اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیگنالهای سودال سیستم ( 1 ساعته )

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام

با اجازه جناب اقای فیاض من باز امدم

حالا که می بینم کاربران سیستم به سمت استفاده از قوانین شکست برای ست کردن سفارشات تمایل دارند به نظرم امد که چند نکته رو که قبلا هم گفتم و خدمت شما عرض کردم به عنوان یادآوری بیان کنم.

مباحث شکست شدن یک سطح بسیار زیاد هستش و حتما همگی کاربران هم به ان تسلط دارند اما زمانی که صحبت از ست کردن سفارش و تشخیص شکست سطوح بوسیله میزان نفوذ قیمت در یک سطح پیش می اید اولین مبحثی که باید یک تریدر بداند میزان نوسانات جفت ارز مورد نظرش میباشد و این میزان را ما می توانیم از شاخص atr بدست بیاوریم.

قبلا هم در تاپیک دیگر یا همین تاپیک گفتم که این میزان به تایم فریمی که شما در ان ترید می کنید بستگی دارد و دو راه برای بدست اوردن میزان دامنه و ناحیه حمایتی یا مقاومتی با ای تی ار وجود دارد

روش اول اینکه شما 20 درصد میزان شاخص ای تی ار همان تایم فریم را برای جفت ارز خودتان در نظر بگیرید

روش دوم اینکه به صورت مستقیم دو تایم فریم پایین تر رفته و میزان ای تی ار ان تایم فریم را به عنوان ناحیه نوسانات در تایم فریم کاری خود لحاظ کنید.

باید در نظر داشته باشید که این میزان یک عدد ثابت برای تمام فصول نبوده و همیشه باید با توجه به نوساناتی که جفت ارز شما دارد اپدیت شود.

در تاپیک دلنوشته های خودم گفتم که اگر میخواهید این میزان را ثابت در نظر بگیرید برای طلا مقدار ان برابر 22 پپ برای بروکر های 4 رقمی و 220 برای بروکر های 5 رقیمی می باشد ولی بهترین راه این است که شما یک ایندیکاتور ای تی ار با پریود پیش فرض داشته باشید و هر روز قبل از ست کردن سفارش های خود از این دامنه به روشی که گفتم جهت ست کردن اردر ها استفاده کنید.

موفق باشید.

xauusdm5.jpg

==============

و اما یک موضوع دیگر

که چند بار هم در موردش صحبت کردم در خصوص مدیریت پوزیشن ها روی طلا می باشد و بهتر ان هستش که همیشه روی طلا دو پوزیشن همزمان داشته باشید و بعد از انکه قسمت اول پوزیشن های شما تارکت را لمس کرد قسمت دوم را ریسک فری کنید تا از سود های و پپ های طلا در حرکت های انفجاری ان استفاده کنید.
    مدیریت سرمایه این پوزیشن ها را هم با توجه به خصوصیات اخلاقی خود تنظیم کنید که قسمت عمده ان اول بسته شود و قسمت کوچک ان فری شود یا برعکس چون ممکن است بارها این گونه پوزیشن ها در نقطه ورود بسته شود و از نظر روانی بار منفی ایجاد کند پس باید ببینید که خصوصیات شما با کدام روش مدیریتی سازگار است و ان را انجام بدهید.
    امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
      سلام

با اجازه جناب اقای فیاض من باز امدم

حالا که می بینم کاربران سیستم به سمت استفاده از قوانین شکست برای ست کردن سفارشات تمایل دارند به نظرم امد که چند نکته رو که قبلا هم گفتم و خدمت شما عرض کردم به عنوان یادآوری بیان کنم.

مباحث شکست شدن یک سطح بسیار زیاد هستش و حتما همگی کاربران هم به ان تسلط دارند اما زمانی که صحبت از ست کردن سفارش و تشخیص شکست سطوح بوسیله میزان نفوذ قیمت در یک سطح پیش می اید اولین مبحثی که باید یک تریدر بداند میزان نوسانات جفت ارز مورد نظرش میباشد و این میزان را ما می توانیم از شاخص atr بدست بیاوریم.

