72

سيگنال قرمز مناسب ميباشد.حسابي كه من الان دارم از نفت پشتيباني نميكند و من از زدنش محروم هستم.ولي شما با حجم بسيار كم نسبت به استاپ جهت خريد اقدام كنيد

.................................................. ....................................
                      طلا هم فعلا حالت نزولي دارد.اگر يورو تقويت شود احتمالا سرمايه ها از طلا به يورو منتقل شوند و طلا ريزش داشته باشد.ولي سيگنال مطمئني نداريم حدودا 1700.0 مقصد خوبيه براي طلا.ولي سيگنال نميزنيم.

هيچ موقع صعود يورو و صعود طلا را با هم محتمل ندانيد.حتي نزول طلا را هم با صعود دلار به صورت آنچناني ربط ندهيد.سعي كنيد تحليل و تريدتان بر روي طلا حتي الامكان مستقل از ارزها باشد.چون طلا كاملا در اين شرايط فاند و تكنيكي غير قابل پيش بيني ميباشد و گاها سيگنالهاي معتبرش فيل ميشود.

تشكر از دوستان...///
                      ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 02-04-2013, 12:15 PM
                      alexshad2013@hotmail.com

نظر

• اگر با نقره هم رفيق بودين بايد رفيق فروشي كنيد...سيگنالش آبي هست و دو تا تيك پرافيت و يك استاپ لاس داريم...سه قلو هست سيگنالش...

silver....sell

tp1:33.00

tp2:32.76

sl=34.40

احتمال لمس اين دو تي پي برابر هست ولي بهتره با زدن تي پي اول حجم رو نصف كنيد تا تي پي دوم هم لمس بشه.بازار كه باز شد وارد بشويد.

.............................يك سيگنال ديگه در مورد دلار..................

دلار در برابرآفريقاي جنوبي قصد ضعيف شدن نداره

usdzar...........buy

tp=8.9790

sl=8.7581

با باز شدن بازار بخريد
                        ویرایش توسط كيشور فستر : https://www.traderha.com/member/7330-كيشور-فستر در ساعت 12-02-2012, 11:40 PM دلیل: .يك سيگنال ديگه در مورد دلار.
                        alexshad2013@hotmail.com

نظر

• خوب دوستان...يورو در حال صعوديه و اميدوارم سود يورو رو گرفته باشيد تارگت 1.3050.اگر نگرفتيد ضرر كرديد و معلومه فقط داريد اكانت رو ميبينيد.حدودا بايد يك درصد و نيم سود گرفته باشيد با يك اكانت مثلا هزار دلار....

هدف يورو 1.3095 ميباشد و در حال حاضر منتظر لمس هستيم.

يك سيگنال قرمز ديگر هم داريم كه شرايط مهيا شد خدمت عزيزان عرض ميكنم.احتمالا هفته سختي در پيش رو هست
                          alexshad2013@hotmail.com

نظر

• در يك تحليل بلند مدت كه دو هفته پيش گفته شد يورو قصد اهداف بالاتر دارد.تارگت اطمينان بخش 1.3464 ميباشد و احتمالا به صورت جدي قصد لمس آن را تا اوايل كريسماس و ژانويه 2013 را دارد.ولي بهتر است پله پله با صعود و نزولش همراه شويم تا بتوانيم نتيجه بهتري بگيريم.

هدف 1.3050 كه سيگنال قرمز بود و ميبايست +45 پيپ شكار باشد لمس شد و سود مورد نظر كسب شد هدف 1.3095 هدف بعدي ميباشد.دلار هم فعلا نزولي ميباشد و نفت هم همچنان بايد در سود باشيد اگر سيگنالش را گرفته باشيد.نفت صعود قدرتمندي تا اهداف بالاي 90 را دارد.

احتمالا با خروج سرمايه ها از طلا و بسمت يورو ممكن است طلا و نقره روند نزولي در پيش بگيرند.در حال حاضر نزولي هستند و سيگنال نزولي نقره همچنان باز ميباشد.طلا هم نزولي هست ولي سيگنالش را نگرفتيم تا موقعيت بهتر..

دو تا سيگنال آماده به قرمز داريم: اول eurjpy كه اهداف 107.76 و 108.00 را نشان ميدهد كه با موقعيت خوب وارد ميشويم اگر نقطه ورود مناسب بدست آمد

دوم هم usdsgd ميباشد كه سيگنال قرمز خوبي ميباشد. تا 1.2149 ولي چون تي پي و استاپ مناسب نيست.شرايط مهيا شد وارد ميشويم.از روي اكانت پيگير باشيد تا بتوانيم ورود بجا و سر وقت داشته باشيد.

قرمز و آبي فعال

buy 0.20 nzdcad.i 0.81390 0.80932 0.82200
                            sell
                            0.05 xagusd.i 33.6810 34.4010 33.0300

حجمها بر مبناي اكانت بنده ميباشد .شما بر اساس سرمايه اتان حجم بزنيد.
                            alexshad2013@hotmail.com

نظر

• تشکر و پیگیری

جناب الکس از شما تشکر مخصوص دارم و بسیار پیگیر سیگنالهای شما هستم.
                              ممنونم از اینکه بی دریغ این کار را انجام میدید.
                              دوستار شما حامد.

ویرایش توسط helper_hamed : https://www.traderha.com/member/7374-helper_hamed در ساعت 12-03-2012, 06:56 PM دلیل: غلط املایی

نظر

• سيگنال نفت رو كه از دست ندادين دوستان عزيز؟؟؟؟تا 90.26 رفت و تي پي اول زده شد تي پي دوم 91 هست.

اگر نگرفتين +150 پيپ رو از دست داديد از ديشب تا حالا.منتظر لمس 91 ميمانيم

حساب بنده از نفت پشتيباني نميكند و از گرفتنش محروم هستم .
                                alexshad2013@hotmail.com

نظر

پردازش ...
                                X