اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط saeed31861 نمایش پست ها
    محسن جان سلام و صبح به خیر
    ممنون از توضیح جامعتون.
    فایل اکسل کاملا اهمیت مدیریت سرمایه رو نشون میده.
    نکته جالبش اینه که تو ده الی 15 معامله اول کمی تق و لق (اینجا جایی هست که خیلی ها میکشند کنار)
    دقیقا همینطورهمثل هفته اول که همه ترسیدنولی یه دفعه به صورت تساعدی سود میره بالا چرا؟ جواب چراتون ... پایبند بودن باعث میشه حرکتهای انفجاری انس رو شکار و سبب پوشش تمام ضرر ها میشه.پس فقط پایبند بودن و ایمان داشتن بهشه.و نیز کنترل مسایل روحی و روانی. از اول دارم زور میزنم همین تیکه رو به ملت حالی کنم
    یادمه گفتید که به ازای هر صد دلار 0.01 مارجین که هزار دلار میشه یکدهم لات .حالا میزان ریسکمون (همون انتخاب لاتیج)با افزایش و کاهش سرمایه در هر معامله چقدر باید باشه ؟
    مثال : اگه 1200 دلارتون شد 1180 دلار باید سایز رو یکصدم کم کنید و به جای 0.12 سایز رو به 0.11 تقلیل بدین و هر گاه شد 1350 دلار سایز رو 0.13 بزارین

دلیل اینکه زیاد روش زوم کردم به خاطر اینه که ما عرض باکسمون رو حد سود و ضرر قرار میدیدم.پس به نوعی ثابته و در اختیار ما نیست.و تنها ابزارمون میزان حجم معامله هست.. بله دقیقا مثلا تو معامله اول ریسک 5% لحاظ شده ولی تو معامله 5 ریسکمون 13 درصد شده حدودا. حتما منطقی پشتش هست.ممنون میشم تجربه تونو به اشتراک بزارید.
    منطقش اینه دل رو بزنین به دریا و ترید کنید حالشو ببرین خودتونو درگیر جزئیات بیش از حد نکنین
    فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
      منطقش اینه دل رو بزنین به دریا و ترید کنید حالشو ببرین خودتونو درگیر جزئیات بیش از حد نکنین
      محسن جان دلمون خیسه.الان تو دریاییم و حالشو میبریم.
      من منظورم این بود که کسی مثلا الان وارد ترید بشه با چه فرمولی افزایش بده حجم معاملاترو.
      ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

با سلام دوباره.
        طی صحبتی که با اقا محسن داشتم تمام نکات مبهم (از نظر من)رو بهم گفتن(چقدر این پسر گله..... هر چی بگم کم گفتم.) برای سایر دوستان در قالب شکل میزارم که استفاده کنند.
        یاعلی

عددهایی که همرنگ نشون دادم رو توجه کنید.

ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• با سلام خدمت دوستان
          از دوستان کسی نیست سیستم رو اکسپرت کنه تا بشه بکتست طولانی گزفت ازش
          اگه نیست دوستان 2-3 نفر شیم به کسی بدیم اکی کنه اگه کسی خواست مشارکت کنه پیام بده
          ممنون میشم

نظر

• سلام

یکی از کاربران در پیام خصوصی درخواست اسکریپتی که صحبت ان در تاپیک شده بود را داشتند

با اجازه جناب فیاض یک سری کامل از اسکریپت هایی که داشتم و شامل مودیفای کردن سفارشات ، ست کردن سفارشات و باز یا بسته کردن سفارشات میباشد را در زیر به اشتراک خواهم گذاشت.

برخی از این فایل ها به احتمال زیاد کار نمی کند و یا برخی از اسکریپت ها خراب است.

لطفا در یک حساب دمو با ان کار کرده و روش کار کردن با انها را حتما قبل از حساب ریل در حساب دمو تست کنید و سپس استفاده کنید.
            فایل های پیوست شده
            امضاء

نظر

با سلام خدمت همگی خیلی خوب پیش میری دوست من همینطور ادامه بده موفق باشید
              تریدر های عجول با ضرر خود سود تریدر های صبور را رغم میزنند...هشدار ریسک؛بازار های مالی پر مخاطره هستن و هیچکس جوابگوی ریسک شما نخواهد شد!!
              تحلیل و مباحث آموزشی در کانال تلگرام:
              http://telegram.me/technicalbors

کابین اختصاصی تریدر ها | PCM Brokers

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
                سلام

یکی از کاربران در پیام خصوصی درخواست اسکریپتی که صحبت ان در تاپیک شده بود را داشتند

با اجازه جناب فیاض یک سری کامل از اسکریپت هایی که داشتم و شامل مودیفای کردن سفارشات ، ست کردن سفارشات و باز یا بسته کردن سفارشات میباشد را در زیر به اشتراک خواهم گذاشت.

برخی از این فایل ها به احتمال زیاد کار نمی کند و یا برخی از اسکریپت ها خراب است.

