اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
    سلام دوستان

تو اسکریپی که گذاشته بودم یک چیزی رو درنظر نگرفته بودم . اینکه فاصله ای رو درنظر بگیریم و مثلا چند پیپ زیر باکس سفارش فروش و چند پیپ باضافه اسپرد بالای باکس سفارش خرید قراربدیم. یک پارامتر با اسم Enterydistance اضافه کردم که فاصله را به پیپ براش تعریف میکنیم.
    سلام
    آقا حسین دستت درد نکنه خیلی لطف میکنی به جامعه سودال
    فقط اگه ممکنه براش تعریف کن که وقتی یکی از اردرها تریگر خورد اون یکی رو حذف کنه اینجور کسی پای چارت هم نباشه خیالش یخورده راحت تر میشه
    با سپاس از شما دوست عزیز
    هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست ها
      سلام
      آقا حسین دستت درد نکنه خیلی لطف میکنی به جامعه سودال
      فقط اگه ممکنه براش تعریف کن که وقتی یکی از اردرها تریگر خورد اون یکی رو حذف کنه اینجور کسی پای چارت هم نباشه خیالش یخورده راحت تر میشه
      با سپاس از شما دوست عزیز
      خواهش میکنم . برای بستن سفارش معکوس باید همین رو بصورت یک اکسپرت بنویسم که البته مقداری هم انجام دادم اما بدلیل کمبود وقت کند پیش میرم.

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها

با تشکر و سپاس بیکران از شما دوست عزیز که وقت گذاشتین و این اسکریپت رو آماده کردین مطمئنن با نظرات دوستان عزیز بیشتر و بهتر بهینه میشه و کمکی شایان به تریدر ها میکنه من الان اونو نصب کردم و خودش ران شد و اردر ها رو گذاشت .

فقط یک سوال آیا بعد از گذاشتن اردر ها غیر فعال میشه یا نه دوباره هم میگیره ؟
        سوال دوم آیا میشه یه کاری کرد که وقتی یکی از پزیشن ها فعال شد دیگری رو کنسل کنه ؟ الان اردر سل من فعال شد ولی اون یکی کنسل نشد

خواهش میکنم من امیدوارم ذره ای از زحمات شما را جبران کنم .
        این اسکریپت فقط بالا و پایین باکس را محاسبه میکنه ( نه از روی اندیکاتور b_o بلکه مستقلا) بعد اوردر میچینه و از حافظه خارج میشه . اما دارم اکسپرتی مینویسم که همه کاررا خودش انجام بده .امیدوارم تو تعطیلات آخر هفته بتونم تمامش کنم .

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
          خواهش میکنم من امیدوارم ذره ای از زحمات شما را جبران کنم .
          این اسکریپت فقط بالا و پایین باکس را محاسبه میکنه ( نه از روی اندیکاتور b_o بلکه مستقلا) بعد اوردر میچینه و از حافظه خارج میشه . اما دارم اکسپرتی مینویسم که همه کاررا خودش انجام بده .امیدوارم تو تعطیلات آخر هفته بتونم تمامش کنم .
          انشالله اجرتون با خدا
          منم به نوبه خود از شما تشکر میکنم ..
          دست در دست هم دهیم به مهر ..... میهن خویش را کنیم آباد
          فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با سلام مجدد

نتیجه سیگنال امروز چی شد؟

برای من استا پ خورد !!!!!!!!!!

نظر

• dustan hade zarare shomam lams shod?

نظر

• نوشته اصلی توسط حسین نمایش پست ها
                با سلام مجدد

پزیشن من هم منفی 50 پیپ بسته شد .
                فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

با سلام مجدد

دوستان شما مگه استاپ تون رو کجا میزارید که انقدر زود تاچ میشه ؟؟؟؟؟؟

ولی

نظر

• سلام.
                    دوستان اوردرهای بنده به شکل زیر بود(خطوط زرد)که فعال نشد,شما چطور استاپ خوردید؟؟؟
                    [IMG][/IMG]
                    .:.سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود.:.

نظر

دوستان شما مگه استاپ تون رو کجا میزارید که انقدر زود تاچ میشه ؟؟؟؟؟؟
                      استاپ من سقف کانال بود 1321.40

ضمن تشکر از آقای فیاض وسایر دوستان فکر کنم باید حرکات بروکر های مختلف رو هم بحساب آورد ---شاید کندل های بروکرها کمی فرق کنه.

نظر

استاپ من سقف کانال بود 1321.40

ضمن تشکر از آقای فیاض وسایر دوستان فکر کنم باید حرکات بروکر های مختلف رو هم بحساب آورد ---شاید کندل های بروکرها کمی فرق کنه.
                        من به اندازه اسپرد از باکس فاصله میزارم و هنوز تاچ نشده ((( آسپرد طلا در بروکر من 5 هست )))

ولی

نظر

من به اندازه اسپرد از باکس فاصله میزارم و هنوز تاچ نشده ((( آسپرد طلا در بروکر من 5 هست )))
                          تو بروکر من اسپرد طلا 7 هستش --- تا عدد 1322.21 هم بالا رفته!!!!!!!

البته قرار یک ماهی توی دمو باشیم تا برای خودمون سازگار بشه.

نظر

تو بروکر من اسپرد طلا 7 هستش --- تا عدد 1322.21 هم بالا رفته!!!!!!!

البته قرار یک ماهی توی دمو باشیم تا برای خودمون سازگار بشه.
                            حسین جان شما حسابت با 2 رقم اعشار باید بیشتر احتیاط کنی دوست من حسابت رو با چه لوریجی باز کردی ؟؟

ولی

نظر

• حسابم 1:200 می باشد-- برای طلا 1:100

نظر

• امروز روزه عجیبی بود یه سری تی پی خوردن یه سری اس ال
                                بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

پردازش ...
                                X