اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط saeed31861 نمایش پست ها
    روش سودال در یک بازار رونددار خیلی عالی جواب میده.دلیل اینکه دوهفته پیش همش سود بود به خاطر روند حاکم بر بازار بود.
    این هفته بازار خیلی رنجه.در واقعاگه سقف و کف بازار خرید و فروش کسی میزد سود میکرد.
    راهی برای تشخیص بازار(قدرت ترند) دارید؟اگر در روش سودال یه تبصره ای بتوانیم بزاریم که تو بازار رنج ترید نکرد خیلی عالی میشه.
    من یه چیزی به ذهنم رسیده در مواقع که بازار رنجه باید از ترفند درون باکسی استفاده کنیم و بعد که راه افتاد از ترفند برون باکسی ... این تنها راه نجات در بازار رنجه ... میگین نه بازار رو بررسی کنید ببینید چه باحال جواب میده...
    فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
      من یه چیزی به ذهنم رسیده در مواقع که بازار رنجه باید از ترفند درون باکسی استفاده کنیم و بعد که راه افتاد از ترفند برون باکسی ... این تنها راه نجات در بازار رنجه ... میگین نه بازار رو بررسی کنید ببینید چه باحال جواب میده...
      با سلام
      وتشکر از زحمات اقای فیاض و همه دوستان سودالی
      امروز من از درون باکسی استفاده کردم در دو مورد خوب سود داد .

نظر

محسن جان فوتش همینه.چطور تشخیص بدیم که الان رنجه؟(من با تاریخچه بازار میگم.به قول خودتون وقتی از باکس بیرون میاد نمیدونیم که برمیگرده یا نه.عصری که استاپ خوردیم میفهمیم درون باکسی باید میشد.نه بیرون باکسی.در واقع کف فروشو و سقف خرید میشیم
        اگه تشخیص اشتباه بشه به مشکلاتمون یکی هم اضافه خواهد شد.

در ضمن ضرر امروز 13 دلار بود محسن جان؟(همون حساب صد دلاری منظورمه.)

یه موردی هم بگم اینجا دقیقا جایی که خیلی ها این روشو ول میکنند و میرن دنبال یه استراتژی دیگه.و جالبیش اینجاست که از فرداش افراد باقیمانده میرند تو سود.
        ویرایش توسط saeed31861 : https://www.traderha.com/member/7413-saeed31861 در ساعت 10-10-2013, 08:21 PM
        ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• با سلام
          به نظر بنده با 2-3 بار استاپ خوردن که به سیستم نباید شک کرد . امروز خیلی ها استاپ خوردن از تحلیل گرش گرفته تا الیوت و فیبوناچی و برک اوت و فاندمنتال و همه و همه .......................
          و یه نظر شخصی دیگه کلا وقتی بازار رنجه اصلا چرا وارد بشی که استرس و اعصاب و روانت بپاشه ؟؟؟؟؟؟؟ خیل علاقه به چارت داشته باشم میشینم و نگاهش میکنم و لذت میبرم که اعصاب و سرمایه ام سر جاشه ..
          من از این روش خیلی راضیم و اگه کاملا مسلط بشم یکم شخصی سازیش میکنم ولی در کل روش و استراتژی من همین سودال خواهد بود وقتی استاپ خوردم منتظر میمونم برای یه روز دیگه وقتی چند تا استاپ پشت سر هم باشه چک میکنم ببینم اشکال از من بوده یا سیستم یا مارکت و سعی در حل مشکل میکنم
          دوستان بهترین روش به نظر من همینه با چند تا استاپ سریع بیخیال نشید و دوباره روز از نو روزی از نو بگرد دنبال استراتژی .....................
          این سیستم در حال تست هست و به من جواب داده البته بازم روی اون کار میکنم البته با اجازه آقای فیاض
          دوستان
          شما ببینید با چه میزان سرمایه چه کالایی رو دارید کار میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          ریسک به ریوارد چی میشه این وسط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          این گلد زیاد دستخوش فاندامنتال و سفته باز ها هست و ما هم تریدر خرده پا ((( البته من خودم رو در حد یه تریدر نمیدونم ))) الان ما از سودال 4 ساعته زدیم به سودال 5 دقیقه ای (( اسکالپ )) بعد دوباره زدیم به 1 ساعته خدا میدونه تا 2-3 ماه دیگه چند تا ورژن از این سودال باید تولید بشه
          زحمات آقای فیاض چی میشه ؟؟ من همه رو تست زدم و این 1 ساعته بی نظیره باور کنید فقط من بعد از این که از تست امد بیرون شخصی سازیش میکنم البته بازم با اجازه جناب فیاض اونم با توجه به روحیات و شخصیت و ریسک پذیری خودم
          بازم میگم ببینید ترید روی طلا اونم با سرمایه اندک یعنی با یه قایقی که تو پارک ها اجاره میدن بریم توی دل دریای مواج و طوفانی
          خوب فکر کنید بعد تصمیم به عوض کردن استراتژی بگیرید
          ببخشید زیاد شد از همه معذرت می خام امیدوارم ببخشید
          روز خوش و موفق باشید
          =======================================
          saeed31861
          دقیقا دوست عزیز کاملا با شما موافقم
          ویرایش توسط وحید حیدری : https://www.traderha.com/member/10500-وحید-حیدری در ساعت 10-10-2013, 08:33 PM
          هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