قبلا هم در تاپیک دیگر یا همین تاپیک گفتم که این میزان به تایم فریمی که شما در ان ترید می کنید بستگی دارد و دو راه برای بدست اوردن میزان دامنه و ناحیه حمایتی یا مقاومتی با ای تی ار وجود دارد

روش اول اینکه شما 20 درصد میزان شاخص ای تی ار همان تایم فریم را برای جفت ارز خودتان در نظر بگیرید

روش دوم اینکه به صورت مستقیم دو تایم فریم پایین تر رفته و میزان ای تی ار ان تایم فریم را به عنوان ناحیه نوسانات در تایم فریم کاری خود لحاظ کنید.

باید در نظر داشته باشید که این میزان یک عدد ثابت برای تمام فصول نبوده و همیشه باید با توجه به نوساناتی که جفت ارز شما دارد اپدیت شود.

در تاپیک دلنوشته های خودم گفتم که اگر میخواهید این میزان را ثابت در نظر بگیرید برای طلا مقدار ان برابر 22 پپ برای بروکر های 4 رقمی و 220 برای بروکر های 5 رقیمی می باشد ولی بهترین راه این است که شما یک ایندیکاتور ای تی ار با پریود پیش فرض داشته باشید و هر روز قبل از ست کردن سفارش های خود از این دامنه به روشی که گفتم جهت ست کردن اردر ها استفاده کنید.

موفق باشید.

[ATTACH=CONFIG]1848[/ATTACH]

==============

و اما یک موضوع دیگر

که چند بار هم در موردش صحبت کردم در خصوص مدیریت پوزیشن ها روی طلا می باشد و بهتر ان هستش که همیشه روی طلا دو پوزیشن همزمان داشته باشید و بعد از انکه قسمت اول پوزیشن های شما تارکت را لمس کرد قسمت دوم را ریسک فری کنید تا از سود های و پپ های طلا در حرکت های انفجاری ان استفاده کنید.
      مدیریت سرمایه این پوزیشن ها را هم با توجه به خصوصیات اخلاقی خود تنظیم کنید که قسمت عمده ان اول بسته شود و قسمت کوچک ان فری شود یا برعکس چون ممکن است بارها این گونه پوزیشن ها در نقطه ورود بسته شود و از نظر روانی بار منفی ایجاد کند پس باید ببینید که خصوصیات شما با کدام روش مدیریتی سازگار است و ان را انجام بدهید.
      با این روش که شما می فرمایی یعنی ما هر روز با دو پزیشن با حجم /05 برای هر صد دلار که وقتی یکی به تارگت خور دومی رو ریسک فری کنیم البته با توجه به atr ؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم
      اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
      با تشکر
      هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• بانوی شرقی
        عزیز
        شما که اینقدر مقاله وار پست میزنید ، میشه یه توضیحی بدید که با ATR چه کار باید بکنیم ؟؟(لطفا)
        یعنی به صورت ثابت برای طلا 22 پیپ استاپ در نظر بگیریم ، یا Entry ؟؟؟ (خواهشا)

بعد چه جور دو تا Position بگیریم که یکیش ریسک فری بشه ؟؟
        مرسی

ویرایش :
        راستی یادم رفت بگم ، من نه از ATR استفاده خواهم کرد و نه از دو Position گرفتن
        (تا زمانی که خود آقای فیاض تایید نکنن)

گستاخی به کسی نیست ولی من حرفای این مرد رو خیلی بیشتر قبول دارم (و امثال ایشون رو)
        چون اگه ترید هم ندونم ، لااقل میدونم هیچ چیز بالاتر از تجربه نیست
        والا اگه از این مطالب قلنبه و سلنبه میخواستم که ارباب گوگل پره

راستی آقای فیاض از وقتی آواتارتو عوض کردی یکم راحتتر شدم باهات
        ویرایش توسط Step Seven : https://www.traderha.com/member/8944-step-seven در ساعت 10-09-2013, 05:54 PM
        خدایا ببیـــــــــــــــــــــن !!! سیگنال به کیا میدی !!!

