اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام دوستان
    تی پی بنده تاچ شد و با +60 پیپ سود خارج شدم
    موفق باشید
    ویرایش توسط وحید حیدری : https://www.traderha.com/member/10500-وحید-حیدری در ساعت 10-03-2013, 02:54 PM
    هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• سلام بر جناب فیاض خدا وکیلی حرف ندارید خدا خیرتون بده دو روز دوتا تی پی رویاییه متشکرم

نظر

• سلام.
        اگر شکل بنده و باکس مورد نظر درست باشه,استاپ لاست ما که در لبه ی بالایی باکس قرار میگرفت تاچ نشد و برعکس جناب فیاض که فرمودند sl خورد,tp بنده تاچ شد(75 پیپ).
        اگر دوستان صاحب نظر اشتباهی در این مورد میبینند خیلی ممنون میشم نظرشون رو بدونم.
        [IMG][/IMG]
        .:.سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود.:.

نظر

• نوشته اصلی توسط hessamfx نمایش پست ها
          سلام.
          اگر شکل بنده و باکس مورد نظر درست باشه,استاپ لاست ما که در لبه ی بالایی باکس قرار میگرفت تاچ نشد و برعکس جناب فیاض که فرمودند sl خورد,tp بنده تاچ شد(75 پیپ).
          اگر دوستان صاحب نظر اشتباهی در این مورد میبینند خیلی ممنون میشم نظرشون رو بدونم.
          [IMG][/IMG]
          دوست عزیز

با توجه به شکل شما نه استاپ شما خورده ونه تی پی .چون اندازه باکس شما 85 پیپ میشود ولی چون شما تیپی را 75 قرار دادید به تیک پروفیت برخورد کرده اید.

پ-ن- تفاوت پوزیشن آقای فیاض با بعضی از دوستان در 20 پیپ مربوط به بریک اوت است که آقای فیاض در نظر نگرفتند.
          ویرایش توسط amoaleman : https://www.traderha.com/member/8025-amoaleman در ساعت 10-03-2013, 05:25 PM

نظر

• با درود
            من هم تی پی پوزیشنم لمس شد و امروز با سود بستم.(جهت اطلاع)

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              بله دقیقا

شما باید عادت کنید که حتی اگر جایی رفتین که این اندیکاتور هم نبود بتونین با دو تا ترید لاین ساده هم محدوده ساعت 6 بروکر یا 7.30 تهران رو در بیارید و بعد از اون با خروج قیمت پزیشن هاتون فعال بشه اون اندیکاتور فقط جنبه نمایشی داره و کارتون رو راحت میکنه و الا کار خاصی نمیکنه

اینم یه نمونه بدون اندیکاتور :

نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              پزیشن های امروز هم ست شد حد سود : 70 پیپ حد ضرر : 70سایز امروز : 0.13
              سایز امروز : 0.13

استاپ بنده خورد منفی 65 پیپ امروز !
              تا فردا چارت بسته و هیچ گونه پزیشنی گرفته نخواهد شد

با سلام

خدمت جناب فیاض

همانطور که در تصویر شما وجود داره شما حداکثر بازه رو 1316.46 و حداقل بازه رو 1310.17 اعلام کردید که یک باکس حدودا 63 پپی هستش

به هر حال الان خیلی از کاربران اعلام سود کردند و پوزیشن من هم با سود بسته شد

اول فکر کردم که شاید سایر کاربران مطابق با استراتژی ترید انجام نداده اند ولی حداکثر کندلی که بعد از فعال شدن سفارش سل در جه مخالف زده شده برابر با 1316.26 هستش که نباید استاپ لاس شما تاچ می شد.

لطف می کنید بفرمایید علت اعلام استاپ 65 پپی شما به چه خاطر بوده

در حالی که باید پوزیشن ها امروز هم با سود بسته میشد
              امضاء

نظر

• سلام.
                جناب معلمان واقعا از شما تشکر میکنم که همیشه,همه جا با صبر و حوصله حضور دارید و با مناعت طبع به دیگران کمک میکنید.
                .:.سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود.:.

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
                  با سلام

خدمت جناب فیاض

همانطور که در تصویر شما وجود داره شما حداکثر بازه رو 1316.46 و حداقل بازه رو 1310.17 اعلام کردید که یک باکس حدودا 63 پپی هستش

به هر حال الان خیلی از کاربران اعلام سود کردند و پوزیشن من هم با سود بسته شد

اول فکر کردم که شاید سایر کاربران مطابق با استراتژی ترید انجام نداده اند ولی حداکثر کندلی که بعد از فعال شدن سفارش سل در جه مخالف زده شده برابر با 1316.26 هستش که نباید استاپ لاس شما تاچ می شد.