لطفا در یک حساب دمو با ان کار کرده و روش کار کردن با انها را حتما قبل از حساب ریل در حساب دمو تست کنید و سپس استفاده کنید.
                با تشکر از شما که زحمت میکشید و به درخواست دوستان جواب میدین

نوشته اصلی توسط اسکار نمایش پست ها
                با سلام خدمت همگی خیلی خوب پیش میری دوست من همینطور ادامه بده موفق باشید
                ممنونم دوست من خوشحال شدم شما رو در این تاپیک دیدم منم آرزوی موفقیت شما رو دارم
                فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با عرض پوزش به خاطر پست خارج از موضوع تاپیک

کسی از کاربرانی که در حال کار با طلا هستند با پرسپولیس هم کار می کنند.؟

میخواستم بدونم اسپرد طلا در پرسپولیس درحالت عادی بازار چقدر هستش و حداکثر نوسانی که دیده شده در زمان های اخر شب و یا خبر تا چه میزان هستش

با تشکر
                  امضاء

نظر

• سلام آقا فیاض عزیز
                    من از شما تشکر ویژه دارم، دلیل :
                    چون این طلا سرکش بر اساس تحلیل عادی سر براه عمل نمیکنه حق به جانب شماست که فرمودید ، ترید طلا را با ارزها فرق میکنه ، ارزها رو بی خیال شید .
                    روش ترید سودال شما مشکل ترید طلا را برام حل کرده تا حدودی . و تحلیل طلا را کلا گذاشتم کنار ، وفقط ترید میکنم ، نه تحلیل.
                    فقط یک موردی اگر با رعایت قوانین سودال ، یک تبصره اضافه شود تا مورد ریسک به ریوارد بهتره شود اشکالی پیش میاد؟
                    اگر اشکالی ندارد بیان کنم؟؟؟.
                    منتظر نظر شما هستم.تا ادامه دهم.
                    با تشکر
                    WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
                    account demo

نظر

با عرض پوزش به خاطر پست خارج از موضوع تاپیک

میخواستم بدونم اسپرد طلا در پرسپولیس درحالت عادی بازار چقدر هستش و حداکثر نوسانی که دیده شده در زمان های اخر شب و یا خبر تا چه میزان هستش

با تشکر

در پرسپولیس اسپرد طلا در حالت عادی 5 تا 6 پیپ هست در حالت های آخر شب هم خیلی به ندرت چند پیپ شاید جابجا بشه در اون زمانها چون من تریدی نداشتم نمی تونم نظر دقیقی بدم

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
                        سلام آقا فیاض عزیز
                        من از شما تشکر ویژه دارم، دلیل :
                        چون این طلا سرکش بر اساس تحلیل عادی سر براه عمل نمیکنه حق به جانب شماست که فرمودید ، ترید طلا را با ارزها فرق میکنه ، ارزها رو بی خیال شید .
                        روش ترید سودال شما مشکل ترید طلا را برام حل کرده تا حدودی . و تحلیل طلا را کلا گذاشتم کنار ، وفقط ترید میکنم ، نه تحلیل.
                        فقط یک موردی اگر با رعایت قوانین سودال ، یک تبصره اضافه شود تا مورد ریسک به ریوارد بهتره شود اشکالی پیش میاد؟
                        اگر اشکالی ندارد بیان کنم؟؟؟.
                        منتظر نظر شما هستم.تا ادامه دهم.
                        با تشکر
                        با سلام
                        ابتدا تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتین و قدم رنجه کردین و تاپیک خودتونو منور فرمودین ..
                        به عرض شما دوست عزیز برسونم که بنده بارها اعلام کردم که این تاپیک با آغوش باز پذیرای نظرات کاربران عزیز بوده هست و خواهد بود . هر ایده ای به نظرتون میرسه توی سایت درج کنید و با هم در موردش صحبت میکنیم مطمئنن میتونه راهگشای نقاط کور سیستم باشه پس بیصبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات شما دوست عزیز هستیم .
                        با تشکر ----- محسن فیاض

نظر

با عرض پوزش به خاطر پست خارج از موضوع تاپیک

با تشکر
                          بله منم چک کردم اسپردش بالاست حدودا بین 5 الی 6 پیپ نوسان داره مواقع خبر مطمئن باشید که از این بیشتر میشه البته من بروکری رو پیدا کردم که اسپردش بین 1/5 تا 2/5 پیپه احتمالا امروز نتونم پزیشن بگیرم چون در تدارک تسویه حساب با بروکر قبلی و افتتاح حساب با بروکر جدید هستم ولی شما دوستان طبق روال سودال پزیشنهاتونو ست کنین .
                          ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 10-07-2013, 08:29 AM

نظر

• با عرض پوزش از شما کاربران عزیز !
                            همین الان بهم خبر دادن که یکی از اقوام خانم ، آن سید بزرگوار مرحوم شدن و باید از حضورتان مرخص شوم
                            شما طبق روال هفته پیش ، پزیشنها رو بگیرین و چنانچه سوالی پیش اومد در تاپیک یا اسکایپ بپرسید بنده بعد از ظهر به همه سوالات شما عزیزان پاسخ میدم

یک خواهش ....
                            لطفا پستهای تسلیت نزنید چون تاپیک پر طول و دراز میشه و حوصله کاربرانی که تازه اومدن سر میره من تسلیت همتونو قبول دارم و دوست دارم که مثل همیشه پر انرژی تاپیک رو جلو ببرین ...
                            تا بعد از ظهر ....

نظر

• لطفا دوستان کف و سقف امروز را بگویید تا ببینیم همه چقدر اختلاف داریم.ممنون

نظر

• ۱۳۱۶ و ۱۳۱۱
                                WE LOVE YOU , PCM

باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.

accuont real
                                account demo

نظر

پردازش ...
                                X