بالاخره منم یه روز از این بازار ارز پول در میارم !!!

نظر

• نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست ها
          با این روش که شما می فرمایی یعنی ما هر روز با دو پزیشن با حجم /05 برای هر صد دلار که وقتی یکی به تارگت خور دومی رو ریسک فری کنیم البته با توجه به atr ؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم
          اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

با تشکر
          سلام

البته همانطور که قبلا هم در مورد ناحیه های مقاومتی برای شکست و ست کردن استاپ در این تاپیک پست هایی داشتم این موضوع هایی که مطرح می کنم فقط و فقط در حد یک پیشنهاد هستش و باید توسط اقای فیاض تایید بشه تا کاربران مجاز به استفاده از ان باشند

اما همانطور که گفتم مدیریت سرمایه که مشخص هستش پس می مونه مدیریت پوزیشن ها و این دقیقا به خصوصیات روحی و روانی خود شخص برمیگرده که پوزیشن ها رو به چند قسمت و با چه درصدی تقسیم کنه

ممکن هستش که کسی مثل پیشنهاد شما پوزیشن ها را تقسیم بر دو با حجم مساوری در نظر بگیره
          یا شخص دیگری پوزیشن ها رو تقسیم بر دو (یعنی دو پوزیشن) با حجم یک به دو در نظر بگیره (سی درصد اولی و هفتاد درصد دومی)
          و یا اینکه شخص دیگری در تقسیم پوزیشن ها و لات ها به صورت بالا عمل کنه ولی حجم بیشتر و هفتاد درصد را به پوزیشن اول و قسمت ریسک فری را به قسمت دوم اختصاص بده

و شاید هم یکی پوزیشن ها را به سه قسمت تقسیم کنه

در خصوص لحاظ کردن تارکت ها هم روش های زیادی هستش برای مثلا تارکت اول همین روش طول باکس نوسانات باشه و سایر تارکت ها هم به صورت سیمتری تکرار بشه و یا اینکه

تارکت ها بر اساس لول های فیبو ریترسمنت یا اکسپنش یا اکستنشن روز یا روی های قبلی (روش اقای تیموریان در استراتزی که داشتند) یا موج قبلی در نظر گرفته بشه

و یا اینکه همان روشی که شما به ان اشاره کردید یکی از تارکت ها بر اساس ای تی ار در نظر گفته بشه

و این ای تی ار باید ای تی ار تایم فریم روزانه باشه که ما انتظار داریم مارکت به ان اندازه حرکت داشته باشه.

=========
          من با توجه به خصوصیاتی که دارم سه پوزیشن با حجم های 60 درصد در تارکت اول و 60 درصد ان 40 درصد باقیمانده در ای تی ار روزانه و مابقی هم بدون تارکت و با روش تریل کردن استاپ مدیریت میشه.

موفق باشید
          امضاء

نظر

• نوشته اصلی توسط Step Seven نمایش پست ها
            عزیز
            شما که اینقدر مقاله وار پست میزنید ، میشه یه توضیحی بدید که با ATR چه کار باید بکنیم ؟؟(لطفا)

مرسی[/B]

با سلام

من فقط پیشنهاد های خودم را برای بهینه کردن سیستم در این تاپیک ارائه میدم و استفاده شدن یا نشدن ان باید به تایید اقای فیاض برسه و ایشون هم قبلا فرموده اند که پیشنهاد ها مورد بررسی قرار میگیره و در صورتی که برای بهینه کردن سیستم مناسب بودش اعلام می کنند.