لطف می کنید بفرمایید علت اعلام استاپ 65 پپی شما به چه خاطر بوده

در حالی که باید پوزیشن ها امروز هم با سود بسته میشد

به خاطر اختلاف ساعت بروکر هست ساعت شروع بازار در بروکر جناب فیاض طبق تصویری که قرار دادند 22 جی ام تی هست
                  فکر کنم برا شما 0 جی ام تی باشه که 2 ساعت اختلاف باکس ایجاد میشه

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                    بله دقیقا

شما باید عادت کنید که حتی اگر جایی رفتین که این اندیکاتور هم نبود بتونین با دو تا ترید لاین ساده هم محدوده ساعت 6 بروکر یا 7.30 تهران رو در بیارید و بعد از اون با خروج قیمت پزیشن هاتون فعال بشه اون اندیکاتور فقط جنبه نمایشی داره و کارتون رو راحت میکنه و الا کار خاصی نمیکنه

اینم یه نمونه بدون اندیکاتور :

پزیشن های امروز هم ست شد حد سود : 70 پیپ حد ضرر : 70سایز امروز : 0.13
                    سایز امروز : 0.13
                    نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها

به خاطر اختلاف ساعت بروکر هست ساعت شروع بازار در بروکر جناب فیاض طبق تصویری که قرار دادند 22 جی ام تی هست
                    فکر کنم برا شما 0 جی ام تی باشه که 2 ساعت اختلاف باکس ایجاد میشه
                    با سپاس

حناب burix همانطور که در چارت های شخصی من می بنید استراتژی من که بر اساس ترکیبی از (فیبو گن - زیگزاگ - بیگ بن ) هستش فقط در یک نقطه مشترک با این استراتژی داره و من اصلا در خصوص ایندیکاتور خودم صحبت نکردم

اگر دقت کنید دو چارت اتچ شده در پست من برای خود اقای فیاض هستش که ایشون عدد های اعلامی رو برای ورود و استاپ اعلام کردند و بر اساس عدد های خود ایشان من سوال کردم که نباید استاپ پوزیشن های ایشان هم لمس میشد و فکر کنم که مشکل در جای دیگه ای باشه.

چون من از سیستم خودم عددی رو اعلام نکردم و عدد های اعلام شده از تصایر ارسالی اقای فیاض هستش که نباید استاپ لاس لمس میشد.

با تشکر و سپاس
                    امضاء

نظر

• TP

پوزيشن من هم TP خورد تي پي 1303.25 بود البته شايد چند پيپ جابجا گذاشته باشم( 67 پيپ )

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
                        با سپاس

حناب burix همانطور که در چارت های شخصی من می بنید استراتژی من که بر اساس ترکیبی از (فیبو گن - زیگزاگ - بیگ بن ) هستش فقط در یک نقطه مشترک با این استراتژی داره و من اصلا در خصوص ایندیکاتور خودم صحبت نکردم

اگر دقت کنید دو چارت اتچ شده در پست من برای خود اقای فیاض هستش که ایشون عدد های اعلامی رو برای ورود و استاپ اعلام کردند و بر اساس عدد های خود ایشان من سوال کردم که نباید استاپ پوزیشن های ایشان هم لمس میشد و فکر کنم که مشکل در جای دیگه ای باشه.

چون من از سیستم خودم عددی رو اعلام نکردم و عدد های اعلام شده از تصایر ارسالی اقای فیاض هستش که نباید استاپ لاس لمس میشد.

با تشکر و سپاس
                        سلام
                        من الان با ساعت 22 چک کردم درست می فرمایید ایشون هم نباید استاپ می خوردند چون اون کندل صعودی به سقف باکس نمی رسه
                        نمی دونم والا شاید توی ست کردن استاپ اعداد اشتباهی وارد شده

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• ای ول برو بچ ! من چند ساعت اینترنتم قطع بود ترکوندین تاپیکو ...

اول از همه تبریک میگم به همه کسانی که امروز تی پی خوردند و از صمیم قلب خوشحالم که سه روز پی دی پی معاملاتشون با سود بسته شده

در جواب دوست عزیزم بانوی شرقی باید به عرض برسانم که منم باید با سود بسته میشد اما از آنجا که بروکر بنده اسپرد طلاش بالاست قبل از رسیدن به خط باکس پزیشن بنده رو با ضرر بست ... اینش مهم نیست که من استاپ خوردم مهم اینه که روش سود آور بوده و بقیه با سود بستن ... و دوم اینکه بنده باید در گذاشتن استاپ و پرافیت اسپرد رو با دقت بیشتری در نظر بگیرم و اونا رو ست کنم البته همین امروز ( چند دقیقه قبل ) با یک بروکر معتبری صحبت کردم و اسپرد ایشون برای طلا بین 1.5 تا 2.5 پیپه که اگه امروز این اختلاف اسپرد نبود منم با سود میببستم ....

انشالله هفته جدید احتمالا به بروکر جدید نقل مکان خواهم کرد ...

فردا صبح خواب نمونین تا با هم پزیشنها رو ست کنیم ... به امید موفقیت شما تریدر های ایرانی که انشالله باعث افتخار میهن اسلامی خواهید شد ( البته الانم هستید )

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• جناب فياض لازم نيست sl را هم مانند قيمت خريد باندازه اسپرد بالاتر قرار دهيم ؟ بهر حال خروج از پوزيشن سل هم مثل باي كردنه.

نظر

• البته براي پوزيشن هاي سل منظورم است.

نظر

• سلام و صبح بخیر
                                انگار تو تاپیک خبری نیست مگه پای سیستم خوابتون برده ؟؟؟؟
                                انگار مارکت رنجه البته پیش داوری نمی کنم چون هیجی این مارکت مشخص نیست ولی نسبت به روزهای قبل میگم
                                تا ببینیم تو سشن لندن چی میشه
                                انشا الله روز پر پیپ و شادی رو داشته باشین
                                وحید
                                هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

پردازش ...
                                X