سلام محسن جان منم این چیزی رو که شما میگید دیدم حتی مقداری هم به عقب برگشتم باز تایید شد غیر از چند مورد نادر مونده تشخیص بدیم کی رنجه کی رونددار شنیدم جناب نیما ارادی جدولی دارند که روند ارزها را نشان میده ببینم نمیشه از ایشون خواهش کنیم در مورد طلا برامون بزاره با تشکر مخصوص از شما و سایر دوستان که برای ما دل می سوزونید موید باشید راستی یه چیزی یادم رفت بنویسم در باکس های کوچک بیش از نود درصد درون باکسی جواب میده
            ویرایش توسط borhani100 : https://www.traderha.com/member/6878-borhani100 در ساعت 10-10-2013, 08:39 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط borhani100 نمایش پست ها
              سلام محسن جان منم این چیزی رو که شما میگید دیدم حتی مقداری هم به عقب برگشتم باز تایید شد غیر از چند مورد نادر مونده تشخیص بدیم کی رنجه کی رونددار شنیدم جناب نیما ارادی جدولی دارند که روند ارزها را نشان میده ببینم نمیشه از ایشون خواهش کنیم در مورد طلا برامون بزاره با تشکر مخصوص از شما و سایر دوستان که برای ما دل می سوزونید موید باشید

http://forum.broker-fa.com/f65/trends-2520/index21.html#post95266

این جفت ارز رنج هم خالی از لطف نیست.

ویرایش توسط saeed31861 : https://www.traderha.com/member/7413-saeed31861 در ساعت 10-10-2013, 08:41 PM

نظر

• ببخشید من فضولی میکنم ولی سیستم همینجوری عالیه! دلیلشم اینه که با چیزهایی که از قبل میدونم سازگاره ولی در مورد بازار رنج و ترند : اگر این رو میدونستیم که دیگه اصلا نیازی به هیچی نبود شما توی بازار رنج با یک بولینگر میتونید بازار رو جارو کنید پس بهتره اگر هم دنبال چیزی میریم به بیراهه نریم. اگر قراره چیزی اضافه بشه باید با اصل سیستم که بر این اصل بنا شده که ما قدرت تشخیص و تحلیل بازار رو نداریم کنار بیایم. پس ما نمیتونیم تحلیل کنیم که بازار رنجه یا ترند به جز یه حدس کوچیک در یک مورد که اونم با atr تا حدودی قابل حله. توجه کنید گفتم تا حدودی. چون هر ارزی وقتی atr هفتگی و ماهانه خود رو طی نکرده باشه انگار بهش دین داره و سریع در جهت پر کردنش حرکت میکنه حتی از همین atr من یک استراتژی برای آینده با درصد خوبی درآورده بودم ولی به دلایلی الان کاری با اون ندارم.
                من شیفته حاجی خارجی شدم از وقتی که گفت: جادوی بازار atr است. این ای تی آر تنها چیزی است که نه افراط میکنه نه تفریط (البته تنها چیزی که من میشناسم) برای همین هم بعد از اینکه بانوی شرقی عزیز هم صحبت atr کرد سریعا مزاحمشون شدم. مشکل اساسی فروم ها اینه که تشکلیل شدن از یک سری نکات که به کرات تکرار میشن. اشتباه نشه من خودم از همه عقب ترم ولی از عقب حس کردم الیوت صد روش داره و هارمونیک صد مدل استفاده ولی atr یا ابزار مشابه مظلوم واقع شدن. من خودم 3 سبک الیوت خوندم آخرش فهمیدم اگر نکات اولیه الیوت رو بلد باشیم که توی یک ساعت میشه یاد گرفت نهایتا با تمام نکاتش از 1 میخوایم بشیم 2که اونم بعیده ولی توی خیلی مباحث صفر هستیم. اگر قراره وقتی گذاشته بشه به نظرم اگر قراره سودالی پیش بریم بهتره به الگوریتم قابل تکرار باکسها برسیم شاید حتی از بریک اوت باکس های روزهای قبل بشه فهمید که بریک اوت امروز واقعا بریک اوته یا یک فیک مثل خیلی از بریک اوت هاست. البته نظرم شخصی است هر چند اگر کسی هم کمک نکنه با وجود وقت کمم خودم پیگیر این داستان هستم.