اما در مورد سوال شما باید عرض کنم

یا می توانید به صورت ثابت 22 پپ در نظر بگیرید که در تصویر پست من وجود داره و یا می توانید به صورتی که توضیح دادم خودتون هر روز صبح در زمان ست کردن پوزیشن ها به ای تی ار تایم فریم 15 دقیقه نگاه کنید و عدد ان رو به عنوان دامنه در نظر بگیرید

که برای امروز تقریبا 17 یا 18 پپ بودش.

==================

خوب من هم مجبور شدم که پست رو ویرایش کنم

لطفا تمام پست هایی که من در این تاپیک دارم رو مطالعه کنید و در تمامی انها ذکر شده که این پست ها فقط پیشنهاد بود تا اقای فیاض انها رو بررسی و در صورت تایید در سیستم خودش برای بهینه کردن ان استفاده کنه و این موارد به صورت پیام خصوصی ارسال نمشه تا همه کاربران در جریان روند تکمیل استراتزی البته اگر اقای فیاض اعلام کرد باشند.

برای همگی شما ارزوی موفقیت داشته و امیدوارم که روز های خوبی داشته باشید.
            ویرایش توسط بانوی شرقی : https://www.traderha.com/member/10330-بانوی-شرقی در ساعت 10-09-2013, 06:00 PM
            امضاء

نظر

سلام

البته همانطور که قبلا هم در مورد ناحیه های مقاومتی برای شکست و ست کردن استاپ در این تاپیک پست هایی داشتم این موضوع هایی که مطرح می کنم فقط و فقط در حد یک پیشنهاد هستش و باید توسط اقای فیاض تایید بشه تا کاربران مجاز به استفاده از ان باشند

اما همانطور که گفتم مدیریت سرمایه که مشخص هستش پس می مونه مدیریت پوزیشن ها و این دقیقا به خصوصیات روحی و روانی خود شخص برمیگرده که پوزیشن ها رو به چند قسمت و با چه درصدی تقسیم کنه

ممکن هستش که کسی مثل پیشنهاد شما پوزیشن ها را تقسیم بر دو با حجم مساوری در نظر بگیره
              یا شخص دیگری پوزیشن ها رو تقسیم بر دو (یعنی دو پوزیشن) با حجم یک به دو در نظر بگیره (سی درصد اولی و هفتاد درصد دومی)
              و یا اینکه شخص دیگری در تقسیم پوزیشن ها و لات ها به صورت بالا عمل کنه ولی حجم بیشتر و هفتاد درصد را به پوزیشن اول و قسمت ریسک فری را به قسمت دوم اختصاص بده

و شاید هم یکی پوزیشن ها را به سه قسمت تقسیم کنه

در خصوص لحاظ کردن تارکت ها هم روش های زیادی هستش برای مثلا تارکت اول همین روش طول باکس نوسانات باشه و سایر تارکت ها هم به صورت سیمتری تکرار بشه و یا اینکه

تارکت ها بر اساس لول های فیبو ریترسمنت یا اکسپنش یا اکستنشن روز یا روی های قبلی (روش اقای تیموریان در استراتزی که داشتند) یا موج قبلی در نظر گرفته بشه

و یا اینکه همان روشی که شما به ان اشاره کردید یکی از تارکت ها بر اساس ای تی ار در نظر گفته بشه

و این ای تی ار باید ای تی ار تایم فریم روزانه باشه که ما انتظار داریم مارکت به ان اندازه حرکت داشته باشه.

=========
              من با توجه به خصوصیاتی که دارم سه پوزیشن با حجم های 60 درصد در تارکت اول و 60 درصد ان 40 درصد باقیمانده در ای تی ار روزانه و مابقی هم بدون تارکت و با روش تریل کردن استاپ مدیریت میشه.

