اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام عزیزان

این روش دارای زیر بنای محکمی است و با چند استاپ نباید نگران شد.دوستانی که به نظم موجود در این بازار که همانا نظام امواج است واقفند دلایل این اسناپها را بخوبی درک میکنند بنابر این به هیچوجه نباید نگران بود و مطمئنا از فردا که بازار تقریبا روند دار میشود جبران این استاپها خواهد شد .

موفق باشید

نظر

• بك تست سيستم سودال

اينهم بك تست سيستم از 2013.03.05 تا 2013.10.11 البته سيستم من همين ديتا ها را داشت .

فقط يك چيز را بايدبدانم اينكه اگرمثلا فاصله ورود ( كه در بك تست فوق 7 پيپ گرفتم) را مثلا 15 پيپ بگيريم آنرا بايد به TP اضافه كنيم؟ در اينجا اضافه نكردم درواقع به قيمت ورود براي باي اضافه شده و TP باين ترتيب كمترميشه . همين را اگر مشخص بشه در اكسپرت تاثير ميدم و براي استفاده اونو باشتراك ميذارم ( ميخوام دوباره كاري نشه)
      فایل های پیوست شده

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
        اينهم بك تست سيستم از 2013.03.05 تا 2013.10.11 البته سيستم من همين ديتا ها را داشت .

فقط يك چيز را بايدبدانم اينكه اگرمثلا فاصله ورود ( كه در بك تست فوق 7 پيپ گرفتم) را مثلا 15 پيپ بگيريم آنرا بايد به TP اضافه كنيم؟ در اينجا اضافه نكردم درواقع به قيمت ورود براي باي اضافه شده و TP باين ترتيب كمترميشه . همين را اگر مشخص بشه در اكسپرت تاثير ميدم و براي استفاده اونو باشتراك ميذارم ( ميخوام دوباره كاري نشه)
        با سلام ودرود فراوان
        از اینکه زحمت و قبول کردید ممنونم اینجوری دید دوستان نسبت به سیستم بهتر میشه
        بهترین مردم سودمندترین انان به حال دیگران هستند محمد (ص)

نظر

• با تشکر ویژه از جناب مهجور که قبول زحمت کردن و این بک تست رو گذاشتن ... جناب مهجور در رابطه با اون مقدار پیپی که فرمودین شما مثلا 10 پیپ در نظر بگیرین که اونایی که اسپرد بروکرشون بالاست هم متضرر نشن و به سود اضافه کنین چون این مقدار تاثیر چندانی در حرکتهای طلا نمیزاره
          سخنی با دوستان ...
          ببینید دوستان ما اگر بخواهیم در این بازار پابرجا بمانیم باید با شرایط بازار خودمونو وفق بدیم ما به هیچ وجه نمیتونیم آینده چارت رو حتی به اندازه یک کندل تشخیص بدیم ( مخصوصا طلا ) پس بنابراین باید خودمونو برای حرکتهای غول آسای طلا آماده کنیم اون مثال قایق هم جالب بود من در آمارهایی که گرفته ام بارها شده چند پزیشن متوالی به ضرر خورده در کنارش اگه خاطرم باشه تا 11 روز پشت سر هم به سود خورده و چند برابر جبران مافات شده مخصوصا اگر اون جریان سایز لات هم رعایت بشه که دیگه نور علی نور میشه توی بک تست شما یه مدت در جا زدین اما از تاریخ 15 یک مرتبه رشد چند برابری داشته که تمام اون درجا زدنها رو جبران کرده و اونجا دقیقا جایی که خیلی از افراد سیستم رو ترک میکنن ! و بقیه هم پاداش صبرشونو میگیرن

خواهشی که از آقای مهجور دارم اینه که آیا میشه این بک تست رو جوری بگیرید که سایز لاتها به ازای هر 100 دلار افزایش یکصدم بیشتر و به ازای هر 100 دلار کاهش یکصدم کمتر بگیره ؟

در پایان از همه عزیزان تک تک شما که با توجه به مشغله زیاد وقت میزارین و به بهبود سیستم کمک میکنین تشکر ویژه دارم

