نوشته اصلی توسط بانوی شرقی
نمایش پست ها
نوشته اصلی توسط بانوی شرقی
نمایش پست ها
نوشته اصلی توسط titrerooz
نمایش پست ها
با اجازه جناب titrerooz (شرمنده اسم شریفتون یادم رفت )
نگاهی به امروز
اینکه مطابق پلن معاملاتی که دارم باید سه ترید در نقاط ورودم انجام میدادم که به خاطر اینکه هنوز تدوین استراتژی کامل نشد فقط دو ترید انجام دادم و این اولین اشتباه در رعایت نکردن سیستم بودش
و دومین اشتباه اینکه وقتی قیمت به تارکت اول من رسید انقدر جو گیر شدم که هر دو پوزیشن رو بستم و باز به قوانین سیستم خودم وفا دار نبودم در حالی که با رسیدن قیمت به تارکت اول باید پوزیشن دوم خودم رو ریسک فری میکردم و منتظر ادامه حرکت برای رسیدن به تارگت دوم می ماندم
سومین اشتباه اینکه نه تنها پوزیشن دوم را BE نکردم بلکه بعد از بستن ان اقدام به گرفتن پوزیشن معکوس هم کردم و فکر کنم که سود زیادی برای من خوب نبود هر چند که حجم کم و استاپ کوچک بود ولی این هم سومین اشتباه
و اینها نشان میدهد که هنوز راه زیادی دارم تا یک تریدر بشوم و این اشتباهات رو نوشتم تا هم برای خودم و هم برای سایرین نکاتی برای یاد اوری باشد که باید و باید و باید به سیستم خودتان وفا دار باشید و اگر اشتباه نکنم باید این گفته از جان مورفی باشد که در یکی از نوشته های خود گفته بود تریدری که حتی یک بار قوانین خود را نقض کند دیگر تریدر نیست و من راه زیادی را تا تریدر شدن در پیش رو دارم.
===========
روز خوبی داشته باشید.
نظر