موفق باشید
              سپاس از شما بانوی عزیز
              ممنون بابت به اشتراک گذاری اطلاعات مفیدتون
              با سلام

من فقط پیشنهاد های خودم را برای بهینه کردن سیستم در این تاپیک ارائه میدم و استفاده شدن یا نشدن ان باید به تایید اقای فیاض برسه و ایشون هم قبلا فرموده اند که پیشنهاد ها مورد بررسی قرار میگیره و در صورتی که برای بهینه کردن سیستم مناسب بودش اعلام می کنند.

خوب من هم مجبور شدم که پست رو ویرایش کنم

لطفا تمام پست هایی که من در این تاپیک دارم رو مطالعه کنید و در تمامی انها ذکر شده که این پست ها فقط پیشنهاد بود تا اقای فیاض انها رو بررسی و در صورت تایید در سیستم خودش برای بهینه کردن ان استفاده کنه و این موارد به صورت پیام خصوصی ارسال نمشه تا همه کاربران در جریان روند تکمیل استراتزی البته اگر اقای فیاض اعلام کرد باشند.

من طی صحبتی که با جناب فیاض طی چند روز پیش داشتم ایشون هم مشتاق هستند که دیگر دوستان پیشناهد و ایده های خودش رو اعلام کنن تا تا جایی که میشه ایرادات کوچیک این استراتژی سود ده رو ..... کنیم
              و در نهایت این جناب فیاض هستند که تایید میکنند یا حداقل برای بنده که اینطوره چون ایشون حق استادی گردن بنده داره
              و سود گرفتن توی این مارکت رو ایشون به من نشون دادن
              از شما و دیگر دوستان هم به نوبه خودم تشکر و قدر دانی میکنم که لطف میکنید و از وقت ترید تون برای کمک به ما کم میکنید
              سپاس و موفق باشید

ولی

نظر

عزیز

مرسی

ویرایش :

گستاخی به کسی نیست ولی من حرفای این مرد رو خیلی بیشتر قبول دارم (و امثال ایشون رو)

دوست خوب من
                همه پیرو جناب فیاظ و سودال هستیم
                ولی اگه لطف کنید و اجازه بدید که دیگران هم نظرات مفیدشون رو ارئه بدن تا کمکی بشه برای پیشبرد اهداف
                یادم وقتی جناب فیاض این استراتژی رو می خواستن آموزش بدن خیلی ها رد کردن و استراتژی رو به جالش نکشیدن بلکه به چاه انداختن ولی ایشون بازم ادامه داد تا اینکه الان ما کاملا به سودال ایمان داریم
                اگه به جناب فیاض همم اجازه داده نمیشد که ایده خودشون رو بدن الان ما اینجا در مورد سودال بحث نمیکردیم
                پس لطفا اجازه بدید همه ارایه نظر کنند
                ببخشید دخالت کردم
                موفق باشید دوستان خوب

ولی

نظر

عزیز

مرسی

ویرایش :

عجب

کاربر گرامی از اینکه به پست شما قبلا جواب دادم من رو ببخشید چون شما سوال کرده بودید و ظاهرا بعدا پشیمان شدید و کلا ادبیات شما عوض شد.

شما همان لطف کنید برید پیش ارباب تون و سرج کنید تا یاد بگیرید که جطوری باید دو تا پوزیشن بگیرید و یکی رو ریسک فری کنید استفاده از سایر مطالب پیشکشتون

و اگر تونستید در مورد ای تی ار بجز چند صفحه توضیحات الکی که توی سایت های خارجی هستش چیزی پیدا کنید برای خودتون نگهداری کنید و وقتی من به این راحتی تلاش های شبانه روزی افرادی که بدون چشم داشت به من یاد داده اند و من هم به همین راحتی این مسائل رو مطرح می کنم باید هم مطالب قلبنه و سلنبه باشه و با این ادبیات به نظرتون میخواهید به کحا برسید

اگر تونستید جای همین یک سطری رو که گفتم پیدا کنید من تا اخر زمان هیچ چیزی دیگری رو نخواهم نوشت

هر ساپورت و رزیستنش دارای یک ناحیه هستش که این ناحیه برابر با 20 درصد ای تی ار پریود 55 همان تایم فریم یا به میران ای تی ار دو تایم پایین تر می باشد و چنانچه قیمت بتواند به اندازه ای تی ار با پریود 55 دو تایم فریم پایین در خط مورد نظر ما نفوذ کند ، ساپورت یا رزیستنس ما شکسته شده محسوب میشود.