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
            ببخشید من فضولی میکنم ولی سیستم همینجوری عالیه! دلیلشم اینه که با چیزهایی که از قبل میدونم سازگاره ولی در مورد بازار رنج و ترند : اگر این رو میدونستیم که دیگه اصلا نیازی به هیچی نبود شما توی بازار رنج با یک بولینگر میتونید بازار رو جارو کنید پس بهتره اگر هم دنبال چیزی میریم به بیراهه نریم. اگر قراره چیزی اضافه بشه باید با اصل سیستم که بر این اصل بنا شده که ما قدرت تشخیص و تحلیل بازار رو نداریم کنار بیایم. پس ما نمیتونیم تحلیل کنیم که بازار رنجه یا ترند به جز یه حدس کوچیک در یک مورد که اونم با atr تا حدودی قابل حله. توجه کنید گفتم تا حدودی. چون هر ارزی وقتی atr هفتگی و ماهانه خود رو طی نکرده باشه انگار بهش دین داره و سریع در جهت پر کردنش حرکت میکنه حتی از همین atr من یک استراتژی برای آینده با درصد خوبی درآورده بودم ولی به دلایلی الان کاری با اون ندارم.
            من شیفته حاجی خارجی شدم از وقتی که گفت: جادوی بازار atr است. این ای تی آر تنها چیزی است که نه افراط میکنه نه تفریط (البته تنها چیزی که من میشناسم) برای همین هم بعد از اینکه بانوی شرقی عزیز هم صحبت atr کرد سریعا مزاحمشون شدم. مشکل اساسی فروم ها اینه که تشکلیل شدن از یک سری نکات که به کرات تکرار میشن. اشتباه نشه من خودم از همه عقب ترم ولی از عقب حس کردم الیوت صد روش داره و هارمونیک صد مدل استفاده ولی atr یا ابزار مشابه مظلوم واقع شدن. من خودم 3 سبک الیوت خوندم آخرش فهمیدم اگر نکات اولیه الیوت رو بلد باشیم که توی یک ساعت میشه یاد گرفت نهایتا با تمام نکاتش از 1 میخوایم بشیم 2که اونم بعیده ولی توی خیلی مباحث صفر هستیم. اگر قراره وقتی گذاشته بشه به نظرم اگر قراره سودالی پیش بریم بهتره به الگوریتم قابل تکرار باکسها برسیم شاید حتی از بریک اوت باکس های روزهای قبل بشه فهمید که بریک اوت امروز واقعا بریک اوته یا یک فیک مثل خیلی از بریک اوت هاست. البته نظرم شخصی است هر چند اگر کسی هم کمک نکنه با وجود وقت کمم خودم پیگیر این داستان هستم.

ممنون جناب فیاض بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون

ارادتمند-----------امیر
            ممنون از امیر عزیز
            فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• جناب مهجور در بررسی بک تست چند نکته به چشمم خورد که برام سوال پیش اومد :
              1 - بعضی روزها دو پزیشن گرفته شده ؟ 4/25 / 2013 دلیلش هم این بوده که پزیشن روز قبل باز بوده و در روز جاری هم پزیشنی باز شده در صورتی که تا پزیشن روز قبل بسته نشده سیستم نباید پزیشن جدیدی بگیره .
              2 - چرا بعضی روزها توی چارت به سود خورده ولی توی بک تست به ضرر مثل مورخ 5 /3 /2013 ؟
              3 - بعضی از روزها هم پزیشن گرفته نشده ؟ مثلا 4/11 / 2013 یا 4/16 / 2013 ( سوای اون روزایی که از باکس بیرون نزده )
              4 - بعضی روزها هم ر هر دو جهت پزیشن باز شده ( هم سل هم بای )
              5/09 / 2013
              با تشکر

نظر

• سلام و صبح بخیر خدمت جناب فیاض.بای استاپ امروز من 1295.16 تایید می فرمایید

نظر

• نوشته اصلی توسط moad نمایش پست ها
                  سلام و صبح بخیر خدمت جناب فیاض.بای استاپ امروز من 1295.16 تایید می فرمایید
                  با سلام
                  یکی از دوستان زحمت بکشه هردوتا سفارش خرید وفروش رو بصورت کامل همراه با حد سود وضرر تایپ کنند .تا ما با بروکر خودمون چک کنیم.