ممنون جناب فیاض بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون

ارادتمند-----------امیر
                تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• سلام سعید جان ایا امکانش هست که هر روز صبح این جدولو داشته باشیم البته با اجازه اقا محسن

نظر

مربوط به پست 347

سلام
                    روزتان بخیر
                    جناب borhani100 اندیکیتور و تمپلت را در لینک زیر قرار دادم .
                    مرسی

sodall system - Download - 4shared

نظر

سلام سعید جان ایا امکانش هست که هر روز صبح این جدولو داشته باشیم البته با اجازه اقا محسن

دوست عزیز این جدول متعلق به جناب ..... هست من زیرش لینک تاپیکو گذاشتم

نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                      ببخشید من فضولی میکنم ولی سیستم همینجوری عالیه! دلیلشم اینه که با چیزهایی که از قبل میدونم سازگاره ولی در مورد بازار رنج و ترند : اگر این رو میدونستیم که دیگه اصلا نیازی به هیچی نبود شما توی بازار رنج با یک بولینگر میتونید بازار رو جارو کنید پس بهتره اگر هم دنبال چیزی میریم به بیراهه نریم. اگر قراره چیزی اضافه بشه باید با اصل سیستم که بر این اصل بنا شده که ما قدرت تشخیص و تحلیل بازار رو نداریم کنار بیایم. پس ما نمیتونیم تحلیل کنیم که بازار رنجه یا ترند به جز یه حدس کوچیک در یک مورد که اونم با atr تا حدودی قابل حله. توجه کنید گفتم تا حدودی. چون هر ارزی وقتی atr هفتگی و ماهانه خود رو طی نکرده باشه انگار بهش دین داره و سریع در جهت پر کردنش حرکت میکنه حتی از همین atr من یک استراتژی برای آینده با درصد خوبی درآورده بودم ولی به دلایلی الان کاری با اون ندارم.
                      من شیفته حاجی خارجی شدم از وقتی که گفت: جادوی بازار atr است. این ای تی آر تنها چیزی است که نه افراط میکنه نه تفریط (البته تنها چیزی که من میشناسم) برای همین هم بعد از اینکه بانوی شرقی عزیز هم صحبت atr کرد سریعا مزاحمشون شدم. مشکل اساسی فروم ها اینه که تشکلیل شدن از یک سری نکات که به کرات تکرار میشن. اشتباه نشه من خودم از همه عقب ترم ولی از عقب حس کردم الیوت صد روش داره و هارمونیک صد مدل استفاده ولی atr یا ابزار مشابه مظلوم واقع شدن. من خودم 3 سبک الیوت خوندم آخرش فهمیدم اگر نکات اولیه الیوت رو بلد باشیم که توی یک ساعت میشه یاد گرفت نهایتا با تمام نکاتش از 1 میخوایم بشیم 2که اونم بعیده ولی توی خیلی مباحث صفر هستیم. اگر قراره وقتی گذاشته بشه به نظرم اگر قراره سودالی پیش بریم بهتره به الگوریتم قابل تکرار باکسها برسیم شاید حتی از بریک اوت باکس های روزهای قبل بشه فهمید که بریک اوت امروز واقعا بریک اوته یا یک فیک مثل خیلی از بریک اوت هاست. البته نظرم شخصی است هر چند اگر کسی هم کمک نکنه با وجود وقت کمم خودم پیگیر این داستان هستم.