جناب فیاض ببخشید که پست خارج از موضوع تاپیک زدم
                  امضاء

نظر

• پست موقت
                    کاربر عزیز بانوی شرقی

نمیدونم متن های من را چجور تو دلتون خوندید ولی من اینجا داره خندم میگیره ، چون حس میکنم به شما بر خورده
                    من صد سال سیاه به احد و ناسی بی احترامی نمکینم اونم تو مسائل علمی
                    دیگه چه برسه به شما (که جزو یکی از تحلیلگران منتخبید ) که هم تریدرید و هم تحلیلگر

ببینید تو جمله اول که گفتمشما که
                    اینقدر مقاله وار پست میزنید
                    اونموقع لحنم مثل گربه شرک بود و داشتم قدرت شما رو به رخ میکشیدم

یا مثلا اونجایی که بحث از ارباب گوگل شد (که واقعا هم ارباب من هست) بنده خدایی ناکرده شما و روشتون رو زیر سوال نبردم
                    (آخه بزرگوار من کی باشم که بخواهم احضار نظر کنم ، بنده تازه میخوام تریدر شم ...)

طولش نمیدم
                    شما و امثال ، زینت بخش فروم هستید ،به شخصه اعتراف میکنم اگر منظوری از حرفام داشتم که نداشتم با شما نبودم

اینم که میبینید الان دارم اینهمه پاچه خاری میکنم به این خاطره که خدایی نکرده دیگران فکر نکنن تو تاپیک بحث نامربوطی باز شده

معذرت میخوام ، با این حال که قصدی به شما نداشتم
                    و همچنین از بچه های فروم

خواهشمندم از تمامی سروران بدون تمرکز به دو پست اخیر بنده ، تاپیک رو ادامه بدن

Vahidorona عزیز هم باید بگم من هیچ وقت جلوی نظر کسی رو نمیگیرم و اینطوری هم نبوده و نخواهد بود
                    جملاتم طوری بود که خواستم دلگرمی به آقای فیاض بدم نه اینکه بخوام قانونگذاری کنم
                    چون واقعا بعد از چندین استراتژی ، این تنها پلنیه که دارم روش تمرکز میکنم
                    خدایا ببیـــــــــــــــــــــن !!! سیگنال به کیا میدی !!!

بالاخره منم یه روز از این بازار ارز پول در میارم !!!

نظر

هر ساپورت و رزیستنش دارای یک ناحیه هستش که این ناحیه برابر با 20 درصد ای تی ار پریود 55 همان تایم فریم یا به میران ای تی ار دو تایم پایین تر می باشد و چنانچه قیمت بتواند به اندازه ای تی ار با پریود 55 دو تایم فریم پایین در خط مورد نظر ما نفوذ کند ، ساپورت یا رزیستنس ما شکسته شده محسوب میشود.

درسته كلا بدليل فراريت قيمت در بازار فاركس معمولا(در سيستم هاي حرفه اي ديدم) يك ناحيه قيمتي را بعنوان ساپورت يا رزيستنس ميگيرن نه يك قيمت را . مثلا 10 درصد atr چارت روزانه رو بعنوان تغييرات ذاتي بازار در نظر ميشه گرفت تا بعضي نويزها فيلتر بشن . درمورد تريد چند قسمتي نظر من هم اينه كه اگر بشه پوزيشن را به چند قسمت تقسيم كرد و بجاي ورود در يك قيمت دريك ناحيه وارد شد و درصورت خوردن tp اول كه كوتاهتر است بقيه را برك اون كرد ريسك خيلي كمترميشه .
                      البته بحث اين سيستم نيست . اما اگر تغييراتي مد نظر باشه اينها هم بد نيست بعنوان پيشنهاد مطرح باشه.

