دوستان عزیزم تمام سل استاپا فعال شدن
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )
بستن
این موضوع بسته شده است
X
X
-
نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست هابسیار مفید بود .. تقریبا همون سقف و کف خودمونه
یک نکته دیگه یاد آور بشم که در بعضی مواقع حرکت شارپ از میانه موج اتفاق میفته که شاهد کف سقف واضحی نیستیم.
به این نمونه توجه کنید
ارادتمند
نظر
-
جناب مهجور سلام.
وظیفه خودم میدونم از بابت زحمتی که متقبل شدید و این اکسپرت رو تهیه فرمودید تشکر کنم.
اما در موردش یک سوال دارم این امکان را داریم که موقع اوردر چینی دوتا پوزیشن داشته باشیم.مثلا به دلخواه برای یکدهم لات ،دوتا 0.05 اعمال کند.
و یک بک تست از تاریخ 2013/6/21 تا دیروز ازش گرفتم.
مدیریت سرمایه فعاله و حساب صد دلاری
باقیش با خودتون.
یک موردی بگم حساب زیر صد دلار نرفته.
یعنی اول حساب شانس بیاریم و به روز خوش بازار بخوره یکم حساب تپل بشه دیگه نمیشه جلوشو گرفتویرایش توسط saeed31861 : https://www.traderha.com/member/7413-saeed31861 در ساعت 10-15-2013, 01:05 PMساده ترین روش بهترین روش هست.
نظر
-
نوشته اصلی توسط saeed31861 نمایش پست هاجناب مهجور سلام.
وظیفه خودم میدونم از بابت زحمتی که متقبل شدید و این اکسپرت رو تهیه فرمودید تشکر کنم.
اما در موردش یک سوال دارم این امکان را داریم که موقع اوردر چینی دوتا پوزیشن داشته باشیم.مثلا به دلخواه برای یکدهم لات ،دوتا 0.05 اعمال کند.
و یک بک تست از تاریخ 2013/6/21 تا دیروز ازش گرفتم.
مدیریت سرمایه فعاله و حساب صد دلاری
باقیش با خودتون.
یک موردی بگم حساب زیر صد دلار نرفته.
یعنی اول حساب شانس بیاریم و به روز خوش بازار بخوره یکم حساب تپل بشه دیگه نمیشه جلوشو گرفتفارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................
نظر
-
نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست هااتفاقا منم دیروز با یکی از دوستان سر همین موضوع بحث میکردیم گفتم اگر شانس بیاریم و همین اول بسم الله حساب جون بگیره دیگه نمیشه جلوش رو گرفت ... و بار همه مون رو میبنده
به نظرم یکی دو هفته باید ازش مراقبت کرد بعدش یه راهکار خیلی جالب به ذهنم رسیده دارم بررسی میکنم که قیافه متاتریدرو نیبیمساده ترین روش بهترین روش هست.
نظر
-
تبریک می گویم به سودالی های عزیز. تی پی خورد
دوستان چرا اکسپرت خودش پوزیشن ها را ست نمی کند . باید خودمون دستی وارد کنیم .
اکسپرت مگر اتوتریدینگ نیست
راهنمایی فرمایند عزیزانویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 10-15-2013, 01:32 PMزندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو
نظر
-
نوشته اصلی توسط aliloo نمایش پست هاتبریک می گویم به سودالی های عزیز. تی پی خورد
دوستان چرا اکسپرت خودش پوزیشن ها را ست نمی کند . باید خودمون دستی وارد کنیم .
اکسپرت مگر اتوتریدینگ نیست
راهمایی فرمایند عزیزان
کار امروز من تموم شد.
شما از فردا یکمی سحر خیز باشید.اکپسرت خودش همه چی رو ردیف میکنه.
به نظرم چون بعد ساعت 7 ران کردید درست کار نمیکنه.
خسته نباشید همگی.ساده ترین روش بهترین روش هست.