با تشکر

نظر

• بای استاپ 1295.16 تی پی 1307.12 استاپ لاس 1282.12
                    سل استاپ 1282.12 تی پی 1270.12 استاپ لاس 1295
                    این واسه بندست با در نظر گرفتن 15 پیپی که از دیروز قرار شد بزاریم
                    ویرایش توسط moad : https://www.traderha.com/member/9679-moad در ساعت 10-11-2013, 10:24 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                      جناب مهجور در بررسی بک تست چند نکته به چشمم خورد که برام سوال پیش اومد :
                      1 - بعضی روزها دو پزیشن گرفته شده ؟ 4/25 / 2013 دلیلش هم این بوده که پزیشن روز قبل باز بوده و در روز جاری هم پزیشنی باز شده در صورتی که تا پزیشن روز قبل بسته نشده سیستم نباید پزیشن جدیدی بگیره .
                      2 - چرا بعضی روزها توی چارت به سود خورده ولی توی بک تست به ضرر مثل مورخ 5 /3 /2013 ؟
                      3 - بعضی از روزها هم پزیشن گرفته نشده ؟ مثلا 4/11 / 2013 یا 4/16 / 2013 ( سوای اون روزایی که از باکس بیرون نزده )
                      4 - بعضی روزها هم ر هر دو جهت پزیشن باز شده ( هم سل هم بای )
                      5/09 / 2013
                      با تشکر
                      سلام
                      درسته بعضي روزها با فعال شدن يك اوردر معكوس آن حذف نشده و بعضي روزها پندينگ روز قبل پاك نشده . من فكرميكنم اين اشكال استراتژي تستر باشه كه باعث شده بعضي روزها هردو پوزيشن استاپ بخوره و دركل سود را كم كرده . بايد در ادامه برنامه را جوري تغيير بدم كه اين ارورها را چك كنه و در اين موارد دوباره سعي كنه.
                      در مورد بروكرهاي مختلف مشكلي نيست چون مقدار اسپرد رو ثابت نگرفتم بلكه در موقع اوردر گذاري اسپرد بروكر را ميخونه و اسپرد براي هر بروكري خاص آن تاثير ميده. يك پارامتر ديگه هم هست كه فاصله اوردر را مشخص ميكنه كه مثلا براي باي باندازه ي اسپرد + اون فاصله بالاتر از باكس باي استاپ ميذاريم. حالا يك سوال اگر ارتفاع باكس 50 پيپ باشه و 6 پيپ اسپرد داشته باشيم و با فاصله 10 پيپ بخواهيم باي استاپ و سل استاپ قراربديم tp را بايد چند پيپ در نظر بگيريم؟ من توي اين تست مجموع اسپرد + فاصله + tp را برابر ارتفاع باكس گرفتم .
                      در مورد لاتيج هم بايد اضافه شدن يا كم شدن لات اوردر ها را درنظر بگيرم . بعد از اعمال اين تغييرات بك تست بهتر و دقيقتري ميشه گرفت .
                      ممنونم
                      ویرایش توسط Hosein Mahjour : https://www.traderha.com/member/2928-hosein-mahjour در ساعت 10-11-2013, 11:00 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط moad نمایش پست ها
                        بای استاپ 1295.16 تی پی 1307.12 استاپ لاس 1282.12
                        سل استاپ 1282.12 تی پی 1270.12 استاپ لاس 1295
                        این واسه بندست با در نظر گرفتن 15 پیپی که از دیروز قرار شد بزاریم
                        بله درسته برای منم تقریبا همین ارقام هست ... ببینیم امروز چی میشه !

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
                          سلام
                          درسته بعضي روزها با فعال شدن يك اوردر معكوس آن حذف نشده و بعضي روزها پندينگ روز قبل پاك نشده . من فكرميكنم اين اشكال استراتژي تستر باشه كه باعث شده بعضي روزها هردو پوزيشن استاپ بخوره و دركل سود را كم كرده . بايد در ادامه برنامه را جوري تغيير بدم كه اين ارورها را چك كنه و در اين موارد دوباره سعي كنه.
                          در مورد بروكرهاي مختلف مشكلي نيست چون مقدار اسپرد رو ثابت نگرفتم بلكه در موقع اوردر گذاري اسپرد بروكر را ميخونه و اسپرد براي هر بروكري خاص آن تاثير ميده. يك پارامتر ديگه هم هست كه فاصله اوردر را مشخص ميكنه كه مثلا براي باي باندازه ي اسپرد + اون فاصله بالاتر از باكس باي استاپ ميذاريم. حالا يك سوال اگر ارتفاع باكس 50 پيپ باشه و 6 پيپ اسپرد داشته باشيم و با فاصله 10 پيپ بخواهيم باي استاپ و سل استاپ قراربديم tp را بايد چند پيپ در نظر بگيريم؟ تی پی باید 65 پیپ باشه و ضرر هم بهتره که روی ضلع پایین باکس باشه که میشه 60 پیپ
                          من توي اين تست مجموع اسپرد + فاصله + tp را برابر ارتفاع باكس گرفتم .
                          در مورد لاتيج هم بايد اضافه شدن يا كم شدن لات اوردر ها را درنظر بگيرم . بعد از اعمال اين تغييرات بك تست بهتر و دقيقتري ميشه گرفت .
                          لاتیج رو به این صورت تنظیم کنید که اگر 1000 دلار شد 990 دلار یکصدم کم کنه و اگه شد 1100 دلار یکصدم زیاد کنه بعد اگه شد 1099 دلار یکصدم کم کنه
                          ممنونم
                          این تغیرات رو بدین و یک بک تست بگیرین تا ببینیم چی در میاد
                          با تشکر از زحمات شما

نظر

• یه واقعیتی رو توی بک تست دیدم و اونم اینه که با تمام اشکالاتی که الان هست بازم روش سودده بوده ....
                            ماهی 150 درصد !!!!
                            تبریک به همه تون
                            ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 10-11-2013, 11:29 AM

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                              یه واقعیتی رو توی بک تست دیدم و اونم اینه که با تمام اشکالاتی که الان هست بازم روش سودده بوده .... تبریک به همه تون
                              فقظ جناب فیاض من منتظرم ببینم این 15 پیپو تا کی باید ادامه بدیم آخه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم

نظر

• دوستان عزیزوجناب استاد فیاض

سوالی برام پیش اومده :آیا این سیستم سودال شبیه مارتینگلی یا انتی مارتینگلی (درون باکسی یا بیرون باکسی)می باشد البته با فاصله زمانی طولانی تر و

افزودن حجم کمتر ---- که در نتیجه ضرر سیستم در بلند مدت نمایان بشه ویا در بلند مدت خودش را بازسازی کنه وسود بده ؟؟

اگر امکان داره جواب بفرمایید ممنون میشم.

با تشکر

نظر

پردازش ...
                                X