نظر

• نوشته اصلی توسط Hosein Mahjour نمایش پست ها
                        درسته كلا بدليل فراريت قيمت در بازار فاركس معمولا(در سيستم هاي حرفه اي ديدم) يك ناحيه قيمتي را بعنوان ساپورت يا رزيستنس ميگيرن نه يك قيمت را . مثلا 10 درصد atr چارت روزانه رو بعنوان تغييرات ذاتي بازار در نظر ميشه گرفت تا بعضي نويزها فيلتر بشن . درمورد تريد چند قسمتي نظر من هم اينه كه اگر بشه پوزيشن را به چند قسمت تقسيم كرد و بجاي ورود در يك قيمت دريك ناحيه وارد شد و درصورت خوردن tp اول كه كوتاهتر است بقيه را برك اون كرد ريسك خيلي كمترميشه .
                        البته بحث اين سيستم نيست . اما اگر تغييراتي مد نظر باشه اينها هم بد نيست بعنوان پيشنهاد مطرح باشه.
                        با سلام و احترام و تشکر بایت مشارکت در این بحث

ولی جناب Mahjour به من اجازه بدهید که با مثال شما در خصوص استفاده ده درصدی ای تی ار تایم دیلی مخالفت کنم و برای این موضوع مجبور هستم که نقل قول کنم
                        ضمن اینکه این روش تنها به خاطر فراریت در بازار فارکس نبوده و در بازار کالا و سهام نیز وجود دارد و در انجا اگر به خاطر داشته باشم جان مورفی از نفوذ سه درصدی قیمت در خطوط نام برده بود که این درصد هایی که من اعلام می کنم هم به نوعی مربوط به همین دیدگاه در بازار فارکس هستش.

ازانجایی که مباحث شکست یکی از مباحث بسیار مهم برای تریدرها هستش (و شاید از حیطه این تاپیک هم خارج فقط به صورت تیتر وار عرض کنم که) گام اول باید یک تریدر تشخیص بدهد که خط مورد نظرش مربوط به کدام تایم فریم میباشد تا بتواند در خصوص شکست ان تصمیم درست بگیرد.
                        حال با توجه به فرمایش شما اگر برای طلا که الان ای تی ار تایم فریم دیلی ان برابر 262 پپ هستش بخواهیم یک محدوده 10 درصدی در نظر بگیریم یعنی 26 پپ و این یک محدوده مناسب برای خطوط تایم دیلی نیستش و اگر بخواهیم این عدد را با دو تایم پایین تر که میشود تایم فریم یک ساعته مقایسه کنیم می بینیم که ای تی ار تایم یک ساعته برابر با 40 پپ میباشد

حال اگر خط ما مربوط به تایم دیلی باشد به نظر من با توجه به نوسانات طلا عدد های 40 که مربوط به تایم یک ساعته بوده و یا 20 درصد ای تی ار دیلی که برابر با 52 پپ می باشد عدد معقول تری به نظر میرسد و ما اصلا مجاز نیستیم تا در خصوص پیدا کردن ناحیه ها از درصد ها و عدد های ثابت با فرمول یکسان استفاده کنیم و این به رفتار ان ارز و به قول شما به میزان فراریت ان برمیگردد که بهتر است به خاطر منحرف نشدن تاپیک این بحث را تا همین جا خاتمه شده اعلام کنیم.

با تشکر از شما در خصوص نظر که داشتید.