نظر
-
نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست هاسلام و وقت بخیر
دوست عزیز
حساب دمو برای اینه که شما همه چیز رو به طور زنده ببینید و همه مسایل رو در ترید بتونید درک کنید و با اون مشکلات و لذت ها آشنا بشید
هنوز خیلی چیز ها هست که باید دیده بشه و سنجیده بشه شما با این شرایط اگه هر پولی رو که بزارید خدای ناکرده از بین میره آیا شما به سیستم خودتوت ایمان دارید آیا مدیریت سرمایه رو کاملا بهش مسلط هستید و رعایت میکنید
با یک بار تی پی خوردن نباید هیجان زده بشید که اگه پول واقعی بود مثلا فلان دلار الان تو حسابم بود و یا با یه استاپ نباید سریع سیتم رو زیر سوال برد
بنده به این استراتژی ایمان کامل دارم و با همبین روش هم دارم کار میکنم خدا رو شکر به سود هم دارم می رسم ( البته استاپ هم خوردیم )
شما باید با حساب دمو طوری رفتار کنی که انگار پول زحمت کشیده رو ریختی تو مارکت نه اینکه چون دمو کار میکنیم لاتیج بکشیم و تمام قوانین رو زیر سوال ببریم جالب اینکه تو دمو هر کاری هم کنی اکثرا به سود می رسی
ولی ریل ایجوری نیست اگه شما با یه حساب دمو مثل ریل رفتار کنی دقیقا مثل ریل و ان رو 50% افزایش بدی میشه گفت بد نبوده (البته دمو رو )
کنترل احساسات و داشتن استراتژی مطمئن و داشتن نظم و دسیپلین کاری و مهمتر از هر چیزی مدیریت سرمایه توی این بازار خیلی مهمه
موفق باشید
وحید
باسلام خدمت دوستان
من حدود 4 -5 ساله دارم با چارت سرو کله میزنم و به جز یک ماه تمام مدت رو ریل کار کردم چندین بار م کال شدم
ولی تجربه ای که از هر کال شدن بدست اوردم میرزید چون هر یاد گیری هزینه میخواد منم هزینه یاد گیریم رو پرداختم
و اصلا پشیمان نیستم چون تجربیاتش رو هیچوقت تو دمو بدست نمی اوردم
وقبلا هم گفتم من زیاد نمی نویسم و وارد بحث نمیشم فقط اگر بدرد خور بود ازش استفاده میکردم
استراتژی سودال منو کمی جذب کرد و ممنون از محسن جان عزیز که تونست منو وارد فروم کنه و از تجربیاتش همه استفاده کنند
من فقط منطورم اینه که تجربه ای که رو دمو بدست میاد ارزش نداره باید یاد گیرنده بتونه تو ترید واقعی بتجربه تا معنی احساسات رو بفهمه
مخلص همگی شما عزیزان...................... پرویز
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz ta نمایش پست هاتبریک tp خورد
البته اینو بگم من یه سودالی وافعی نیستم
ولی ممنون از همه خصوصآ اقای فباض عزیزفارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................
نظر
-
نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست هاسودالی باشین یا نباشین قدمتون روی چشم
ارادتمند شما استاد و عزیز گرامی
من از سودال در جهت ترید کردنم به صورت بهینه استفاده می کنم و از این بابت از شما متشکرم و همچنین از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون
امیدوارم من نیز روزی بتوانم مثل شما به دیگران کمک کنم
نظر
-
سوالی داشتم از دوست گرامی جناب فیاض
اگر در گرفتن پوزیشن به سطوح ساپورت و رزیستنس توجه بشه و با در نظر گرفتن آنها اقدام کرد
آیا دستاورد بهتر و بیشتری ندارد .
من شخصآ با توجه به بعضی عوامل مهم دیگر اقدام به ترید می کنم و با عرض معذرت گاهی خلاف جهت پوزیشن باز میکنم.
به همین دلیل یک سودالی نیستم ولی از ان کاملآ استفاده میکنم
با تشکر از نظرتان مخلصتان پرویز
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz ta نمایش پست هابا احترام به شما و همه دوستان
شخصآ فقط یک عید دارم و آن هم عید باستانی نوروز است .
جسارتم را ببخشید................. دوستتون دارم
نظر
نظر