ممنون جناب فیاض بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون

ارادتمند-----------امیر

دوست عزیز روش استفاده از atr در ترید رو توضیح میدید لطفا
                      ویرایش توسط saeed31861 : https://www.traderha.com/member/7413-saeed31861 در ساعت 10-10-2013, 08:57 PM

نظر

• atr مقدار حرکتی است هر ارزی در تایم فریم مربوطه انجام میده حالا بسته به پریود آن میاد از تعداد کندلهای قبل میانگین میگیره. مثلا شما وقتی میزنید Atr پریود 24 در تایم فریم ساعتی یعنی از کل 24 ساعت قبل مقدار حرکت کندلها رو میگیره و تقسیم بر 24 میکنه یعنی شما انتظار دارید که این کندل اخیر این مقدار حرکت کنه. حالا!!! اگر مثلا طلا atr هفتگی اش 700 پیپه و فقط 200 پیپش رو رفته و الان صبح 5 شنبه است یعنی طلا 500 پیپ تا رسیدن به atr خودش فاصله داره پس میشه حدس زد که بازار این دو روزه رنج نباشه. اونم تا حدودی البته

ارادتمند--------------------امیر
                        تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• سعید جان منم میدونم این جدول مال شما نیست منظورم این بود اگه روزانه به این جدول دسترسی دارید اونو با اجازه صاحبش اینجا قرار بدید ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                            atr مقدار حرکتی است هر ارزی در تایم فریم مربوطه انجام میده حالا بسته به پریود آن میاد از تعداد کندلهای قبل میانگین میگیره. مثلا شما وقتی میزنید Atr پریود 24 در تایم فریم ساعتی یعنی از کل 24 ساعت قبل مقدار حرکت کندلها رو میگیره و تقسیم بر 24 میکنه یعنی شما انتظار دارید که این کندل اخیر این مقدار حرکت کنه. حالا!!! اگر مثلا طلا atr هفتگی اش 700 پیپه و فقط 200 پیپش رو رفته و الان صبح 5 شنبه است یعنی طلا 500 پیپ تا رسیدن به atr خودش فاصله داره پس میشه حدس زد که بازار این دو روزه رنج نباشه. اونم تا حدودی البته

ارادتمند--------------------امیر
                            امیر جان سلام ممنون از توضیحات مفیدت میشه خواهش کنیم اگه وقتتون اجازه میده زحمتشو بکشید ابتدای هفته ای تی ار هفتگی رو در بیارید وسپس روزانه ای تی ار بزارید تا همون احتمالی که ازش صحبت میکنید بالا ببریم

نظر

• دوستان سلام . من یه مدتی با این کانال ها کار کردم . البته خوبی ها و بدی های خودش رو داره ولی اون موقع ها یه کارهایی بدون دلیل میکردیم جواب میداد . مثلا در عکس زیرشما میتونید از از زوایای باکس قرمزتون یه خط بکشین و این خط رو بنا به چیزی که اتنظار داشتین مثلا تارگت استفاده کنین. البته گفتم که شاید دلیل خوبی نداشته باشه . بقول یه بچه ها شما اگه ده تا خط فرضی و الکی هم رو چارت بندازیذ به یکیش برمیگیرده .

گفتم شاید بدردتون بخوره .
                              از میان آدم هایی که برای دعای باران به تپه ها می روند

تنها آنان که با خود چتر میبرند به کار خود ایمان دارند .

نظر

• با سلام ودرود وشب بخیر خدمت دوستان
                                اگه دوستان صلاح میدونن یکی یا جند تا از دوستان یه بک تست از این شیوه ترید بگیرن بد نیست اینجوری درصد استاپ و تی پی سیستم معلوم میشه شاید در این بین هم راه حلی دوستان پیدا کردن که بتوان سیستم رو بهینه کرد شب همگی بخیر سلامت وسربلند باشید
                                بهترین مردم سودمندترین انان به حال دیگران هستند محمد (ص)

نظر

پردازش ...
                                X