=================

جناب فیاض لطفا پست های غیر مرتبط من رو از تاپیک حذف کنید تا پیوستگی تاپیک شما بهم نخورد
                        امضاء

نظر

• من از صبح داشتم این تاپیک خوب آقای فیاض رو پیگیری میکردم ولی فرصت پست زدن نداشتم که الان فرصت دست داد.

یه سوال از بانوی شرقی عزیز داشتم. میشه لطف کنید بفرمایید بر چه معیاری میشه فهمید که این ساپورت یا رزیستنس مربوط به کدام تایم فریم هست؟

منم به نوبه خودم از جناب فیاض عذرخواهی میکنم. کارم واقعا زیبا نبود و غیر قابل توجیه است ولی مجبور شدم چون ترسیدم پست رو جای دیگری بزنم و خونده نشه.

ارادتمند----------امیر
                          تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• نوشته اصلی توسط TwiMm نمایش پست ها
                            من از صبح داشتم این تاپیک خوب آقای فیاض رو پیگیری میکردم ولی فرصت پست زدن نداشتم که الان فرصت دست داد.

یه سوال از بانوی شرقی عزیز داشتم. میشه لطف کنید بفرمایید بر چه معیاری میشه فهمید که این ساپورت یا رزیستنس مربوط به کدام تایم فریم هست؟

منم به نوبه خودم از جناب فیاض عذرخواهی میکنم. کارم واقعا زیبا نبود و غیر قابل توجیه است ولی مجبور شدم چون ترسیدم پست رو جای دیگری بزنم و خونده نشه.

ارادتمند----------امیر

با اجازه باید نقل قول کنم.

روش های زیادی برای تشخیص هستش که یکی از بهترین راه های تشخیص تشکیل پیوت های قیمتی هستش که ترکیبی از فرکتال و بسته شدن کندل های مخالف که پایین تر از حداقل و یا حداکثر (بستگی به روند) کندل مرکزی فرکتال باشد.
                            هر گاه چنین شرطی در تایم فریم بوجود امد ما یک ساپورت یا رزیستنس مربوط به ان تایم فریم داریم

و یکی دیگر از راه ها تشخیص همانطور که در چارت های من همیشه مشاهده می کنید اتمام یک حرکت توسط زیگراگ هستش که در اینجا بحث ماژور و مینور بودن ساپورت و یا رزیستنس مطرح میشود که فکر کنم اگر ادامه بدهم احتمالا دو موضوع اتفاق بیفتد اولی اینکه کلا ماهیت تاپیک جناب فیاض عوض شود و دوم اینکه ما برای امشب شام نداشته باشیم

و امیدوارم که تا همین جا با توجه به اینکه خودتان هم تسلط کافی در تحلیل دارید کمکی باشد برای مطالعه بیشتر و هدفمند.
                            امضاء

نظر

• البته من 10 درصد atr را كه مثال زدم مربوط به سيستم و سيگنالهاي يك شركت بود كه هر روز براي 9 جفت ارز سيگنال ميداد و نه طلا . بهر حال موضوعي كه شما گفتيد حقيقتا من مطالعه نكرده بود و استفاده كردم. با تشكر

نظر

• نوشته اصلی توسط moad نمایش پست ها
                                جناب فیاض فقط یه لطفی کننین تا قبل از پزیشن فردا بهمون بگین که تنظیمات اندیکاتورو عوض کنیم یا خیر .با تشکر
                                مشکلی نداره عوض کنید تا ببینم چی پیش میاد ظاهرا اونایی که عوض کردن به سود رسیدن .... در آینده مشخص میشه

نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست ها
                                نه حمد جان
                                من فقط طبق قوانین سودال ترید میکنم قوانین سودال رو یه بار دیگه بخونید تا متوجه منظور من باشید
                                من اگه بخام استاپ بیشتر بگیرم برای ریوارد بیشتر در اون صورت لاتیج رو کمتر میگیرم
                                موفق باشید
                                این دقیقا کاریه که باید بکنین
                                فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

پردازش ...
                                X